FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:30

pile87 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Deni....Ma nema veze jarane.
Ne mogu oni mene otjerati od Želje jer je to veza neraskidiva i trajna.
Taman da me citav forum proglasi izdajnikom najgore vrste.
Najviše me nervira kad lažu otvoreno i ubacuju mi rijeci u usta koje ja nisam ni u snu pomislio.
Ma ne tjera te niko, i ja cesto napisem nesto kako ja to vidim taman da je i pogresno...to sto amar nema ugovor je do njega da hoce da ga ima moze to zavrsiti za par minuta...Ja ti garantujem da smo pa i bolja ekipa nego prosle godine i da ce kad krene igra i rezultat svi promjenit pricu...Samo ne znam zasto se ceka prvi kiks ekipe da se krene sa negodovanjem amar nema ugovora jos od prosle godine niko to ne spominje dok se ne okliznemo negdje i onda je to problem...Po meni nije nikakav problem da neko ukaze na nesto za sta misli da nije ispravno pa da je i sam Amar u pitanju ali treba biti odmjeren.Je li puno bolje ekipe od nase mogu imati rezultatsku krizu pa naravno da mogu i da im se to desava uostalom ekipi ce u ovom momentu biti potrebnija podrska nego kritika, jer su i sami svjesni gdje i kad si kiksali...
Pratio sam Želju i kad je bio baš na dnu, to prvo.
Izgubili pa šta, ali ako napišem svoje mišljenje a ono se ne sviđa mnogima, pa ti isti ljudi uzmu sebi za pravo da mi spocitavaju kako ne treba ni dolaziti na Grbavicu, kako Želji ne trebaju takvi navijaci, kako sam j i takvi kao ja OTJERALI AMARA u prošom mandatu i slicna sranja od price :twisted: :twisted: onda buraz, covjek popizdi i to sa razlogom.
Jer sve to pokazuje nedovoljnu toleranciju i nespremnost vecina forumaša na drugo mišljenje.
Ako napišem cinjenicu da Amar nema još uvijek ugovor, javi se par ljudi koji NORMALNO napišu tipa : možda ima tu neka finta,šta mi znao ok.
Ali i onih koji odmah to tumace kao napad na Amara i znak da se odmah etiketiraju kao izrodi oni koji samo navedu cinjenice.
Padaju mnogi na ispitu komuniciranja i tolerancije, bez obzira što su željovci kao i ja.
Ako neko napiše neko svoje mišljenje,a ono se ne poklopi sa mišljenjem drugog - ovaj prvi automatski postaje vikend instant navijac, on je **** a mi smo pravi i slicna razmišljanja...jel to u redu??
Previše se uzima slobode kada se nekom nešto porucuje ovdje preko foruma i previše ljudi umišljaju da su nešto posebni kad drugima savjetuju da ovi ne trebaju dolaziti u Dolinu zbog tog i tog.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 avg 2010, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2010, 16:30

A sto ocekujete aplauze nakon svakog posta?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:32

bistrikboy je napisao/la:A sto ocekujete aplauze nakon svakog posta?
Ne...ali ne ocekujem ni pljuvanje niti neka upustva,savjete i spocitavanja šta treb da radim sa sobom nakon svakog mog posta.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2010, 16:34

Mandrak je napisao/la:
Ne...ali ne ocekujem ni pljuvanje niti neka upustva,savjete i spocitavanja šta treb da radim sa sobom nakon svakog mog posta.
Pa nerealno je da ce svaki post naici na odobravanje,ima nas ovdje k'o mrava,nas 10 da se nadje na kafi se ne bi moglo dogovoriti sta cemo popit' a kamol' ovdje gdje nas ima 400-500 da se slozimo oko nekih stvari vezanih za Želju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 16:36

