Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

sakho
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la sakho » 22 avg 2010, 19:40

Ja gledao do penala, reko gotovo je ovo :( , vracam se poslije 5, 10 minuta 2:2. Nisam vjerovao svojim ocima.
Stvarno zalosno. Nani nije smio nikako pucati penal, ali Fergie mu je dao da puca vjerovatno iz razloga da bi ovaj samopouzdanje podigao i da bi bio jos bolji, kad ono fail :( .

Ovo je za United sasvim normalno za pocetak sezone, tako da nema potrebe sad psovati igracima, pa vecina njih je odigrala protiv Chelsea i Newcastlea perfektno, tad nam nije nista smetalo, govorili smo i bili ubijeđeni da je titula nasa, a sad, odjednom neki preokret.

Reci da je Giggs katastrofa je stvarno sramota, nemogu vjerovat da to moze reci navijac Uniteda :( , zalosno.
19 UZASTOPNIH godina postize gol u premier ligi, pa jel treba veci dokaz o kakvom igracu se radi, onaj volej protiv Newcastlea kladim se ni Messi nebi uhvatio.
Ljudi smirimo se fino bez vrijeđanja, ruzno je gledat kako se psuje nekim od igraca.
O'shea nemoze igrati beka, tu bi trebao Rafael, Evans je dosta slab ali nemamo boljeg neka igra. moze jos napredovat, Scholes,Giggs, Valencia, Nani, Fletcher svi oni mogu igrati u pocetnom sastavu sto se mene tice, ovo su bile posebne okolnosti pa se desi ova situacija promasen penal i gol u nadoknadi.
Berbatov :D , kakav je bio prosle godine sad je zlatan, vise trci bori se, bice bolje siguran sam... samo je morao zabit gol bar jedan bilo je dobrih sansi.

Izvinjavam se na dogom postu

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 22 avg 2010, 19:44

Thunderstruck je napisao/la:O Shea konacno mora letiti.
Slazem se mislim da nema vise poente da Rafael sjedi na klupi a i Evra je u ako losoj formi poslije svega onoga na svijetskom prvenstvu tako da Fabio treba da dobije vise sanse vidilo se protiv Chelsea da moze igrati odlicno u defanzivi samo mu treba utakmica. Berbatov nastavlja po starom, Chicharita su jako pogresno naucili da vraca loptu odmah nakon sto mu neko da, mora malo stati na nju i pogledati oko sebe i dati pas nekom drugom a ne odmah vracati. Ja stalno trubim (sa starim nickom) da trebamo playmakera ali to izgleda nedolazi do usiju SAF-a :D Jbg kad necita ovaj Forum. :D

WE NEED A GOOD MIDFIELD PLAYER! van der Vaar WOULD BE A GOOD CHOICE DEAR sir Alex!

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 22 avg 2010, 19:46

Smirite se ljudi. Ništa nismo pokazali nakon prvog izjedačenja, gol je došao kao plod sreće. To što je Nani šutao, pored Giggsa jeste iznenađujuće, ali svakom se moglo desiti. Vratite se par stranica u nazad i pročitajte svoje hvalospjeve o Nani-u ;)
Nani je unio živost i definitivno trebao igrati od prvog trenutka, no šta je tu je.
Bobby je zaista klasa, još je bio usamljen u napadu. Lično mislim da bi O'shea trebao na mjesto štopera a beka da igra Rafael, no SAF knows the best ;)

Prokockali prednost jesmo, ali svako od vas mora priznati da Fulham nije došao do boda nezasluženo.
LUHG!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2010, 19:49

Linus Torvalds je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:O Shea konacno mora letiti.
Slazem se mislim da nema vise poente da Rafael sjedi na klupi a i Evra je u ako losoj formi poslije svega onoga na svijetskom prvenstvu tako da Fabio treba da dobije vise sanse vidilo se protiv Chelsea da moze igrati odlicno u defanzivi samo mu treba utakmica. Berbatov nastavlja po starom, Chicharita su jako pogresno naucili da vraca loptu odmah nakon sto mu neko da, mora malo stati na nju i pogledati oko sebe i dati pas nekom drugom a ne odmah vracati. Ja stalno trubim (sa starim nickom) da trebamo playmakera ali to izgleda nedolazi do usiju SAF-a :D Jbg kad necita ovaj Forum. :D

WE NEED A GOOD MIDFIELD PLAYER! van der Vaar WOULD BE A GOOD CHOICE DEAR sir Alex!
Jos nam on treba. Ako ce iko doc, onda to treba bit igrac svjetske klase koji moze otvorit odbranu i uzet odgovornost na sebe u utakmcama kao danas. Stvarno ne vidim nijednog igraca kojeg mi realno mozemo dovest da bi to uradio. Imali smo priliku dovest Sneijdera prosle godine, i Ozila ove. Ali nista. Pa ja bi licno volio da Cleverley dobije priliku. Barem je kreativan i zna dat gol. Fletcher je po meni bio vrlo los i danas i protiv Newcastlea. Mogo bi malo na klupu.

