FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

csh
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la csh » 22 avg 2010, 15:39

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
.....i idemo dalje,ja vjeruem da osim zeli ugovor da bi ga i dobio ali i ako nije tako nadajmo se da ce sve biti ok ;)
AMAR OSIM!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2010, 15:39

Željovac je napisao/la:Ko kritikuje, ne voli ŽELJU.

I koga boli kako je to prošle godine izgledalo, kad je ovo ne mnogo izmijenjena šampionska ekipa, kojoj se nije sklepala k'o prošle godine, kad su nakon priprema igrači dolazili. Zeba je bar 1000 puta bolji od Bekrića u isto ovo vrijeme prošle godine. Mešić je baš ofalio, Bogičević i Šehić su kiksali u Travniku... Sigurno je da im već malo fali motiva u odnosu na prošlu sezonu. Već su osvojili titulu. U prvom dijelu prošle sezone nam je Alen donosio sve bodove, a sada nam fali fudbaler na njegovoj poziciji. Doduše, falio nam je i kad smo briljirali u drugom dijelu, ali to je već pad forme odbrambenih igrača o kojem govorim. Šehić je u tom dijelu čuda radio, a i on se vratio kiksevima. Kriv je za prvi u Travniku, a i za mladu je primio gol koji pokazuje da nije zadržao stabilnost koju je stekao na proljeće prošle sezone. Bio bi dar s neba da ga prodamo za neka opasne pare i da malo obnovimo odbranu. Obnova bi mogla, trebala i biće u vidu ulaska Kerle u tim. I još kad zaigra drugi Čolić, siguro bi se moglo do titule opet.

ja ne znam sta ocekujete opet titulu ejs, sad izgleda da je i trece mjesto ili kup neuspijeh tako se postavljate i tako kruzi prica tako je bilo i poslije prosle titule,imamo solidnu ekipu imas 5-6 mladih perspektivnih igraca koji jedva cekaju da zaigraju ali ko ce njih docekat hajmo zvizdat jer smo mi celzi hajmo kritikovat sto smo izgubili dvije u gostima hajmo sve razjebat ako ne odemo u evropu isto nam je bili 4 ili 10,mi uopste ne zasluzujemo dobar klub jer nam je to dosadno nemamo kome zvizdat i psovat...uredu kritikovat ali non stop drzat i pricat kako ne valja ovaj onaj ok ne valja lazo hoces ti ili neko drugi dati pare za boljeg? sta treba dovest nekog dialibu pa za 5 godina morat platit nekom 200 000,doslo je 5 spiceva mladih jedan ce mozda valjat sljedece godine de mi recite jeli ne treba sacekat istrpit sezonu i ako budemo losi(a nismo)...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 22 avg 2010, 15:41

Kad pogledam komentare pojedinaca na ovom forumu tipa mandrak,zeljovac i slicnih njima koji konstantno pljuju po svetinji bude me stid sto navijamo za isti klub,takvi su amara i otjerali prosli put.Ako vam se ne svijda Zeljo navijajte za torpedo oni imaju tri vezane pobjede...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2010, 15:46

Mi navijači (ili simpatizeri, kako hoćete) Želje smo mnogo uobraženi. Kao da u najmanju ruku držimo 50% dionica kluba, pa guramo nos svugdje. Kao što elsaik reče, to što Amar nema ugovor ne mora da znači ništa loše, ja sam uvjeren da je on tako htio, ne zaboravite da je i on ulagao svoju lovu u ekipu prošle sezone. Ima tu vjerovatno raznih finesa i dogovora koje mi ne znamo..

Seyo je pomenuo nezalaganje nekih igrača na treninzima, to je veoma opasno po meni (šta je uzrok tome?), al' opet, duboko vjerujem našem Šefu, on će to srediti. Ja sam jedan od onih (sve nas je manje čini mi se) koji bezrezervno vjeruju Amaru Osimu što se tiče njegovog "zanata" i ljubavi prema Želji, dakle sigurno nam ne želi loše. Apelujem da se ne pljuje i ne zviždi našim igračima, pogotovo sa sjeverne tribine, dok nose naš sveti dres, treba im pjevati i bodriti ih.