deni_TM87 je napisao/la:Prvo da kazem da nije lijepo da mi se "sjecka" post i izbacuju neke rijeci,samim tim on vise nije onakav kakav sam ja htio da bude,al' nebitno... :)
A pile,za ovo objektivni ne mislim samo na ovu utakmicu nego opcenito za ova dva lika sa foruma..Inace kada pisu o igri i o svemu vezano za klub..
Sto se tice zadnje utakmice sa slobodom Sir Amar Osim je rekao dovoljno...tako da one price za "mesare" ,tezak teren i slicno padaju u vodu...;)
Ako hocemo da budemo stabilan klub,i ako zelimo nesto da napravimo u Evropi onda nam mora biti cudno kada nas jedna Sloboda dobije...al' okkk
Ocigledano da nismo ni blizu stabilnog kluba,a za Evropu da ne pricam...
Nema veze,pojedinci neka samo nastave da glume navijace...a ovi kad po koju kazu sto se ne slaze sa njihovim misljenjem neka smatraju pljuvacima...;) bas logicno :?
Tu ne mislim striktno na tebe,opcenito pricam...Pozzz
Kao prvo vecina se ljudi povodi rezultatima, nakon hapela smo bili otpisani da bi nakon pobjede nad olimpikom proglaseni prvacima.Ja cesto gledam neku utakmicu koju i pobjedimo i ne vidim je istim ocima kao neko drugi to je tako.Mogu se sloziti da mi nismo napravili iskorak kakv navijaci prizeljuju nakon osvajanja titule ali nije sve ni tako crno kao sto mnogi zele prikazati ima propusta definitivno Seyo je vec davno pisao kako nema kampanje za prodaju godisnjih i kamara takvih stvari pa i prosle godine je bilo vise elena oko kluba ali sad je ovako kako jeste.
Po meni smo jedni od glavnih kandidata za titulu, ne nosi me situacija ni kad gubimo ni kad dobijamo tekme i dosta sam puta pisao o tome da ce ova sezona liciti na proslu po mnogo cemu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:38

Bistrik...ne ne ne stani malo buraz.
Kada neko uzme sebi za pravo da me nazivao izdajnikom, da mi porucuje kako je Dolina rahat od mene i meni slicnih navijaca,kako ja ne treba da dolazim na utakmice, kako Želji ne trebaju navijaci poput mene, kada se slaže i potvori na mene da sam ja i meni slicni otjerali Amara u prvom mandatu.
ONDA SE MORA ODGOVORITI NA TA SRANJA OD PRICE jer niko nema pravo da mi to govoti.
Drugo je što ljudi umisle i uzmu sebi za pravo da mi se tako obracaju, ali to mogu svojim ukucanima ali meni ne mogu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2010, 16:40

Mandrak je napisao/la:Bistrik...ne ne ne stani malo buraz.
Kada neko uzme sebi za pravo da me nazivao izdajnikom, da mi porucuje kako je Dolina rahat od mene i meni slicnih navijaca,kako ja ne treba da dolazim na utakmice, kako Želji ne trebaju navijaci poput mene, kada se slaže i potvori na mene da sam ja i meni slicni otjerali Amara u prvom mandatu.
ONDA SE MORA ODGOVORITI NA TA SRANJA OD PRICE jer niko nema pravo da mi to govoti.
Drugo je što ljudi umisle i uzmu sebi za pravo da mi se tako obracaju, ali to mogu svojim ukucanima ali meni ne mogu.
Sve se to moze uraditi i bez psovki i vrijeđanja,mislim nema potrebe psovati nekom ako se ne slaze sa tobom,u biti yebat' ga nek' se ne slaze,svako ima svoj mozak i neka ga koristi kako on misli da treba

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 22 avg 2010, 16:46

napravili smo 2 sanse na utakmici eto to je sve ! ja opet kazem necu da pljujem jos po ovim igracima i igri jer znam sta je bilo prosle sezone u drugom dijelu,a imam i na umu da smo prosli dva najteza gostovanja,mada moramo biti svjesni da smo MORALI uzeti bar bod iz dva meca,ali eto nema veze,idemo dalje,najveci nam je problem mislim sto ne igramo sa dva spica,vidjecemo kako ce ovo ici tek je pocetak i najbolje od svega je sto nam ne bjezi niko iznad 3 boda

