FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Casual_Dobrila
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Casual_Dobrila » 22 avg 2010, 19:00

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
hammers je napisao/la:Taman da nadoknade ona tri boda sto ce prosuti protiv Saraj'va :P
mislis?? aj vidicemo...pet komada pet komada to je nasa naadaaa protiv sarajeva :P ...joj jest mi drago zbog pobjede..svaka cast momcima :))
pet komada???

pa nisam bas siguran da ce nam napadaci biti toliko raspolozeni, ali ko zna... :D

Ajd da vas pitam kakvo je stanje tribine za goste u Banovićima, na kojoj je strani i koliki je max kapacitet??

PS: Cestitke na pobjedi... ;)
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 22 avg 2010, 19:03

Baš sam na prognozama za 4 kolo napisao:

Slavija - Budućnost 0:2

Zamalo da pogodim tačan rezultat, a znao sam da će biti 2.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 22 avg 2010, 19:05

tribina za navijače je odlična,imate mjesta ako vas dođe 2000.posto na natkrivenu tribinu dolaze ljudi iz banovića i ta tribina bude dovoljna da primi sve ljude oko 2000 je kapacitet te tribine,a na istočnu tribinu dolaze gostujuci navijači i na tu stranu se nedozvoljava ulazak nikome drugom (za sad se nedozvoljava) osim gostima.imate vise od 2000 stolica.pa eto koliko vas dođe,dobro došli. malo sam zapetljao nadam se da cete razumjeti

Casual_Dobrila
Kontakt:

Post Postao/la Casual_Dobrila » 22 avg 2010, 19:09

r_emir je napisao/la:tribina za navijače je odlična,imate mjesta ako vas dođe 2000.posto na natkrivenu tribinu dolaze ljudi iz banovića i ta tribina bude dovoljna da primi sve ljude oko 2000 je kapacitet te tribine,a na istočnu tribinu dolaze gostujuci navijači i na tu stranu se nedozvoljava ulazak nikome drugom (za sad se nedozvoljava) osim gostima.imate vise od 2000 stolica.pa eto koliko vas dođe,dobro došli. malo sam zapetljao nadam se da cete razumjeti
Hvala majstore, to bi bilo sve... :)

Vama je jos euforija zbog ove tekme protiv Slavije, a mi smo svoju euforiju okrenuli prema Banovićima... :twisted:
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 22 avg 2010, 19:22

Uzeste tri boda iz Sarajeva, e pa, respect!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 22 avg 2010, 19:34

cole-ch je napisao/la:Uzeste tri boda iz Sarajeva, e pa, respect!
ma sta si ti mislio :mrgreen: :mrgreen: hehehe...a mos mislit opet su imali penal heheh al dzaba im :)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 avg 2010, 19:38

Čestitke na tri boda , dobro je pa ste ovdje pobjedili da mi možemo kod vas uzeti tri boda :D

Ultras_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Ultras_Slavija » 22 avg 2010, 19:45

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Uzeste tri boda iz Sarajeva, e pa, respect!
ma sta si ti mislio :mrgreen: :mrgreen: hehehe...a mos mislit opet su imali penal heheh al dzaba im :)
" $ на ? $ , а " $ не с*е*р*" $ $ ¥ " $ $ је " ? ? не !!!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 22 avg 2010, 19:46

MinistaR je napisao/la:slika

Pogodim Banoviće, padnem na Manchesteru :evil: :evil: :evil: :evil:
ministre jesam sinoc rekao ko ce dobit... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 avg 2010, 20:07

YO YO u pobjede nove.... ja se javljam sa JADRANA..pozdrav moji BANOVICANI...joooj kako mi je drago....VEČERAS KUPANJE U 00:00 u cast pobjede.....Hvala svima :D :D :D :D
1947!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 20:12

Momci moze jedno pitanje?Kako ste vi kiksali dva puta kuci sa onakvom igrom?Vise ste mi vi pokazali nego Sarajevo nekidan,jednostavno skolska igra i sasvim zasluzena ali moram reci i malo sretna pobeda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 avg 2010, 20:15

Devil je napisao/la:Momci moze jedno pitanje?Kako ste vi kiksali dva puta kuci sa onakvom igrom?Vise ste mi vi pokazali nego Sarajevo nekidan,jednostavno skolska igra i sasvim zasluzena ali moram reci i malo sretna pobeda.
brate nesreca....BANOVICI su ovih dana uklet grad...sve nesto cudno...ali bez nekih starijih igrača smo došli koje ovi nasi inače forsiraju...bez SLOMIĆA igrali ehhe...to nije malo ali ipak desi se.. :D
1947!

spekulatius
Kontakt:

