FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 15:05

elSaik je napisao/la:Eto tako, jer mi se može. Dosta mi je ba više **** u mozak tebe i sličnih, te ne valja ovo, te ne valja ono. Niste najpametniji ako samo po matrici pljujete po igračima. Željovac, recimo, nije propustio niti jedne yebene prilike da ŠTA GOD DA SE NAPIŠE, da on nađe podatak i kaže "e nije tako nego je ovako" i UVIJEK na štetu Želje. 5 minuta nakon utakmice protiv Slobode ova tema je bila pretrpana postovima pljuvanja i vrijeđanja i omalovažavanja i kritika od strane ljudi koji nisu ni bili na utakmici. Šta više, upravo oni koji su redovni na SVIM utakmicama najmanje pljuju, dok su najčešće pljuvači oni koji prate preko tastature.

Jednako koliko vi samo možete pljuvati, mogu i ja samo braniti. Ti igrači koji sad igraju u Želji su, mahom, bili oni koji su nam nakon toliko godina ničega donijeli titulu i Europu. Ako ni zbog čega onda zbog toga treba imati malo obraza i preskočiti pokoje pljuvanje.

Svakako, bio sam na sjeveru par puta i vrlodobro znam kakav je mentalni sklop vas većine koji pljujete.
Tebi su stroge cinjenice koje sam napisao ustvari pljuvanje, ma bravo logicaru.
I pljuvacu i dalje, cisto onako da bi ti i tebi slicni imali šta braniti kad vec hocete te uloge branioca.
Ti si ultra,mega,giga navijac jer braniš od cinjenica ono što je neodbranjivo...cool

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 avg 2010, 15:07

Ko kritikuje, ne voli ŽELJU.

I koga boli kako je to prošle godine izgledalo, kad je ovo ne mnogo izmijenjena šampionska ekipa, kojoj se nije sklepala k'o prošle godine, kad su nakon priprema igrači dolazili. Zeba je bar 1000 puta bolji od Bekrića u isto ovo vrijeme prošle godine. Mešić je baš ofalio, Bogičević i Šehić su kiksali u Travniku... Sigurno je da im već malo fali motiva u odnosu na prošlu sezonu. Već su osvojili titulu. U prvom dijelu prošle sezone nam je Alen donosio sve bodove, a sada nam fali fudbaler na njegovoj poziciji. Doduše, falio nam je i kad smo briljirali u drugom dijelu, ali to je već pad forme odbrambenih igrača o kojem govorim. Šehić je u tom dijelu čuda radio, a i on se vratio kiksevima. Kriv je za prvi u Travniku, a i za mladu je primio gol koji pokazuje da nije zadržao stabilnost koju je stekao na proljeće prošle sezone. Bio bi dar s neba da ga prodamo za neka opasne pare i da malo obnovimo odbranu. Obnova bi mogla, trebala i biće u vidu ulaska Kerle u tim. I još kad zaigra drugi Čolić, siguro bi se moglo do titule opet.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2010, 15:09

Od 2 gostujuća poraza se napravila katastrofa, miriše na prošli Amarov mandat, bolje rečeno njegov kraj. :evil: Brzo se zaboravlja gdje smo bili dok Šef nije došao. Ništa ovo nije strašno, samo nastaviti pobjeđivati kući, a doći će i gostujuće pobjede. Manite se pljuvanja, čitaju ovo i igrači. Sad im treba pružiti podršku i pomoći, a ne odmagati.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 15:13

tanzla je napisao/la:Od 2 gostujuća poraza se napravila katastrofa, miriše na prošli Amarov mandat, bolje rečeno njegov kraj. :evil: Brzo se zaboravlja gdje smo bili dok Šef nije došao. Ništa ovo nije strašno, samo nastaviti pobjeđivati kući, a doći će i gostujuće pobjede. Manite se pljuvanja, čitaju ovo i igrači. Sad im treba pružiti podršku i pomoći, a ne odmagati.

