FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admiral_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admiral_TM87 » 22 avg 2010, 18:53

Mandrak je napisao/la:Ko je to proglasio i ustanovio da su Travnik i Tuzla najteža moguca gostovanja??
Po kojim kriterijima se to ustanovilo?...vidim ponavljate to svi redon kao papagaji...ovo pitam jer je Amar juce dijametralno suprotne izjave izjavio poslije meca.
Pa **** ne idemo u goste Barceloni, koliko se samo naglašava ta strašna snaga Travnika i Slobode.
Ma ovdje jedan nesto napise i onda svi ponavljaju, to su ti fraze "lazo nosi 2 na ledjima", "najteza gostovanja" i sl.
Pravo je glupo pricati da je lakse pobjediti siroki(tek prosle sezone dole uzeli bodove), borac, pa i zrinjski, a i velez i celik su mongo bolji nego prosle sezone, dok je sloboda sad slabija nego prosle...
Istina je da na ova dva gostovanja ima malo efektine igre i ako domacini daju prvi go onda se skroz utakmica zatvori, ali realno oni su nam pravili po dvije sanse i dali po 2 gola, mi smo sami krivi sto nismo iskoristili sanse i igraca vise u travniku...
Na ovim ostalim gostovanjima ce biti vise efektivne igre i manje grubosti, sli je realno ocekivati da nam ove ekipe prave vise sansi, a mi cemo opet imati svoje prilike i ako ne damo golove isto nam se pise!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 avg 2010, 18:55

Travnik i Sloboda uzmu jednom u 100 godina bodove u gostima, pa je očito da će se svim sredstvima boriti da pobijede svaku kući :D
Malo šale nije na odmet, ali rijetki su od nas gledali tekmu pa da bi mogli suditi

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 22 avg 2010, 19:10

Ma sef struke zna sta radi, mogli smo ovih gostovanja donijeti bod ili dva istina, ali se isto tako neko od kljucnih igraca mogao povrijediti i da ga nema neko vrijeme u igri, samo treba pustiti sviju da rade svoj posao
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 22 avg 2010, 20:35

Ajde ba malo zivnite.Iskreno sam ocekivo ove poraze da je bilo koja druga ekipa moda bi ocekivo i neki povoljni rezultat.Mislim da smo dosta kvalitetni i netreba odustajat.Opet sam iducu tekmu prvi na jugu.
I opet ona klasicna:

I DA GUBIS 10-0 S JUGA BI SE PJESMA CULA,MI TE VOLIMO,MI TE VOLIMO 8-)
svoj ti pos'o !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 avg 2010, 20:35

Vidim seru na sve strane. Delegat kaže, ako nismo uzeli u Travniku i Tuzli kako ćemo kod Zrinjskog ili Širokog uzeti bodove. Delegat, nije ovo engleska premierliga, ko hoda po gostovanjima zna jednu notornu činjenicu. Činjenica je sliljedeća, LAKŠE JE IGRATI PROTIV ŠIROKOG I ZRINJSKOG NEGO PROTIV SLOBODE I TRAVNIKA. Jer Široki i Zrinjski se NADIGRAVAJU a u Travniku i Tuzli igraju malo drugačije. Kontate delegati.

Dalje, Željo, to je već notorna činjenica, igra MNOGO bolje u drugom dijelu prvenstva. Zašto, ne znam, ali je tako.

Što se tiče Lazara i vaših ingenioznih komentara. Očito vi znate bolje od Amara. Vi pametni, on glup. Jel to stvarno mislite mozgovi ? A ?

Željo je u četiri utakmice igrao tri u gostima, jedini je dobio Olimpika i možda izgubio JEDAN planirani bod u ova dva zadnja gostovanja. Tragedija ? Jest za one koji ne idu na utakmice. Prošle godine smo isto štopali u prvom dijelu prvenstva pa smo uzeli titulu. Pravi ispit za nas će biti u Širokom, za mene, Tuzla i Travnik NISU MJERODAVNI. Široki jeste.

Ne serite bezveze kako je Lazar loš, kako nam je odbrana odron i slične retardacije. Bezveze pravite napetost. Nešto vam smeta, ****. Takvi navijači nikome ne trebaju.

