Pa svaki klub u Evropi koji Želju izbaci domogne se grupne faze tog takmicenja......a nikad igraci nece doci do uspjeha ako im mi ne dadnemo podrsku!!!!!!!Pirke_TM87 je napisao/la:Ma ne mora titula doci, ja realan da budem bi bio zadovoljani izlaskom na evropsku scenu odnosno Evropsku ligu, jer je to po meni takmicenje u kojem se fino moze igrati i zaraditi dobre pare, pa cak i do grupe faze doci. Evo ti Hapoela, svi su se smijali, ubili nas ljudi za pola sata... pa HOP U GRUPNU FAZU LIGE PRVAKA vec jednom nogom, ostaje im samo rutinski da odrade posao na domacem terenu. Mi dizemo frku zbog poraza koji su po meni a i mnogima bili i ocekivani. U TUZLI se bodovi nece rasipati u to budi sigurni !!! Pa sjetiti se samo gdje smo prosle godine u ovo doba bili, i kako smo izgledali ekipno, i sjetite se kraja jesenjeg dijela prvenstva i pocetka proljetnog pa sve do kraja prvenstva... Doci ce sve na svoje, treba momcima podrsku dati, a rezultati i bodovi sa strane ce sigurno doci. Nas problem je sto se vecina razmazi nekim duzim Zeljinim nizom nepobjedivosti i redovnim pobjedama i kod kuce i na strani pa im onda tesko padne neki rezultat koji nisu ocekivali. Mora se dalje... Idemo provo Leotar opaliti ako Bog da na grbavici pa onda u Siroki Brijeg.GUARDIOLA je napisao/la:Raja samo laganini i no sikiriki
Sve ce na svoje doci i akobogda i titula na kraju tj. nece doci neg ce ostati na Grbavici
Volim te ŽELJO!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
Pa bravo, to sam i htio reci, nego ne mogu ovih razmazenih kojima jako tesko padaju ti porazi iz razloga sto su na Zeljine utakmice poceli dolaziti poslije izvjesne pauze proslu proljetnu polusezonu i navikli na Zeljinu masineruju, te remont svih ekipa koje dodju na grbavicu, i sada im jako tesko padaju ti porazi i glavne krivce traze unutar ekipe sto je po meni bezveze. Mi nismo imali 3 utakice na domacemo terenu kao komsije nego 3 na gostujucem i opet smo tu gdje i oni. Nema potrebe dizati prasinu poslije 4 kola... Oni koji su jucer bili na utakmice vidjeli su da zna fuliti i Beslija i Zeba a ne samo Lazar. Pa taj Lazar, sada ga iskreno ne branim, nego da nije primio salve zvizduka na utakmici sa Zvijezdom bi sigurno imao jos vise elana za igru i sigurno bi do sada proradio. Treba ih pogurati sa tribine, dati im podrsku a ne ulijevati im nepovjerenje nekim neprimjernim komentarima, dobacivanjima ili zvizducima...ala_juve_tm87 je napisao/la:Pa svaki klub u Evropi koji Želju izbaci domogne se grupne faze tog takmicenja......a nikad igraci nece doci do uspjeha ako im mi ne dadnemo podrsku!!!!!!!Pirke_TM87 je napisao/la:Ma ne mora titula doci, ja realan da budem bi bio zadovoljani izlaskom na evropsku scenu odnosno Evropsku ligu, jer je to po meni takmicenje u kojem se fino moze igrati i zaraditi dobre pare, pa cak i do grupe faze doci. Evo ti Hapoela, svi su se smijali, ubili nas ljudi za pola sata... pa HOP U GRUPNU FAZU LIGE PRVAKA vec jednom nogom, ostaje im samo rutinski da odrade posao na domacem terenu. Mi dizemo frku zbog poraza koji su po meni a i mnogima bili i ocekivani. U TUZLI se bodovi nece rasipati u to budi sigurni !!! Pa sjetiti se samo gdje smo prosle godine u ovo doba bili, i kako smo izgledali ekipno, i sjetite se kraja jesenjeg dijela prvenstva i pocetka proljetnog pa sve do kraja prvenstva... Doci ce sve na svoje, treba momcima podrsku dati, a rezultati i bodovi sa strane ce sigurno doci. Nas problem je sto se vecina razmazi nekim duzim Zeljinim nizom nepobjedivosti i redovnim pobjedama i kod kuce i na strani pa im onda tesko padne neki rezultat koji nisu ocekivali. Mora se dalje... Idemo provo Leotar opaliti ako Bog da na grbavici pa onda u Siroki Brijeg.GUARDIOLA je napisao/la:Raja samo laganini i no sikiriki
Sve ce na svoje doci i akobogda i titula na kraju tj. nece doci neg ce ostati na Grbavici
Volim te ŽELJO!
Nakon toga sto svi igraci uskoce sastav ce nam izgledati ovako
----------------------sehic-------------------------
markovic----mesic---bogicevic----radovanovic
---------------culum-----savic----------------------
beslija----------------------------------------visca
------------------------------zeba------------------
--------------------colic-----------------------------
----------------------sehic-------------------------
markovic----mesic---bogicevic----radovanovic
---------------culum-----savic----------------------
beslija----------------------------------------visca
------------------------------zeba------------------
--------------------colic-----------------------------
Zadnja izmjena: JoinUnion, dana/u 22 avg 2010, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
ja vas razumijem, nedelja,posljepodne,nema utakmica na tv-u,neko i posti,dosaadno vam,VEOMA DOSADNO!!!! i sta preostaje nego da trabunjate po forumu
pomalo, sad ce iftar jos malo