Post Postao/la spekulatius » 22 avg 2010, 20:17

Cestitke na pobjedi i molba za sve koji redovno prate Buducnost(barem kod kuce), da onako na skali od 1 do 5 da pokusaju ocijeniti Halilovica (nisam siguran kako se zove, moguce Emir ili tako nekako, prezime je tacno). Cuo sam pozitivnih komentara o njemu pa me zanima da li vrijedi preci 140 km i pogledati tog igraca? Hvala.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 22 avg 2010, 20:17

To treba medju smjesne slike :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 22 avg 2010, 20:18

Devil je napisao/la:Momci moze jedno pitanje?Kako ste vi kiksali dva puta kuci sa onakvom igrom?Vise ste mi vi pokazali nego Sarajevo nekidan,jednostavno skolska igra i sasvim zasluzena ali moram reci i malo sretna pobeda.
Pa super,znaci samo nam je sreca trebala kod kuce da izborimo nesto. NPR. Protiv Drine prvo kolo imali smo čak 22 kornera,ali nismo imali srecu da bar jednu loptu iz kornera ubacimo u go.A imali smo mnogo šansi iz igre i bilo je super akcija,ali eto nismo imali srece. Protiv Čelika nismo mogli puno da napravimo.O toj utakmici nemam sta da kažem u našu korist.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 avg 2010, 20:19

spekulatius je napisao/la:Cestitke na pobjedi i molba za sve koji redovno prate Buducnost(barem kod kuce), da onako na skali od 1 do 5 da pokusaju ocijeniti Halilovica (nisam siguran kako se zove, moguce Emir ili tako nekako, prezime je tacno). Cuo sam pozitivnih komentara o njemu pa me zanima da li vrijedi preci 140 km i pogledati tog igraca? Hvala.
140 km ...ja znam da je on izvrstan tehničar i da mnogo trči dribla ali toliko stvrano nezzzz .. otkud toliko dje to nadje :D
1947!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 20:23

Ljumani_Banovici je napisao/la:
brate nesreca....BANOVICI su ovih dana uklet grad...sve nesto cudno...ali bez nekih starijih igrača smo došli koje ovi nasi inače forsiraju...bez SLOMIĆA igrali ehhe...to nije malo ali ipak desi se.. :D
Pazi brate ubitacnu kontru imate,cak ste mogli i jos nekoliko golova dati,ono levo krilo vam probija kao ludo svaka akcija preko njega,stalno u zavrsnici imate 5-6 igraca sto mi je malo cudno ali odlicna igra.Takodje pravo mi se svideo vas desni bek br.16 ja i rodjak ga zvali Pascal Hens jer podseca na njega odlican stvarno igrac.
I ovo sto pise gol nakon kontre na SS.ba za 1:0 nije tacno nego je bio aut za Buducnost i lopta preskace Dujkovica i na gol crti je ubacuje neki igrac stvarno ne znam koji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 22 avg 2010, 20:26

spekulatius je napisao/la:Cestitke na pobjedi i molba za sve koji redovno prate Buducnost(barem kod kuce), da onako na skali od 1 do 5 da pokusaju ocijeniti Halilovica (nisam siguran kako se zove, moguce Emir ili tako nekako, prezime je tacno). Cuo sam pozitivnih komentara o njemu pa me zanima da li vrijedi preci 140 km i pogledati tog igraca? Hvala.
Halilović je odličan igrač.Sjajna tehnika i sigurni pasovi.U prva dva kola igrao po strani.odlično odigrao.Poslije njegovog driblinga i asistencije Budućnost protiv drine postigla pogodak.Jedan od boljih u Budućnosti.Isplati se doci da ga gledaš,ali mislim da ga sad trener više koristi u veznom redu u sredini gdje on ne može da pokaže onoliko koliko je pokazivao na prvobitnoj poziciji.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 avg 2010, 20:28

Devil je napisao/la:
Pazi brate ubitacnu kontru imate,cak ste mogli i jos nekoliko golova dati,ono levo krilo vam probija kao ludo svaka akcija preko njega,stalno u zavrsnici imate 5-6 igraca sto mi je malo cudno ali odlicna igra.Takodje pravo mi se svideo vas desni bek br.16 ja i rodjak ga zvali Pascal Hens jer podseca na njega odlican stvarno igrac.
I ovo sto pise gol nakon kontre na SS.ba za 1:0 nije tacno nego je bio aut za Buducnost i lopta preskace Dujkovica i na gol crti je ubacuje neki igrac stvarno ne znam koji.
jel aut ubacio ZRNANOVIĆ..STOPER....hehhe....a lijevo krilo je EMIR HALILOVIĆ....desni bek da nije mozda MUHAMED OMIĆ....žuta boja kose ?? mlad?
1947!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 22 avg 2010, 20:29

Devil je napisao/la:
Pogledaj gore ja sam napisao kako je go postignut iz auta.bio sam na utakmici

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 9 gostiju.