Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko god da je od njih trojice uzeo imao bi argument i ne bi mogao reć ništa protiv. Ono što je meni smiješno da je Brogdon pokupio 64 glasa, a Dario samo 13. U kojem jbenom svijetu je bila tolika razlika, al dobro.SiamoNoi je napisao/la:Ne mogu reć da mi nije drago što je Brogdon uzeo prije Šarića koji mi je najdrazi nas igrač,ali rookie godine nije.Osim što mislim da je odigrao bolju sezonu uz to će se sad valjda i smirit to hajpovanje Šarića u NBA ligi kao da je u najmanju ruku all star potencijal,a čovjek je jedva prosječan starter.Ako i to,bojim se da sam puno rekao.
EDIT: **** prosječan starter,čovjek je dobar rotacijski igrač i to je to.
Ni meni ta razlika u glasovima nikako nije jasna, rekao bi da je Brogdon izdominirao sezonu i bio duplo bolji od SaricaLillard je napisao/la:Ko god da je od njih trojice uzeo imao bi argument i ne bi mogao reć ništa protiv. Ono što je meni smiješno da je Brogdon pokupio 64 glasa, a Dario samo 13. U kojem jbenom svijetu je bila tolika razlika, al dobro.SiamoNoi je napisao/la:Ne mogu reć da mi nije drago što je Brogdon uzeo prije Šarića koji mi je najdrazi nas igrač,ali rookie godine nije.Osim što mislim da je odigrao bolju sezonu uz to će se sad valjda i smirit to hajpovanje Šarića u NBA ligi kao da je u najmanju ruku all star potencijal,a čovjek je jedva prosječan starter.Ako i to,bojim se da sam puno rekao.
EDIT: **** prosječan starter,čovjek je dobar rotacijski igrač i to je to.
Uopste se ne slazem za Joela. Sama cinjeninca da je izabran za jedan od kandidata a odigrao trecinu sezone je smijesno. Da je dobio nagradu pa to bi bila tuga. Koliko god potencijal bio. A to je i vecina medijski licnosti izjavila tokom sedmice, da bi stvarno bila prevara dati igracu nagradu a odigrao 30 utakmica, i ako je prica o Embiidu. Naravno da bi je Joel osvojio da je igrao +65 utakmica, ali ovako...SiamoNoi je napisao/la:Da je tolika razlika naravno da nije,ali ne vidim baš argumenata za to da se Šariću dodijeli nagrada.Brogdon ga šiša praktički u svim bitnim kategorijama plus je imao veći utjecaj na svoju ekipu u onim trenucima borbe za playoff.
Da se mene pita dao bi Embiidu bez obzira što je odigrao utakmica koliko je odigrao.
Ja pogledam jutros 24 sata sport, ono samo clanci kako je saric pokradenSarmelino je napisao/la:Fino sto Jokic i Saric nisu uzeli nagrade, svakako sjajni igraci ali ko bi citao medije naredna 3 mjeseca...
Zavrsit ce karijeru bez bilo kakve titulemiki_92 je napisao/la:Harden je pravi MVP, glasanje kao u nas na izborima
Nevezano za MVP-a, ali vrijeme je da se mijenja sistem glasanja. Sad vidim da neki idiot nije imao Greena ni u jednom od defanzivnih timova godine. Ne razumijem zašto takvi idioti imaju pravo glasa, treba poslije svake godine odstranjivati ovakve slučajeve, reć jarane il si glup ili se ponašaš ko dijete, vozdra, i ostali bi odmah ozbiljnije pristupili. Jedan takav glas može biti prevaga.miki_92 je napisao/la:Harden je pravi MVP, glasanje kao u nas na izborima
Sarmelino je napisao/la:Zavrsit ce karijeru bez bilo kakve titulemiki_92 je napisao/la:Harden je pravi MVP, glasanje kao u nas na izborima
Jel se zna ko su debili sto su jedini glasali protiv Seka i Lebrona svojevremeno, da ne budu unanimous mvp?Donnie Darko je napisao/la:Nevezano za MVP-a, ali vrijeme je da se mijenja sistem glasanja. Sad vidim da neki idiot nije imao Greena ni u jednom od defanzivnih timova godine. Ne razumijem zašto takvi idioti imaju pravo glasa, treba poslije svake godine odstranjivati ovakve slučajeve, reć jarane il si glup ili se ponašaš ko dijete, vozdra, i ostali bi odmah ozbiljnije pristupili. Jedan takav glas može biti prevaga.miki_92 je napisao/la:Harden je pravi MVP, glasanje kao u nas na izborima
Pretpostavljam da se zna. Guglao sam na brzinu, za Shaqa nije glasao samo neki Fred Hickman.Luminary je napisao/la: Jel se zna ko su debili sto su jedini glasali protiv Seka i Lebrona svojevremeno, da ne budu unanimous mvp?
Pretpostavljao sam da je neka slična glupostmiki_92 je napisao/la: @Donnie a razlog je vise nego retardiran, nije glasao za Draymonda jer je udarao ljude, kakve to veze ima s njegovom odbranom
Ima onaj jedan sto je Thomasu dao glasDonnie Darko je napisao/la:Nevezano za MVP-a, ali vrijeme je da se mijenja sistem glasanja. Sad vidim da neki idiot nije imao Greena ni u jednom od defanzivnih timova godine. Ne razumijem zašto takvi idioti imaju pravo glasa, treba poslije svake godine odstranjivati ovakve slučajeve, reć jarane il si glup ili se ponašaš ko dijete, vozdra, i ostali bi odmah ozbiljnije pristupili. Jedan takav glas može biti prevaga.miki_92 je napisao/la:Harden je pravi MVP, glasanje kao u nas na izborima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.