I da, nekoć smo zviždali i negodovali nakon tijesnog ispadanja od tad superjake Malage, ili Heartsa. Yebo ti nas. :roll:

Amar Amar Osim Osim
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 22 avg 2010, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 15:47

csh je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
.....i idemo dalje,ja vjeruem da osim zeli ugovor da bi ga i dobio ali i ako nije tako nadajmo se da ce sve biti ok ;)
naravno, ne razumijem ljude koji pljuju po igracima i upravi, a do jucer su ih dizali u nebesa, pa da nije ove uprave, ovih igraca, ovog Amara, gdje bi smo bili ....?
bili bi smo borba za opstanak, tako da poklopite se usima i volite Zelju ;)
Za zivot cijeli!

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 22 avg 2010, 15:48

AMAR AMAR OSIM OSIM

Drugi način
Kontakt:

Post Postao/la Drugi način » 22 avg 2010, 15:54

tanzla je napisao/la:Od 2 gostujuća poraza se napravila katastrofa, miriše na prošli Amarov mandat, bolje rečeno njegov kraj. :evil: Brzo se zaboravlja gdje smo bili dok Šef nije došao. Ništa ovo nije strašno, samo nastaviti pobjeđivati kući, a doći će i gostujuće pobjede. Manite se pljuvanja, čitaju ovo i igrači. Sad im treba pružiti podršku i pomoći, a ne odmagati.
Pa ljudi jucer mi nismo igrali nimalo lose, sve do primljenog gola. Zeljo je bio bolji, sampionski u poredjenju s protivnikom, stvarao i prilike... U prvom poluvremenu prvo smo imali jednu priliku kada (nisam vidio ko) loše izvodi volej sa vrha kaznenog, a posle Ćulum loše reaguje iz peterca sa strane, pa onda Lazo nakon odlicne akcije izlazi sam pred golmana... U drugom, odlican kontra napad, i prvo Beslija istrcava i puca (a ta kontra neodoljivo podjseca na onu od prosle godine u Travniku kada je pogodio i tako donio ogromna tri boda), medjutim golman mu brani, nakon toga asistira Zebi koji promasuje prazan gol s pet metara. U tim momentima Sloboda je bila poput ptića u šaci kojemu je samo trebalo vrat zavrnuti... Ali.... iz nekakve bezvezne akcije centarsut sa strane, njihova tri igraca, jedan do drugog (????), skacu u pet metara i gol... Posle toga je bilo tesko, zna se kako se kod nas svim sredstvima cuva rezultat, strategija se raspala, ganjala se lopta bez ideje, opet je bilo par poluprilika i dodavanja lopte oko sesnest metara al bez prave ideje... I onda na kraju, u gotovoj priči - dobar sut sa strane Slobodine 18 i 0-2.

Meni lično Zeba izgleda dosta rezervisan, ko da se cuva, boji se duela... Plaši se krenuti sam naprijed, možda mu treba još vremena, a možda su to posljedice prosle utakmice i udaranja u Travniku, i jednog starta s početka jučerašnje utakmice kada je na našoj polovini kod aut linije neko pokušao da mu "nogu otkine" (tada je i Amar skočio s klupe)....

A kad smo kod udaranja, naši momci su bili odlični. Udarali su jednako, jedan za jedan, istina mnogo perfidnije, ne poput par startova domaćih, kada je jedan bio, prema mojim iskustvima gledajuc Ligu prvaka i Evropske lige - crveni karton uz dodatnu suspenziju... Al et...

Lazo odlican, gradi se, izborio bezbroj faulova u duelima sa zadnjom linijom slobode, samo jos da je savladao golmana koji je vec bio na zemlji... Savica su udarali ko najgoreg dušmana, on je sjajan samo mu fali zadnji pas, asistencija... Ćulum - legenda... Kerla - odlican posao,..