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 22 avg 2010, 16:48

pile87 je napisao/la:
deni_TM87 je napisao/la:Prvo da kazem da nije lijepo da mi se "sjecka" post i izbacuju neke rijeci,samim tim on vise nije onakav kakav sam ja htio da bude,al' nebitno... :)
A pile,za ovo objektivni ne mislim samo na ovu utakmicu nego opcenito za ova dva lika sa foruma..Inace kada pisu o igri i o svemu vezano za klub..
Sto se tice zadnje utakmice sa slobodom Sir Amar Osim je rekao dovoljno...tako da one price za "mesare" ,tezak teren i slicno padaju u vodu...;)
Ako hocemo da budemo stabilan klub,i ako zelimo nesto da napravimo u Evropi onda nam mora biti cudno kada nas jedna Sloboda dobije...al' okkk
Ocigledano da nismo ni blizu stabilnog kluba,a za Evropu da ne pricam...
Nema veze,pojedinci neka samo nastave da glume navijace...a ovi kad po koju kazu sto se ne slaze sa njihovim misljenjem neka smatraju pljuvacima...;) bas logicno :?
Tu ne mislim striktno na tebe,opcenito pricam...Pozzz
Kao prvo vecina se ljudi povodi rezultatima, nakon hapela smo bili otpisani da bi nakon pobjede nad olimpikom proglaseni prvacima.Ja cesto gledam neku utakmicu koju i pobjedimo i ne vidim je istim ocima kao neko drugi to je tako.Mogu se sloziti da mi nismo napravili iskorak kakv navijaci prizeljuju nakon osvajanja titule ali nije sve ni tako crno kao sto mnogi zele prikazati ima propusta definitivno Seyo je vec davno pisao kako nema kampanje za prodaju godisnjih i kamara takvih stvari pa i prosle godine je bilo vise elena oko kluba ali sad je ovako kako jeste.
Po meni smo jedni od glavnih kandidata za titulu, ne nosi me situacija ni kad gubimo ni kad dobijamo tekme i dosta sam puta pisao o tome da ce ova sezona liciti na proslu po mnogo cemu...
Ma sve je to okkk,postujem tvoje misljenje...
A ja sam se prvenstveno javio zbog ovoga sto Mandrak pise...jer me nerviraju pojedinci..Znaci ako napisem da nisam zadovoljan igrom,jel mi mora odmah neko citirati post tipa :" Eto ti znas bolje od Amara." "Nemoj ni dolaziti na tekme ako ti se ne svidja" "Takvi nam ne trebaju" i slicno ?!
Mislim apsurdno,niko nikoga ovdje ne poznaje licno(mozda ima izuzetaka) da bi takve gluposti pisao,od kud ko zna koliko ja pratim Želju??
Eh u tome je stvar,a ja cu uvijek svacije misljenje uvaziti,ili ako imamo razlicito misljenje mogu normalno komunicirati,a ne napadati nekoga bez ikakvog razloga... :o
I onda fol ispadaju oni navijaci sto su nekoga napali na forumu,i kao "odbranili" cast Želje...uzas!!! :cry:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 16:55

deni_TM87 je napisao/la:Ma sve je to okkk,postujem tvoje misljenje...
A ja sam se prvenstveno javio zbog ovoga sto Mandrak pise...jer me nerviraju pojedinci..Znaci ako napisem da nisam zadovoljan igrom,jel mi mora odmah neko citirati post tipa :" Eto ti znas bolje od Amara." "Nemoj ni dolaziti na tekme ako ti se ne svidja" "Takvi nam ne trebaju" i slicno ?!
Mislim apsurdno,niko nikoga ovdje ne poznaje licno(mozda ima izuzetaka) da bi takve gluposti pisao,od kud ko zna koliko ja pratim Želju??
Eh u tome je stvar,a ja cu uvijek svacije misljenje uvaziti,ili ako imamo razlicito misljenje mogu normalno komunicirati,a ne napadati nekoga bez ikakvog razloga... :o
I onda fol ispadaju oni navijaci sto su nekoga napali na forumu,i kao "odbranili" cast Želje...uzas!!! :cry:
Pa sta da ti kazem ja imam neki svoj stav, ti imas svoj tako neki drugi ljudi imaju svoj istom logikom kao sto ti zelis da napises nesto i oni imaju pravo ali glupo je da neko nekog vrijedja radi toga i takvih se stvari definitvno treba suzdrzati.
Jesi li gledao utakmicu u Tuzli?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 16:58

Mandrak je napisao/la:
Isto to ne zaslužuju ni igrači nakon svakog treninga, a to se ovdje upravo radi. Svaki dan ista spika, isto kenjanje. Neko sa strane da čita, kontao bi da smo zadnji bez ispaljenog metka, a ne da samo 2 od 4 utakmice dobili i da smo najbolje plasirani tim od timova koji su odigrali samo jednu utakmicu kući (a među njima su Zrinjski i Široki).