Nemoj ti navijace uzimati u obzir za Amarov eventualni kraj ,vec nesposobnu upravu koja se nije udostojila da potpiše ugovor sa covjekom iako nam je donio titulu vec je radio "na rijec".
pogledaj malo na 03,00 ovog klipa ,kako je covjek sjeban na pitanje novinara, njegov izraz lica sve govori sa kakvim amaterima ima posla. i zato NISU KRIVI NAVIJACI ako ode danas sutra,jer niko nije toliko lud da radi na duže vrijeme bez ugovora.
Pogledaj na 03,00:

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 22 avg 2010, 15:14

ajd malo serite po igracima i amaru dugo niste...jel pise negdje da mi moramo opet osvojiti titulu..?? 2-3 mjesto bi bilo fenomenalno prema onome kako je prije bilo...pa ljudi moji 5-6 godina smo bili na sredini i na dnu...Zeljo treba nasu podrsku,ovo je mala kriza iz koje cemo izaci jaci nego prije...VOLIM TE ZELJOOOO..

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 avg 2010, 15:18

AMAR, AMAR, OSIM, OSIM
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 22 avg 2010, 15:19

joj raznoraznih zohara na ovom forumu svaki put kad zeljo izgubi.. ajde razumijem ove kitarcice i ostale kvazi navijace, ali nikako ne razumijem ove sto se predstavljaju kao Zeljini navijaci a svako malo seru po klubu.. djeco draga niste vi nikakvi navijaci, manite se toga..

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 avg 2010, 15:20

Pobogu, sačekajte proljeće. Ekipa se treba uigrati, ugovori su se potpisivali, tako da većih odlazaka sljedeće sezone ne bi trebalo biti. Tu je fantastični E. Čolić koji je ipak došao poslije priprema, bez kondicije. Marković će nam isto biti koristan kad se uigra. Što se napada tiče - boljih nemamo. Popović i Rovčanin su nam tu dok neko ne eksplodira od ovih mladih igrača ( Pehilj, Nikolić, možda i Baljić ) ili dok se ne uigra Čolić ( najdalje za to ćemo čekati proljeće) . Znači No Sikiriki, prošle sezone smo kiksali i mnogo gore tekme ( remi na našem terenu protiv Rudara :roll: ; pred kraj tekme se samo likovi valjali ) , pa smo titulu osvojiti.

Para nemamo za igrače, sa tim se moramo pomiriti. Do tada, Amar će skupljati igrače na osnovu slavnog imena našeg kluba i svoje sposobnosti. Ali, kako čujem, omladinski pogon nam nikad gori nije bio. Ima li koga da je veoma talentovan ? Šta je s Đipom, pisali ste na sajtu da je velika nada ? Na pripremama u Fojnici izgleda ništa od njega...kao i od Zolotića. Mada, nemojte me napadati, nisam ja ni 1% upućen u omladinski pogon i sve naše igrače.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 15:22

Mandrak je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Od 2 gostujuća poraza se napravila katastrofa, miriše na prošli Amarov mandat, bolje rečeno njegov kraj. :evil: Brzo se zaboravlja gdje smo bili dok Šef nije došao. Ništa ovo nije strašno, samo nastaviti pobjeđivati kući, a doći će i gostujuće pobjede. Manite se pljuvanja, čitaju ovo i igrači. Sad im treba pružiti podršku i pomoći, a ne odmagati.

Nemoj ti navijace uzimati u obzir za Amarov eventualni kraj ,vec nesposobnu upravu koja se nije udostojila da potpiše ugovor sa covjekom iako nam je donio titulu vec je radio "na rijec".
pogledaj malo na 03,00 ovog klipa ,kako je covjek sjeban na pitanje novinara, njegov izraz lica sve govori sa kakvim amaterima ima posla. i zato NISU KRIVI NAVIJACI ako ode danas sutra,jer niko nije toliko lud da radi na duže vrijeme bez ugovora.
Pogledaj na 03,00:

Samo jedan mali dodatak Amar je htio te ljude da radi sa njima i to je bio uslov da se vrati, tako da NEMA problema na relaciji Amar uprava.Navijaci su prosli put otjerali Amara!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 22 avg 2010, 15:23

