Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kako je zagrepcanin Mujdza dobio pasos BiH, kako je banjalucanin Subotic dobio pasos Srbije, tako bi i novopazarac Ljajic bez problema mogao dobiti pasos BiH. Samo treba malo dobre volje. Ali nisam bas siguran ima li taj decko toliko talenta pa da se oko njega nesto svadjamo. Sandzacki Kaka heheheh. Onda je Visca Rooney sa Grbavice 

slazem se sa ovim koliko je samo bilo lijepo kada je citavo bilino polje skandiralo nemanja supic...ja se sav najezio..cole-ch je napisao/la:Monolog je napisao/la:@Cole-ch,
Sulejmani je odigrao i 6 susreta za A tim Srbije. Uostalom, ništa ga ne veže za našu zemlju(ako se ne varam, ali ispravite me). Rođen je u Beogradu, igrao u Holandiji...Svakako nema kvalitet da zaigra(barem trenutno)za našu reprezentaciju. Neki dan sam ga gledao kada je igrala U-21 reprezentacija Srbije i momak se nije vidio. Jednostavno, time bi se(ukoliko se Safet odluči za ovaj potez) narušila ionako nikakva atmosfera u našem taboru.
Atmosfera u taboru je losa jer nedostaju rest krvnih zrnaca da ojacaju multietnicnu krvnu sliku BH repke. Da bi se sprecio odliv ka istoku i zapadu, mora neko od selektora presaviti tabak i uputiti slicne pozive ljudima koji i nemaju bas puno slicnosti sa BiH, ali je bitno eto da im makar "tetka" bude nastanjena u BiH.
Eto i da nezaigraju gore nabrojani, psiholoski efekat bi u buducnosti bio jako velik za BH fudbal.
PS: kakve veze ima Novi Pazar sa BiH ti ljudi su Srbijanci a ne BiH državljani ![/quote]
Kakve veze ima Dubrovinik sa BIH pa Spahic igra za nas??
Kakve veze ima Subotica, pa ti je Nino igrao za BIH??
joj ja polupismenih ljudi bog te...u sandzaku zive bosnjaci a bosnaje majka svih bosnjaka..spahic je porijeklom iz sandzaka znaci bosnjak je.a bosna je majka svih bosnjaka,ma gdje god oni bili.ako se covjek rodi u stali neznaci da je konj..nino je dobio nae drzavljanstvo.subotic se kao srbin izjasnjava i neka ga u srbiji.pojedinci moraju koju knjigu da procitaju
Kakve veze ima Dubrovinik sa BIH pa Spahic igra za nas??
joj ja polupismenih ljudi bog te...u sandzaku zive bosnjaci a bosnaje majka svih bosnjaka..spahic je porijeklom iz sandzaka znaci bosnjak je.a bosna je majka svih bosnjaka,ma gdje god oni bili.ako se covjek rodi u stali neznaci da je konj..nino je dobio nae drzavljanstvo.subotic se kao srbin izjasnjava i neka ga u srbiji.pojedinci moraju koju knjigu da procitaju
Kakve veze ima Dubrovinik sa BIH pa Spahic igra za nas??gruezi je napisao/la:PS: kakve veze ima Novi Pazar sa BiH ti ljudi su Srbijanci a ne BiH državljani !
joj ja polupismenih ljudi bog te...u sandzaku zive bosnjaci a bosnaje majka svih bosnjaka..spahic je porijeklom iz sandzaka znaci bosnjak je.a bosna je majka svih bosnjaka,ma gdje god oni bili.ako se covjek rodi u stali neznaci da je konj..nino je dobio nae drzavljanstvo.subotic se kao srbin izjasnjava i neka ga u srbiji.pojedinci moraju koju knjigu da procitaju[/quote]

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma **** to,post je vrh vrhova 
Haman se naslušao pjesama na PLBiH

Haman se naslušao pjesama na PLBiH

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
nick je napisao/la:Kakve veze ima Dubrovinik sa BIH pa Spahic igra za nas??gruezi je napisao/la:PS: kakve veze ima Novi Pazar sa BiH ti ljudi su Srbijanci a ne BiH državljani !

