FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 02:08

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Znači propustio sam i ovo za ovog Rahmanovića. Ni to jedino pojačanje nam neće biti spremno za ove tekme?? :lol: Kakav smo mi samo falusoidni klub, tačno da ne povjeruješ!
Kae Čala "nije spreman"... To što mu je Said sa 100 kila igrao polufinale i finale Kupa je druga priča. :kafa:
Ovo je postala komedija, isto skrivena kamera. Cilj ti kluba u sezoni bude evropa, a onda evropu dočekaš kao da je bajramski turnir u Čakalovićima! Mogao bi se ovaj Rahman hvatati za glavu, možda ga Ćala već ne vidi u svojih 13,5 igrača koje koristi u sezoni. :opaopa:
Prije ću ja opaliti Playboy zečicu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 27 jun 2017, 02:37

Pljuvačine!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jun 2017, 02:42

Da se razumijemo, ja nisam ni za kakvo skidanje glave Cali, malo pretjetuju i ovi sto ga tjeraju i ovi sto ga previse brane. Meni smeta jedna teza koja se proteze a to je ''Sta ce drugo izjaviti sa ovakvim igrackim kadrom?'' :o Fino izadjes pred novinare i izjavis: Trazio sam pojacanja (pa i imena nabrojis) ali posto ista nisam dobio, ne ocekujem da cemo ispuniti zacrtano.'' Time bi jasno dao do znanja da nije do njega, da nije bezmudan itd itd... Izjavi brate da uhljupi ne rade svoj posao po cijenu otkaza !
@High - pritefterime tamo Radan Šunjevarić :salut:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 jun 2017, 02:54

belosevic28 je napisao/la:Da se razumijemo, ja nisam ni za kakvo skidanje glave Cali, malo pretjetuju i ovi sto ga tjeraju i ovi sto ga previse brane. Meni smeta jedna teza koja se proteze a to je ''Sta ce drugo izjaviti sa ovakvim igrackim kadrom?'' :o Fino izadjes pred novinare i izjavis: Trazio sam pojacanja (pa i imena nabrojis) ali posto ista nisam dobio, ne ocekujem da cemo ispuniti zacrtano.'' Time bi jasno dao do znanja da nije do njega, da nije bezmudan itd itd... Izjavi brate da uhljupi ne rade svoj posao po cijenu otkaza !
Beli dva pitanja za tebe:
Pamtis li da je ijedan trener bilo gdje izasao sa izjavom koju ti predlazes?
Pamtis li da je i jedan trener bilo gdje izasao sa izjavom koju je dao Cala?
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 jun 2017, 02:57

E **** sad, nema veze.

:bow:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jun 2017, 03:01

ShofaII je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Da se razumijemo, ja nisam ni za kakvo skidanje glave Cali, malo pretjetuju i ovi sto ga tjeraju i ovi sto ga previse brane. Meni smeta jedna teza koja se proteze a to je ''Sta ce drugo izjaviti sa ovakvim igrackim kadrom?'' :o Fino izadjes pred novinare i izjavis: Trazio sam pojacanja (pa i imena nabrojis) ali posto ista nisam dobio, ne ocekujem da cemo ispuniti zacrtano.'' Time bi jasno dao do znanja da nije do njega, da nije bezmudan itd itd... Izjavi brate da uhljupi ne rade svoj posao po cijenu otkaza !
Beli dva pitanja za tebe:
Pamtis li da je ijedan trener bilo gdje izasao sa izjavom koju ti predlazes?
Pamtis li da je i jedan trener bilo gdje izasao sa izjavom koju je dao Cala?
1. Da, treneri su javno izjavljivali da nisu zadovoljni pojacanjima, neki su napustali i klub zbog toga.
2. Da, i te izjave su mi normalne da igramo u 2. pretkolu protiv Kiprana ili u 3. protiv nekog jaceg.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 jun 2017, 03:27

belosevic28 je napisao/la:
1. Da, treneri su javno izjavljivali da nisu zadovoljni pojacanjima, neki su napustali i klub zbog toga.
2. Da, i te izjave su mi normalne da igramo u 2. pretkolu protiv Kiprana ili u 3. protiv nekog jaceg.

Znaci Cala bi realno sa prvom izjavom mogao da podnese i ostavku. Iznio bi svoje nezadovoljsto ekipom i jasno porucio da igrace ne smatra dovoljno kvalitetnim za prolazak u naredni krug. I atmosfera u ekipi bi u tom slucaju mogla biti poljuljana kao i samopouzdanje igraca.

