Smajlagic u rosteru a ne Hadzic to je problem reci komsija nemoj na okolo .Primorac je napisao/la:Da budemo realni Cala je trener ziceras , I u ligi ce gledati daj bod na gostovanju kuci uzmi nekako slabije ekipe i probaj ubosti kakav rezultat ma sreću protiv konkurenata. Zaboli njega neka stvar za necim većim on 11 kojih zacrta za god moraju igrati samo ako nisu mrtvi il neka teza povreda eventualno kartoni. Šta očekivati nakon ove izjave. Njemu je u cilju što duže da je na kormilu i da bere plate a to što se ja ti peti 10ti nerviramo i gubimo živce boli ga neka stvar. Halo protiv ekipe iz moldavije igramo i idemo na minimalan poraz za klub poput sarajeva i sa pionirima da izađemo treba da idemo protiv takve ekipe na prolaz dalje. Što se tiče uprave jedina direktorica pokušava ispravno i nešto konkretno Al se sjebala i sama kad je vidjela u kakav je čopor vukova upala. 2 reprezentativca Gane su odbijena i na probu da dodju i ništa im se nebi placalo Al buraz ode ona NMT il ti ga nema mene tu pa ne može...kakva na ljubav prema klubu Nisu oni mi upamtite to pa da ne mogu zaspati iscekivajuci neko dobro gostovanje neku novu tekmu, nadu za europu. Daj pinke **** ostalo pisah po sirotinji. Ln
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidis kako sad pricas kako znas ko sam, i kako nemam koristi od kluba a ne tako davno si pisao i lagao kako uzimam pare od kluba.PitarBordo je napisao/la:@kinosvra ti reče neki dan da si me stavio na ignore a sad bih se citirao i vrijeđao? Ne treba meni tvoje ime, pa pola foruma zna ko si čovječe. Što je najgore ti nemaš nikakve koristi od FKS, ali ti je haman fetišs da dijeliš informacije "prije ostalih" društveni poeni, mahalanje, šta već. Naravno da ću te prozivati jer si po ko zna koji put profulao i možda si svojim "prijevremenim" informacijama ovdje uticao na ishode... Ako ne znaš normalno razgovarati, mogu ti ja poslati svoje podatke pa da se nađemo pa da mi u lice kažeš da sam "bogalj u mozak" i "jad" i zašt'o to misliš. Just say the words.
Do tada ili nauči komunicirati kao normalna osoba ili me preskoči. A kad god profulaš u igranju insajdera svi će te ovdje prozvati, uključujući i mene.
I nemam ja nikakve fetise, niti imam potrebu da budem "prije ostalih".
Pisao sam zato jer znam da svi zele te informacije i izmedju ostalog zbog toga se i dolazi na forum.
Radio sam to iz najbolje namjere, i svima kojima se to nije svidjalo, odgovaralo ili sta vec se izvinjavam.
Sad lupetas kako sam ja "prijevremenim" informacijama uticao na ishode pregovora.
Stvarno nesto nije ok s tobom...
Ali nema veze, nek ti bude.
Sa tim nekim "prijevremenim" informacijama sam zavrsio, i iduci put ako je bude prozivaj me do mile volje.
I ne trebam se nalaziti s tobom, niti komunicirati, niti objasnjavati bilo sta.
I ovim postom si pokazao ko si i sta si.
Sretno ti bilo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
@Evolution87 je Velkoski!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni nije jasno kako, kad se priča o igračima, svi znamo ko nam treba. Spominje se Petrak, Velkoski, Stojčev, Komazec, Ordagić, Subić... Niko od njih nam nije garancija da će bit pojačanje. Imamo ove koji bi se vratili po drugi put a do sad su nam to bili promašaji. Tu su i ovi koji budu prvi u selu a zadnji u gradu. A kad dođe priča za trenere, niko nema konkretno ime. I tu se vrte il' već "prežvakani" Husref, il' nedostupni Kodro. Jasno je svima da smo u Kodri izgubili stručnjaka, al' Bože moj, poslije j****a nema kajanja. Husref se vraćao par puta, zadnji put sramotno najuren i pitanje je da li bi se više i vratio. A i ako se vrati, hoće l' to bit jednako vraćanju Saida, Stojčeva itd, gdje je tu inovacija? I ko nam garantuje da će on nešta uradit kako treba, kao što niko ne garantuje da će npr Ordagić bit pojačanje? Sve se svodi na rizik, il' ćemo pustit klub u ruke nekom Starčeviću il Nerminu Bašiću, Darku Vojvodiću, **** i sličnim delegatima, il' ćemo ići "ziheraški", zvat Husrefa opet i za pola sezone vrtit istu priču? Sve je stvar muda, a po tom smo izgleda svi Čala, od uprave do nas koji ovdje razglabamo. Ja prvi ne bih pustio da recimo Nermin Bašić trenira Sarajevo, al' evo trener Hofenhajma mlađi od nekih igrača pa ih odvede u LP, ljudi rizikovali i profitirali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se opet pojavi na sjeveru 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko bi onda mogao biti Samir 