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Mislim da se svima u "trouglu" BiH, Srbija, Hrvatska, moze pronaci nekakvi korjeni (pravi ili falfsifikovani kao sto je bilo sa Suboticem) da bi dobio bilo koje drzavljanstvo. Razumijem ljude koji smatraju da bi se trebalo boriti za Adema Ljajica i slicne jer ljudi vide koliko smo igraca izgubili i gubimo po slicnim principima. Kazem razumjem, iako sam sam protiv toga i ne bi dozvolio niti jednom igracu da na osnovu tamo nekog prapra dede koji vjerovatno i ne postoji dobije dozvolu da igra za drugu reprezentaciju. Jedini uvjet bi po meni bio mjesto rodjenja ili vrijeme boravka.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Mah,ko je gdje rodjen.Mi bi odmah u startu ostali bez pola repke.ili u proslosti isto tako.
Nacionalnost i vjera je isto diskutabilno,kao famozna prezimena sa ic.Opet bi bili u minusu.Kod dzeke nigdje ic nema
Fazon u svemu je ko stvarno zeli da zaigra za repku BIH,ne kalkulise a uz to ima i kvalitet.Bujrum svakom takvom.
Eh sad ko bi stvarno gdje u ''dubini duse'' zaigrao manje vise.
Pa onaj Abubekir Dialibic je vise grizao od pola mladih reprezentativaca.Kao i Hrgovic u par utakmica.Iako u biti blage veze sa BIH nisu imali.
Tema je Safet i u tom smjeru bi se trebali i krecati.
Sto se tice ovih koji bi mogli ''oteti''.Mujdza je sigurno bingo,jer je jako napredovao.Pogotovo u BL.
Nacionalnost i vjera je isto diskutabilno,kao famozna prezimena sa ic.Opet bi bili u minusu.Kod dzeke nigdje ic nema

Fazon u svemu je ko stvarno zeli da zaigra za repku BIH,ne kalkulise a uz to ima i kvalitet.Bujrum svakom takvom.
Eh sad ko bi stvarno gdje u ''dubini duse'' zaigrao manje vise.
Pa onaj Abubekir Dialibic je vise grizao od pola mladih reprezentativaca.Kao i Hrgovic u par utakmica.Iako u biti blage veze sa BIH nisu imali.
Tema je Safet i u tom smjeru bi se trebali i krecati.
Sto se tice ovih koji bi mogli ''oteti''.Mujdza je sigurno bingo,jer je jako napredovao.Pogotovo u BL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobro onda da dodamo uslovima rodjenje ili mjesto boravka samo prvog pretka (otac i mati) pa bi onda sve zadrzali
Iskreno receno ja se ne bih obradovao da Drogba, Viera, Boloteli...pa ni Messi ni Ronaldo odluce igrati za BiH. Radije volim vidjeti ovoga Dzemu i Rahimica pa makar nikad na SP ne otisli.
Mujdzu bi dobili, al u nekoj stvari...da je Bilic pokazao interesovanje.