Faruk TM´87 je napisao/la:ajd malo serite po igracima i amaru dugo niste...jel pise negdje da mi moramo opet osvojiti titulu..?? 2-3 mjesto bi bilo fenomenalno prema onome kako je prije bilo...pa ljudi moji 5-6 godina smo bili na sredini i na dnu...Zeljo treba nasu podrsku,ovo je mala kriza iz koje cemo izaci jaci nego prije...VOLIM TE ZELJOOOO..
ne mozes ti to dokazat ovim navijacima koji vole klub samo kad pobjedjuje.. a kad se gubi i kad je tesko njih nigdje nema..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 avg 2010, 15:23

tanzla je napisao/la:Seyo_TM postao pesimist? Nešto je truhlo u državi Željo?
Update us pls!
Pa rekao sam bez detaljisana ;)
Nisam ja pesimist uopste, mi imamo ekipu za vrh, trenera najboljeg imamo...problem je sto se mene tice sa moralom, zeljom, ambicijama...pogledas trening, gine kerla, zeli da se dokaze...redzepi isto, poginu on, bori se, cupa, nudi se...nebitno ima li kvalitet, bitno je da ima zelju...
u prvoj ekipi na treningu se skoro niko tako ne trudi...na utakmici malo je i drugacije...udje roWa, on grize, jes da zasere zbog toga, al poginu on...lazo isto tako, cupa, pokusava razigrati, zadrzi loptu, neda gol al se trudi...umjesto da cijela ekipa takav ima pristup, ja vidim nezainteresovanost i lezernost...yebo poraze, moramo ih imati, pljuvanje po igracima treba da nas brine...igraci malo demoralisani ili sta vec, a mi ih karamo jos vise...lazo primi loptu odma cujes stadion kako negoduje, primi roWa loptu isto tako...nemamo dobar napad, yebat ga, imamo kakav imamo i valja nam se boriti...
Vidis da nekom na terenu ne ide, umjesto psovke pljesak i od toga moze biti samo bolji...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 15:26

pile87 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:

Pogledaj na 03,00:

Samo jedan mali dodatak Amar je htio te ljude da radi sa njima i to je bio uslov da se vrati, tako da NEMA problema na relaciji Amar uprava.Navijaci su prosli put otjerali Amara!!!
Ali jarane ,Amar nema ugovora.
Citavu prošlu sezone covjek odradi bez ugovora :o :shock: i još zamalo ne uze duplu krunu.
Pa jel to tebi normalno :?:
Pa vidiš li da se covjek sjebo kad ga je ovaj pitao za ugovor.
Ako Amar nije zaslužio ugovor nakon prošle sezone, ne znam ko je onda.
**** ti i te ljude tamo u toj upravi, ako Osim treba da moli za svoj ugovor...to je cirkus obicni.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 15:28

Nije ni moj stari imao ugovor u Njemačkoj pa se dobro živjelo. ;)

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 22 avg 2010, 15:29

Mandrak i elSaik popustite malo i krenimo dalje,i molim bez spominjanja najmilijih ubuduce....
AMAR OSIM!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 15:30

Sve oke, svi smo nervozni zbog loših rezultata.

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 22 avg 2010, 15:31

.
Zadnja izmjena: Edvin_manijak, dana/u 22 avg 2010, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 15:33

csh je napisao/la:Mandrak i elSaik popustite malo i krenimo dalje,i molim bez spominjanja najmilijih ubuduce....
Nema problema, samo kažem da bi trebala uprava ponuditi nekakav ugovor da potpiše Šef strucnog štaba, nekon svega ucinjenog.
To je tako u citavom svijetu, to je normalna stvar da se potpišu neki papiri koji su garancija.
Ali eto kad je furka da se radi "na rijec"...ali dobro, onda ce biti navijaci krivci ako šta opet pukne unutar kluba, nedo Bog dragi.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 avg 2010, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 15:33

MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
Za zivot cijeli!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 avg 2010, 15:34

Ovako, navijači ne mogu natjerati upravu da daju Osimu ugovor. Ali mogu podići moral igračima, dati im želju. Ali isto tako ih psihički mogu uništiti. Zato, vi sezonski navijači malo propazite šta radite, da opet sve ne userete :roll:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 15:36

Mandrak je napisao/la:
csh je napisao/la:Mandrak i elSaik popustite malo i krenimo dalje,i molim bez spominjanja najmilijih ubuduce....
Nema problema, samo kažem da bi trebala uprava ponuditi nekakav ugovor da potpiše Šef strucnog štaba, nekon svega ucinjenog.
To je tako u citavom svijetu, to je normalna stvar da se potpišu neki papiri koji su garancija.
Ali eto kad je furka da se radi "na rijec"...ali dobro, onda ce biti navijaci krivci ako šta opet pukne unutar kluba, nedo Bog dragi.
Fazon je što Amar nije budala. To što on "nema ugovor" ne mora ništa značiti, jer mi pojma nemamo šta je u pozadini svega toga.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, b00t, Lokomotifa i 52 gosta.