Do primljenog gola Zeljeznicar je bio mnogo bolji, zreliji, pravio prilike, posle gola - nije se moglo nista vise, uz odlicno cuvanje rezultata domacih (sportskim i nesportskim metodama).

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 avg 2010, 15:55

tanzla je napisao/la:Seyo je pomenuo nezalaganje nekih igrača na treninzima
ma nezalaganje je i prejaka rijec...lezernost je mozda bolja...
jbg kad vidim kerlu kako se trudi, pa onda prvotimce...nebo i zemlja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2010, 15:56

Joj komentara :mrgreen: Sta vam je ba,gdje ste vi bili ovih godina?U Travniku Željo u 60 godina osvojio 5 bodova,u Tuzli nismo pobjedili od kako Clinton nije predsjednik i sada se kao neka frka dize,bas zanimljivo.

Ovaj start nije ni dobar ni los al' je bolji ili jednako dobar kao i u konkurenata za titulu,niko nam nije odmakao,a svi su igrali jednu ili dvije utakmice vise kuci od nas,na proljece je to vec druga pjesma.U ovoj polusezoni ostvariti sve domace pobjede i 2 gostujuce minimalno,imamo vec bodove sa Koseva,na nama je da ih jos negdje uzmemo.Sada dolaze gostovanja kojima se ja licno radujem a i mnogi igraci raduju,jer se u ŠB,Mostaru,BL... moze igrati bez da ti neko noge polomi i da ti yebe majku ako mu uzmes bod(ove),nakon tekme sa Zvijezdom sam rekao da je vazno bez povreda proc kroz Travnik i TZ,manje-vise smo uspjeli sem Mesica koji je u Travniku naebo.

Protiv Leotara ja ocekujem pobjedu ne bitno kakvu,a onda u ŠB srce na teren i pobjedu uz pomoc Manijaka.

...Željo mi te volimo kako god zavrsio
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2010, 15:58

Seyo_TM je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Seyo je pomenuo nezalaganje nekih igrača na treninzima
ma nezalaganje je i prejaka rijec...lezernost je mozda bolja...
jbg kad vidim kerlu kako se trudi, pa onda prvotimce...nebo i zemlja...
Nije to onda ništa što "benchwarming" ne može ispraviti..
A Kerla ima motiv više da se trudi, i vrati povjerenje. :mrgreen:
Ljudi imali smo dosad pretežak raspored, dva najgora gostovanja prošli, nema teških povreda, čak smo igrali dobro, falilo nam sreće. Glavu gore, i ispuniti Dolinu protiv Leotara.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 22 avg 2010, 15:59

Jest da ima propusta u upravi, igraci mozda nisu na nivou na kojem smo ih ocekivali ali ja sam zadovoljan, tek je pocela sezona, svi danas igraju fudbal, vecina ekipa u ovoj nasoj ligi je tu negdje, nijanse su te koje odlučuju i bolje da nam ovi porazi dodju na početku nego pred kraj sezone. Treba sad stisnuti kako treba i mi navijači a i igrači pa da opet slavimo!

Volim te Željo!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:00

Neka oni koji imaju te "hrabrosti" i koji su umislili da imaju pravu mi nešto spocitavaju, porucuju kako treba da pišem i šta treba da pišem NAĐU SAMO JEDAN POST u kojem sam pljuvao po Amaru Osimu.
SAMO JEDAN POST TRAŽIM i ja cu zauvijek prestati pisati na forumu.
A necete naci ni taj jedan, jer nisam nikad loše rijeci napisao protiv covjek, lažovi dvolicni.
Etiketirate me (a i onog željovca) kao izrode, kao da smo šiiti a vi sunniti...tjerate nas ko kerove odavde..fuj :oops: :oops:
Ne smije covjek ništa ni napisati, eto odmah dežurnih moralista da vagaju svaku rijec.
Jebu tu pricu više.

