FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 23 jun 2017, 14:43

Mogli smo pola miliona chuna za Dadu uzet...

P.S. Ja ga yebem ko vec nije u Duvnu :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 23 jun 2017, 14:44

Neandertalac je napisao/la:Samo ne nasijedajte na priče forumskih poslušnika i glupana koji če ovo predstaviti kao potez zbog kojeg bi svi trebali svšiti od sreće.

Klub je finansijski oštećen! U jednom trenutku se za Dadu moglo uzeti preko pola miliona km!

Znači komplet prvi radovi na stadionu.

Ili godišnji prihod od ulaznica.

Ili skoro teren da se uradi.

Ili da imaš hebenih pola miliona na računu.

Još jedan potez koji je koštao klub ogromnog novca a za koji niko neće preuzeti odgovornost. A možemo se i radovati ako Dado propadne kao igrač, to bi baš bilo super i Željo će imati korist od toga. Moš mislit kako glup treba biti da tako razmišljaš.
Sto ga Amar nije prodo?
Neka on ima karijeru kod Anelka pa da uzimamo procente od njegovih transfera ako Bog da.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 23 jun 2017, 14:56

Sretno Dado, za Markovića si Toni Kroos, da su stručniji ljudi odlučivali vjerovatno bi i dobio priliku, al' jbg šta je tu je.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 23 jun 2017, 15:01

cuj pola miliona maraka za dadu hahahahahahah

pa sto ste tako nerealni jbt,pa krenite od sebe da vodite neki klub da li bi ga kupili za te pare :rol: :rol:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jun 2017, 15:09

BijelaCokolada je napisao/la:cuj pola miliona maraka za dadu hahahahahahah

pa sto ste tako nerealni jbt,pa krenite od sebe da vodite neki klub da li bi ga kupili za te pare :rol: :rol:
Da vodis klub bili pustio da ode dzaba sa raskinutim ugovorom?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 jun 2017, 15:11

Medikament je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Samo ne nasijedajte na priče forumskih poslušnika i glupana koji če ovo predstaviti kao potez zbog kojeg bi svi trebali svšiti od sreće.

Klub je finansijski oštećen! U jednom trenutku se za Dadu moglo uzeti preko pola miliona km!

Još jedan potez koji je koštao klub ogromnog novca a za koji niko neće preuzeti odgovornost. A možemo se i radovati ako Dado propadne kao igrač, to bi baš bilo super i Željo će imati korist od toga. Moš mislit kako glup treba biti da tako razmišljaš.
Sto ga Amar nije prodo?
Neka on ima karijeru kod Anelka pa da uzimamo procente od njegovih transfera ako Bog da.
Kakve veze ima Amar sa pricom. Kako ga se bojite to je cudo. Vratit ce se Amar, a tada cete se pitati za bilo sta al u kujcu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 jun 2017, 15:18

Pa jbt proveo je u Sloveniji pola godine. Liga solidna tereni dobri, sudjenje mnogo bolje nego kod nas...i kako ga niko nije prepoznao? Vidio taj talenat o kojem pricate? Ovdje je Dado najmanje bitan na zalost. Zao mi je momka ocekivali smo svi vise, ali nazor ne moze. I ne samo Dado, nego jos neki mladi igraci koji se spominju...NE MOZE NAZOR... dobronamjerni ce skontati a negativci ce nastaviti po svom...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jun 2017, 15:19

plavousrcu je napisao/la:
Medikament je napisao/la:

Sto ga Amar nije prodo?
Kakve veze ima Amar sa pricom. Kako ga se bojite to je cudo. Vratit ce se Amar, a tada cete se pitati za bilo sta al u kujcu.
Nevjerujem da ce se vise vracati kao trener. Poceo je paziti svoje zdravlje, a ovi trenutni u klubu mu pokidase zivce. Ova uprava ce ufatiti sturu cim se pocnu blokirati klupski racuni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2017, 15:21

samoposmatram je napisao/la:Ova uprava ce ufatiti sturu cim se pocnu blokirati klupski racuni.
Kao što je Amarova uprava uradila?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jun 2017, 15:22