@deni - kako možeš biti nezadovoljan igrom minut nakon završetka utakmice koju nisi ni gledao? Objasni mi na čemu mnogi temelje svoje "nema zalganja, ne udaraju se, ne trče se, ne bore" MINUT nakon što je utakmica završila 200 kilometara od njih?!

Ja prvi sam očekivao 4 boda iz ove dvije tekme i isto tako smatram da smo morali ostati neporaženi jer smo kvalitetniji i jesmo morali smo iskoristiti svoje prilike i hoću više motivacije pojedinih igrača, ali dovoljno je da JEDNOM to kažem, a ne da SVAKI DAN ponavljam isto. Pa ovdje je hiljadu puta napisano "ko gura Lazu, pa ko gura Lazu", isto kao da će ga dovoljno spominjanje na forumu otjerati. Eto, zviždalo mu se nedavno od dobrog dijela publike. Jel ga to učinilo boljim napadačem? NIje niti će.

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 22 avg 2010, 17:01

pile87 je napisao/la:
deni_TM87 je napisao/la:Ma sve je to okkk,postujem tvoje misljenje...
Pa sta da ti kazem ja imam neki svoj stav, ti imas svoj tako neki drugi ljudi imaju svoj istom logikom kao sto ti zelis da napises nesto i oni imaju pravo ali glupo je da neko nekog vrijedja radi toga i toga se definitvno treba suzdrzati.
Jesi li gledao utakmicu u Tuzli?
Ne,nisam gledao,tako da nesto necu ni o tome da pisem...
Al' vec sam rekao svoje misljenje sto se tice te utakmice,i utakmice u Travniku..
Zelim samo da nasi igraci igraju muski,jer ako cemo se vaditi na grubu igru haj najbolje da im odmah damo 3 boda i da ne igramo :? ......i nadao sam se da cemo iz ove dvije utakmice uzeti barem 2 boda...al' nazalost...
No nema veze,idemo dalje,ako Bog da popravit ce se stanje..

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 22 avg 2010, 17:05

@elSaik- ovo sto sam napisao primjer je bio,da bih docarao situaciju na forumu...i nigdje nisam napisao da sam nezadovoljan igrom ,ako zelis prelistaj pa se uvjeri...inace ne pisem mnogo na ovom forumu(a pratim ga stalno) zbog mnogih "znalaca" pa ne bih da im smetam ;)
I ne potenciraj stalno da neko pljuje po igracima i Amaru,to niko koliko vidim ne radi...samo ljudi iznose svoje misljenje,sto ne znaci ako se razlikuje od tvog,da si ti nesto veci navijac :?
Uzivaj...

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 22 avg 2010, 17:06

Meni samo nije jasno sto se dize tolika prasina zbog jednog poraza jbt pa polako ne mozemo sve ni pobijediti aBd pobijedicemo sljedeci put polako ima jos vremena liga je tek krenula ;) ;) ;)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

madaaj
Kontakt:

Post Postao/la madaaj » 22 avg 2010, 17:07

jel zna neko pouzdano jel se godisnje jos prodaju :?:
:oops:
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 avg 2010, 17:14

