SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Sto se mene tice i 2 para iz domace lige su dovoljna ali eto...
Propusti se svima desavajuriki je napisao/la: 2.Kolo
Crazy Legs-Delfin
Zadnja klupa-Blue Train
Spam-Cekicari

Daj brate iskulirajhammers je napisao/la:Zamolio bih ako nije problem da forsirate West Hama u ponudi

Support Velez, It's logical! ★
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kladionicarska prognoza Bwin-a pred pocetak sezone :
1. Cekicari 1.05 apsolutni favoriti predvodjeni sjajnim kapitenom hammersom
2. Blue Train 2.55 jedina ekipa koja bi mogla parirati favoriziranim cekicarima
3. Spam 4.20 Dosta jaka ekipa izuznemo li Rz 88
4. Fk Delfin 6.50 jedini cilj ove sezone jeste opstanak Delfina u drustvu najboljih
5. Crazy Legs 8.00 Pravi podvig bi bio kada bi ova ekipa sa potpunim anonimusima uspjeli ostati u ligi
6. Zadnja klupa 11.00 hmm sta reci za ovu ekipu predvodi ih sa klupe iskusni ragib uzbrdica,ulaze u sezone bez ikakvih ambicija sa veoma podmladjenom ekipom i sve osim 6-oplasiranog mjesta bi bilo veliko iznenadjenje
1. Cekicari 1.05 apsolutni favoriti predvodjeni sjajnim kapitenom hammersom

3. Spam 4.20 Dosta jaka ekipa izuznemo li Rz 88

4. Fk Delfin 6.50 jedini cilj ove sezone jeste opstanak Delfina u drustvu najboljih

5. Crazy Legs 8.00 Pravi podvig bi bio kada bi ova ekipa sa potpunim anonimusima uspjeli ostati u ligi

6. Zadnja klupa 11.00 hmm sta reci za ovu ekipu predvodi ih sa klupe iskusni ragib uzbrdica,ulaze u sezone bez ikakvih ambicija sa veoma podmladjenom ekipom i sve osim 6-oplasiranog mjesta bi bilo veliko iznenadjenje

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacekajte malo sa ovom ligom
niko od moderatora nista nije odobrio
polako!
Imaju se planovi za sve!U savez racunajte i eaglesa koji ne igra ali ce biti po vec postignutm dogovoru glavni odgovorni,samo da se malo uhoda,pozurili ste malo.
niko od moderatora nista nije odobrio
polako!
Imaju se planovi za sve!U savez racunajte i eaglesa koji ne igra ali ce biti po vec postignutm dogovoru glavni odgovorni,samo da se malo uhoda,pozurili ste malo.
Zadnja izmjena: csh, dana/u 18 mar 2009, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!!!
Zasto tolika zurba,polako prijavice se jos ekipa. Sve u svoje vrijeme !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma hajd nek pocne ta mini liga da se malo poigramo ko ce cekat jos vremena.Dao sam prvi gol u karijeri,
Kazu mi da sam veliki talenat i igram stopera u FK Delfin i visok sam i jak u skoku.
salim se.
Postavljate parove riki i adnane nemojte da sam igram protiv spamovaca.

Kazu mi da sam veliki talenat i igram stopera u FK Delfin i visok sam i jak u skoku.

Postavljate parove riki i adnane nemojte da sam igram protiv spamovaca.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I ja sam o ovome razmisljao! Neka se igra ovako recimo neko vrijeme, do zavrsetka ili nebitno, kako se vi dogovorite, a u medjuvremenu da se skuplja vise raje. Ne bi valjalo kad bi ostalo na ovome, na sest timova, nego se mi koji smo tu trenutno malo trebamo organizovati, uz pomoc Admina i Modova naravno, te privuci raju na ovaj topicHigh je napisao/la:Zasto tolika zurba,polako prijavice se jos ekipa. Sve u svoje vrijeme !