Monci je napisao/la:Pa jbt proveo je u Sloveniji pola godine. Liga solidna tereni dobri, sudjenje mnogo bolje nego kod nas...i kako ga niko nije prepoznao? Vidio taj talenat o kojem pricate? Ovdje je Dado najmanje bitan na zalost. Zao mi je momka ocekivali smo svi vise, ali nazor ne moze. I ne samo Dado, nego jos neki mladi igraci koji se spominju...NE MOZE NAZOR... dobronamjerni ce skontati a negativci ce nastaviti po svom...
Da sacekamo za koga ce potpisati, sta mislis?

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 23 jun 2017, 15:25

Dado, nazvat ću te momkom iz Odine generacije finih evropskih tekmi koje smo odigrali, liga i nije baš išla. Sretno ti. :tokralju:
Osta Zeba na sredini sa svojih 35 godina sa Jovanom zvanim "svaka prestupna mi se igra" i Markovićem za koga si Pirlo. :zzz:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2017, 15:29

Zbog čega konstantno upoređujete Markovića i Sadikovića?
Voli te tvoje Sarajevo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 jun 2017, 15:31

Dado protiv Radnika dao go Ali rikno u 60 minuti,rikno a mlad,ma daj ba vazda neko vracanje Dado Amar ovaj onaj.Mozeli se kako naprjed bez sta BI da je a nije.E da je isto Bajic Amir Hodzic Coca Visca Gojak Memija zamislite sta BI bilo Ali profase se misevi,sto nisu ostali iz ljubavi prema Zeljo usli i Evropsku ligu i onda BI se troduplo prodali,Ali svima se zuri klubu igracu babi fameliji i sta hoces ocekivat koji je Nas domet,prvak i mozda nekad prof to drugo predkolo live sampiona ili docekat nekad 4 kolko live evrope,ako se to nikad desi prodace se kompletan Tim i opet jovo na Novo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 23 jun 2017, 15:34

Eto s Jovanom ću onda, maltene isti racku al' bez zajebancije.
Plus draži mi je, mlađi, naš izdanak i fudbalskog znanja ako ne boljeg, sigurno ne i goreg od ove dvojce.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2017, 15:36

Sa Blagojevićem i Zebom može, ali sa Markovićem i Radinovićem nikako. Dado je defanzivno taraba, ofanzivni potencijal mu je (bio) ogroman.
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 jun 2017, 15:38

A da sacekamo da vidimo sta ce odigrat sta mislis @Samo posmatram?

Dado mi je drag, i prvenstveno mi je zao sto klub nije zaradio na njemu, ali iskreno bi volio da napravi veliku karijeru. Neko spomenu neke cifre koje su nudjene za njega. Ja koliko sjecam da je Plzen nakon tekme sa njima nudio 250k eura. Ne znam.mozda nisam u pravu...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2017, 15:41

Dadi inače želim svu sreću i da se za dvije godine ponjake u usta permanentnom i skautu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 jun 2017, 15:42

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 23 jun 2017, 15:44

E to je to! Tu meni moj Željo fali nemjerljivo, u tom potencijalu prema naprijed, napadačkom fudbalu. Možda sam sjenu toga nekadašnjeg ali ne toliko davnog vidio samo protiv Zrinjskog na Grbavici i u Mostaru naravno.
Mi sad samo vodimo računa o vlastitom golu i odatle gradimo akcije prema suparničkom. Klasičan primjer Bogi i Kerla koji izvlače ko lafo loptu do veznih igrača, što je izgledalo i komično i presmiješno i infarktno.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jun 2017, 15:45

Virtu4l je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Ova uprava ce ufatiti sturu cim se pocnu blokirati klupski racuni.
Kao što je Amarova uprava uradila?
Neznam ko je Amarova uprava? Navedi po imenima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.