Sta vam je sta kukate, pa iz 4 utakmice mi imamo dvije pobjede i dva poraza, sto je polovican uspjeh ali gledajuci da smo od 4 utakmice igrali samo jednu kao domacin onda nam daje zapravo da se nadamo a i ubjedjen sam da ce bolja igra i golovi doci, kao i bodovi sa strane. Napomenuo sam nedavno da JE OLIMPIK najteze gostovanje ove godine i budite uvjereni da ce se ta moja tvrdnja na kraju i ispostaviti tacnom. Mi smo Olimpika pobjedili a Olimpik ce sve ostale lagano preslusati i poslati kuci sa jednim ili vise golova u mrezi. Mi se ovaj jesenji dio trebamo bazirati na domace utakmice, dobiti sve, ne izgubiti ni jedan bod, a sa strane uvijek se moze donijeti bod-ovi... Liga je tek pocela i ekipa se polako uigrava, ima tu par novih imena koji ce bljesnuti i doci na svoje tek za jos nekoliko kola. Svi smo svjesni kakva je liga, nepredvidiva gdje je sa gostovanja bodove jako tesko donijeti i nema potrebe uzrujavati se nego podrzati momke od utakmice do utakmice i bice bolje. Ja realan da budem i poducen ranijim iskustvima nisam ni ocekivao da iz Trvnika i Tuzle mozemo donijeti bodove, a ne samo mi nego i ostali klubovi u premier ligi, tako da je nepotrebno krivce traziti unutar ekipe, nabijati negativnu energiju koja nam moze samo naskoditi a ne pomoci.

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 22 avg 2010, 17:17

Mene Željo nemoze razocarat koliko ja Njega mogu voljeti!!!!!!!!!!! :P
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

GUARDIOLA
Kontakt:

Post Postao/la GUARDIOLA » 22 avg 2010, 17:21

Raja samo laganini i no sikiriki
Sve ce na svoje doci i akobogda i titula na kraju tj. nece doci neg ce ostati na Grbavici
Volim te ŽELJO!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 avg 2010, 17:29

GUARDIOLA je napisao/la:Raja samo laganini i no sikiriki
Sve ce na svoje doci i akobogda i titula na kraju tj. nece doci neg ce ostati na Grbavici
Volim te ŽELJO!
Ma ne mora titula doci, ja realan da budem bi bio zadovoljani izlaskom na evropsku scenu odnosno Evropsku ligu, jer je to po meni takmicenje u kojem se fino moze igrati i zaraditi dobre pare, pa cak i do grupe faze doci. Evo ti Hapoela, svi su se smijali, ubili nas ljudi za pola sata... pa HOP U GRUPNU FAZU LIGE PRVAKA vec jednom nogom, ostaje im samo rutinski da odrade posao na domacem terenu. Mi dizemo frku zbog poraza koji su po meni a i mnogima bili i ocekivani. U TUZLI se bodovi nece rasipati u to budi sigurni !!! Pa sjetiti se samo gdje smo prosle godine u ovo doba bili, i kako smo izgledali ekipno, i sjetite se kraja jesenjeg dijela prvenstva i pocetka proljetnog pa sve do kraja prvenstva... Doci ce sve na svoje, treba momcima podrsku dati, a rezultati i bodovi sa strane ce sigurno doci. Nas problem je sto se vecina razmazi nekim duzim Zeljinim nizom nepobjedivosti i redovnim pobjedama i kod kuce i na strani pa im onda tesko padne neki rezultat koji nisu ocekivali. Mora se dalje... Idemo provo Leotar opaliti ako Bog da na grbavici pa onda u Siroki Brijeg.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 17:32

deni_TM87 je napisao/la:Ne,nisam gledao,tako da nesto necu ni o tome da pisem...
Al' vec sam rekao svoje misljenje sto se tice te utakmice,i utakmice u Travniku..
Zelim samo da nasi igraci igraju muski,jer ako cemo se vaditi na grubu igru haj najbolje da im odmah damo 3 boda i da ne igramo :? ......i nadao sam se da cemo iz ove dvije utakmice uzeti barem 2 boda...al' nazalost...
No nema veze,idemo dalje,ako Bog da popravit ce se stanje..
E pa ako ti nije problem da ti prenesem misljenje momka koji preko 20 godina prati Zelju i bio je na utakmici.
Odigrali smo muski na svaki udarac smo istom mjerom odgovorili uz to smo imali i normalno sudjenje za nasu ligu, evidentna razlika od travnika jos dodaje i to da smo bili ravnopravani na terenu u gostima u pojedninim momentima i bolji s tim da smo fulili izgledne prilike i kao i svugdje protivnik to kazni.Kaze jos da je ocikavao u najmanju ruku musku igru i bilo je, nema zamjerke za trud ni jednog igraca, osim za Zebu koji je po njemu cuvao noge.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 60 gostiju.