Evo ukratko, jedni bi da tjeraju Calu nakon te izjave, a ovi drugi kao ne dajujoker90 je napisao/la:Mehmed Hrabrica Hanjoš! Ne da mi se čitati prethodnih 10 stranica, samo naklon do poda šefu za izjavu!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo ukratko, jedni bi da tjeraju Calu nakon te izjave, a ovi drugi kao ne dajujoker90 je napisao/la:Mehmed Hrabrica Hanjoš! Ne da mi se čitati prethodnih 10 stranica, samo naklon do poda šefu za izjavu!
'ladno 0:3 u MoldavijiPitarBordo je napisao/la:Čala!MortemHz je napisao/la:Ko ce uzeti stan na kladionici sad u cetvrtak? kvota 3 na nas![]()
Bacio šuplju da gubimo i to je okej i onda kad stavi sve što je u Općini zaradio na FKS.
Koja predizborna kampanja.ThrillerHz je napisao/la:Evo obecavam da bi nam sredio jednog kapitalca u veznom redu, ukoliko me izaberete.PitarBordo je napisao/la: Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red.![]()
Birat cemo forumasa mjeseca, nagrada dres.
Organizovat humanitarne akcije.
Upravi slat mjesecni izvjestaj misljenja forumskog puca o funkcionisanju kluba.
I jos dosta toga, da ne otkrivam.
![]()
Da nije rom, znali bi.hilmo je napisao/la:Ko bi onda mogao biti Samir
Više se muda može naći u svlačionici SFK, nego kod našeg Mehmeda. Pravi onaj vrli bošnjak! Kažu "bolje lav na čelu vojske miševa, nego miš na čelu vojske lavova". Kod nas miš vodi miševe kako stvari stoje.ThrillerHz je napisao/la:Evo ukratko, jedni bi da tjeraju Calu nakon te izjave, a ovi drugi kao ne dajujoker90 je napisao/la:Mehmed Hrabrica Hanjoš! Ne da mi se čitati prethodnih 10 stranica, samo naklon do poda šefu za izjavu!
Mišo, bojim se.joker90 je napisao/la:Kod nas miš vodi miševe kako stvari stoje.
Ja to neki dan pisao, kazu ekipa nije slabija, otisli nebitni igraciPitarBordo je napisao/la:A ljudi vrijeđaju na prvu, te debili su oni koji ne misle isto, te bogalji... A Hilmo se pravi englez samo "obrađuje prijave" nikakvih upozoranje i onda kad se zadese vrijeđanja s obje strane onda šatro kuku lele...
Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red.
On topic: Je l' moguće da većina nije skužila da mi igramo evropu sa bukvlano slabijom ekipom od one koja je završila sezonu?
Bio je Rahmanović kao izgovor da nismo slabiji nego na kraju sezone... A onda je Čala došao i rekao da ne računa na njega.Evander je napisao/la: Ja to neki dan pisao, kazu ekipa nije slabija, otisli nebitni igraci
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Pa o tom sam ja maloprije govorio. Mi smo stota liga svijeta, i u takvoj ligi nismo najbolji klub. Čemu onda da se nadamo? Neko je spomenuo to namještanje, koliko samo košta ligu. Završiš prvi preko podmetanja, iza tebe ostanu bolje ekipe, ti se izofiraš u Evropi kao što neko ko je završio iza tebe ne bi, i pada koeficijent lige. Nama su pojačanja ljudi iz albanske lige, a i što ne bi bili kad je i ta albanska liga Evropi dala jednog učesnika grupne faze EL. U ovom trenutku, gore lige od naše su samo ove baš amaterske tipa San Marino, Malta, Andora, Luksemburg, i možda neke od bivših zemalja SSSRa, Estonija, Litvanija, Azerbejdžan itd.heat je napisao/la:De ne svađajte se bezveze. Nego da vas pitam nešto iskreno.
U kojoj ligi na svijetu bude suspendovano 5 sudija utakmicu za utakmicom sve redom i to zbog jednog kluba i na kraju pojeo vuk magarca. Drugi klub dobije titulu iz nepostojećeg penala. Nikakve ozbiljne društvene analize, sportskog članka, istrage itd. Da li smo se pomirili da smo možda Zanzibar? To je jedna stvar.
