amypitar je napisao/la:Vise mi je price o Saidu preko kurca.
Pa ljudi moji,koje doveo Saida.??Pa mi navijaci niko drugi.
Laž. Navijači arajeva nisu imali pojma da said treba da raskine ugovor sa Dinamom. Sve sto se desavalo na tj relaciji se desavalo naa uprava- said(mendazer)-mamić. Navijaci sarajeva su tek kada je posao bio pri kaju, tj. ostali uslovi da se dog oko plate, saznali da je reskinuo i da ce kod nas.
amypitar je napisao/la:
Sjecam se na ovoj temi da je danima prozivan da se vrati u klub od barem, 90 % forumasa ovde.Mnogi su se utrkivali da prvi napisu na ovoj temi da je potpisao.Said je bio svjetan da ima podrsku navijaca,i da je u pregovorima sa upravom u debeloj prednosti,upravo jer je bio svijestan te podrske,i dobio je dobru lovu i ugovor upravo radi toga.Svi oni koji su bili protiv njegovog dolaska(znalo da je povrijedjen,da se zapustio) bili su lincovani od forumaša ,koji ga sad najvise pljuju.
Zasto se ovdje pravi nekakva izmisljena prica da navijaci imajuuticaja, posebno forumasi "insajderI"? Kakve veze ima sto je napisao neko da ce said doci? Je li to dah znaci da su ga navijaci doveli? Daa te podsjetim malo, Prica o saidu je pocela uveliko 7 dana prije SKUPSTINE kluba, a dosao je u klub par dana prije skupstine, a istu skupstinu su prezivjeli Dino Selimovic i ekipa. Dakle, nije said doveden zbog navijaca, niti su ga navijaci doveli, nego je dosao da smiri navijace a dovela ga je UPRAVA FKS.
Forumasi koji u govorili da je takav kakav jeste, nisu uprava FKS i time ni oni kao ni oni sto su podrzavali saidov dolazak nisu ni 1% odgovorni za njegov dolazak.
amypitar je napisao/la:
Da je bogdo ova uprava manje slusala nas navijace,i da nije dovodila one koje smo mi tražili, i tjerala one koji nama nisu odgovarali,siguran sam da bi sad ima li 1-2 titule vise.
Pa kada je ta uprava vec slusala navijace, sto nam onda :
Nijee ostao Benko
Nije dosao Cvijanovic (doveli saida umjesto njega)
Nije otisao Kantardžić
Nije dosao ambiciozan i provjeren trener
NIJE na zimu dovedeno pojacanje
Jesu li navijaci trazili :
Ćetkovića?
Balića?
Kramara?
Stepanova? (prvi put culi kad je potpisao za njega)
Protića?
BARića?
Krajišnika?
Dva lažna brazilca?
Simeunovic?
Alispahica?
i da ne nabrajamdalje bezbroj SKUPIH promasaja nase uprave koji veze nemaju sa navijacima, a Bgm ni sa pojacanjima!
Dakle, oko saida zavrsna rijec, i ovo je ISTINA!!!
Nas skauting je trazio da pored ljekarskog pregleda (Detaljnog),koji ne moze otkriti kakve su motoricke sposobnosti saida, SAID prodje i testiranje sa KONDICIONIM trenerom , prije nego potpise. Dakle, ubrzanja, promjene pravca, pritisak na koljena, ponasanje koljena poslije vecih napora (Igranje 90 min)
Uprava se na to OGLUŠILA i navela kako se scauiting slaze sa potpisom ovog igraca kolača.... jesu i tu navijaci krivi? Pusti se suplje price i toga da navijaci imaju uticaj, da tan nije reagovao i dana danas bbi dino s i bakijaš sjedili u kllubu, navijaci se u vom klubu pitaju koliko i vecina forumasa u kuci.. .