PitarBordo je napisao/la:Čekaju se komentari "pripremne nisu mjerilo" dok gubimo, kad vodimo "pljuvači na aparatima" i onda ako se više izgubi "pobjeđivali smo mi i Partizana pa gubili u ligi", a ako se više prijateljskih pobjedi "dupla je naša."

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PitarBordo je napisao/la:Čekaju se komentari "pripremne nisu mjerilo" dok gubimo, kad vodimo "pljuvači na aparatima" i onda ako se više izgubi "pobjeđivali smo mi i Partizana pa gubili u ligi", a ako se više prijateljskih pobjedi "dupla je naša."
Fali Rustem?High je napisao/la:Napisao bih razlog zbog kojeg gubimo, ali mi nećete vjerovati.
PitarBordo je napisao/la:Fali Rustem?High je napisao/la:Napisao bih razlog zbog kojeg gubimo, ali mi nećete vjerovati.
Bas .... nijedne izmjene .... al tajna taktika garantPitarBordo je napisao/la:Tekma zatvorenog tipa, sa sastavom koji cijela liga zna napamet kako igra.joker90 je napisao/la:Vazda mi seremo s ovim zatvorenim tekmama i pizdarijama!![]()
![]()
![]()
![]()
Negativna je što znamo da će promašiti i kad ga ne gledamo.mirzatele je napisao/la:Pozitivna stvar zatvorene utakmice je što nećemo znati koliko je šansi promašio Hebib
ebu nas ove .... mjesne zajednice ... zaseoci ... kukuruzista ....Lakoste je napisao/la:Ebe li ko ovdje sta?
Otkako si nas ti izje8ao za Saida, ogadilo nam se.Lakoste je napisao/la:Ebe li ko ovdje sta?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dadox, N3R3D, Tatamata1946, TheNoblesMo i 45 gostiju.