Takodjer, znam da je peglanje, ali bilo bi lijepo kada bismo imali neke grbove timova, samo prijedlog, nista vise. Respect

Crazy Legs ce pobijediti u prvom kolu... vudjecete dobri smo mihammers je napisao/la:Kladionicarska prognoza Bwin-a pred pocetak sezone :
1. Cekicari 1.05 apsolutni favoriti predvodjeni sjajnim kapitenom hammersom![]()
3. Spam 4.20 Dosta jaka ekipa izuznemo li Rz 88![]()
4. Fk Delfin 6.50 jedini cilj ove sezone jeste opstanak Delfina u drustvu najboljih![]()
5. Crazy Legs 8.00 Pravi podvig bi bio kada bi ova ekipa sa potpunim anonimusima uspjeli ostati u ligi![]()

mB!
Mont0 je napisao/la:I ja sam o ovome razmisljao! Neka se igra ovako recimo neko vrijeme, do zavrsetka ili nebitno, kako se vi dogovorite, a u medjuvremenu da se skuplja vise raje. Ne bi valjalo kad bi ostalo na ovome, na sest timova, nego se mi koji smo tu trenutno malo trebamo organizovati, uz pomoc Admina i Modova naravno, te privuci raju na ovaj topicHigh je napisao/la:Zasto tolika zurba,polako prijavice se jos ekipa. Sve u svoje vrijeme !Mislim da mnogo clanova uopste i ne poviruju na neke teme a mozda bi bili zainteresovani, stoga ne trebamo zuriti mnogo. Naravno, nemam nista protiv da se pocne ovaj vikend, samo se uvijek podsjetim na prvi pokusaj kada je za tri dana sve krenulo pa zavrsilo prije kraja prvog kola
Takodjer, znam da je peglanje, ali bilo bi lijepo kada bismo imali neke grbove timova, samo prijedlog, nista vise. Respect
Ma ova mini liga je samo uvod-cisto da oni koji prvi put igraju malo "osjete" ovu igru i da vidimo kako ce sve funkcionisati a kasnije ako se prijavi veci broj timova moze da se pocne sa pravom ligom .A i ne vidim zasto bi sad odlagali ovo zbog nekog ko ce biti zainteresovan za mjesec dana-svima je tema na vidnom mjestu-nije ni mene niko zvao da se prijavim
@ BiHFan Nista ne brini-moram prvo malo razraditi parove-sta ces-veliki kladionicar

Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 18 mar 2009, 15:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Ljudi polako,mozda nece ni biti prvog kola ovaj vikend,mora se sve fino organizovati.Polako!
AMAR OSIM!!!
Naravno, ali nije OK ni da neciji trud, u ovome slucaju drugova koji su ga do sada ulozili, tek tako zanemarimo. Mozda da se ipak odigra, ali da ne bude zvanicno, nego eto kako rece neko samo da se uhodamo? :S To bi bio moj prijedlog za ovaj vikend.csh je napisao/la:Ljudi polako,mozda nece ni biti prvog kola ovaj vikend,mora se sve fino organizovati.Polako!
Nisam rekao da te neko zvao, nigdje veze, niti da nekome treba tepati i moliti ga da igra, nego jednostavno sacekati odredjeni period, ne mozes ni kucu praviti temelje pa krov, nego step by step