Jedina pozitiva danas je Scholes koji igra kao majstor u zadnje vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chicharito
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito » 22 avg 2010, 19:50

Zasto Fergi ne stavi npr ovaku postavu,
VDS
Evra Vidic Rafael Evans

Giggs Scholes Nani Valencia

Rooney Berbatov(Chicharito)

Otprilike ovo bi bio najjaci sastav po meni,kad se igraju neke teze utakmice trebali bi i Giggs i Scholes igrat u prvim sastavima jer treba malo iskustva u ekipi,oni znaju smirit malo igru stat na loptu,i da su ovako krenuli dajem glavu da bi pobijedili.Po jednoj strani probijaju Valencia i Rafael a na drugoj Evra i Giggs ili Nani mozda i tu se onda otvara sredina i prilike za ovu dvojicu u napadu al jbg ne bi SAF bio SAF da ne stavlja Oshea i mijenja sastav.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 22 avg 2010, 19:54

Chicharito je napisao/la:Zasto Fergi ne stavi npr ovaku postavu,
VDS
Evra Vidic Rafael Evans

Giggs Scholes Nani Valencia

Rooney Berbatov(Chicharito)

Otprilike ovo bi bio najjaci sastav po meni,kad se igraju neke teze utakmice trebali bi i Giggs i Scholes igrat u prvim sastavima jer treba malo iskustva u ekipi,oni znaju smirit malo igru stat na loptu,i da su ovako krenuli dajem glavu da bi pobijedili.Po jednoj strani probijaju Valencia i Rafael a na drugoj Evra i Giggs ili Nani mozda i tu se onda otvara sredina i prilike za ovu dvojicu u napadu al jbg ne bi SAF bio SAF da ne stavlja Oshea i mijenja sastav.
I ti bi tako igrao protiv jednog Chelsea, Arsenala ili Barce :) Pa da nas bez 2-3 trkača rastave na proste faktore. Fletch je Bog i batina, i bez njega vezni red izgleda nezamislivo u ovom trenutku ;)
LUHG!

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 22 avg 2010, 19:57

Ja neznam sto svi nevolite van der Vaarta pustite kako ko igra u Realu tamo je i Kaka los igrac sjetite se kako je samo igrao u Ajaxu morao je biti dobar da ga Real kupi a poslije toga svaki igrac koji ode tamo zaboravi da igra!

Chicharito
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito » 22 avg 2010, 19:59

Pa trebamo neku brzinu u napadu,Nani i Giggs po bokovima mogu probijat,a u sredini Scholes i eto ne mora bit Valencia nek bude Fletcher ili Carrick.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 22 avg 2010, 20:04

Chicharito je napisao/la:Pa trebamo neku brzinu u napadu,Nani i Giggs po bokovima mogu probijat,a u sredini Scholes i eto ne mora bit Valencia nek bude Fletcher ili Carrick.
Ryan, nažalost, može probijati nekih pola sata. Valencia je naše najkonstantnije krilo, po meni. Uvijek solidna partija, no danas ni on nije bio ništa bolji od ostatka.
I dalje stojim iza tvrdnje da je Nani trebao početi, slomio bi Pantsila (valjda se ovako piše) :)
LUHG!

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 22 avg 2010, 20:09

Omg 2:2 sa Fulhamom :D
ako mi ove godine budemo i drugi bice super...doduse zbrvio sam da su tu samo Lvpool i Arsenal xaxaxa
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 avg 2010, 20:12

Opet razocarenje :mrgreen: ... Brzo se zanesete, a jos brze razocarate :mrgreen: .

Kao sto sam piso ranije, ovo ce biti jako teska sezona, jer je ovaj tim losiji nego prosle godine. Losiji je jer Ferdinand ima velike probleme sa povredama, VDS je godinu dana stariji (od njega se mogu ocekivat kiksevi ove sezone, tesko je ocekivat da i ovu sezonu odradi savrseno), Evra je poljuljan nakon SP, a Runi nema sanse da ponovi senzacionalnu (perfektnu) sezonu od prosle godine. Svi nabrojani su kljucni igraci. Dovedena su tri pojacanja koja 99% u ovoj sezoni ne mogu biti prevaga i kvalitet vise. Na svu srecu, konkurenti su takodje slabiji u odnosu na proslu godinu. Bice jako neizvjesno... Ako Arsenal zaobidju silne povrede, Topnici bi mogli do titule... Imaju mladu i nadahnutu ekipu, a od Mancestera i Celsija se mogu ocekivat padovi jer ce gurat daleko na svim frontovima.

