FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2017, 09:36

koalem je napisao/la:Ma kako brisanje, diskusija.

Nego ja imam samo jedno pitanje za clanove pitarske druzine. Kako ekipa nije uigrana ako je to ista ekipa kao prosle sezone koju su napustili samo nebitni igraci? Hvala
?
A koje si ti druzine clan?

Sta podrazumijevas pod uigrana?
Jer postoji razlika....ako ocekujes da almir sa 29 nauci centrirat na ahmeta....to je do znanja...
Vezni red nemamo duze vremena...i mislim da tu lezi zec...jer veza drzi ekipu...djeli lopte...itd. Mislim da smo u prosloj sezoni sa Duljom,Iveticem i Saricem najbolje izgledali na terenu i dosta lako dolazili u prilike...ponavljam se ali jbg ...neefikasnost nam je dosla glave....tj. Sprijecila da uzmemo trofej...osnovni problem nam je bio izbaciti Ahmeta u priliku...jer je on prespor...a mi igramo na posjed...i vise se ekipe zatvore...drugacije nego je igrao u Slobodi....gdje je znao istrcat i kontru :o plus i krila i dulja su sebicni bili i isli da sami zavrse...da su kao klasicna krila trazila spica, mozda bi imali vise uspjeha...
Dakle jedna kockica - dulja je ispao ,Rahma je nov, a ispasce i ivetic, nadam se zbog nekog kvalitetnog u vezi....za nadati se da ce se obojica dokazati kao igraci koji ce donijeti vise fudbalske inteligencije i dodavanje podici na visi nivo....

Odbrana i golman su ocigledno uigrani i tu nemamo problema....izuzev Almira :D :( al eto valjda Ivetica vrati na beka brzo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2017, 09:39

miky_hz je napisao/la:Sretan put momci,obradujte nas :pray:

Btw vidim na slikama Belmin Karamehmedovic urednik sa BHT-a ,izgleda mi kao da putuje sa ekipom?Bit ce zbog neke reportaze,jel prenosa ocito nema :think:
Belmin ti je generalni direktor bht :D
Napredovo coek , more bit mozda i kakav prenos onda??? Ne vjerujem da ide zbog ljepota Moldavije :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2017, 09:41

Jooooooooooooj nisam htio da citam i slusam nikakve insajderske , al sad kad sam vidio Krsteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Sretan sam ko da sam dobio aman nes licno ja. Krste je Ronaldo za ove sto imamo naprjed. Mada mi nije jasno ako nismo ubacili Rahmanovica m konto sam sam da je planiran ko joker taj , al sad imamo dva nova igraca i ne mogu da skontam sto Cala nije Rahmanovica stavio u ekipu tako da Krste ide preko jokera Joj jes mi dragoooooooooo , da je nekako i stojceva vratit i uhhhh dobre vjesti
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

High

Post Postao/la High » 27 jun 2017, 09:44

Sretno, momci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Orangina85
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orangina85 » 27 jun 2017, 09:47

@admin, Evander

Ja sam na to i mislio da ne placamo. Sponzorstvo turkisha je dijelom finansijsko a dijelom kroz karte tako da ova varijanta u finansijskom dijelu ne kosta klub nista.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 jun 2017, 09:56

amypitar je napisao/la:Vise mi je price o Saidu preko kurca.

Pa ljudi moji,koje doveo Saida.??Pa mi navijaci niko drugi.
Laž. Navijači arajeva nisu imali pojma da said treba da raskine ugovor sa Dinamom. Sve sto se desavalo na tj relaciji se desavalo naa uprava- said(mendazer)-mamić. Navijaci sarajeva su tek kada je posao bio pri kaju, tj. ostali uslovi da se dog oko plate, saznali da je reskinuo i da ce kod nas.
amypitar je napisao/la: Sjecam se na ovoj temi da je danima prozivan da se vrati u klub od barem, 90 % forumasa ovde.Mnogi su se utrkivali da prvi napisu na ovoj temi da je potpisao.Said je bio svjetan da ima podrsku navijaca,i da je u pregovorima sa upravom u debeloj prednosti,upravo jer je bio svijestan te podrske,i dobio je dobru lovu i ugovor upravo radi toga.Svi oni koji su bili protiv njegovog dolaska(znalo da je povrijedjen,da se zapustio) bili su lincovani od forumaša ,koji ga sad najvise pljuju.
Zasto se ovdje pravi nekakva izmisljena prica da navijaci imajuuticaja, posebno forumasi "insajderI"? Kakve veze ima sto je napisao neko da ce said doci? Je li to dah znaci da su ga navijaci doveli? Daa te podsjetim malo, Prica o saidu je pocela uveliko 7 dana prije SKUPSTINE kluba, a dosao je u klub par dana prije skupstine, a istu skupstinu su prezivjeli Dino Selimovic i ekipa. Dakle, nije said doveden zbog navijaca, niti su ga navijaci doveli, nego je dosao da smiri navijace a dovela ga je UPRAVA FKS.
Forumasi koji u govorili da je takav kakav jeste, nisu uprava FKS i time ni oni kao ni oni sto su podrzavali saidov dolazak nisu ni 1% odgovorni za njegov dolazak.

