Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 24 jun 2017, 00:10

Ne mozes tvrditi da bi igrali polufinale, kad bi nas svakako ukopao neki Dodić, Sivić itd..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 26 jun 2017, 14:20

jbga brate, nije baš sve do trenera, ne treba igrače toliko tetošiti, i oni treba da preuzmu neku odgovornost.

Kao što sam ranije rekao, meni ovde Lalat i nije toliko problem, koliko oni koji su ga gurnuli u ovu ulogu. Lijepo je i on sam rekao nedavno, većina ovih jačih reprezentacija ima kontinuitet od 4-5 godina pod jednim trenerom, kao npr. Španci, dok mi tim šaltamo od jednog do drugog, i to ne svakog ciklusa, već svake godine, dakle 2 ili 3 trenera po ciklusu.

Šta sad, da je hipotetički ovde došao Gvardiola, naši bi uzeli turnir? Jes, bilo bi dobro da sport tako funkcioniše. Za ovakav tip akcija, možda bi baš najbolje bilo da je ostao taj Sivić je je počeo ciklus sa reprezentacijom, istumbao neke karte, izvrtio više riješenja, prošao par neuspjeha, bolje upoznao tim...

Uzmimo primjer Drulovića koji je uzeo ono EP sa generacijom 94, ali je svejedno kasnije u ona dva mjeseca u Partizanu pokazao da je potpuno nespreman bilo kakva prilagođavanja i situacione promjene, odnosno da je teški ziheraš. I sad će mi se on na konto one titule izvlačiti da je bogzna kakav trener.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 26 jun 2017, 14:30

Ma Srbija svakako ne bi prosla u polufinale, ko god da je trener. Spanci su jedno tri klase iznad.. Sa Portugalom smo tu negdje. Ali da je Lalatovic ocajan trener - jeste. I jos gori pedagog s obzirom da ce prije odustati od fudbala nego nekada priznati neku svoju gresku.. zato su tu uvijek izjave kako nemamo srece i slicno, umjesto da kaze da se mora bolje.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 27 jun 2017, 19:46

Jović na pozajmici u Ajntrahtu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jul 2017, 19:01

Nemanja Maksimović i zvanicno u Valenciji!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 03 jul 2017, 23:17

Nadam se da će dobiti pravu priliku i iskoristiti je.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jul 2017, 23:33

Ajde da napišem ovdje. Kvalitet našeg fudbala se vidi evo sada. Nama je sezona kupanja postala teška. Naši klubovi ne mogu da se nose sa gigantima maloazijskog fudbala ili veličinama moravskih sela...
Ne znam koje je rješenje. I ima li ga uopšte. Jesu li stvarno pare problem. Ili samo zgodan izgovor. Nešto ne vjerujem da Ružomberok ima nešto puno para..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 07 jul 2017, 00:25

Privatizacija. Mafijasi vode srpski fudbal.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 jul 2017, 03:05

Luksemburg, Azerbejdžan, Kazahstan, Finska, BiH, Island... imaju po dva kluba u drugom pretkolu, Srbija jedan. :oops: :crazy: :rol: :rol: :salut:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jul 2017, 05:37

Nigdje nisu cista posla, al sto u vojvodini nisu to je cudo bozije....svako dva mjeseca novi trener na klupi
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jul 2017, 05:39

DANTES je napisao/la:Ajde da napišem ovdje. Kvalitet našeg fudbala se vidi evo sada. Nama je sezona kupanja postala teška. Naši klubovi ne mogu da se nose sa gigantima maloazijskog fudbala ili veličinama moravskih sela...
Ne znam koje je rješenje. I ima li ga uopšte. Jesu li stvarno pare problem. Ili samo zgodan izgovor. Nešto ne vjerujem da Ružomberok ima nešto puno para..
Kako ce pare biti problem kad je npr zvezda grofa placala 50 milja eura mjesecno
nema potpisa

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 07 jul 2017, 09:09

sam Bog zna šta mislim i o Terziću, Vučeliću, Đuriću, Lukiću i svim ljudima koji vredno rade na uništavanju Partizana i Zvezde, ali čini se da im ovaj Vuković iz Vojvodine može držati časove... kakav epski raspad, kakvo brukanje istorije jednog velikog kluba.

Ljudi koji su malo više u domaćem fudbalu znaju na kakvom je glasu Nenad Vanić, on je predmet sprdnje među svojim kolegama, lik je najbezvezniji trener koji se dokopao posla u nekom od viših rangova domaćeg fudbala, igrači ga ne hebu 5%, ispao je sa Metalcem, najsigurnijim i najstabilnijim klubom u Srbiji koji nema nijednog mladog igrača već samo iskusne prvoligaše...

Ukratko, mislim da je Vojvodina svjesno u procesu samouništavanja.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jul 2017, 09:28

Admir_Sa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Ajde da napišem ovdje. Kvalitet našeg fudbala se vidi evo sada. Nama je sezona kupanja postala teška. Naši klubovi ne mogu da se nose sa gigantima maloazijskog fudbala ili veličinama moravskih sela...
Kako ce pare biti problem kad je npr zvezda grofa placala 50 milja eura mjesecno
Te pare ili pare Leonarda teško da će iko vidjeti od igrača slovačkih klubova.. Zato kažem da ne vjerujem da su samo pare problem već struka. Struka ne postoji.
Pogrešno je ovo uopšte zvati strukom..
@Nemanja Vojvodina će doći u situaciju kao prije 15 godina da bude pri dnu tabele..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 07 jul 2017, 09:35

Ta Floriana nikada nikome u evropi nije dala 3 gola...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jul 2017, 10:55

Ma kakve finansije, to su samo izgovori.

Fudbal je biznis, privlaci najvise kriminalaca, peraca para...Jednostavno, najlaksa zarada je tu, tvoje je samo da se decepas funkcije preko kriminalnih ili stranackih veza.
Bas me interesuje sto svi ti "sportski radnici" ne hrle u rukometne, vaterpolo, odbojkaske klubove... :kafa:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jul 2017, 21:55

dva gola Pavlovića protiv Žiline, prvi majstorija. :clap:
Fin gol i Grujića u pripremnoj protiv Tranmera.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 jul 2017, 21:57

3 PAVLOVICCCCC AAAAAAAA

Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jul 2017, 22:00

eto ga hettrik :tokralju:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 jul 2017, 00:07

Bravo za Andriju, odlican prvi gol. Definitivno nasa treca opcija u napadu!

Svaka cast i Grujiću.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 jul 2017, 10:18

Jagoš Vuković presao u Olympiakos.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.