FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hadzic nije trenirao s ekipom tek se prije dva dana prikpjucio . nije prosao pripreme radi gluposti oko ugovora u Turskoj nije bio radi Benfice
Smajlagic sve to prosao logicno da je trenutno ispred Hadzica . negativnosti usmjerite prema ne zainteresovanom vlasniku njegovim pulenima kencoou,valentinu i drugim . ostavite vi calu i ekipu na miru .
Smajlagic sve to prosao logicno da je trenutno ispred Hadzica . negativnosti usmjerite prema ne zainteresovanom vlasniku njegovim pulenima kencoou,valentinu i drugim . ostavite vi calu i ekipu na miru .
Prestani pljuvati po Klubu!joker90 je napisao/la:Ništa, ostaje nam ona utjeha da igramo dobro u evropi kad smo taraba!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Poslao bih vam po Coors light i po jedan McBacon, ali bojim se da to ne konzumirate. Tako da sam vam poslao paklo žvaka sa mentom.High je napisao/la:Prestani pljuvati po Klubu!joker90 je napisao/la:Ništa, ostaje nam ona utjeha da igramo dobro u evropi kad smo taraba!

Prestanite obojica da povraćate po klubu. Ako nemate ništa pozitivno da kažete, bolje šutite.

Samo Saraj'vo.
Kad prestanem disati, jedino tad! Pljuvalo se i pljuvat će se!High je napisao/la:Prestani pljuvati po Klubu!joker90 je napisao/la:Ništa, ostaje nam ona utjeha da igramo dobro u evropi kad smo taraba!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako ne ukomponuje ovo pojacanje u prvih 11 do tekme jeni bardo , jer ako izadjemo sa ovom sredinom rascopace nas. Prvo predkolo mi ne znamo ocemol proc a brk reko da ce napravit veliki klub , on ko da monopaola igra kupuje, kupio tri kluba sva tri racku
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
@PitarBordo Rahmanovic nije iz juniora dosao u Sarajevo. I ja sam za da im obojici damo šansu, evo Smajlagić je dobio, ne vidim šta je problem, isto kao kad je Hadzic usao u Krupi, ovaj nije.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ne kakite ko kakvi golubovi, da ste bar imali priliku gledati tekmu pa bi ja rekao ali ovako je stvarno glupo bilo sta komentatisati. I mene nervira sto je Mehmed fura jedne te iste igrače, pogotovo Ahmetovića al sad ovoliko kukati i kakiti nema smisla.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajde brate popusti me, tražio si argumente, ja ti ih dao. Sad treba da mjerimo čiji je kurrac duži, kome brže zulufi rastu, ko je imao bolje ocjene iz likovnog u četvrtom osnovne.zlo87 je napisao/la:@PitarBordo Rahmanovic nije iz juniora dosao u Sarajevo. I ja sam za da im obojici damo šansu, evo Smajlagić je dobio, ne vidim šta je problem, isto kao kad je Hadzic usao u Krupi, ovaj nije.
Moj lično mišljenje je da Hadžića treba afirmisati ove polusezone. Ne zbog Hadžića nego zbog FKS, inače pišaj ga.
Slažemo se da se ne slažemo i nastavi dalje.
Evo isti taj Smajlagić uđe i izađe u istoj pripremnoj tekmi. I Blagojević ulazi... Znači Hadžić ti nije ni 23. rupa na svirali.

Samo Saraj'vo.
Pa molim vas jel ova ekipa ista zasluzila osim kritika sa igracke strane , zanemari sve ostalo . Igraju grozno , sredina taraba , napad ja se ne sjecam kad je Ahmetovic ne go dao vec nes korisno uradio , odbrana je bila ok ,al igra nam se zasnivala na daj Dulji pa nek on pretrci dvojicu i samo tako visak napravimo i onda Hebib profula 4 zicera itd. O klubskim stvarima i onom sto je planirano a gdje smo necemo ni pricat . Nije pljuvanje ako realno kritikujes . Ja se nerviram ko konj , to nije sigurno sto me boli za Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Evolution87
- Kontakt:
Bice ovo dobro kad se ekipa uigra.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Nema tu guranja radi FKS gurali smo Radovca pa nista . samo zasluge na treningu i terenu a mali nije trenirao kraj price . ljudi protiv Hadzica nemam nista volio bi da bude najbolji nas strjelac ove sezone al ne mozemo ga mi trpati u 11 i prosipati pricu kako ga Cala mrzi ili slicno tome . cali i momcima sva podrska . uprava 

- PitarBordo
- Kontakt:
Al' definitinvo najjači komentar svakih priprema je "teške noge..."Evolution87 je napisao/la:Bice ovo dobro kad se ekipa uigra.
Al' samo kod nas su teške noge, i kad počne sezona prve utakmice "tek je počelo, dok se uigramo..:" a svima ostalim lagane noge i nije "tek počela sezona..." Mene pojedoše te nelogične nebuloze.

Samo Saraj'vo.
Hajmo realno, jesmo l' očekivali da će Čali muda porast za mjesec? Il' da će se Hebib pretvorit u Kamoranezija? Znamo da je Čala ziheraš, ide na 'sigurno' uvijek, i ovo je vjerovatno jedanaestorka koja će istrčat u Moldaviji. Kod nas da Bakayoko potpiše zaigrao bi tamo oko novembra, dok se afirmiše malo. Cijenim Janjoša, najdraži mi je čovjek u klubu i njegove slike držim na svim mogućim uređajima i profilima kao wallpapere, al da ima muda, nema ih. Čovjek se boji promjene i to je to.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa Uprava je dovela i Čalu i "momke"... Ako je Uprava njih dovela zašto je onda Uprava loša ako je "svaka čast" ovima za koje su ti iz Uprave zaslužni?bordobijeli je napisao/la:cali i momcima sva podrska . uprava

Samo Saraj'vo.
O upravo, pojačanja na vrijeme.
Kad u novembru opet budemo na -11 bit će kasno!
Kad u novembru opet budemo na -11 bit će kasno!
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Covjek trazi drugi prelazni rok pojacanja kao i mi svako ko malo zna o fudbalu jasno mu je da nam treba 3-4 igraca sad su otisli Duljevic,Kovacevic,Bekic znaci jos manje imamo igraca . ocito da su novci problem oni kao nesto pokusavaju da dovedu al tanko Bgm . Calu je uprava dovela osluskujuci navijace i nije skup ,domaci trener smirit ce situaciju oko kluba tako i jeste . Cala radi sasvim ok posao kad se uzme kakav nam.je igracki kadar koliko se stedi i koliko se ulaze.PitarBordo je napisao/la:Pa Uprava je dovela i Čalu i "momke"... Ako je Uprava njih dovela zašto je onda Uprava loša ako je "svaka čast" ovima za koje su ti iz Uprave zaslužni?bordobijeli je napisao/la:cali i momcima sva podrska . uprava
Ovaj poraz je ogledalo ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83 i 145 gostiju.