A druga imaš komšije koje ti dadnu uslove na stadionu koje imaju ovce pred šišanje, i ti im se revanširaš samo u dijelu koji se tiče broja ulaznica i na kraju te dočeka izjava:
"Na Koševu je lakše organizovati derbi. Ovo je čisti inat sa njihove strane, ali OK, kako vi - tako ćemo i mi i zdravo" Amar Osim hahahaha, pa vidi ti ove izjave a da napomenem da je izjava data pred derbi na Koševu i iznuđenog našeg poteza od strane komšija, pardon susjeda.
PA vidi ti ove logike jednog manijaka. E sad zamislite igraš ligu s takvim tipovima.
Oprostite malo je izvan konteksta današnjih aktualnih tema ali odavno želim ovo da kažem.
Respekt
Dok sam ja bio moderator sve je bilo boljePitarBordo je napisao/la:A ljudi vrijeđaju na prvu, te debili su oni koji ne misle isto, te bogalji... A Hilmo se pravi englez samo "obrađuje prijave" nikakvih upozoranje i onda kad se zadese vrijeđanja s obje strane onda šatro kuku lele...
Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red.![]()
Polako druze... nema potrebe da me s komsijama poredis nisam ni ja tebe vrijeđao hahahahPitarBordo je napisao/la:Evo ja krenuo od sebe, šta dalje?fera je napisao/la:Cala je budala sto nije pustio da se debili uce na sarajevu i da se igra liga za opstanak nego dosao i spasio sezonu... jarane i taj dzeno je donio sarajevu 2 trofeja i ja ga nikad necu pljuvati, nastavi li se ovako psovace se cali mater za mjesec pa nek dođe ješić i slicni opet da pljackaju klub ili hurtici da tjeraju i ono malo dobrih igraca sto je ostalo. Treba nekad biti malo i zahvalan i pistovati one koji su to itekako zasluzili. Hocete da se mijenja sve u klubu od igraca preko strucnog štaba pa do uprave a svi prvo trebaju od sebe krenuti pa onda prozivati i pljuvati....
Kako će "doći ješić i slični" da kradu, ako kažu da nova Uprava neće dozvoliti? Ako je to realna opcija onda prvo treba otjerati valjda Upravu da ne bi dovela nekog ko će "pljačkati?"
"Čala je budala što nije pustio..." - ti stvarno misliš da bi mi završili ispod 3. mjesta bez Čale? Šta to tačno trenutno imamo u Čali? Sistem igre? Ne. Plan za afirmaciju mladih igrača? Nope. Dugoročni plan razovaj i napretka prvog tima? NO. Btw Dženo je za Čalu Ancelotti, a pričamo o Dženi koji nema licence i kojeg nikada ne bih doveo na klupu opet.
Eto Čala besplatno napustio uhljebljen posao u Općini da preuzme FK Sarajevo i spasi. Wow, kakvi mitomani postajemo, pa ovo je u rangu sa komšijama i njihovom mitomanijom.
Kae Čala "nije spreman"... To što mu je Said sa 100 kila igrao polufinale i finale Kupa je druga priča.joker90 je napisao/la:Znači propustio sam i ovo za ovog Rahmanovića. Ni to jedino pojačanje nam neće biti spremno za ove tekme??Kakav smo mi samo falusoidni klub, tačno da ne povjeruješ!
Ovo je postala komedija, isto skrivena kamera. Cilj ti kluba u sezoni bude evropa, a onda evropu dočekaš kao da je bajramski turnir u Čakalovićima! Mogao bi se ovaj Rahman hvatati za glavu, možda ga Ćala već ne vidi u svojih 13,5 igrača koje koristi u sezoni.PitarBordo je napisao/la:Kae Čala "nije spreman"... To što mu je Said sa 100 kila igrao polufinale i finale Kupa je druga priča.joker90 je napisao/la:Znači propustio sam i ovo za ovog Rahmanovića. Ni to jedino pojačanje nam neće biti spremno za ove tekme??Kakav smo mi samo falusoidni klub, tačno da ne povjeruješ!