amypitar je napisao/la: Da je bogdo ova uprava manje slusala nas navijace,i da nije dovodila one koje smo mi tražili, i tjerala one koji nama nisu odgovarali,siguran sam da bi sad ima li 1-2 titule vise.
Pa kada je ta uprava vec slusala navijace, sto nam onda :
Nijee ostao Benko
Nije dosao Cvijanovic (doveli saida umjesto njega)
Nije otisao Kantardžić
Nije dosao ambiciozan i provjeren trener
NIJE na zimu dovedeno pojacanje

Jesu li navijaci trazili :
Ćetkovića?
Balića?
Kramara?
Stepanova? (prvi put culi kad je potpisao za njega)
Protića?
BARića?
Krajišnika?
Dva lažna brazilca?
Simeunovic?
Alispahica?

i da ne nabrajamdalje bezbroj SKUPIH promasaja nase uprave koji veze nemaju sa navijacima, a Bgm ni sa pojacanjima!

Dakle, oko saida zavrsna rijec, i ovo je ISTINA!!!
Nas skauting je trazio da pored ljekarskog pregleda (Detaljnog),koji ne moze otkriti kakve su motoricke sposobnosti saida, SAID prodje i testiranje sa KONDICIONIM trenerom , prije nego potpise. Dakle, ubrzanja, promjene pravca, pritisak na koljena, ponasanje koljena poslije vecih napora (Igranje 90 min)
Uprava se na to OGLUŠILA i navela kako se scauiting slaze sa potpisom ovog igraca kolača.... jesu i tu navijaci krivi? Pusti se suplje price i toga da navijaci imaju uticaj, da tan nije reagovao i dana danas bbi dino s i bakijaš sjedili u kllubu, navijaci se u vom klubu pitaju koliko i vecina forumasa u kuci.. . :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2017, 09:59

Saida Husejinovića zeli Husic, i blizu su dogovora.
Ova bi bila za mustuluka. :clap:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2017, 09:59

Pantelija :salut: objasnio

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 27 jun 2017, 10:01

miky_hz je napisao/la:S kim ce Krle pregovarati ako su otisli dole svi? Ili je jedan dio uprave ostao zakinut za mjesto u avionu :)
Mozda se nadju u Stambolu na Bosforu :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2017, 10:08

Iz izvora bliskih Husiću saznajemo da je on odavno u kontaktu sa Husejinovićem, jer mu je velika želja da ovaj veznjak obuče dres Sloge.

On je do sada igrao za Slobodu, Werder, Kaiserslautern, Dinamo i Sarajevo. Međutim, nakon povratka iz zagrebačkog tima u Sarajevo, uglavnom je kuburio s povredama te se nije previše naigrao.

Husejinović ima važeći ugovor sa koševskim klubom, ali nedavno su iz Titove 38b saopštili da mu je ponuđeno produženje saradnje, ali uz nešto manji honorar u odnosu na dosadašnja primanja. S obzirom da dosad nisu našli zajednički jezik te da veznjak nije prijavljen ni za utakmice Evropske lige, sasvim je izvjesno da karijeru neće nastaviti u Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 jun 2017, 10:09

Glupo mi reci al imam osjecaj da goru ekipu u nazad 10 godina nismo imali. Nisam bas optimista po pitanju ove Evrope a i samog pocetka sezone :problem:
U novi boj ...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jun 2017, 10:27

Rustem peca ribu golim rukama. :lol:
    Sta je sa njegovim ugovorom, jel raskinut. :hmmmmm:

remA1
    Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 27 jun 2017, 10:27

Đe je Dulja ?

koalem
    Kontakt:

Post Postao/la koalem » 27 jun 2017, 10:41

DenchiNL je napisao/la:
    koalem je napisao/la:Ma kako brisanje, diskusija.

Nego ja imam samo jedno pitanje za clanove pitarske druzine. Kako ekipa nije uigrana ako je to ista ekipa kao prosle sezone koju su napustili samo nebitni igraci? Hvala
    ?
    A koje si ti druzine clan?

Sta podrazumijevas pod uigrana?
    Jer postoji razlika....ako ocekujes da almir sa 29 nauci centrirat na ahmeta....to je do znanja...
    Vezni red nemamo duze vremena...i mislim da tu lezi zec...jer veza drzi ekipu...djeli lopte...itd. Mislim da smo u prosloj sezoni sa Duljom,Iveticem i Saricem najbolje izgledali na terenu i dosta lako dolazili u prilike...ponavljam se ali jbg ...neefikasnost nam je dosla glave....tj. Sprijecila da uzmemo trofej...osnovni problem nam je bio izbaciti Ahmeta u priliku...jer je on prespor...a mi igramo na posjed...i vise se ekipe zatvore...drugacije nego je igrao u Slobodi....gdje je znao istrcat i kontru :o plus i krila i dulja su sebicni bili i isli da sami zavrse...da su kao klasicna krila trazila spica, mozda bi imali vise uspjeha...
    Dakle jedna kockica - dulja je ispao ,Rahma je nov, a ispasce i ivetic, nadam se zbog nekog kvalitetnog u vezi....za nadati se da ce se obojica dokazati kao igraci koji ce donijeti vise fudbalske inteligencije i dodavanje podici na visi nivo....

