FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jun 2017, 12:31

Nije mi jasno ovo ništa. Ovaj Cala i Zike kao da treniraju dva različita tima. Govore suprotno od onog drugog, de burazeri dogovorite se sta ćete reći.
Sabrine mi moje!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 jun 2017, 12:32

Goodinaaa zaaa godinooooom namaaa skupaaa prolaazeeee :opaopa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2017, 12:41

@Pantelija, svaka čast za odgovor na onu gomilu gluposti koju je napisao! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jun 2017, 12:47

Sretno momcima, hajde pobjedite to i da svi slavimo!
Amer Dupovac!

volitepropalit
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la volitepropalit » 27 jun 2017, 12:53

PitarBordo je napisao/la:
Evander je napisao/la: Ja to neki dan pisao, kazu ekipa nije slabija, otisli nebitni igraci :kafa:

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Bio je Rahmanović kao izgovor da nismo slabiji nego na kraju sezone... A onda je Čala došao i rekao da ne računa na njega. :lol:

Ako neko misli da je preuveličavanje, neka se sjete utakmica gdje nije bilo Dulje recimo.
utakmica u mostaru,poraz od zrinjskog 3:2,bez dulje odigrali jednu od boljih utakmica al nije bilo srece,ne kazem da dulja nece falit,al koga nema bez njega se mora :D :D :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 jun 2017, 13:03

bordobijeli je napisao/la:Jojjj sto bukvalno shvatate kad kazu navijaci trazili . nisu navijaci nikog trazili al u tom momentu dolazak Saida 90% nas je bilo prezadovoljno i popustili smo s prozivanjem uprave oko dolazaka igraca . nikad se ne zna ko ce biti pojacanje a ko ne . bili smo odusevljeni Ikandeom,Alispahicem,Stepanov a na terenu nista .
99% navijaca je za ostanak benke pa nije ostao, tako da je Presmjesno spominjati da su.navijači nekog doveli i otjerali
Ljudi u klubu su masno plaćeni da dovode i.prodaju i raskidaju ugovore i neljudski je i 1% kriviti navijače za bilo sta i nabijati krivicu navijačima za katastrofalne odluke sportskog segmenta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 jun 2017, 13:03

Orangina85 je napisao/la:
socrates je napisao/la:Sto se tice izjave ja bih se dotakao i onog dijela kojeg niko ne spominje. A,to je,zasto ekspedicija mora drijemati cijeli dan na istanbulskom aerodromu,od podne do 19h????
Zasto se uopste odabrala ta ruta gdje ce ljudi u putu provesti 15 sati racunajuci vrijeme dolaska na nas aerodrom,obzirom da postoji druga avio linija preko Beca,i gdje bi igraci bili u hotelu vec do nesto prije 17h???
Racunica je jasna,za koju ja nemam rijeci jer se radi o razlici nepunih 5000€. Sve ovo pisem jer kad se vec spominje i traze neki bezocni razlozi,a sto je spomenuto kako eto nema se drugog nacina nego ovim letom,ne zelim da bilo ko pravi budalu od mene,a sto vjerujem niko ovdje isto ne zeli.
Cala dragi malo vise slifa u davanju izjava i uopste obracanju medijima ne bi bilo na odmet.

Upravi veliki minus za ovakav putni aranzman,i kalkulaciju za sicu. Dok se trazi od igraca da lete po terenu k'o airbusevi "neko" ih je ostavio da came cijeli dan na nekom tamo aerodromu.

Ma,imamo love,moze nam se!
:guz:
Zato sto nam je turkish sponzor i put je dzaba ovom varijantom. Takodjer klub je obezbjedio dnevni boravak u hotelu odmah negdje uz aerodrom tokom cekanja te konekcije i realno mogu odmah u startu zaboraviti na izgovor da su umorni od puta.

Inace ova tema je bas ludilo. Hercika ce ovdje nekog spucati :D
Dzaba idu??? Tita ti....buahahahaha

I da je tako imaju dnevni boravak onda pogotovo ne izlazis kao ŠSŠ i places kako nije bilo povoljnije varijante,i ne trazis alibi u zrnu graska za eventualnu losu predstavu. S tim pokazujes koliko licno vjerujes u tim. Jel znas koja je to uopste linija??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 jun 2017, 13:07

Kolektiv Bordo kluba zaputio se jutros sa sarajevskog aerodroma ka Moldaviji, gdje naše fudbalere u četvrtak očekuje prva utakmica kvalifikacija za učešće u UEFA Evropskoj ligi. U toku leta za turski grad Istanbul, desila se jedna nesvakidašnja scena. Naime, jednom putniku se naglo zdravstveno stanje pogoršalo u toku samog leta, te je izrazito nizak krvni pritisak doveo njegov život u opasnost, a tijelo u stanje prred infrakt.