Sa ovom izjavom koju je dao. Nije rekao da je nezadovoljan ekipom. I nije rekao da ne mozemo proci dalje.

Sad se moze vodit polemika oko Bezmudosti.
Za mene treneri u prvom slucaju su Bezmudi jer se predaju. U drugom slucaju Cala se nije predao i dalje je tu i dalje smatra da moze biti trener i napraviti nesto sa ovim igrackim kadrom.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jun 2017, 03:38

ShofaII je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:

Znaci Cala bi realno sa prvom izjavom mogao da podnese i ostavku. Iznio bi svoje nezadovoljsto ekipom i jasno porucio da igrace ne smatra dovoljno kvalitetnim za prolazak u naredni krug. I atmosfera u ekipi bi u tom slucaju mogla biti poljuljana kao i samopouzdanje igraca.

Sa ovom izjavom koju je dao. Nije rekao da je nezadovoljan ekipom. I nije rekao da ne mozemo proci dalje.

Sad se moze vodit polemika oko Bezmudosti.
Za mene treneri u prvom slucaju su Bezmudi jer se predaju. U drugom slucaju Cala se nije predao i dalje je tu i dalje smatra da moze biti trener i napraviti nesto sa ovim igrackim kadrom.
Mnogi ovdje nastupaju sa pricom da je Cala tu prvenstveno iz ljubavi prema klubu,da je dijete i vojnik kluba i da je dosao kao spasilac u najtezim trenucima. Ako je tako,onda se od njega ocekuje da to i dokaze tako sto ce javno kazati ovo sto @belosevic predlaze.
Dalje ovo bi bio vec drugi prelazni rok u kojem navodno uprava nije ispostovala zelje SS i ako je tako zasto da taj isti trener i SS po drugi put klepe usima i promijene pricu iz 'uprava nije dovela zeljena pojacanja' u 'zadovoljni smo igrackim kadrom? Zasto,ako im je istinski stalo do uspjeha fks i vole klub?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 03:40

Ne vrijedi @zagorski, nekima je očigledno Čala veći od FKS. To bi pucalo čim se spomene njegova neka mana ili greška.
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 jun 2017, 03:40

Sto se tice izjave ja bih se dotakao i onog dijela kojeg niko ne spominje. A,to je,zasto ekspedicija mora drijemati cijeli dan na istanbulskom aerodromu,od podne do 19h????
Zasto se uopste odabrala ta ruta gdje ce ljudi u putu provesti 15 sati racunajuci vrijeme dolaska na nas aerodrom,obzirom da postoji druga avio linija preko Beca,i gdje bi igraci bili u hotelu vec do nesto prije 17h???
Racunica je jasna,za koju ja nemam rijeci jer se radi o razlici nepunih 5000€. Sve ovo pisem jer kad se vec spominje i traze neki bezocni razlozi,a sto je spomenuto kako eto nema se drugog nacina nego ovim letom,ne zelim da bilo ko pravi budalu od mene,a sto vjerujem niko ovdje isto ne zeli.
Cala dragi malo vise slifa u davanju izjava i uopste obracanju medijima ne bi bilo na odmet.

Upravi veliki minus za ovakav putni aranzman,i kalkulaciju za sicu. Dok se trazi od igraca da lete po terenu k'o airbusevi "neko" ih je ostavio da came cijeli dan na nekom tamo aerodromu.

Ma,imamo love,moze nam se!
:guz:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 jun 2017, 03:45

Pitarbordo ti svoje misljenje nameces kao pravilo.
Bilo je ovdje jos forumasa koji su naveli da im se me svidja izjava ali si samo ti bio uporan vec satima da da svoje misljenje nametnes kao pravilo kao i da svoje misljenje nametnes kao stav svih forumasa.
Ti ne mozes da se pomiris sa cinjenicomsam da neko drugacije misli..
Glavni argumenti nametanja svog misljenja(da ne moze trener nesto ovako izjaviti) kao pravila su ti:
-Skinuo gace prije nego je otisao,
-samo gubitnici ovako nesto izjavljuju,
-Bezmudost
Sto su opet tvoja misljenja o njegovoj izjavi ali ne i argumenti koju istu trebaju da dokažu kao pravilo(koje nije pravilo nego tvoje misljenje)
Takode si rekao mi smo nosioci a oni nisu. Pa siroki nije nosioc a uzese nam Kup. Mi kao neosioci smo prolazili dalje sa Calom kao trenerom.
Ja nigdje nisam rekao da mi se svidja izjava!
Rekao sam da je izjava realna iz slijedecih razloga:
-Cala je rekao da je cilj pobjeda
-Cala je rekao da nerijesen ili minimalan poraz uz dat go nije lose
Sto je u pricipu realno. Realno je da idemo na pobjedu jer smo favoriti na papiru, Realno je da nije lose da odigramo nerijeseno ili da damo go i vratimo se sa 2:1 ili 3:2
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 27 jun 2017, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jun 2017, 03:47