Next stop: Grbavica, Leotar
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zeba'93
Kontakt:

Post Postao/la Zeba'93 » 22 avg 2010, 20:45

nikad_izvini je napisao/la:Vidim seru na sve strane. Delegat kaže, ako nismo uzeli u Travniku i Tuzli kako ćemo kod Zrinjskog ili Širokog uzeti bodove. Delegat, nije ovo engleska premierliga, ko hoda po gostovanjima zna jednu notornu činjenicu. Činjenica je sliljedeća, LAKŠE JE IGRATI PROTIV ŠIROKOG I ZRINJSKOG NEGO PROTIV SLOBODE I TRAVNIKA. Jer Široki i Zrinjski se NADIGRAVAJU a u Travniku i Tuzli igraju malo drugačije. Kontate delegati.

Dalje, Željo, to je već notorna činjenica, igra MNOGO bolje u drugom dijelu prvenstva. Zašto, ne znam, ali je tako.

Što se tiče Lazara i vaših ingenioznih komentara. Očito vi znate bolje od Amara. Vi pametni, on glup. Jel to stvarno mislite mozgovi ? A ?

Željo je u četiri utakmice igrao tri u gostima, jedini je dobio Olimpika i možda izgubio JEDAN planirani bod u ova dva zadnja gostovanja. Tragedija ? Jest za one koji ne idu na utakmice. Prošle godine smo isto štopali u prvom dijelu prvenstva pa smo uzeli titulu. Pravi ispit za nas će biti u Širokom, za mene, Tuzla i Travnik NISU MJERODAVNI. Široki jeste.

Ne serite bezveze kako je Lazar loš, kako nam je odbrana odron i slične retardacije. Bezveze pravite napetost. Nešto vam smeta, ****. Takvi navijači nikome ne trebaju.

Slažem se u potpunosti ... nakon dva gostujuća poraza ne treba praviti napetost , i lošu atmosferu ... ne treba nam to ! Amar zna šta radi i zato TIŠINA !!! ima li sutra ili prekosutra trening prvog tima , i u kol'ko sati ???
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 avg 2010, 20:46

Mandrak je napisao/la:Ko je to proglasio i ustanovio da su Travnik i Tuzla najteža moguca gostovanja??
Po kojim kriterijima se to ustanovilo?...vidim ponavljate to svi redon kao papagaji...ovo pitam jer je Amar juce dijametralno suprotne izjave izjavio poslije meca.
Pa **** ne idemo u goste Barceloni, koliko se samo naglašava ta strašna snaga Travnika i Slobode.
Ako si ti bio na dva gostovanja u svom životu, evo glave. Tako pišeš, tako misliš, tako filozofiraš. Kao da je ovo engleska premierliga i sad smo popušili foru kod Blekpula i Wolverhemtona i sad smo gotovi jer idemo Liverpulu i Arsenalu. Vidiš, ovo nije Premier league, ovo je Premijer liga. Ovdje je teže igrati protiv Travnika jer ljudi LOME NOGE pri svakom startu i možda dobiju žuti karton. Široki, Zrinjski, njanje, Borac tako NE IGRAJU. Ne kao ovi ho-ruk, nabij loptu, branimo se sa deset igrača i valjamo se po dva minuta ekipe.
To je razlika i zato je teže igrati protiv Travnika i Širokog. Dovoljno si se nalupao, de odskakukći malo. Veze nemaš šta pišeš a ne prestaješ. Nešto ti smeta, eno treninga, idi, objasni Amaru u čemu je problem.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nestor
Kontakt:

Post Postao/la nestor » 22 avg 2010, 20:50

nikad_izvini je napisao/la:Vidim seru na sve strane. Delegat kaže, ako nismo uzeli u Travniku i Tuzli kako ćemo kod Zrinjskog ili Širokog uzeti bodove. Delegat, nije ovo engleska premierliga, ko hoda po gostovanjima zna jednu notornu činjenicu. Činjenica je sliljedeća, LAKŠE JE IGRATI PROTIV ŠIROKOG I ZRINJSKOG NEGO PROTIV SLOBODE I TRAVNIKA. Jer Široki i Zrinjski se NADIGRAVAJU a u Travniku i Tuzli igraju malo drugačije. Kontate delegati.

