Najjaci alibiji za njegov neuspjeb su mi uprava nije stala iza njega i igraci su ga bojkotovalimiky_hz je napisao/la:Jeh Meha zvani Radovac desno

Al' najjaci su mi oni sto tvrde da bi Kodro napravio europsko Sarajevo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najjaci alibiji za njegov neuspjeb su mi uprava nije stala iza njega i igraci su ga bojkotovalimiky_hz je napisao/la:Jeh Meha zvani Radovac desno
Ma kakav crni oktobar, to je skoro pa kraj polusezone, ako do tad izgura ostat ce do kraja polusezone, pa vjerovatno i do kraja sezone. Kljucno mu je da prevali septembar, njeg trenutno drzi samo to sto uprava nema para da angazuje ikog boljeg, on im je najjeftinija varijanta.Orangina85 je napisao/la:Apsolutno je realna situacija da ce Cala biti tu do oktobra nakon cega neslavno zavrsava i ovaj njegov angazman. Tada nas preuzima Husref pa cemo vidjeti sta dalje.
Da se razumijemo ne prizeljkujem to ali prateci Sarajevo samo se namece kao zakljucak. Cala je trebao biti gospodin i na kraju sezone otici, ovako ce doziviti da ga stadion proziva.
ono sto se ne napise, nekad je najpametnije napisanoMokes je napisao/la:Najjaci alibiji za njegov neuspjeb su mi uprava nije stala iza njega i igraci su ga bojkotovalimiky_hz je napisao/la:Jeh Meha zvani Radovac desno
Al' najjaci su mi oni sto tvrde da bi Kodro napravio europsko Sarajevo.
Naravno da ne zasluzujemo. Otjerat cemo mi njega kao sto smo i Kodru otjerali. Jednostavno mi smo takav narod. Mozes biti sto godina dobar, napravi jednu gresku ti ne valjas.kinosvra je napisao/la:E moj Cala, ne zasluzujemo te...
Ma ne, Luis Enrique ceMokes je napisao/la: Al' najjaci su mi oni sto tvrde da bi Kodro napravio europsko Sarajevo.
Sta je trebao, reci nabit cemo ih 3-0 i ne pobijedis mi bi ga razapeli, kakvi smo.bodi123 je napisao/la:Spusti gaće Čala, boli te k*rac, strašna Zaria!
Jao logike, jao odgovorafks74 je napisao/la:Sta je trebao, reci nabit cemo ih 3-0 i ne pobijedis mi bi ga razapeli, kakvi smo.bodi123 je napisao/la:Spusti gaće Čala, boli te k*rac, strašna Zaria!
Bolje da je sutio.fks74 je napisao/la:Sta je trebao, reci nabit cemo ih 3-0 i ne pobijedis mi bi ga razapeli, kakvi smo.bodi123 je napisao/la:Spusti gaće Čala, boli te k*rac, strašna Zaria!
Nit je trebao reći idemo na pobjedu u hendikepu, idemo ih razvaliti, nit je trebao reći ovo što je rekao, čuj minimalan poraz ok, pa ne igramo sa Apollonom, trebao je mudro najaviti opreznu utakmicu, utakmicu u kojoj ćemo mi, FK Sarajevo, probati maksimalno olakšati sebi revanš, pokušati postignuti gol ili dva koji u gostima zlata vrijede... pa mi smo favoriti, na papiru ako ništa, pobogu, ne možemo ići sa **** Moldavcima na minimalan poraz.fks74 je napisao/la:Sta je trebao, reci nabit cemo ih 3-0 i ne pobijedis mi bi ga razapeli, kakvi smo.bodi123 je napisao/la:Spusti gaće Čala, boli te k*rac, strašna Zaria!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.