Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

__Liedson__
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la __Liedson__ » 22 avg 2010, 18:49

Ima Boga !

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 avg 2010, 18:51

kreteni glupi, daBogda izgubili svaku narednu utakmicu :evil: odigram dvojku na njih, a gledaj :roll: jedva cekam kad igrali sa celsijem da ga popusite, invalidi :roll: :evil:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 22 avg 2010, 18:54

Hebemu dan kako vako izgubismo bodove...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 avg 2010, 18:55

Možda budemo žalili za ova 2 boda
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

madaaj
Kontakt:

Post Postao/la madaaj » 22 avg 2010, 18:57

sto svaka sezona mora ovako da pocne :?
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 avg 2010, 18:57

Momci se trebaju dignuti iz ovoga, tek je počelo prvenstvo. Nani pa penal nisi dao, ccccccccccccc
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 22 avg 2010, 18:58

Ted Mosby je napisao/la:Možda budemo žalili za ova 2 boda
Ma onaj SAF ubacuje Owen koji nije ni osjetio loptu a izbacuje chihcharito koji nije imao puno loptu u nogama ali kad je imao dobro je zaprijetio...A onaj Berbatov..Pa to je debil od cojka...Sam mu Chicharito i nece da doda.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 22 avg 2010, 18:58

jbg :( nesmje Nani pucati penal jer nije jos mentalno stabilan. Berbatov ili Giggs moraju pucati penale. Ali nije to bitno koliko me nazivciralo sto smo stajali daleko od igraca Fulhama kad su oni imali loptu svi stoje i gledaju, to je zabrinjavajuce. A Fulhamu niko nece lako odnijeti bodove sa Craven Cottage-a pa ovim haterima porucujem da se i Chelsea vrlo lako moze okliznuti kao i mi danas!

GGMU

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2010, 19:00

Svaki yebeni put ovaj posrani Craven Cottage. Pa kako je vise moguce??? Koji je qurac izmislio da Nani puca pored Giggsa, Scholesa, Owena, Berbatova itd itd. Odma sam vidio da ce promasit.

O'Shea i Park su pokazali koliko su limitirani po stoti put. Park NIKAD ne treba igrat protiv ekipa sto ce se branit 90% utakmice. Covjek ne zna ubacit, predriblat, ma bas nista. Zna trcat ko lud i to je to. KRAMPA na desnom beku je prica za sebe. U kakvoj je god formi Rooney, bez njega ne mozemo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 avg 2010, 19:01

Linus Torvalds je napisao/la:jbg :( nesmje Nani pucati penal jer nije jos mentalno stabilan. Berbatov ili Giggs moraju pucati penale. Ali nije to bitno koliko me nazivciralo sto smo stajali daleko od igraca Fulhama kad su oni imali loptu svi stoje i gledaju, to je zabrinjavajuce. A Fulhamu niko nece lako odnijeti bodove sa Craven Cottage-a pa ovim haterima porucujem da se i Chelsea vrlo lako moze okliznuti kao i mi danas!

GGMU
Tako je, i Chelsea će kiksati ovdje na Craven Cottegeu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 22 avg 2010, 19:01

sezona je pocela dobro, al evo opet stare boljke, cim je utakmica u blizu Berbatov ne moze nista, Owen je katastrofa, Giggs katastrofa, O'Shea uzasan, a Evans za potjerat iz kluba, uzas uzas uzas. I da, prvo poluvrijeme Park uzasan.

Al tjesi me to sto Manchester United uvijek igra lose prvih 6-7 kola, samo je pitanje koliko ce bodova skupit, a onda kako sezona odmice, pocinje razbijanje protivnika, da bi sve kulminiralo u 12. i 1. mjesecu kada ih nitko ne moze pratit ritmom, nadam se da ce tako i biti

VDS - Rafael, Evra, Vidic, Smalling - Valencia, Fletcher, Carrick, Scholes, Nani - Rooney

taj sastav treba forsirat bar dok se Ferdinand ne oporavi, a sa klupe ubacivat Chicharita, Obertana, Fabia, Gibsona, Cleverleya i Andersona.

Ostali svi u penziju ili u neki drugi klub.

Berbatov ako ove sezone ne dadne 20 golova, trebao bi se odreci place i vratiti im pare sto su mu dali

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2010, 19:02

Ted Mosby je napisao/la:
Linus Torvalds je napisao/la:jbg :( nesmje Nani pucati penal jer nije jos mentalno stabilan. Berbatov ili Giggs moraju pucati penale. Ali nije to bitno koliko me nazivciralo sto smo stajali daleko od igraca Fulhama kad su oni imali loptu svi stoje i gledaju, to je zabrinjavajuce. A Fulhamu niko nece lako odnijeti bodove sa Craven Cottage-a pa ovim haterima porucujem da se i Chelsea vrlo lako moze okliznuti kao i mi danas!

GGMU
Tako je, i Chelsea će kiksati ovdje na Craven Cottegeu
Ma qurac ce kiksat. Fulham je nikakva ekipa. Vodit protiv ovakve ekipe dva puta i ne pobjedit je jedna velika sramota. Evansa vec sad treba otpisat. Covjek je sve gori i gori. Neka smo mi pustili Piquea radi njega.