pomalo, sad ce iftar jos malo

Por que ? Por que somos los mejores...
E znali iko kad je danas trening?
Pa eto fino smo se proveli na ta dva najgora gostovanja, baš fino...kao da ih nismo prolazili, ucinak 0 poena.tm84 je napisao/la:zaista mi nije jasno sto se neki zale... jedna utakmica na grbavici i tri na strani i 6 bodova je ok, ne super, ali sasvim ok. + prosli smo dva najgora gostovanja...
Jbt, koliko se glorifikuje i naglašava snage Travnika i Sloboda da je to najgore gostovanje po mnogima

-
- Kontakt:
manijaci(pojedini) glavu gore prestanite kukati kao stare babe ima jos mnogo da se igra
26.05.2010-TITULA
Polahko braco, jos je 26 utakmca da se igra!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
hajd samo reci gdje to bolan curi na sve strane...ok je kritikovati,ali brate pretjerujesMandrak je napisao/la:Normalno da ce dobiti podršku, imao je Željo moju podršku kad smo bili na samom dnu i kad nas je dolazilo po 1000 na utakmice i kad je nekakav Radovanović (nije Mirko) zabijao gol Posušju u 90 i nekoj i kad je citav stadion zviždao sudiji a aplaudiraju Posušju na kraju.
Ali sad pricamo o igracima, a to je tabu tema izgleda ovdje.
Ne smije se ništa loše napisati,niti šta kritikovati jer je to zabranjeno.
Malo morgen sa tom politikom.
Hjad što je napad katastrofa, ali odbrana nam je ki.ta obicna...primamo po dva gola u prosjeku, bekovi ni na nebu ni na zemlji....Stanić na beku![]()
hajd dobro kad je tako, necu dalje pisati.
Prošle godine samo vrlo teško primali golove i na mnogo težim gostovanjima...ako ništa imali smo barem pristojnu odbranu...sad curi na sve strane dok nam Travnik i Sloboda (koji su inace poznati kao ekipa koje zabijaju po jedan gol po utakmici, maksimalno) zabijaju po dva gola.

