Da imam magični štapić, trenirao bih ŽELJU i osvajao redovno Ligu prvaka. Ili da sam milijarder, da sam...nikad_izvini je napisao/la: Lazar je tu utakmicu počeo sa klupe, Višća se povrijedio, Lazar ušao i čudo se desiloZabio je dva protiv Borca u utakmici koja je bila (pre)bitna i zabio je u Laktašima gdje smo nadoknadili poraz od njanja na Grbavici.
Čolić ima neke šipke u ruci, znači, još uvijek nije spreman. Kerla je ispao iz ekipe znamo već zbog čega. Mali Čola je zadnji vezni igrač, nije bek po vokaciji i iskreno mislim da nije nešto kao bek, previše mi je lohotan. Također sam čuo da je nešto filozofirao na treninzima pa baš i nije u milosti. Balo se našao odgovarati i nešto pametovati. Jah.
Uglavnom, ništa konkretno mi nisi napisao što bi pomoglo da izbjegnemo poraz u Travniku(Čola je igrao, drug je povrijeđen). Opet, ovo što si napisao je neki vid konstruktivne kritike a ne pisanje Lazar je odron i odbrana nam je odron.
Vidiš, može se i konstruktivno komunicirati.
Pitao si za rješenje i ja ti kažem šta mislim da bi nas moglo izvaditi(nismo se nešto ni uvalili). I da, mislim i da Amar sve to zna. Za Lazara čak ni riječ odron nisam nikada upotrijebio, niti sam mu zviždao i smijao se kad mnogi jesu. Neefikasan je prava riječ. Trom. Tup. Ako će lošije igrati, jer ja to javno primijetim na forumu, onda nek' ni ne igra nikako... BHT sport za 15 minuta.