Odbrana i golman su ocigledno uigrani i tu nemamo problema....izuzev Almira :D :( al eto valjda Ivetica vrati na beka brzo....
    Ako procitas post prije mog, shvatices zasto je napisano.

Elem, da se navijaci slusaju, hrustemovski bi davno bio bivsi.
    4.10.2009.

husE
    Kontakt:

Post Postao/la husE » 27 jun 2017, 10:42

hz033 je napisao/la:Glupo mi reci al imam osjecaj da goru ekipu u nazad 10 godina nismo imali. Nisam bas optimista po pitanju ove Evrope a i samog pocetka sezone :problem:
    Nazalost to je sigurno tako, nista se kljucno nije promjenilo.

Nemamo igre, Ahmetovic, Hebibovic, Bekic su ostali u prvih 11 a ne zasluzuju ni klupu.

Nismo doveli pojacanja, jedini u koga imam neku nadu je Kuzmanovic.

I da dobijemo 5:0 na malti necu promjeniti misljenje jer nas u ligi ceka los fudbal i jos puno potrosenih zivaca.

koalem
    Kontakt:

Post Postao/la koalem » 27 jun 2017, 10:43

Kakoj malti fulio si sezonu
    4.10.2009.

High

Post Postao/la High » 27 jun 2017, 10:45

:urnebes:
    Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OsmanhodzicBuco
    Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 jun 2017, 10:46

Kad se sjetim lijenog makedonca koji se vuce po terenu, kojeg saljemo na klupu i prizivamo Simeunovica da igra prvih 11... i sad ovdje cemo onanisati ako dodje... nismo ga zasluzili nazad jer ga nismo znali cijeniti, kao ni stojceva, kao ni ove sad neke sto ne cijenimo...

DenchiNL
    Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2017, 10:47

Obozavam procjene likova koji ne znaju ni prvih 11 sarajeva, a protivnike i da ne spominjem... :urnebes: :rol:
    OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kad se sjetim lijenog makedonca koji se vuce po terenu, kojeg saljemo na klupu i prizivamo Simeunovica da igra prvih 11... i sad ovdje cemo onanisati ako dodje... nismo ga zasluzili nazad jer ga nismo znali cijeniti, kao ni stojceva, kao ni ove sad neke sto ne cijenimo...
    Ima te definitivno, ali tad smo i Hebiba imali a gurao ga strucnjak na beka...pa ga poslali na posudbu i otpisali a bolji 10x od denija...definitivno ne treba prekrizit igrace, sigurno ne nove, ove sto su tu duze jbg....to je ok....

Povratnici su se lose pokazali jer ih raja pamti po najboljem i ocekivanja su velika, onda kad vidis sve one iste stvari ili gore koje su te nervirale vec je kasno....takodje vrlo cesto dolaze mrtvi igracki bez samopouzdanja i spreme i to je projekat za sebe..

Evander
    Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jun 2017, 10:54

amypitar je napisao/la:Vise mi je price o Saidu preko kurca.

Pa ljudi moji,koje doveo Saida.??Pa mi navijaci niko drugi.
    Sjecam se na ovoj temi da je danima prozivan da se vrati u klub od barem, 90 % forumasa ovde.Mnogi su se utrkivali da prvi napisu na ovoj temi da je potpisao.Said je bio svjetan da ima podrsku navijaca,i da je u pregovorima sa upravom u debeloj prednosti,upravo jer je bio svijestan te podrske,i dobio je dobru lovu i ugovor upravo radi toga.Svi oni koji su bili protiv njegovog dolaska(znalo da je povrijedjen,da se zapustio) bili su lincovani od forumaša ,koji ga sad najvise pljuju.
    Kao i sa jednom nogom,on je za ovu ligu majstor,i sa 100 kila ce biti najbolji itd,itd.Evo ko moze, i ima zivaca i vremena, nek vrati stranice unazad, i bice ti iznenadjeni da oni koji su ga najvise podrzavali ,sad ga najvise pljuju.

Da je bogdo ova uprava manje slusala nas navijace,i da nije dovodila one koje smo mi tražili, i tjerala one koji nama nisu odgovarali,siguran sam da bi sad ima li 1-2 titule vise.

Evo i jedna dobra barem za mene,,,,
    Krste Velkoski sutra potpisuje za Sarajevo :clap:
    Ako smo tako mocni, hajmo Benku dovesti :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, nedimmmm1337, riki46 i 36 gostiju.