1921-2011
Mnogi pljuju po Lazaru, po meni je juce Lazar uz Besliju i Kerlu bio najbolji igrac. Pa covjek nije duela izgubio. Sjedio sam na zapadnoj tribini kao obican gledalac, pa Slobodini navijaci su komentarisali ''Jest im ovaj jak u p.m., ne mogu covjeka oboriti'' i sl. (misleci na Popovica) Jest doduse, masio je onu sansu, golman mu je u noge usao na vrijeme, jbg..sta sad? Fali nam golgeter, ali sto sada pljuvati po covjeku koji se bori i casno brani boje dresa. Juce je bila klasicna utakmica u kojoj sitnice prevagnu na jednu ili drugu stranu. Mi svoje sanse masili, Sloboda nije i kraj price. Ali ko god je gledao utakmicu, nema sta prigovorit igracima. Borili su se i muski odigrali. Porazi su sastavni dio igre, ko to ne shvata, ne treba ni pratiti fudbal.
Lazar je dobar igrac ali nama treba neko bolji... neko ko ima dobru realizaciju, a Lazar to nema. Odlika napadača je da daje golove i kad ne daje golove gubi smisao jer "radnik u kanalu je plaćen da kopa, i ako previse misli onda nije za tog posla" i lažemo sebe ako kažemo da nam treba napadač koji nosi 2 igrača a ne daje golove...
Zna li neko sta je sa Kutalijom ima li sanse da ga dovedu
Gdje sam pomenuo Amara ili Hotića, pa ne ubacujte mi više rijeci koje nisam napisaoEsii TM87 je napisao/la:hajd samo reci gdje to bolan curi na sve strane...ok je kritikovati,ali brate pretjerujesMandrak je napisao/la:Normalno da ce dobiti podršku, imao je Željo moju podršku kad smo bili na samom dnu i kad nas je dolazilo po 1000 na utakmice i kad je nekakav Radovanović (nije Mirko) zabijao gol Posušju u 90 i nekoj i kad je citav stadion zviždao sudiji a aplaudiraju Posušju na kraju.
Ali sad pricamo o igracima, a to je tabu tema izgleda ovdje.
Ne smije se ništa loše napisati,niti šta kritikovati jer je to zabranjeno.
Malo morgen sa tom politikom.
Hjad što je napad katastrofa, ali odbrana nam je ki.ta obicna...primamo po dva gola u prosjeku, bekovi ni na nebu ni na zemlji....Stanić na beku![]()
hajd dobro kad je tako, necu dalje pisati.
Prošle godine samo vrlo teško primali golove i na mnogo težim gostovanjima...ako ništa imali smo barem pristojnu odbranu...sad curi na sve strane dok nam Travnik i Sloboda (koji su inace poznati kao ekipa koje zabijaju po jedan gol po utakmici, maksimalno) zabijaju po dva gola.i prolse sezone smo gubili kod mesara,a bodove osvajali kod direktnih konkurenata za europu i titulu..jer se tu moze normalno igrati...ali najlakse je reci k.i.t.a smo...za pojedine treba Hotic i ono da im da po cenera
on je dobar potpise ugovor :roll:a mos misliti Amar nije...

Dva najgora su? Sloboda i Travnik nisu. Olimpik je haman domaca utakmica pa sad ne mozes bas pikat tu tekmu kao gostovanje. Tek kad budu Velez, Borac, Siroki, Zrinjski i ti dolazili, onda reci najgora gostovanja. Mada po mom misljenju puno su gora gostovanja nekih bezze klubova sto igraju na poljani maloj i nemaju dobar stadion i neravan je. Veliki tereni kao u sirokom itd su dobri za igranje i moze se fino igrat bez lupanja, udaranja, valjanja itd.tm84 je napisao/la:zaista mi nije jasno sto se neki zale... jedna utakmica na grbavici i tri na strani i 6 bodova je ok, ne super, ali sasvim ok. + prosli smo dva najgora gostovanja...
Nije navijacki i nije suplja, hebite me karajte razapinjime bla bla....ali ne kontam zasto kukate poslije dva mesarska gostovanja poslije kojih ,vjerovatno, ni mi necemo ni boda izvuci. Ne postoji trener na ovoj kugli zemaljskoj koji moze biti vama bolji od Amara Osima, niti postoji neko osim Husrefa Musemica ko ce bolje voditi sarajevo...to je tako bilo, sad je tako i tako ce da bude dok god su ova dvojica zivi, a ostala prepucavanja ujedanja i ostale gluposti su druga prica...
Ko je to proglasio i ustanovio da su Travnik i Tuzla najteža moguca gostovanja??
Po kojim kriterijima se to ustanovilo?...vidim ponavljate to svi redon kao papagaji...ovo pitam jer je Amar juce dijametralno suprotne izjave izjavio poslije meca.
Pa **** ne idemo u goste Barceloni, koliko se samo naglašava ta strašna snaga Travnika i Slobode.
Po kojim kriterijima se to ustanovilo?...vidim ponavljate to svi redon kao papagaji...ovo pitam jer je Amar juce dijametralno suprotne izjave izjavio poslije meca.
Pa **** ne idemo u goste Barceloni, koliko se samo naglašava ta strašna snaga Travnika i Slobode.
trening danas ?
-
- Kontakt:
igras premijer ligu BiH gdje sve znasMandrak je napisao/la:Ko je to proglasio i ustanovio da su Travnik i Tuzla najteža moguca gostovanja??

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], perodeformero i 6 gostiju.