Bilic ga je fakticki i doveo u mladu repku,kao i najvise vodio.Saban je napisao/la:Dobro onda da dodamo uslovima rodjenje ili mjesto boravka samo prvog pretka (otac i mati) pa bi onda sve zadrzaliIskreno receno ja se ne bih obradovao da Drogba, Viera, Boloteli...pa ni Messi ni Ronaldo odluce igrati za BiH. Radije volim vidjeti ovoga Dzemu i Rahimica pa makar nikad na SP ne otisli.
Samo sto zaebunio,kontajuci da ovaj moze biti ''na cekanju'' do vjeka.
inace vec sad kukaju,kako im je napad i sredina dobra,ali odbrana pomalo u behutu.
Protiv Slovaka su pogotovo kukali u vezi toga.
P.S i to nase razmisljanje,da vrijedi nebi dosao kod nas.Nas je vec kostalo Ibrahimsona ili jos takvih.
Kod kojih se vrijednost ''kasno ''otkrila.
Citiram ''Imamo mi takvih koliko hoces''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odakle citiras, daj da i ja vidim.harishp je napisao/la:Bilic ga je fakticki i doveo u mladu repku,kao i najvise vodio.Saban je napisao/la:Dobro onda da dodamo uslovima rodjenje ili mjesto boravka samo prvog pretka (otac i mati) pa bi onda sve zadrzaliIskreno receno ja se ne bih obradovao da Drogba, Viera, Boloteli...pa ni Messi ni Ronaldo odluce igrati za BiH. Radije volim vidjeti ovoga Dzemu i Rahimica pa makar nikad na SP ne otisli.
inace vec sad kukaju,kako im je napad i sredina dobra,ali odbrana pomalo u behutu.
P.S i to nase razmisljanje,da vrijedi nebi dosao kod nas.Nas je vec kostalo Ibrahimsona ili jos takvih.
Pasalic jarane,Pasalic and co.Vec prezvakano milion puta i precitirano.Saban je napisao/la:Odakle citiras, daj da i ja vidim.harishp je napisao/la:Bilic ga je fakticki i doveo u mladu repku,kao i najvise vodio.Saban je napisao/la:Dobro onda da dodamo uslovima rodjenje ili mjesto boravka samo prvog pretka (otac i mati) pa bi onda sve zadrzaliIskreno receno ja se ne bih obradovao da Drogba, Viera, Boloteli...pa ni Messi ni Ronaldo odluce igrati za BiH. Radije volim vidjeti ovoga Dzemu i Rahimica pa makar nikad na SP ne otisli.
Ili ona Pasina famozna ''Elvire sine''.....i umjesto Rahimica stvorise se Kerkezi,Jakirevici.''Mnogo bolji ''od tada osvajaca kupa UEFE.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:
Odakle citiras, daj da i ja vidim
Ma ja, a ja se ponado da ti stvarno citiras.Pasalic jarane,Pasalic and co.Vec prezvakano milion puta i precitirano.
Ili ona Pasina famozna ''Elvire sine''.....i umjesto Rahimica stvorise se Kerkezi,Jakirevici.''Mnogo bolji ''od tada osvajaca kupa UEFE.
jedini uslov za igranje u reprezentaciji je drzavljanstvo i neigranje za neku drugu reprezentaciju i naravno zelja da se igra... sve ostalo bi samo zakomplikovalo stvari... imali bi igrace koji mogu, ali ne zele da igraju za neku reprezentaciju, a bilo bi i onih koji hoce, ali ne mogu... zamislite onda francusku, njemacku, englesku, hrvatsku, srbijansku ili reprezentaciju SAD-a, ako bi se pikalo mjesto rodjenja roditelja... 

