jedva cekam novu sezonu, da gledam, ja se nadam, nove pobjede barce...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Njegov agent je rekao da ostaje,a to je potvrdio i Guardiola.Pa sad... A za ovog igraca,ne znam na koga je tacno ciljao,nigdje nista ne pise.Ali je rekao da bi volio dovesti jos jednog igraca,ali i ako se to ne desi,da je zadovoljan onim cime raspolaze.Andres je napisao/la:Samo dva brza pitanja
Da li Ibrahimovic ostaje ili ide !????
Na koga cilja Pep kada misli da bi zelio 1 igraca ?!
Ove price demoralisu Ibru , i lik je totalno sjeeban ! Nezna sta ocekivat , ocito je da on daje 100% an treninzima i da ovom timu treba. Neophodan je radi jacih ekipa , radi snage i skok igre , izvrstan je tehnicarnidjo_barca je napisao/la:Njegov agent je rekao da ostaje,a to je potvrdio i Guardiola.Pa sad... A za ovog igraca,ne znam na koga je tacno ciljao,nigdje nista ne pise.Ali je rekao da bi volio dovesti jos jednog igraca,ali i ako se to ne desi,da je zadovoljan onim cime raspolaze.Andres je napisao/la:Samo dva brza pitanja
Da li Ibrahimovic ostaje ili ide !????
Na koga cilja Pep kada misli da bi zelio 1 igraca ?!
@monolog jesi ti lik cudan sta imas sad protiv tog?? dodje upadne na nasu temu i pise neke gluposti i ja mu samo postavim 1,2.gifMonolog je napisao/la:Opet se ovaj @Los Blancos je pronašao site sa emotikonima i kojekavim glupostima i to postavlja na ovoj temi. Jbg, šta drugo da radi kada njegova ekipa gubi od Alcorcona, te kada ne može proći u četvrtfinale CL ni uz pomoć trikova. No, razumijemo te momčiću, imaćeš priliku ove sezone uživati u gledanju u leđa Barceloni te u ispadanju iz CL u osmini finala.
@brnjo bice megabajta od meneBrnjoo je napisao/la:Pa dobro, Monolog ti je uglavno rekao sve onako kako je.
Ti gifovi su uglavnom slike preko megabajta, i kad ih postavis 7-8 meni loada stranicu po toliko...a i kad neko otvori temu ode mu 10 mb... na jednu obicnu temu na forumu
Ma LP i Liga su vazne, ostalo su prijateljske utakmica za oprobavanje djecurlije.juznjak> je napisao/la:
Evo sta je marca objavila vrlo interesantno![]()
Dakle 72-70 za Real u ukupnim trofejima a oni idoli se nasli pametovat da je Liverpool trofejniji od Barcelone
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.