Nisam gledo tekmu sa Fulemom, ali sam na par stranica unazad napiso kako ce ta utakmica biti pokazatelj Mancine trenutke snage... Mogu pretpostavit da su Nani (svaku petu utakmicu odigra dobro) i Berbatov ( svaku desetu utakmicu odigra dobro) davili i usporavali akcije... Mogu pretpostavit da je napad bez Runija bio bezopasan. Mogu pretpostavit da je veza bila bezidejna sa Flecerom i spora sa velikim Skolsom i Gigsom (stvarno veliki igraci, kod mene imaju beskonacan kredit, ali ne mogu podnjet ubitacan ritam, ne mogu igrati svaku tekmu).. Mogu pretpostavit da je odbrana bila nesigurna sa Oseom i Evansom... Ipak, sve te slabosti su dovoljne da Manco bude za klasu jaci od Fulema, ali to cesto nece znaciti pobjeda.

Ako Fergi ne zeli turbulentnu sezonu sa puno razocarenja (u PL, a posebno u LP, gdje ova ekipa nema grama sanse protiv Barse i Reala), pod hitno mora dovesti makar jedno ekstra kvalitetno pojacanje. Bilo bi dobro kada bi se Volfsburgu utrpo Berbatov (koji bi ubijo u BL) i namirilo jos 20 mil. eura. Aguero bi mozda bio jos bolje rjesenje, jer moze igrati poluspica. A najbolje bi rjesenje bio Adebajor, mada je pitanje da li bi ga Siti prepustio gradskom rivalu. Pored napadaca, krajnje je potreban jedan brz i prodoran krilni igrac. Moja zelja je Lenon, a mozda bi i Nejmar mogo odigrat dobru prvu sezonu. Dakle, uz ulaganje od 60 miliona eura, moglo bi se prilicno sigurno doci do nove titule, a u LP bi bili koliko toliko konkurentni. Ovako, osim ako se ne desi neko super cudo, Mancester ce ponoviti blijedu sezonu od prosle godine. Mozda se i osvoji nesto, ali to ce biti vise zasluga lose konkurencije nego kvalitete Mancestera.

**** me na kladionici :evil: .. Sad ugleda da je onaj dzukela Nani ofulo penal za pobjedu :evil: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 avg 2010, 20:14

Sta ste se nadrkali zbog jednog remija. De nepricajte gluposti. Znamo kakav je nas ulaz u sezonu godinama,pa sta..prosle godine smo imali 5 pobjeda u 6 utakmica pa na kraju nismo osvojili prvenstvo.

Ja bih volio Obertana vise u igri.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 22 avg 2010, 20:16

iskreno nisam previse razocaran rezultatom, samo smo prvih 20-30 min bili nadmocni na terenu sve poslije nije nista valjalo, ima nesto u ovom Fulhamu kad igraju kuci protiv Uniteda, jbt pa teze nam je ovde gostovanje nek nez ni ja kod AV, Tot, Evertona... razocaran sam ovim postovima koje pisete, nemojte tako, tek je pocetak, ja se ne slazem da smo lose poceli jer nam ja Fulham uvijek neugodan na CC
FC Manchester United

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 22 avg 2010, 20:28

Od kako pratim United lose startamo to nista neznaci samo mi nije jasno do kad ce SAF da trpi ovog olosa od Berbatova +++++ mamu vise tip svaku 12 utakmicu odigra dobro i to protiv sklj ekipe pa dokle vise .

I da Obertan strasan igrac nedobija priliku igra jad od koreanca sam zna trcati naprijed nazad,, Oshe prica za sebe nemam vise komentara za njeg bog sami zna zasto on igra .
Glory Glory Man United !!! :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 avg 2010, 20:43

Valencija,znas li ti napisati ista osim kritike??? Samo pises United ovo,united ovo..nemaju pojma,sve klocevi...a kad se podigne peharprvi dotrcis na forum i pises "ja znao,ja vjerovao itd"

Ovi novi na forumu neka se ne sramote pisajuci gluposti o igracima Uniteda. Reci da Giggs los,O'Shea i jos neki su ciste gluposti. Vi bi ste trebali navijati za Real a ne United. Giggs ce samo svojim prisustvom dati vise na terenu nego bilo koji igrac. Isto to vazi i za Scholesa.

Reci za Rooneya da je limitiran igrac moze reci samo onaj koji ima limitirano shvacanje. Da 1,2 ili 50 ljudi kazu da je Rooney igrac tipa Charisteasa i slicnih,koji samo jednu sezonu odigraju dobro,ok. Al u Rooneya vjeruje citava Engleska i ona babetina koju zovu kraljicom ustaje kada Rooney prolazi. E nemogu svi misliti isto a da Rooney nema talenat .