Kad je objava spisaka ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Oprez - Sušić pred kvalifikacije ima uspješnost 33,33 posto
Za nešto više od deset dana počinju kvalifikacije nogometne reprezentacije BiH za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. Kao što je poznato, naša državna selekcija nalazi se u grupi sa Francuskom, Rumunijom, Bjelorusijom, Albanijom i Luksemburgom.
Piše: Edin Isanović
Upisao je jednu pobjedu (Gana), dva poraza (Švedska i Njemačka) i jedan remi (Katar). Uspješnost je 33,33%, a gol razlika je 6-9.
Svakako treba istaći da su svi pomenuti dvoboji imali prijeteljski predznak. Iako ovi okršaji ne moraju biti nikakvo mjerilo, pozivaju na oprez. Naročito zabrinjava loša partija protiv Katara u posljednjoj provjeri. Igrači nisu bili na zadovoljavajućem nivou. Nadamo se da je ta utakmica bila smo loš dan.
Ipak, ono što donosi val optimizma jesu nastupi naših reprezentativaca za klubove. To se posebno odnosi na Džeku, Misimovića, Ibiševića, Salihovića (koji je suspendovan četiri utakmice), Ibričića, Pjanića i Spahića. Od njih nacija očekuje mnogo. Svi oni imaju veliki, veliki motiv. Imaju ogromnu želju. Odlazak na evropsko ili svjetsko prvenstvo jeste cilj kojeg se svaki nogometaš želi domoći. Za neke će ove kvalifikacija biti posljednja prilika.
Emir Spahić, kao lider, trebao bi taj motiv prenijeti na svoje saigrače.Doduše, na znamo da li svi razmišljaju na taj način. Nogometaš Montpelliera u svakoj utakmici igra do krajnjih granica svojih mogućnosti.
Kada nas je eliminisao u baražu Portugal, ponovo smo ostali bez velikog takmičenja! Vrtjeli smo priče koje vrtimo više od desetljeća, prizivali sudbinu te na koncu pronašli utjehu da imamo mladu i talentiranu generaciju.
Sada se logično pitamo da li ta talentirana generacija može, konačno, popločati put na kontinentalnu smotru nogometa? Imamo li generalno previsoko mišljenje o vlastitoj vrijednosti? Mnogi će reći da imamo. Naši reprezentativci moraju imati pošteniji, pravi pristup u svakoj utakmici i onda se možemo nadati raspletu po našim željama. Mada ni to nije garancija, ali su šanse, svakako, veće.
Od silnih procjena već boli glava, sve manje vjerujemo i sve češće sumnjamo, a tako nikada, baš nikada nećemo ugledati svjetlo.
Prilika je sada. U nastupajućim kvalifikacijama Spahić i društvo imaju šansu odvesti BiH tamo gdje je nikada nije bilo. Ali za takvo što treba imati i petlju..
hmmm...
Za nešto više od deset dana počinju kvalifikacije nogometne reprezentacije BiH za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. Kao što je poznato, naša državna selekcija nalazi se u grupi sa Francuskom, Rumunijom, Bjelorusijom, Albanijom i Luksemburgom.
Piše: Edin Isanović
Upisao je jednu pobjedu (Gana), dva poraza (Švedska i Njemačka) i jedan remi (Katar). Uspješnost je 33,33%, a gol razlika je 6-9.
Svakako treba istaći da su svi pomenuti dvoboji imali prijeteljski predznak. Iako ovi okršaji ne moraju biti nikakvo mjerilo, pozivaju na oprez. Naročito zabrinjava loša partija protiv Katara u posljednjoj provjeri. Igrači nisu bili na zadovoljavajućem nivou. Nadamo se da je ta utakmica bila smo loš dan.
Ipak, ono što donosi val optimizma jesu nastupi naših reprezentativaca za klubove. To se posebno odnosi na Džeku, Misimovića, Ibiševića, Salihovića (koji je suspendovan četiri utakmice), Ibričića, Pjanića i Spahića. Od njih nacija očekuje mnogo. Svi oni imaju veliki, veliki motiv. Imaju ogromnu želju. Odlazak na evropsko ili svjetsko prvenstvo jeste cilj kojeg se svaki nogometaš želi domoći. Za neke će ove kvalifikacija biti posljednja prilika.
Emir Spahić, kao lider, trebao bi taj motiv prenijeti na svoje saigrače.Doduše, na znamo da li svi razmišljaju na taj način. Nogometaš Montpelliera u svakoj utakmici igra do krajnjih granica svojih mogućnosti.
Kada nas je eliminisao u baražu Portugal, ponovo smo ostali bez velikog takmičenja! Vrtjeli smo priče koje vrtimo više od desetljeća, prizivali sudbinu te na koncu pronašli utjehu da imamo mladu i talentiranu generaciju.
Sada se logično pitamo da li ta talentirana generacija može, konačno, popločati put na kontinentalnu smotru nogometa? Imamo li generalno previsoko mišljenje o vlastitoj vrijednosti? Mnogi će reći da imamo. Naši reprezentativci moraju imati pošteniji, pravi pristup u svakoj utakmici i onda se možemo nadati raspletu po našim željama. Mada ni to nije garancija, ali su šanse, svakako, veće.
Od silnih procjena već boli glava, sve manje vjerujemo i sve češće sumnjamo, a tako nikada, baš nikada nećemo ugledati svjetlo.
Prilika je sada. U nastupajućim kvalifikacijama Spahić i društvo imaju šansu odvesti BiH tamo gdje je nikada nije bilo. Ali za takvo što treba imati i petlju..
hmmm...
Takticar objavio spisak
Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Elvir Rahimić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Semir Štilić, Sejad Salihović, Gordan Bunoza, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Zlatan Muslimović i Ermin Zec.
Sretan sam sto nema Muratovica
,nadam se jos da ce Ibricic biti na klupi i mojoj sreci nema kraja 
Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Elvir Rahimić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Semir Štilić, Sejad Salihović, Gordan Bunoza, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Zlatan Muslimović i Ermin Zec.
Sretan sam sto nema Muratovica

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Meni i dalje nije jasno što je Šehić pozvan. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
Dosta novih imena. Šteta je što iste nije oprobao u prijateljskim utakmicama.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Monolog je napisao/la:Meni i dalje nije jasno što je Šehić pozvan.
Grrrr

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.