.....i idemo dalje,ja vjeruem da osim zeli ugovor da bi ga i dobio ali i ako nije tako nadajmo se da ce sve biti okThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
.....i idemo dalje,ja vjeruem da osim zeli ugovor da bi ga i dobio ali i ako nije tako nadajmo se da ce sve biti okThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
Željovac je napisao/la:Ko kritikuje, ne voli ŽELJU.
I koga boli kako je to prošle godine izgledalo, kad je ovo ne mnogo izmijenjena šampionska ekipa, kojoj se nije sklepala k'o prošle godine, kad su nakon priprema igrači dolazili. Zeba je bar 1000 puta bolji od Bekrića u isto ovo vrijeme prošle godine. Mešić je baš ofalio, Bogičević i Šehić su kiksali u Travniku... Sigurno je da im već malo fali motiva u odnosu na prošlu sezonu. Već su osvojili titulu. U prvom dijelu prošle sezone nam je Alen donosio sve bodove, a sada nam fali fudbaler na njegovoj poziciji. Doduše, falio nam je i kad smo briljirali u drugom dijelu, ali to je već pad forme odbrambenih igrača o kojem govorim. Šehić je u tom dijelu čuda radio, a i on se vratio kiksevima. Kriv je za prvi u Travniku, a i za mladu je primio gol koji pokazuje da nije zadržao stabilnost koju je stekao na proljeće prošle sezone. Bio bi dar s neba da ga prodamo za neka opasne pare i da malo obnovimo odbranu. Obnova bi mogla, trebala i biće u vidu ulaska Kerle u tim. I još kad zaigra drugi Čolić, siguro bi se moglo do titule opet.
naravno, ne razumijem ljude koji pljuju po igracima i upravi, a do jucer su ih dizali u nebesa, pa da nije ove uprave, ovih igraca, ovog Amara, gdje bi smo bili ....?csh je napisao/la:.....i idemo dalje,ja vjeruem da osim zeli ugovor da bi ga i dobio ali i ako nije tako nadajmo se da ce sve biti okThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
Pa ljudi jucer mi nismo igrali nimalo lose, sve do primljenog gola. Zeljo je bio bolji, sampionski u poredjenju s protivnikom, stvarao i prilike... U prvom poluvremenu prvo smo imali jednu priliku kada (nisam vidio ko) loše izvodi volej sa vrha kaznenog, a posle Ćulum loše reaguje iz peterca sa strane, pa onda Lazo nakon odlicne akcije izlazi sam pred golmana... U drugom, odlican kontra napad, i prvo Beslija istrcava i puca (a ta kontra neodoljivo podjseca na onu od prosle godine u Travniku kada je pogodio i tako donio ogromna tri boda), medjutim golman mu brani, nakon toga asistira Zebi koji promasuje prazan gol s pet metara. U tim momentima Sloboda je bila poput ptića u šaci kojemu je samo trebalo vrat zavrnuti... Ali.... iz nekakve bezvezne akcije centarsut sa strane, njihova tri igraca, jedan do drugog (????), skacu u pet metara i gol... Posle toga je bilo tesko, zna se kako se kod nas svim sredstvima cuva rezultat, strategija se raspala, ganjala se lopta bez ideje, opet je bilo par poluprilika i dodavanja lopte oko sesnest metara al bez prave ideje... I onda na kraju, u gotovoj priči - dobar sut sa strane Slobodine 18 i 0-2.tanzla je napisao/la:Od 2 gostujuća poraza se napravila katastrofa, miriše na prošli Amarov mandat, bolje rečeno njegov kraj.Brzo se zaboravlja gdje smo bili dok Šef nije došao. Ništa ovo nije strašno, samo nastaviti pobjeđivati kući, a doći će i gostujuće pobjede. Manite se pljuvanja, čitaju ovo i igrači. Sad im treba pružiti podršku i pomoći, a ne odmagati.
ma nezalaganje je i prejaka rijec...lezernost je mozda bolja...tanzla je napisao/la:Seyo je pomenuo nezalaganje nekih igrača na treninzima
Nije to onda ništa što "benchwarming" ne može ispraviti..Seyo_TM je napisao/la:ma nezalaganje je i prejaka rijec...lezernost je mozda bolja...tanzla je napisao/la:Seyo je pomenuo nezalaganje nekih igrača na treninzima
jbg kad vidim kerlu kako se trudi, pa onda prvotimce...nebo i zemlja...
kako neko moze komentarisati utakmicu koju nije gledao i jos pri tome dati objektivan komentar, uostalom izvjestaji ljudi koji su bili na tekmi kazu: sudjenje je bilo dobro uz par grubih startova onoliko domacinsko koliko je to normano za nasu ligu isto tako kazu da smo stvorili i odredjen broj sansi koje nismo realizovali.Sto je cudno u tome da nas sloboda dobije???deni_TM87 je napisao/la:Po njima i kad se izgube utakmice(realno koje trebamo da dobijamo ili minimum bod uzmemo) ne smije se nista reci,osim recenica tipa, Željo institucija,najbolji smo i slicno...