cuj ovog urođenika što dijeli lekcije...malo drugacije se igra u travniku i tuzli :lol: :lol: :lol: jah,promjene se odmah pravila,a naši se useru kad vide te fantomske mesare na terenu.
Za grifona tuzla i travnik nisu mjerodavni :o :shock: jao bolida majko draga.
I ono se nešto nadiglo da dijeli drugima lekcije...pih ko ti dade pristup racunaru.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 20:57

nestor je napisao/la:

cuj ovog urođenika što dijeli lekcije...malo drugacije se igra u travniku i tuzli :lol: :lol: :lol: jah,promjene se odmah pravila,a naši se useru kad vide te fantomske mesare na terenu.
I ono se nešto nadiglo da dijeli drugima lekcije...pih ko ti dade pristup racunaru.
e nek si se ti registrovo da mu to kazes
Za zivot cijeli!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 avg 2010, 21:01

nikad_izvini je napisao/la:
Ako si ti bio na dva gostovanja u svom životu, evo glave. Tako pišeš, tako misliš, tako filozofiraš. Kao da je ovo engleska premierliga i sad smo popušili foru kod Blekpula i Wolverhemtona i sad smo gotovi jer idemo Liverpulu i Arsenalu. Vidiš, ovo nije Premier league, ovo je Premijer liga. Ovdje je teže igrati protiv Travnika jer ljudi LOME NOGE pri svakom startu i možda dobiju žuti karton. Široki, Zrinjski, njanje, Borac tako NE IGRAJU. Ne kao ovi ho-ruk, nabij loptu, branimo se sa deset igrača i valjamo se po dva minuta ekipe.
To je razlika i zato je teže igrati protiv Travnika i Širokog. Dovoljno si se nalupao, de odskakukći malo. Veze nemaš šta pišeš a ne prestaješ. Nešto ti smeta, eno treninga, idi, objasni Amaru u čemu je problem.
upravo to travnik i donekle sloboda su svjesni da se ne mogu nadigravati sa timovima poput sirokog ,zelje sarajeva ,zrinjskog i igraju igru koja se svodi na jaku odbranu ,kornere,prekide ,,naguravanje i pritisak domaceg terena ,sa druge strane protiv sirokog ,zrinjskog odes ljudi se otvore odmah i igra se fudbal na obje strane gdje moze doci do izrazaja kvalitet pojedinca ,neki ovdje pisu bucan i bekric su donijeli titulu vrhunski igraci i omalozavaju sadasnji tim a isti ti su bili u zelje i godinu prije kada nikog nismo mogli dobiti u gostima ,i prosle polusezone su igrali pa nisu mogli 2 pasa odigrati u jesenjem dijelu i tek na proljece su se pokazali kao igraci koji su odnijeli tim do titule uz pomoc ostatka ekipe ,2 poraza zaredom voljenog tima nikome ne prijaju i svakome smeta nesto ali kad se relno sagleda mi smo od favorita za titulu mozda i najmanje kiksali jer smo se rijesili tuzle i travnika a vodeci nam uposte nisu pobjegli kako izgleda po kukanju nekom,u subotu svi na grbavicu ako ih manijaci ne podrze onda drugi niko nece i ne treba nikome zvizdati nego podrzati klub jace nego ikada tako da igraci osjete podrsku kada je najpotrebnija a oni ce sigurno to znati vratiti kao prethodne sezone SVI IGRAJU DODZU I PRODZU SAMO JE ZELJO VJECAN ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 avg 2010, 21:05

nestor je napisao/la:

Jok ne igra se drugačije. Vidim ti si klasični autohtonac, na čelu ti piše :lol: Ako se delegati kao ti pitaju, najbolje je da otjeramo Amara i komplet ekipu, postavimo Hotića/Krunića za trenera i sve super :lol:

Vidim da ne kontaš, pa da ti pojasnim.

1. nakon utakmice u Travniku i Amar se bunio na suđenje. Koji to obično ne čini.
2. U Tuzli smo fulili tri mrtva zicera i fasovali.