- PitarBordo
- Kontakt:
I dalje ne kontam poantu. Ne kršim pravila foruma? Hajde molim te prestani mi se obraćati ako nema veze sa FK Sarajevo. Vozdra.miky_hz je napisao/la:Nisam ti ja nikakav drug jel te i neznam To prvo,a drugo pogledaj koliko si postova samo veceras napisao, da ne postoji osoba koju nisu citirao,i to se u narodu zove svakom loncu poklopac.I zato sam te eto tako nazvao jel svakog poklapas i jel se tako ponasas,popusti malo,nemoras na svaku jednu ti imati deset.Eto to mi znaci.Sto se pretvorilo ovo u tvoju veselu svesku.PitarBordo je napisao/la:Ignore je besplatan na ovom forumu druže. Takođe je besplatna i komunikacije i jedina svrha ovog foruma je upravo to. Ne kontam tačno šta ti znači to da pišem na mjestu gdje svi mogu samo pisati? Uostalom tema je FK Sarajevo ne "ovaj frajer pitar." Ako imaš nešto da mi kažeš direktno, da nema veze sa klubom, imaš privatne poruke, ako ne - onda ne idi u offtopic reda radi.miky_hz je napisao/la:Ovaj frajer pitar ,treba da promjeni nick u @svakomloncupoklopac.
Samo Saraj'vo.
Gdje si navijac Nedima Hadzica, lafo se ti nerviras zbog Sarajeva...hahahahahah.Primorac je napisao/la:Da budemo realni Cala je trener ziceras , I u ligi ce gledati daj bod na gostovanju kuci uzmi nekako slabije ekipe i probaj ubosti kakav rezultat ma sreću protiv konkurenata. Zaboli njega neka stvar za necim većim on 11 kojih zacrta za god moraju igrati samo ako nisu mrtvi il neka teza povreda eventualno kartoni. Šta očekivati nakon ove izjave. Njemu je u cilju što duže da je na kormilu i da bere plate a to što se ja ti peti 10ti nerviramo i gubimo živce boli ga neka stvar. Halo protiv ekipe iz moldavije igramo i idemo na minimalan poraz za klub poput sarajeva i sa pionirima da izađemo treba da idemo protiv takve ekipe na prolaz dalje. Što se tiče uprave jedina direktorica pokušava ispravno i nešto konkretno Al se sjebala i sama kad je vidjela u kakav je čopor vukova upala. 2 reprezentativca Gane su odbijena i na probu da dodju i ništa im se nebi placalo Al buraz ode ona NMT il ti ga nema mene tu pa ne može...kakva na ljubav prema klubu Nisu oni mi upamtite to pa da ne mogu zaspati iscekivajuci neko dobro gostovanje neku novu tekmu, nadu za europu. Daj pinke **** ostalo pisah po sirotinji. Ln
Dovela je direktorica i reprezentativca Estonije...sve sami reprezentativci...hahahahaha.
I zeljo je imao reprezentativca Nigerije...
Nemoj nam ti Boga ti "otvarati oci", nemoj sviju ti.
- PitarBordo
- Kontakt:
I hajde ako si neki dan stavio na ignore, što si skidao? Prođi me se sviju ti. Nisam ti ja kao većina da na tvoje uvrede odgovorim uvredama, šatro da se vrijeđamo preko tastature. Ovo je mjesto za raspravu i diskusiju oko FKS, a ne koliko sam ja "bogalj u mozak" - a to dovoljno govori o tebi. Ako imaš još šta da mi kažeš, slobodno se javi u PP, nemoj da te bude strah. Nisam ja babaroga.