Nista, treba se pomirit sa cinjenicom da smo one-man-team i ove sezone. Berbatov poceo po starom, dok ne ide dobro, svak mu je kriv. A on se nije vidio nakon prvih 20 minuta. Djubre napuhano. Gori smo mi sto mu jos vjerujemo.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 avg 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 avg 2010, 19:03

zaebano je mjesto za igrati ovaj Craven Cottage pogotovo kad se ovaj Fulham uigra tako da neće biti nikome lako. Najgore od svega je da nam opet odbrana škripi pogotovo Evans znao sam da je slabiji od Pique-a ali ovoliko :( Zamora ga osramotio danas. Ovaj opet odbrani penal :evil: (ali uvijek su imali dobre golmane a ev i ovaj će haman biti među boljima Stockdale) a van der Sar bio na obje lopte ali ne skide prejake su bile mora se priznati. Kad dođe Rooney 100% spreman i sa još jačim motivom bićemo opet odlični ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 avg 2010, 19:03

Prvi loš rezultat i odmah psovke. Smirite se, prvenstvo je tek počelo.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 avg 2010, 19:06

RiNo je napisao/la:Prvi loš rezultat i odmah psovke. Smirite se, prvenstvo je tek počelo.
Slažem se, lani smo u 2.kolu izgubili od Burnleya 1-0 a tada je Carrick promašio penal
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2010, 19:07

RiNo je napisao/la:Prvi loš rezultat i odmah psovke. Smirite se, prvenstvo je tek počelo.
Ma nek je tek pocelo, ali ne znam kako je moguce svake sezone usrat sve na pocetku i onda ganjaj Chelsea do maja. Jos dva puta vodili i imali penal. Za ne povjerovat. Vidim iste signale gubitnickog mentaliteta kao i prosle sezone. Rooney jedini moze povuc ekipu. Ovi ostali gledaju jedan u drugog ko ce sta napravit. Pa otkad je Fulham izjednacio na 1-1, mi prakticki nismo sanse stvorili. Drugi gol je cista sreca.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 22 avg 2010, 19:24

Ali sto Nani pored Giggsa???
Prosle godine protiv Tottenhama obojica su igrali pa je oba penala pucao Giggs.
U ovakvoj konkurenciji cemo zbog ovakvih ne/dobijenih/ utakmica izgubiti tiulu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 22 avg 2010, 19:25

eric_cantona je napisao/la:sezona je pocela dobro, al evo opet stare boljke, cim je utakmica u blizu Berbatov ne moze nista, Owen je katastrofa, Giggs katastrofa, O'Shea uzasan, a Evans za potjerat iz kluba, uzas uzas uzas. I da, prvo poluvrijeme Park uzasan.

Al tjesi me to sto Manchester United uvijek igra lose prvih 6-7 kola, samo je pitanje koliko ce bodova skupit, a onda kako sezona odmice, pocinje razbijanje protivnika, da bi sve kulminiralo u 12. i 1. mjesecu kada ih nitko ne moze pratit ritmom, nadam se da ce tako i biti

VDS - Rafael, Evra, Vidic, Smalling - Valencia, Fletcher, Carrick, Scholes, Nani - Rooney

taj sastav treba forsirat bar dok se Ferdinand ne oporavi, a sa klupe ubacivat Chicharita, Obertana, Fabia, Gibsona, Cleverleya i Andersona.

Ostali svi u penziju ili u neki drugi klub.

Berbatov ako ove sezone ne dadne 20 golova, trebao bi se odreci place i vratiti im pare sto su mu dali
Nemoj mi Giggsa dirati da je on pucao onaj penal sad bi ovdje pricali hvalospjeve o igri Manchestera!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 22 avg 2010, 19:32

O Shea konacno mora letiti.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Chicharito
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito » 22 avg 2010, 19:40

Ja ne reazumijem koja budala drzi ovog Oshea u igri,zapravi ne u igri u ekipi ?
Pa taj jedino sto zna napravit je vratit loptu unatrag,nijednnu loptu naprijed ne zna poslat,bolje da je stavio Rafaela pa makar i napravio 100 gresaka brzi je i dosta ide u napad.
Ne kuzim sta onaj Nani glumi toliko Ronalda i zeli bit ko on,dok on ne skuzi da ne moze nikad bit ko Ronaldo dotad nece biti igrac.
Ne kuzim zasto Giggs nije pucao penal,puno je stabilniji u glavi nego ovaj.
I zasto nisu poslije prvog gola nastavili napadat nego su se to poluvrijeme povukli i branili,znao sam da ce Fulham dat gol jer cim se povuku odma sranje,da su napadali pa primili gol ne bi im nis reko,ide mi na jaja ovo vise,a i onaj Berbatov ne bi dodo loptu da ga ****,uzme loptu i onda drka po njoj bog te nedo uspori igru ko kreten i ovi mu je izbiju,bolje da je ubacio Bebea.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.