Tebi su stroge cinjenice koje sam napisao ustvari pljuvanje, ma bravo logicaru.elSaik je napisao/la:Eto tako, jer mi se može. Dosta mi je ba više **** u mozak tebe i sličnih, te ne valja ovo, te ne valja ono. Niste najpametniji ako samo po matrici pljujete po igračima. Željovac, recimo, nije propustio niti jedne yebene prilike da ŠTA GOD DA SE NAPIŠE, da on nađe podatak i kaže "e nije tako nego je ovako" i UVIJEK na štetu Želje. 5 minuta nakon utakmice protiv Slobode ova tema je bila pretrpana postovima pljuvanja i vrijeđanja i omalovažavanja i kritika od strane ljudi koji nisu ni bili na utakmici. Šta više, upravo oni koji su redovni na SVIM utakmicama najmanje pljuju, dok su najčešće pljuvači oni koji prate preko tastature.
Jednako koliko vi samo možete pljuvati, mogu i ja samo braniti. Ti igrači koji sad igraju u Želji su, mahom, bili oni koji su nam nakon toliko godina ničega donijeli titulu i Europu. Ako ni zbog čega onda zbog toga treba imati malo obraza i preskočiti pokoje pljuvanje.
Svakako, bio sam na sjeveru par puta i vrlodobro znam kakav je mentalni sklop vas većine koji pljujete.
I pljuvacu i dalje, cisto onako da bi ti i tebi slicni imali šta braniti kad vec hocete te uloge branioca.
Ti si ultra,mega,giga navijac jer braniš od cinjenica ono što je neodbranjivo...cool