PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Obhodzas paz da se ne okliznes pred kućom past ces na benbasu u bazen direktno.
Odkad je sarajlica sve mjera do bajrama i od Bajrama.
Odkad je sarajlica sve mjera do bajrama i od Bajrama.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Simpa je @cenerx2, neka te nije kajs vojnicki. Samo moras imati malo vise radnog staza ovdje na tom acc. Nemoj se odma ljutiti, nije ti burek kriv druze.
Pozzz i Selam za @Beduina
Pozzz i Selam za @Beduina
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Hehe moj obhodzas ti si simpica i tvoja Ljupka.
Yebavo sam ja takve davno.
Yebavo sam ja takve davno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Navedi nesto sto nije trulo na forumuSariel je napisao/la:MUjo1111 voli lagane pinove.
Takvi su mu i postovi ko mohune.pojedes i ogladnis odma.nema tu mesa.poente. zustrine pizde materine.

Zustro udri, ono jako. Kao bik!
1905
- MocMahale444

Nemoj bolan sve kopirati sram te bilo, mozda sam trebao podebljati slova i napisati nemoj se ljutiti.
Znas sta barem sam zaradio sevapa odgovarajuci tebi, motorka boj ili Han Huligan. Repic cenerX2. Nemoj opet bjezati da raja pita jel te odalamio vjetar.
-
- Kontakt:
Nema obhodzas prekuco si ti ova zadnja 2 dana ovdje. Nema dalje burek buredzici ljupka zvrcici.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesam li iz Teherana ili nisam, dogovori se sam sa sobom.sviunapad1010 je napisao/la:Nema obhodzas prekuco si ti ova zadnja 2 dana ovdje. Nema dalje burek buredzici ljupka zvrcici.

-
- Kontakt:
Ti si se vec dogovorioSarajlijica1946 je napisao/la:Jesam li iz Teherana ili nisam, dogovori se sam sa sobom.sviunapad1010 je napisao/la:Nema obhodzas prekuco si ti ova zadnja 2 dana ovdje. Nema dalje burek buredzici ljupka zvrcici.

Ovima bez licence treba zabraniti pristup forumu. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mene da odvedes u Teheran ne bih ti znao reci da je Teheran.sviunapad1010 je napisao/la:Ti si se vec dogovorioSarajlijica1946 je napisao/la:Jesam li iz Teherana ili nisam, dogovori se sam sa sobom.sviunapad1010 je napisao/la:Nema obhodzas prekuco si ti ova zadnja 2 dana ovdje. Nema dalje burek buredzici ljupka zvrcici.

Jesi pomuzao jarca, vidim nije te bilo izmedu prelaza kad se muzu ove sisate zivotinje.

-
- Kontakt:
Od kad do kadrasavoje je napisao/la:Ovima bez licence treba zabraniti pristup forumu.

- MocMahale444
cenerX2.
nema ti zabrane
vazda welcome za raju iz zooloskog. Znaci ima bujruma za tebe.

Joj price i prepucavanja
kuknjava
Zaostrite to bar malo...da ne bi ja poceo

Zaostrite to bar malo...da ne bi ja poceo
-
- Kontakt:
Vidim da si ti upucen u te termine vremenske kad sta kako samo ti i dalje kako si naučio.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mene da odvedes u Teheran ne bih ti znao reci da je Teheran.sviunapad1010 je napisao/la:Ti si se vec dogovorioSarajlijica1946 je napisao/la:
Jesam li iz Teherana ili nisam, dogovori se sam sa sobom.
Jesi pomuzao jarca, vidim nije te bilo izmedu prelaza kad se muzu ove sisate zivotinje.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidim kad tebe nema. 

-
- Kontakt:
Sad ce lembara u SA. Hoce li biti doceka strumfete ili radi quza.
Muhamede, ako ja ka'em da treba zabraniti, onda treba i . 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesam te strcnuo, hodi vamo tek sam poceo.sviunapad1010 je napisao/la:Sad ce lembara u SA. Hoce li biti doceka strumfete ili radi quza.

Posto su ti cijene, sir, koza, mlijeko. Da se skupimo sa foruma da sta pazarimo da odnesemo Zeljinim igracima da probaju sta drugo osim pavlake.

Dacu ja cvaju i bonova za firmin restoran u vrijednosti 20 KM pa im ponesi, jel može?Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesam te strcnuo, hodi vamo tek sam poceo.sviunapad1010 je napisao/la:Sad ce lembara u SA. Hoce li biti doceka strumfete ili radi quza.![]()
Posto su ti cijene, sir, koza, mlijeko. Da se skupimo sa foruma da sta pazarimo da odnesemo Zeljinim igracima da probaju sta drugo osim pavlake.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Uffrasavoje je napisao/la:Muhamede, ako ja ka'em da treba zabraniti, onda treba i .
Jesi zahebana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.