Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Los*Blancos » 21 avg 2010, 15:41

SemPer_fi je napisao/la:Ako Dzeko ode teska srca moram poceti navijati za RM al preci cu preko toga samo neka ode :p
Ma nema nista od toga..patka Marce, ni sami Spanjolci nevijeruju u to citao sam komentare itdd.. :mrgreen: :mrgreen: Vecina ga navijaca zele :mrgreen: kasno 10 dana tesko dovesti ga. a npr. na AS-u nista o tome nema, znaci MARCA
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 21 avg 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2010, 15:43

Ronalda ste, ako se ne varam, doveli minut do isteka prelaznog roka, ne znam zašto ne biste mogli dovesti Edina ukoliko ga želite. Jednostavno, Realu je nemoguće reći "Ne".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 21 avg 2010, 15:47

Monolog je napisao/la:Ronalda ste, ako se ne varam, doveli minut do isteka prelaznog roka, ne znam zašto ne biste mogli dovesti Edina ukoliko ga želite. Jednostavno, Realu je nemoguće reći "Ne".
debelog Ronalda jeste tako bilo :mrgreen: samo sto je stvar skroz drukcija Dzeko je zelja Mou, a F.Pereza sigurno koci sto nece zaraditi puno na dresovima,reklama dovodjenjem Dzekare,,jedino ako se ovih dana rijese Mome,Drenthe,Gaga??mozda i dodje 8-) 8-) mada sumnjam jer na AS pise da je klub rekao Mou da mu se 4 napadac nalazi u Canteri (Morata spanjolska nada 188 cm 17 g) da nece biti nista odkupovine Dzeke..naravno dobro je sto Dzeko neigra u LP, na 1/2 sezone mozda dodje :mrgreen: ali on mora da nastavi sa zabijanjem u bundesligi otice on kad tad iz vukjebine :lol: :lol: uhhh kako bi ovog debelog Henesa izudarao kao i njegovog buraza :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 avg 2010, 16:30

Jedna opaska....Nije debelog nego PRAVOG Ronalda ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ToMaTo
Kontakt:

Post Postao/la ToMaTo » 22 avg 2010, 17:48

wolfsburgova uprava je cisto rekla , dzeko samo ide za 40 mil. a real nudi 35 mil. uz van der vaarta , mada nema nista od transfera al ajd
One of a kind !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 18:00

ToMaTo je napisao/la:wolfsburgova uprava je cisto rekla , dzeko samo ide za 40 mil. a real nudi 35 mil. uz van der vaarta , mada nema nista od transfera al ajd
gdje si ti majketi procitao da Real nudi 35 mill + Van.der Varta???
izvor?

p.s oni zele V.der Varta od Real Madrida, mislis da bi ga dobili za 5 mill eura, eto necemo ukljuciti Dzeku??

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 avg 2010, 19:05

Los*Blancos je napisao/la:
ToMaTo je napisao/la:wolfsburgova uprava je cisto rekla , dzeko samo ide za 40 mil. a real nudi 35 mil. uz van der vaarta , mada nema nista od transfera al ajd
izvor?

p.s oni zele V.der Varta od Real Madrida, mislis da bi ga dobili za 5 mill eura, eto necemo ukljuciti Dzeku??
Kod normalnog kluba ne, ali to je Real Madrid
100% sportski i krajnje opušten potpis

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 21:18

RiNo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
izvor?

Kod normalnog kluba ne, ali to je Real Madrid
Sta hoces sa tim da kazes???da RM V.der Varta cijeni kao 5 mill eura..Ne Real Madrid sasvim slucajno ima toliki novac :mrgreen: sasvim slucajno ima toliko trofeja i toliki ima respect u svijetu.. :mrgreen: :mrgreen:
Real Madrid po pisanju spanjolski portala spreman ici do neki 20 milll + V.der Varta