Brzom intervencijom članova medicinskog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, doktora Adnana Hadžimuratovića i fizioterapeuta Ismara Hadžibajrića, te višeminutnim naporima, stanje putnika se stabilizovalo, te je uspješno podnio trenutak kada je avion sletio na istanbulski aerodrom i bez poteškoća je napustio samu letjelicu.

Poznanici ovog starijeg gospodina imali samo riječi hvale za naše medicinske radnike, a naročito je zanimljivo spomenuti da je riječ o turskom državljaninu, koji je u proteklim danima boravio kao turista u gradu Sarajevu, a upravo je u majici kupljenoj u Fan Shop-u FK Sarajevo, u Bezistanu, putovao nazad u svoju državu.

Ovom gospodinu želimo što brži oporavak, a svakako da Bordo porodica može biti ponosna na izuzetnu reakciju doktora Hadžimuratovića i fizioterapeuta Hadžibajrića.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 27 jun 2017, 13:08

slika
:bow: :salut: :clap:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jun 2017, 13:09

hapuc je napisao/la:slika
Nije mala stvar, svaka čast! Ponosni smo na vas! :bow: :bow:
Amer Dupovac!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jun 2017, 13:10

Svaka čast!!!!
Sabrine mi moje!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jun 2017, 13:16

I Krste je u istanbulu

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jun 2017, 13:28

Krste neka se skine odmah, daj mu 9-ku i u vrh napada ga gurbuti, bez ugovora :lol:

Samo kad pocnu pojedinci srattii ovde, a uopste ne znaju prave informacije... :lol:

Samo nek se panici, i iznose lazne informacije :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2017, 13:29

Pantelija je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Jojjj sto bukvalno shvatate kad kazu navijaci trazili . nisu navijaci nikog trazili al u tom momentu dolazak Saida 90% nas je bilo prezadovoljno i popustili smo s prozivanjem uprave oko dolazaka igraca . nikad se ne zna ko ce biti pojacanje a ko ne . bili smo odusevljeni Ikandeom,Alispahicem,Stepanov a na terenu nista .
99% navijaca je za ostanak benke pa nije ostao, tako da je Presmjesno spominjati da su.navijači nekog doveli i otjerali
Ljudi u klubu su masno plaćeni da dovode i.prodaju i raskidaju ugovore i neljudski je i 1% kriviti navijače za bilo sta i nabijati krivicu navijačima za katastrofalne odluke sportskog segmenta
Pa odlazak Benke su platili Hurtic i dio uprave napravilo se toliko nezadovoljstva oko tog da nisu mogli izdrzati taj pritisak navijaca . Jesic je imao podrsku od uprave i Tanovi ljudi al kad su pocele sjevati baklje oko glave raskinuse ugovor .zasto je Rustemovic otisao ? Kusturica ,Dino ?? Ne kazem da navijaci odlucuju al oni osluskuju uvijek glas navijaca tako su i Saida doveli .

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jun 2017, 13:35

Hocel bit prenos iz Moldavije?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jun 2017, 13:56

Ima li bujruma na ovoj temi? :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jun 2017, 13:58

AlfredNobel je napisao/la:Ima li bujruma na ovoj temi? :D
Merhaba da je sto poslova. I bujrum. :kafa:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 jun 2017, 13:59

Rahma je napisao/la:
neka valaj neko u klubu zna raditi za ono što je plaćen :thumbup:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 jun 2017, 14:01

DenchiNL je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sretan put momci,obradujte nas :pray:

Btw vidim na slikama Belmin Karamehmedovic urednik sa BHT-a ,izgleda mi kao da putuje sa ekipom?Bit ce zbog neke reportaze,jel prenosa ocito nema :think:
Belmin ti je generalni direktor bht :D
Napredovo coek , more bit mozda i kakav prenos onda??? Ne vjerujem da ide zbog ljepota Moldavije :D
Meni mama dala ime po njemu. :urnebes:

To isto kao da ja svom dijetetu dam ime po Sabahudinu Saši Vugdaliću, a ne naprimjer po Sabahudinu Saši Kovačeviću. :lol:

A moguće da BHT uzme, kao onda protiv Zete, nije Moldavija daleko od Bosne i Hercegovine i Crne Gore po digitalizaciji, a svi znamo zbog čega smo tu utakmicu na BHT gledali.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 27 jun 2017, 14:03

Rahma je napisao/la:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 37 gostiju.