Pratio sam Želju i kad je bio baš na dnu, to prvo.pile87 je napisao/la:Ma ne tjera te niko, i ja cesto napisem nesto kako ja to vidim taman da je i pogresno...to sto amar nema ugovor je do njega da hoce da ga ima moze to zavrsiti za par minuta...Ja ti garantujem da smo pa i bolja ekipa nego prosle godine i da ce kad krene igra i rezultat svi promjenit pricu...Samo ne znam zasto se ceka prvi kiks ekipe da se krene sa negodovanjem amar nema ugovora jos od prosle godine niko to ne spominje dok se ne okliznemo negdje i onda je to problem...Po meni nije nikakav problem da neko ukaze na nesto za sta misli da nije ispravno pa da je i sam Amar u pitanju ali treba biti odmjeren.Je li puno bolje ekipe od nase mogu imati rezultatsku krizu pa naravno da mogu i da im se to desava uostalom ekipi ce u ovom momentu biti potrebnija podrska nego kritika, jer su i sami svjesni gdje i kad si kiksali...Mandrak je napisao/la:Deni....Ma nema veze jarane.
Ne mogu oni mene otjerati od Želje jer je to veza neraskidiva i trajna.
Taman da me citav forum proglasi izdajnikom najgore vrste.
Najviše me nervira kad lažu otvoreno i ubacuju mi rijeci u usta koje ja nisam ni u snu pomislio.
Izgubili pa šta, ali ako napišem svoje mišljenje a ono se ne sviđa mnogima, pa ti isti ljudi uzmu sebi za pravo da mi spocitavaju kako ne treba ni dolaziti na Grbavicu, kako Želji ne trebaju takvi navijaci, kako sam j i takvi kao ja OTJERALI AMARA u prošom mandatu i slicna sranja od price

Jer sve to pokazuje nedovoljnu toleranciju i nespremnost vecina forumaša na drugo mišljenje.
Ako napišem cinjenicu da Amar nema još uvijek ugovor, javi se par ljudi koji NORMALNO napišu tipa : možda ima tu neka finta,šta mi znao ok.
Ali i onih koji odmah to tumace kao napad na Amara i znak da se odmah etiketiraju kao izrodi oni koji samo navedu cinjenice.
Padaju mnogi na ispitu komuniciranja i tolerancije, bez obzira što su željovci kao i ja.
Ako neko napiše neko svoje mišljenje,a ono se ne poklopi sa mišljenjem drugog - ovaj prvi automatski postaje vikend instant navijac, on je **** a mi smo pravi i slicna razmišljanja...jel to u redu??
Previše se uzima slobode kada se nekom nešto porucuje ovdje preko foruma i previše ljudi umišljaju da su nešto posebni kad drugima savjetuju da ovi ne trebaju dolaziti u Dolinu zbog tog i tog.