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 22 avg 2010, 16:03

Po njima i kad se izgube utakmice(realno koje trebamo da dobijamo ili minimum bod uzmemo) ne smije se nista reci,osim recenica tipa, Željo institucija,najbolji smo i slicno...
I najgore su izvlakuse kao oni su "mesari" ,los teren,ubise nas..kao da kod nas igra 11 balerina... :?
Zar nije dosta te price ?!
Ne,treba samo zatvarati oci i pricati kako smo prejaki i ono,sta je cudno da nas pobijedi,zaboga,jedna prejaka Sloboda :o ili 'pak Travnik.... :roll:
Željovac i Mandrak,svaka cast !!! Jedni od rijetkih objektivnih navijaca,nazalost ne nailazite na odobravanje,koji misle da vise vole Želju od vas dvojice,ili od mene... :roll:
Jedno je pljuvanje po klubu,drugo je komentarisati utakmicu i pricati cinjenice...
I niko ne pljuje po Amaru,sto pojedinci konstantno potenciraju...ne razumijem,al' haj.... ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 16:09

deni_TM87 je napisao/la:Po njima i kad se izgube utakmice(realno koje trebamo da dobijamo ili minimum bod uzmemo) ne smije se nista reci,osim recenica tipa, Željo institucija,najbolji smo i slicno...
I najgore su izvlakuse kao oni su "mesari" ,los teren,ubise nas..kao da kod nas igra 11 balerina... :?
Ne,treba samo zatvarati oci i pricati kako smo prejaki i ono,sta je cudno da nas pobijedi,zaboga,jedna prejaka Sloboda :o ili 'pak Travnik.... :roll:
Željovac i Mandrak,svaka cast !!! Jedni od rijetkih objektivnih navijaca,nazalost ne nailazite na odobravanje,koji misle da vise vole Želju od vas dvojice,ili od mene... :roll:
Jedno je pljuvanje po klubu,drugo je komentarisati utakmicu i pricati cinjenice...
I niko ne pljuje po Amaru,sto pojedinci konstantno potenciraju...ne razumijem,al' haj.... ;)
kako neko moze komentarisati utakmicu koju nije gledao i jos pri tome dati objektivan komentar, uostalom izvjestaji ljudi koji su bili na tekmi kazu: sudjenje je bilo dobro uz par grubih startova onoliko domacinsko koliko je to normano za nasu ligu isto tako kazu da smo stvorili i odredjen broj sansi koje nismo realizovali.Sto je cudno u tome da nas sloboda dobije???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:11

Deni....Ma nema veze jarane.
Ne mogu oni mene otjerati od Želje jer je to veza neraskidiva i trajna.
Taman da me citav forum proglasi izdajnikom najgore vrste.
Najviše me nervira kad lažu otvoreno i ubacuju mi rijeci u usta koje ja nisam ni u snu pomislio.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 16:16

i Amar kaze sve je bilo cisto kao suza, osim nase igre, tako da... jbg nismo dobro odigrali i sta sad, treba igracima ebati od do, ne treba, treba ih podrzati, jer zapamtite to su igraci koji su nam nakon 8 godina suse, donijeli titulu, halo ba titulu, kojoj se niko nije nadao, ovi momci su donijeli, i vi sad pljujete po svima njima, pa jel vas stid imalo ....
Za zivot cijeli!