Šta je problem. Sad trebamo da ih pljujemo, jel :lol:

Postoji opcija da si neki provokator pa nemaš pametnijeg posla nego spamaš :mrgreen:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 avg 2010, 21:06

nikad_izvini je napisao/la:Što se tiče Lazara i vaših ingenioznih komentara. Očito vi znate bolje od Amara. Vi pametni, on glup. Jel to stvarno mislite mozgovi ? A ?
Malo si previse arogantan. Popovic je los igrac. Nije veci navijac onaj ko to ne kaze, kako neki na ovom forumu smatraju. I Amar zna da je Popovic los. Ali, boljeg nema. Ja mu nisam zvizdao niti cu zvizdati dok god se bori, ali je realnost ovo sto sam napisao u prethodnim recenicama.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nestor
Kontakt:

Post Postao/la nestor » 22 avg 2010, 21:10

upravo to travnik i donekle sloboda su svjesni da se ne mogu nadigravati sa timovima poput sirokog ,zelje sarajeva ,zrinjskog i igraju igru koja se svodi na jaku odbranu ,kornere,prekide ,,naguravanje i pritisak domaceg terena ,sa druge strane protiv sirokog ,zrinjskog odes ljudi se otvore odmah i igra se fudbal na obje strane gdje moze doci do izrazaja kvalitet pojedinca
Šuplja prica o nekakvim vrhunskim bunkerima u travniku i tuzli, kako se ne može igrati a sam Osim izjavio da smo imali sve moguce uslove da pobjedimo juce.
Kad ne znamo dati gola,onda se vadimo na neke odbrane travnika,kao da je odbrana Čelzija u pitanju :Carvalho,Terry,Ivanović a ne Varupa,Šiljak,Sarajčić.
Jogunčić nam porucuje da se ne nadamo bodovima iz tuzle nikad više, eto ti realnosti. Tako ce nam i naredne godine poruciti isto.
A tu pricu da može bolje igrati u Širokom i da su tamo uslovi nešto bolje nego u Tuzli, to možete djeci malo plasirate takve price.
Pricice za mal djecu, niko nama nije kriv što mi ne znamo dati gola.
Ali vi ste ultra navijaci Želje jer ne dozvoljavate nikakvu kritiku.
Zadnja izmjena: nestor, dana/u 22 avg 2010, 21:12, ukupno mijenjano 3 puta.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 avg 2010, 21:11

Cuspajz je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
upravo to travnik i donekle sloboda su svjesni da se ne mogu nadigravati sa timovima poput sirokog ,zelje sarajeva ,zrinjskog i igraju igru koja se svodi na jaku odbranu ,kornere,prekide ,,naguravanje i pritisak domaceg terena ,sa druge strane protiv sirokog ,zrinjskog odes ljudi se otvore odmah i igra se fudbal na obje strane gdje moze doci do izrazaja kvalitet pojedinca ,neki ovdje pisu bucan i bekric su donijeli titulu vrhunski igraci i omalozavaju sadasnji tim a isti ti su bili u zelje i godinu prije kada nikog nismo mogli dobiti u gostima ,i prosle polusezone su igrali pa nisu mogli 2 pasa odigrati u jesenjem dijelu i tek na proljece su se pokazali kao igraci koji su odnijeli tim do titule uz pomoc ostatka ekipe ,2 poraza zaredom voljenog tima nikome ne prijaju i svakome smeta nesto ali kad se relno sagleda mi smo od favorita za titulu mozda i najmanje kiksali jer smo se rijesili tuzle i travnika a vodeci nam uposte nisu pobjegli kako izgleda po kukanju nekom,u subotu svi na grbavicu ako ih manijaci ne podrze onda drugi niko nece i ne treba nikome zvizdati nego podrzati klub jace nego ikada tako da igraci osjete podrsku kada je najpotrebnija a oni ce sigurno to znati vratiti kao prethodne sezone SVI IGRAJU DODZU I PRODZU SAMO JE ZELJO VJECAN ;)
Ali ne, lik iz stripa kaže da to nije tako :lol: Ono zna :mrgreen:

Prošle sezone smo izgubili 8 boba na Grbavici i uzeli 11 bodova u gostima(Čelik, Olimpik i Laktaši pobjede i Travnik i Slavija remiji). Znači, trebamo dobiti sve kod kuće i to je to, da ne pričam ako uzmemo još koju bobu sa strane.
Dalje, u drugom dijelu prvenstva igramo tri kod kuće u prva četiri kola a gostujemo u Gradačcu gdje se može igrati. Ljudi nisu mesari. Gostujemo Leotaru i čekamo Širokog. Odličan raspored. Ali ne, tragedija je, izgubili smo dvije tekme gdje sam ja očekivao jedan bod :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 avg 2010, 21:13