Nema smisla počimati išta dok ne bude barem 10 ekipa,pričekat ćemo još malo...
Mont0 je napisao/la:Naravno, ali nije OK ni da neciji trud, u ovome slucaju drugova koji su ga do sada ulozili, tek tako zanemarimo. Mozda da se ipak odigra, ali da ne bude zvanicno, nego eto kako rece neko samo da se uhodamo? :S To bi bio moj prijedlog za ovaj vikend.csh je napisao/la:Ljudi polako,mozda nece ni biti prvog kola ovaj vikend,mora se sve fino organizovati.Polako!
Nisam rekao da te neko zvao, nigdje veze, niti da nekome treba tepati i moliti ga da igra, nego jednostavno sacekati odredjeni period, ne mozes ni kucu praviti temelje pa krov, nego step by step
Ma opusteno,nisam na to mislio ali ne vidim razlog zasto ne bi odigrali ovo kolo za vikend zbog nekih koji ce se zainteresovati za npr. mjesec dana.Pa nije ovo pod prismotrom uefe pa da sad kad krenemo ne moze se nista mijenjati do sljedece godine
Ovako,napravicu sad par tema koje su potrebne za ligu,zatim ih zakljucati i bice pod kljucem do pocetka lige,nadam se uskoro.Ovo prvo kolo koje ste vi samovoljno ''otvorili'' zavrsite pa cemo vidjeti kako dalje.Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
TABELA
Tabela Sportsport.ba lige
1....Spamm...........................1.....1.....0.....0.......3:0.......3
2....joint_fc......................... 1.....1.....0.....0....3:0.....3
3....Cekicari............................1.....1.....0.....0....1:0.....3
4....FC Bayern...............................1.....1.....0.....0....1:0....3
5.... FK Delfin........................1.....1.....0.....0....3:2......3
6....Zadnja klupa......................1.....0.....0.....1....2:3....0
7....Mislish United............................1.....0.....0.....1....0:1....0
8....Blue Train.....................1.....0.....0.....1....0:1....0
9....Crazy Legs..........................1.....0.....0.....1....0:3....0
10...BH fanaticos.......................1.....0.....0.....1....0:3....0
11... Back Space ......................0......0......0.....0......0:0.......0
arhivirano
1....Spamm...........................1.....1.....0.....0.......3:0.......3
2....joint_fc......................... 1.....1.....0.....0....3:0.....3
3....Cekicari............................1.....1.....0.....0....1:0.....3
4....FC Bayern...............................1.....1.....0.....0....1:0....3
5.... FK Delfin........................1.....1.....0.....0....3:2......3
6....Zadnja klupa......................1.....0.....0.....1....2:3....0
7....Mislish United............................1.....0.....0.....1....0:1....0
8....Blue Train.....................1.....0.....0.....1....0:1....0
9....Crazy Legs..........................1.....0.....0.....1....0:3....0
10...BH fanaticos.......................1.....0.....0.....1....0:3....0
11... Back Space ......................0......0......0.....0......0:0.......0
arhivirano
adnan24 je napisao/la:Mont0 je napisao/la:I ja sam o ovome razmisljao! Neka se igra ovako recimo neko vrijeme, do zavrsetka ili nebitno, kako se vi dogovorite, a u medjuvremenu da se skuplja vise raje. Ne bi valjalo kad bi ostalo na ovome, na sest timova, nego se mi koji smo tu trenutno malo trebamo organizovati, uz pomoc Admina i Modova naravno, te privuci raju na ovaj topicHigh je napisao/la:Zasto tolika zurba,polako prijavice se jos ekipa. Sve u svoje vrijeme !Mislim da mnogo clanova uopste i ne poviruju na neke teme a mozda bi bili zainteresovani, stoga ne trebamo zuriti mnogo. Naravno, nemam nista protiv da se pocne ovaj vikend, samo se uvijek podsjetim na prvi pokusaj kada je za tri dana sve krenulo pa zavrsilo prije kraja prvog kola
Ma ova mini liga je samo uvod-cisto da oni koji prvi put igraju malo "osjete" ovu igru i da vidimo kako ce sve funkcionisati a kasnije ako se prijavi veci broj timova moze da se pocne sa pravom ligom .A i ne vidim zasto bi sad odlagali ovo zbog nekog ko ce biti zainteresovan za mjesec dana-svima je tema na vidnom mjestu-nije ni mene niko zvao da se prijavim
@ BiHFan Nista ne brini-moram prvo malo razraditi parove-sta ces-veliki kladionicar

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jeste da sam ja osnovao tim
Ali ipak Hammeru dajem kapitensku traku, eto da samo neko koriguje i stavi ga na prvo mjesto u nasem timu. Hvala unaprijed!

Prijavljeni klubovi:
FK Delfin
riky ©
adnan24
BIHfan
Blue Train
RK Gradacac ©
Bistrikboy
eliminator
Cekicari
Hammer ©
Mont0
defender
Spam
RZ 88 ©
tm 87 2
big_amko
Crazy Legs
adnan_nanda ©
lolo
Mukoil
Zadnja klupa
High ©
csh
doci
joint_fc
miky_hz ©
butmiran
brato
Mislish United
Zagor ©
GunnerS
Dubioza
FK Delfin
riky ©
adnan24
BIHfan
Blue Train
RK Gradacac ©
Bistrikboy
eliminator
Cekicari
Hammer ©
Mont0
defender
Spam
RZ 88 ©
tm 87 2
big_amko
Crazy Legs
adnan_nanda ©
lolo
Mukoil
Zadnja klupa
High ©
csh
doci
joint_fc
miky_hz ©
butmiran
brato
Mislish United
Zagor ©
GunnerS
Dubioza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.