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 avg 2010, 23:09

Los*Blancos je napisao/la: Sta hoces sa tim da kazes???da RM V.der Varta cijeni kao 5 mill eura..Ne Real Madrid sasvim slucajno ima toliki novac :mrgreen: sasvim slucajno ima toliko trofeja i toliki ima respect u svijetu.. :mrgreen: :mrgreen:
Real Madrid po pisanju spanjolski portala spreman ici do neki 20 milll + V.der Varta
Kažem da su nisu normalni što se tiče prodaje i kupovine igrača, da me ne bi čudila takva ponuda...ali i sam znaš da će Džeko preći u Real Madrid kao što je prešao u Milan, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Juventus, Bayern, Inter, Chelsea, Liverpooll...da ne nabrajam dalje...
100% sportski i krajnje opušten potpis

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 23 avg 2010, 00:07

Corriere dello sport pise da je Dzeko blizu potpisa za Real, da je ostalo samo da se dogovore oko detalja.

http://www.corrieredellosport.it/calcio ... i+Mourinho
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=67822

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 23 avg 2010, 00:08

mrjasmin je napisao/la:Corriere dello sport pise da je Dzeko blizu potpisa za Real, da je ostalo samo da se dogovore oko detalja.

Nevjerujem vise nista.
Dok god ne vidim naslovnicu '' DZEKO POTPISAO ZA ............... '' necu jos nista povjerovat
NE DAJ SE BOSNO !!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 00:10

RiNo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la: Sta hoces sa tim da kazes???da RM V.der Varta cijeni kao 5 mill eura..Ne Real Madrid sasvim slucajno ima toliki novac :mrgreen: sasvim slucajno ima toliko trofeja i toliki ima respect u svijetu.. :mrgreen: :mrgreen:
Kažem da su nisu normalni što se tiče prodaje i kupovine igrača, da me ne bi čudila takva ponuda...ali i sam znaš da će Džeko preći u Real Madrid kao što je prešao u Milan, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Juventus, Bayern, Inter, Chelsea, Liverpooll...da ne nabrajam dalje...
Zbog debelog Henesa i njegovog glupog menadzera 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2010, 13:36

BH_Patriot je napisao/la:
mrjasmin je napisao/la:Corriere dello sport pise da je Dzeko blizu potpisa za Real, da je ostalo samo da se dogovore oko detalja.

Nevjerujem vise nista.
Dok god ne vidim naslovnicu '' DZEKO POTPISAO ZA ............... '' necu jos nista povjerovat
Upravo tako, bio sam ubjedjen da ce prec u Milan proslog ljeta, pa sad u City, ali na kraju nista. A i Valdano je prije nekoliko dana izjavio da nece vise nikoga dovodit. Mozda je to samo takticka varka, nadam se iskreno da ce prec u Real, iako mrzim taj klub. To bi bilo sjajno za njegovu karijeru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 23 avg 2010, 13:40

Uh kako bi bilo lijepo vidjeti Edina u dresu Real Madrida,mada sumnjam da ce se to dogoditi :roll:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 avg 2010, 13:57

ma ovo je obicna glupost i novinarska spekulacija!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 23 avg 2010, 14:00

_dreamer_ je napisao/la:

ma ovo je obicna glupost i novinarska spekulacija!
Možda,jer Real kupuje zvijezde i ne pita koliko koštaju sigurno za Real M. nece biti problem odvojiti 40 mil. Eura ako hoce odlicnog centarfora,i uz to da prodaju Karima Benzemu.....sve su opcije moguce :? ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 avg 2010, 14:01

Ma cigani u Realu da je Dzeko brazilac ponudili bi oni za njega i 80 miliona al **** oni samo rzmisljaju kako je dzeko samo jedan Bosanac pa nece da izvale kes.
Samo jedan klub Velež Mostar

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2010, 14:03

Sumnjam ja da ista ima od ovoga. Toliko puta su nas izlevatili da vise nista ne vjerujem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2010, 14:05

Imal' još interesanata za opkladu? :P
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 avg 2010, 14:09

NoName je napisao/la:Imal' još interesanata za opkladu? :P
eheheh :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hektor930, johntravolta123, meecko i 26 gostiju.