kad kaze nije sprwman
ne mora znaciti na fizicku spremnost
vjerujem da je trener mislio na uigranost sa ekipom

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 03:55

ShofaII haj napiši to na Bosanskom, vidim da si mene spomenuo, ali pola ne kontam šta si napisao.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 03:58

Pitaristok je napisao/la:kad kaze nije sprwman
ne mora znaciti na fizicku spremnost
vjerujem da je trener mislio na uigranost sa ekipom
A ova ekipa inače uigrana. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 jun 2017, 04:04

Ispravio sam, ne znam odakle neke rijeci i slova u prvom djelu posta.
Ja tebe me pamtim kao ovakvog forumasa. Mozda sam te upravo ja isprovocirao da veceras poludis :)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 04:07

Ama čovječe nije me niko isprovocirao, niti nekome namećem nešto. Smeta mi izjava Čalina i to je to. Ponavljam da meni bude lakše, ne da bi neko rekao nakon 10. evo i ja sad vjerujem u to.

Btw ovo što se @socrates dotakao leta je također smiješno. Generalni sponzor nam najveća avio kompanija na svijetu, a do fakin Moldavije idemo preko Istanbula sa 8 sati layoverom. Pa bolje da su busem otišli.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2017, 04:21

Zaspao, sanjam protiv Zarie vezni red: Sarić, Ivetić, Radovac! Evo budim se u goloj vodi, pola 5, yebem ti Saide majku debelu i kad si nas ovako prodao!!! Da Bog da ti izgorila sva ona pedderska odijela što nosiš! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 jun 2017, 04:27

joker90 je napisao/la:Zaspao, sanjam protiv Zarie vezni red: Sarić, Ivetić, Radovac! Evo budim se u goloj vodi, pola 5, yebem ti Saide majku debelu i kad si nas ovako prodao!!! Da Bog da ti izgorila sva ona pedderska odijela što nosiš! :puke:
Fuj. Ti si baš ogorčen životom
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jun 2017, 04:29

socrates je napisao/la:Sto se tice izjave ja bih se dotakao i onog dijela kojeg niko ne spominje. A,to je,zasto ekspedicija mora drijemati cijeli dan na istanbulskom aerodromu,od podne do 19h????
Zasto se uopste odabrala ta ruta gdje ce ljudi u putu provesti 15 sati racunajuci vrijeme dolaska na nas aerodrom,obzirom da postoji druga avio linija preko Beca,i gdje bi igraci bili u hotelu vec do nesto prije 17h???
Racunica je jasna,za koju ja nemam rijeci jer se radi o razlici nepunih 5000€. Sve ovo pisem jer kad se vec spominje i traze neki bezocni razlozi,a sto je spomenuto kako eto nema se drugog nacina nego ovim letom,ne zelim da bilo ko pravi budalu od mene,a sto vjerujem niko ovdje isto ne zeli.
Cala dragi malo vise slifa u davanju izjava i uopste obracanju medijima ne bi bilo na odmet.

Upravi veliki minus za ovakav putni aranzman,i kalkulaciju za sicu. Dok se trazi od igraca da lete po terenu k'o airbusevi "neko" ih je ostavio da came cijeli dan na nekom tamo aerodromu.

Ma,imamo love,moze nam se!
:guz:
Zar nas nece turkish airlines carter letom odbaciti do moladvije? :eh: :pinokio: :think: :lolno:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 jun 2017, 04:53

Rahmanovic
Od 36 utakmica u Slovenskom prvenstvu igrao ma 16.
Od ovih 16 utakmiva dvije je igrao kompletne, i dvije do 86 minute. Sve ostale utakmice je izlazio iz igre od 55' do 73' i tri utakmic je usao u igru 46' 87' i 58'.
Zadnjih 3 kola nije igrao
Ovaj igrac sigurno nije spreman.
Al hajd sto nije spreman nego sto bi mogao biti novi Kramar

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.