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 27 jun 2017, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako prodje Ramazan, evo znaci dva dana, situacija na forumu uznemirujuca. Slucajnost? 

1946~
Kakva netrepeljivost vlada. A ako sutra zapišti, il' klepimo Moldavce u četvrtak, ljubit će se istok i zapad. Welcome to Sarajevo. 

- PitarBordo
- Kontakt:
A ljudi vrijeđaju na prvu, te debili su oni koji ne misle isto, te bogalji... A Hilmo se pravi englez samo "obrađuje prijave" nikakvih upozoranje i onda kad se zadese vrijeđanja s obje strane onda šatro kuku lele... 
Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red.
On topic: Je l' moguće da većina nije skužila da mi igramo evropu sa bukvlano slabijom ekipom od one koja je završila sezonu?

Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red.

On topic: Je l' moguće da većina nije skužila da mi igramo evropu sa bukvlano slabijom ekipom od one koja je završila sezonu?

Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
To ti je kao nervozna zena, treba joj dobar sex da je smiri, nama su pojacanja i pobjede dobar sexskoroalen je napisao/la:Kakva netrepeljivost vlada. A ako sutra zapišti, il' klepimo Moldavce u četvrtak, ljubit će se istok i zapad. Welcome to Sarajevo.
1946~
@svakomloncupoklopac ili pitarbordo
Pa nisam ni spomenuo da ih krsis ,boli me k.urac za pravila cuj ti njega,pravila ko je pricao o njima ,ja sam napisao svoje misljenje o tebi jel mi upada samo ti ti ti,koji si napisao u 2 sata preko 40 postova,i rekao kako se u narodu zovu takve osobe,i to je to.
I pricas kao nemoj ako nema veze sa Sarajevom ,ti ovoga Svrakindolca ne vadis iz usta,jel se on pojavi ti hop,jel to tema FK Sarajevo taj vas privatni odnos ,sto te negdje nagazio pa ga pratis jel sta napise.
Vozdra @svakomloncupoklopac
Pa nisam ni spomenuo da ih krsis ,boli me k.urac za pravila cuj ti njega,pravila ko je pricao o njima ,ja sam napisao svoje misljenje o tebi jel mi upada samo ti ti ti,koji si napisao u 2 sata preko 40 postova,i rekao kako se u narodu zovu takve osobe,i to je to.
I pricas kao nemoj ako nema veze sa Sarajevom ,ti ovoga Svrakindolca ne vadis iz usta,jel se on pojavi ti hop,jel to tema FK Sarajevo taj vas privatni odnos ,sto te negdje nagazio pa ga pratis jel sta napise.
Vozdra @svakomloncupoklopac

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko ce uzeti stan na kladionici sad u cetvrtak? kvota 3 na nas 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sabrina, iz*ebi nas dok smo vrući!ThrillerHz je napisao/la:To ti je kao nervozna zena, treba joj dobar sex da je smiri, nama su pojacanja i pobjede dobar sexskoroalen je napisao/la:Kakva netrepeljivost vlada. A ako sutra zapišti, il' klepimo Moldavce u četvrtak, ljubit će se istok i zapad. Welcome to Sarajevo.

- PitarBordo
- Kontakt:
Čala!MortemHz je napisao/la:Ko ce uzeti stan na kladionici sad u cetvrtak? kvota 3 na nas

Bacio šuplju da gubimo i to je okej i onda kad stavi sve što je u Općini zaradio na FKS.

Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Evo obecavam da bi nam sredio jednog kapitalca u veznom redu, ukoliko me izaberete.PitarBordo je napisao/la: Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red.![]()
Birat cemo forumasa mjeseca, nagrada dres.
Organizovat humanitarne akcije.
Upravi slat mjesecni izvjestaj misljenja forumskog puca o funkcionisanju kluba.
I jos dosta toga, da ne otkrivam.

1946~
Mehmed Hrabrica Hanjoš! Ne da mi se čitati prethodnih 10 stranica, samo naklon do poda šefu za izjavu! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Algoritam, avalPacidoroP, Djulboni, Hajdeee, Hrasno15, misstianopenaldo, mosarajvosa83, Pantelija, SilaMoc1946, stokastoka23, Venom, Zhustri i 133 gosta.