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 22 avg 2010, 16:18

pile87 je napisao/la:
deni_TM87 je napisao/la:Po njima i kad se izgube utakmice(realno koje trebamo da dobijamo ili minimum bod uzmemo) ne smije se nista reci,osim recenica tipa, Željo institucija,najbolji smo i slicno...
kako neko moze komentarisati utakmicu koju nije gledao i jos pri tome dati objektivan komentar, uostalom izvjestaji ljudi koji su bili na tekmi kazu: sudjenje je bilo dobro uz par grubih startova onoliko domacinsko koliko je to normano za nasu ligu isto tako kazu da smo stvorili i odredjen broj sansi koje nismo realizovali.Sto je cudno u tome da nas sloboda dobije???
Prvo da kazem da nije lijepo da mi se "sjecka" post i izbacuju neke rijeci,samim tim on vise nije onakav kakav sam ja htio da bude,al' nebitno... :)
A pile,za ovo objektivni ne mislim samo na ovu utakmicu nego opcenito za ova dva lika sa foruma..Inace kada pisu o igri i o svemu vezano za klub..
Sto se tice zadnje utakmice sa slobodom Sir Amar Osim je rekao dovoljno...tako da one price za "mesare" ,tezak teren i slicno padaju u vodu...;)
Ako hocemo da budemo stabilan klub,i ako zelimo nesto da napravimo u Evropi onda nam mora biti cudno kada nas jedna Sloboda dobije...al' okkk
Ocigledano da nismo ni blizu stabilnog kluba,a za Evropu da ne pricam...
Nema veze,pojedinci neka samo nastave da glume navijace...a ovi kad po koju kazu sto se ne slaze sa njihovim misljenjem neka smatraju pljuvacima...;) bas logicno :?
Tu ne mislim striktno na tebe,opcenito pricam...Pozzz

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 22 avg 2010, 16:20

Najveci problem ovog foruma su ljudi koji gledaju zelju samo kad pobjedjuje,a cim nije tako drvlje i kamenje na iste! Takvi navijaci se zovu "vikend navijaci" i ja bi ih zamolio da nedolaze na utakmice i da svoje komentare zadrze za sebe. Zeljo je institucija koju treba uvijek podrzavat a ne srati po necemu sto nekim znaci puno! Zeljo je vjecan!!!!!!!!!!!1

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 16:21

Mandrak je napisao/la:Deni....Ma nema veze jarane.
Ne mogu oni mene otjerati od Želje jer je to veza neraskidiva i trajna.
Taman da me citav forum proglasi izdajnikom najgore vrste.
Najviše me nervira kad lažu otvoreno i ubacuju mi rijeci u usta koje ja nisam ni u snu pomislio.
Ma ne tjera te niko, i ja cesto napisem nesto kako ja to vidim taman da je i pogresno...to sto amar nema ugovor je do njega da hoce da ga ima moze to zavrsiti za par minuta...Ja ti garantujem da smo pa i bolja ekipa nego prosle godine i da ce kad krene igra i rezultat svi promjenit pricu...Samo ne znam zasto se ceka prvi kiks ekipe da se krene sa negodovanjem amar nema ugovora jos od prosle godine niko to ne spominje dok se ne okliznemo negdje i onda je to problem...Po meni nije nikakav problem da neko ukaze na nesto za sta misli da nije ispravno pa da je i sam Amar u pitanju ali treba biti odmjeren.Je li puno bolje ekipe od nase mogu imati rezultatsku krizu pa naravno da mogu i da im se to desava uostalom ekipi ce u ovom momentu biti potrebnija podrska nego kritika, jer su i sami svjesni gdje i kad si kiksali...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 16:23

droba je napisao/la:Najveci problem ovog foruma su ljudi koji gledaju zelju samo kad pobjedjuje,a cim nije tako drvlje i kamenje na iste! Takvi navijaci se zovu "vikend navijaci" i ja bi ih zamolio da nedolaze na utakmice i da svoje komentare zadrze za sebe. Zeljo je institucija koju treba uvijek podrzavat a ne srati po necemu sto nekim znaci puno! Zeljo je vjecan!!!!!!!!!!!1
ebe mi se za takve, takve ne smatram navijacima voljenog kluba, prosle god grbavica bila puna ... sto?? zato sto je zeljo bio kandidat za osvajanje titule(mislim u drugoj polusezoni), a zeljo izgubi u travniku i tuzli, odma se ta cifra prepolovi, e **** ti ja takve navijace
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordo10, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Lokomotifa i 72 gosta.