I najgore su izvlakuse kao oni su "mesari" ,los teren,ubise nas..kao da kod nas igra 11 balerina...![]()
Zar nije dosta te price ?!
Ne,treba samo zatvarati oci i pricati kako smo prejaki i ono,sta je cudno da nas pobijedi,zaboga,jedna prejaka Slobodaili 'pak Travnik....
![]()
Željovac i Mandrak,svaka cast !!! Jedni od rijetkih objektivnih navijaca,nazalost ne nailazite na odobravanje,koji misle da vise vole Želju od vas dvojice,ili od mene...![]()
Jedno je pljuvanje po klubu,drugo je komentarisati utakmicu i pricati cinjenice...
I niko ne pljuje po Amaru,sto pojedinci konstantno potenciraju...ne razumijem,al' haj....
Prvo da kazem da nije lijepo da mi se "sjecka" post i izbacuju neke rijeci,samim tim on vise nije onakav kakav sam ja htio da bude,al' nebitno...pile87 je napisao/la:kako neko moze komentarisati utakmicu koju nije gledao i jos pri tome dati objektivan komentar, uostalom izvjestaji ljudi koji su bili na tekmi kazu: sudjenje je bilo dobro uz par grubih startova onoliko domacinsko koliko je to normano za nasu ligu isto tako kazu da smo stvorili i odredjen broj sansi koje nismo realizovali.Sto je cudno u tome da nas sloboda dobije???deni_TM87 je napisao/la:Po njima i kad se izgube utakmice(realno koje trebamo da dobijamo ili minimum bod uzmemo) ne smije se nista reci,osim recenica tipa, Željo institucija,najbolji smo i slicno...
I najgore su izvlakuse kao oni su "mesari" ,los teren,ubise nas..kao da kod nas igra 11 balerina...![]()
Zar nije dosta te price ?!
Ne,treba samo zatvarati oci i pricati kako smo prejaki i ono,sta je cudno da nas pobijedi,zaboga,jedna prejaka Slobodaili 'pak Travnik....
![]()
Željovac i Mandrak,svaka cast !!! Jedni od rijetkih objektivnih navijaca,nazalost ne nailazite na odobravanje,koji misle da vise vole Želju od vas dvojice,ili od mene...![]()
Jedno je pljuvanje po klubu,drugo je komentarisati utakmicu i pricati cinjenice...
I niko ne pljuje po Amaru,sto pojedinci konstantno potenciraju...ne razumijem,al' haj....
Ma ne tjera te niko, i ja cesto napisem nesto kako ja to vidim taman da je i pogresno...to sto amar nema ugovor je do njega da hoce da ga ima moze to zavrsiti za par minuta...Ja ti garantujem da smo pa i bolja ekipa nego prosle godine i da ce kad krene igra i rezultat svi promjenit pricu...Samo ne znam zasto se ceka prvi kiks ekipe da se krene sa negodovanjem amar nema ugovora jos od prosle godine niko to ne spominje dok se ne okliznemo negdje i onda je to problem...Po meni nije nikakav problem da neko ukaze na nesto za sta misli da nije ispravno pa da je i sam Amar u pitanju ali treba biti odmjeren.Je li puno bolje ekipe od nase mogu imati rezultatsku krizu pa naravno da mogu i da im se to desava uostalom ekipi ce u ovom momentu biti potrebnija podrska nego kritika, jer su i sami svjesni gdje i kad si kiksali...Mandrak je napisao/la:Deni....Ma nema veze jarane.
Ne mogu oni mene otjerati od Želje jer je to veza neraskidiva i trajna.
Taman da me citav forum proglasi izdajnikom najgore vrste.
Najviše me nervira kad lažu otvoreno i ubacuju mi rijeci u usta koje ja nisam ni u snu pomislio.
ebe mi se za takve, takve ne smatram navijacima voljenog kluba, prosle god grbavica bila puna ... sto?? zato sto je zeljo bio kandidat za osvajanje titule(mislim u drugoj polusezoni), a zeljo izgubi u travniku i tuzli, odma se ta cifra prepolovi, e **** ti ja takve navijacedroba je napisao/la:Najveci problem ovog foruma su ljudi koji gledaju zelju samo kad pobjedjuje,a cim nije tako drvlje i kamenje na iste! Takvi navijaci se zovu "vikend navijaci" i ja bi ih zamolio da nedolaze na utakmice i da svoje komentare zadrze za sebe. Zeljo je institucija koju treba uvijek podrzavat a ne srati po necemu sto nekim znaci puno! Zeljo je vjecan!!!!!!!!!!!1
Trenutno korisnika/ca: Argentina, b00t, Lokomotifa, Samba71 i 55 gostiju.