0'Shea je najzahvalniji igrac u Unitedu. Ja ga ne bih mijenjao ni za jednog igraca na svijetu.

I na kraju svega...vi svi znate da nemamo pojma,da smo losi itd...da necemo osvojiti prvenstvo,da necemo igrati LP iduce godine i tako dalje...a neznate da nas vodi najveci trener koji je ikad hodao ovom planetom,trener koji bi i sa Buzimsim Vitezom osvojio LP. I vi sumnjate u nas.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 22 avg 2010, 20:45

majestic24 je napisao/la:Valencija,znas li ti napisati ista osim kritike??? Samo pises United ovo,united ovo..nemaju pojma,sve klocevi...a kad se podigne peharprvi dotrcis na forum i pises "ja znao,ja vjerovao itd"

Ovi novi na forumu neka se ne sramote pisajuci gluposti o igracima Uniteda. Reci da Giggs los,O'Shea i jos neki su ciste gluposti. Vi bi ste trebali navijati za Real a ne United. Giggs ce samo svojim prisustvom dati vise na terenu nego bilo koji igrac. Isto to vazi i za Scholesa.

Reci za Rooneya da je limitiran igrac moze reci samo onaj koji ima limitirano shvacanje. Da 1,2 ili 50 ljudi kazu da je Rooney igrac tipa Charisteasa i slicnih,koji samo jednu sezonu odigraju dobro,ok. Al u Rooneya vjeruje citava Engleska i ona babetina koju zovu kraljicom ustaje kada Rooney prolazi. E nemogu svi misliti isto a da Rooney nema talenat .

0'Shea je najzahvalniji igrac u Unitedu. Ja ga ne bih mijenjao ni za jednog igraca na svijetu.

I na kraju svega...vi svi znate da nemamo pojma,da smo losi itd...da necemo osvojiti prvenstvo,da necemo igrati LP iduce godine i tako dalje...a neznate da nas vodi najveci trener koji je ikad hodao ovom planetom,trener koji bi i sa Buzimsim Vitezom osvojio LP. I vi sumnjate u nas.
potpisujem
FC Manchester United

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 avg 2010, 20:52

majestic24 je napisao/la:Valencija,znas li ti napisati ista osim kritike??? Samo pises United ovo,united ovo..nemaju pojma,sve klocevi...a kad se podigne peharprvi dotrcis na forum i pises "ja znao,ja vjerovao itd"

Respect
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 20:53

E tacno sam znao da ce ovo ovako biti,cast iskusnim na forumu @Cartman,@Majestic...ali nije mi jasno kako sada mozete pljuvati igracine poput Giggsa,o Shea,Scholesa pa da nije njih bilo ko zna gde bi MAnchester sada bio,kako sada mozete pljuvati Evansa a u prijateljskim ga dizete u zvezde govorite dostojna zamena RIo.Ljudi malo dodjite sebi kako igraca mozete pljuvati nakon samo jedne tekme,to su klinacka posla koji ne gledaju tekme.

Sto se tice tekme nisam gledao ne mogu komentarisati nista,pogledacu snimak kada bude na SK,ali rekao sam ja ima pola godine ako ne i vise,Craven Cottage je najgori stadion za velike ekipe,iz prostog razloga sto je stadion dsta manji u odnosu na Old Trafford,Emirates,St.Bridge...i velike ekipe se ne mogu navici,pa jbt secam se prosle godine Giggs salje dugu od svoga gola prebaci protivnicki gol. :lol: Ovo je koliko me secanje sluzi jedan od najboljih startova Manchestera u zadnjih pa najmanje 5 godina i mislim da morate da budete zadovoljni
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 22 avg 2010, 20:55

Sezona je tek na pocetku tako da je tesko davati bilo kakve sudove, mozda je zbog spleta okolnosti ovaj remi frustrirajuci ali ne treba toliko uzimati kao tragediju, jednostavno nije bio nas dan, istina neki igraci su zaista razocarali, prije svih Evans i Oshea, nadam se da ce ih Fergi skolniti iz prvih 11, neka da sansu Rafaelu i Smallingu .. U svakom slucaju ne treba gubiti vjeru u ove momke, tek je 2 kolo ,a znamo da nam je pocetak sezone uvijek bio problematican tako da ne vidim razloga za neku paniku, nista se nije desilo,po pitanju Uniteda,sto nismo vidjeli prethodnih sezona...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 22 avg 2010, 20:57

kada smo kod OShea on ima neizmjerno povjerenje kod Fergia i covjek moze igrat na bilo kojoj poziciji u odbrani, Berba ce vidcete bit puno bolji igrac ovu sezonu i nemozete nakon ove utakmice govoriti o igracima jer niko danas osim Scholesa nije bio na nivou :(
FC Manchester United

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.