gollum je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Što se tiče Lazara i vaših ingenioznih komentara. Očito vi znate bolje od Amara. Vi pametni, on glup. Jel to stvarno mislite mozgovi ? A ?
Malo si previse arogantan. Popovic je los igrac. Nije veci navijac onaj ko to ne kaze, kako neki na ovom forumu smatraju. I Amar zna da je Popovic los. Ali, boljeg nema. Ja mu nisam zvizdao niti cu zvizdati dok god se bori, ali je realnost ovo sto sam napisao u prethodnim recenicama.
@gollum : potpis
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 avg 2010, 21:14

nestor je napisao/la:
upravo to travnik i donekle sloboda su svjesni da se ne mogu nadigravati sa timovima poput sirokog ,zelje sarajeva ,zrinjskog i igraju igru koja se svodi na jaku odbranu ,kornere,prekide ,,naguravanje i pritisak domaceg terena ,sa druge strane protiv sirokog ,zrinjskog odes ljudi se otvore odmah i igra se fudbal na obje strane gdje moze doci do izrazaja kvalitet pojedinca
Šuplja prica o nekakvim vrhunskim bunkerima u travniku i tuzli, kako se ne može igrati a sam Osim izjavio da smo imali sve mogu uslove da pobjedimo juce.
Kad ne znamo dati gola,onda se vadimo na neke odbrane travnika,kao da je odbrana Čelzija u pitanju :Carvalho,Terry,Ivanović a ne Varupa,Šiljak,Sarajčić.
Jogunčić nam porucuje da se ne nadamo bodova iz tuzle nikad više, eto ti realnosti. Tako ce nam i naredne godine poruciti isto.
A tu pricu da može bolje igrati u Širokom i da su tamo uslovi nešto bolje nego u Tuzli, to možete djeci malo plasirate takve price.
Pricice za mal djecu, niko nama nije kriv što mi ne znamo dati gola.
Ali vi ste ultra navijaci Želje jer ne dozvoljavate nikakvu kritiku.
Nismo mi ultra navijači Želje nego su takvi kao ti otjerali Amara u prvom mandatu. Znamo šta se poslije desilo. Što se mene tiče uopšte ne moramo da izborimo Europu amo neka Amar ostane. Lazar u prvom timu kaže Amar a ja se slažem. Jel treba da bude kult ličnosti, treba da bude. Tačka. Treba osujetiti šampione sa Sjevera i takve pljuvače. Nekome smeta. Njegov problem. Tačka.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 avg 2010, 21:18

19TM87 je napisao/la:
gollum je napisao/la:
@gollum : potpis
golume i potpisivaču. Očito je da nam je Lazar prvi napadač. Imamo dvije opcije. Da ga podržimo ili da pričamo kako je loš. Vi koji pričate kako je loš nemojte da se čudite kad Sjever juskoro počne da **** familiju i Amaru, Lazaru već ****, KOJI GA DRŽI U EKIPI. Vi niste treneri. Amar jeste. Željo nema para da dovede boljeg napadača. Do tada bi bilo logično da podržimo IGRAČA ŽELJE i trenera koji ga FORSIRA. Jel tako. Po vama, NIJE. Neko blesav ovdje ?

nestor
Kontakt:

Post Postao/la nestor » 22 avg 2010, 21:18

Ja Amara nikad nisam pljuvao niti ga tjerao, niti to namjeravam ikad u životu.Za mene je on jedina svijetla tacka u klubu i daj Bože da poživi na klupi još jedno 10 godina najmanje.
Nemoj mi stavljati to u usta kad nisam to rekao.
Ovdje se uopšte ne piše o Amaru vec o našim igracima, napadacima koji ne znaju dati gola i odbrani koja prima golove.
Price da se ne mogu pobjediti travnik i sloboda, možete pricati nekom drugom.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 avg 2010, 21:22

@nikad_izvini ti ocito ne kontas :D nemam ja nista protiv lazara ali definitivno nije neki igrac, i sigurno da imamo kvalitetnijeg igraca u napadu on nebi imao mjesto...drugo amara cu podrzavat, kad bi tebe zovnuo da igras :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 avg 2010, 21:23

Ako smijem da pitam.
Vidim kuknjava vam je kako nemate napadaca, a skoro sam citao kako ste sporazumno raskinuli ugovor sa Alenom Mesanovicem koji se poslije povrede nije nametnuo Osimu.
Pa me zanima kako je moguce da se i pored toga sto nemate napadaca odreknete onakvog igraca, igraca koji je prosle sezone bio jedan od najzasluznijih sto ste osvoijili titulu ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 34 gosta.