FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dinGospo_SA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dinGospo_SA » 22 avg 2010, 01:11

gollum je napisao/la: Hajde malo pisite o igri, ima i nas koje zanima ucinak pojedinih igraca, ne samo ono sto se desavalo na tribini. Dva posta nisam procitao u kojima se pisalo o igri.
pred nekih 9.000 ljudi, moja procjena, igra dobra, narocito prvo poluvrijeme, borbenije sarajevo ne sjecam se da sam gledao, ekipa dise kao jedan. totalno pozitivna atmosfera na cijelom stadionu, se valjda odrazila i na teren. sve u svemu izgleda jako dobro. kojasevic prevazisao ovu ligu ocigledno, kvalitetom prednjaci na terenu. todorovic rekao bih jedini promasaj od ovih pojacanja koja su dosla pred pocetak sezone. jos malo dok se uigraju MISLIM da cemo tesko gubiti bod(ove).

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 22 avg 2010, 01:11

Braco moja, veceras je bila fantasticna noc za sve nas....
Ne dopustite da vas trolovi izbace iz kolosijeka, samo se opustite i uzivajte u extra izdanjima
kako ekipe na terenu tako i ekipe na sjeveru, sta vise od ovoga moze da pozeli navijac Sarajeva...
Sve sto smo trazili i nadali se tome sve ove godine, dobili smo od uprave nove, svaki dan smo jaci u svakom
pogledu, marketing, pojacanja, premije, reklame, komercijala, svasta ce jos da bude, samo polako braco.

Idemo naprijed, next stop Banovici !! 8-)
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2010, 01:11

Admine,moderatori,urednici,brisite postove u kojima se prica o posjeti,brisite sve postove koji nemaju veze sa igrom,igracima,brisite sve sto je kontra teme,jbt pa jel toliko tesko samo napisati svoje vidjenje utakmice i stanje na terenu ,daj da malo pricamo o normalnim stvarima,nego odma uletis u puf smeta mi sto je napisana tolka posjeta...**** vas posjeta vise

Lijepi banove ko se ne drzi pravila i zdravo,nedaj i nedozvoli da se siri rasprava koja nema veze sa temom,puno je mladje raje kojoj je igra najmanje bitna nego je njima draze raspravljati o nebitnim sitnicama **** to,daj ba da napisemo 10 stranica al 10 al da znas da su stranice u kojima se pise u igri i normalnim zdravim temama

Brisi i moj post **** al dokle cu vise i ja trpiti da udjem na temu a na njoj nista samo vidis onaj se kaci sa onim onaj sa onim,hajde Zagore novi si,drzi stvari pod kontrolom zar mora svaki put isto da zbog pojedinaca tema ode u krivom smjeru i nikad se ne vrati na onaj normalan

I ti Aleksandre naso mjesto se ovdje prepirati,i ubjedjivati i traziti odgovore i pravdu, haj brate moderator si pa h proslijedi na mjesto gdje ce se kritikovati hvala bogu ima dole na dnu pf za to pa tamo vodite brigu o tome
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2010, 01:12

Megaloman je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Da li se zna koje bacio suzavac. Pitanje jednostavno, no sigurno je odgovormalo tezi. I doista mislis da portal treba objavljivati svakojaka saopstenja.
Evo jos jednog u nizu provokacija na racun FKS i HZ. Cak i osoba ciji je IQ jednak IQ-u przene pastrmke moze shvatiti da to nije "svakojako saocenje" vec saopcenje zvanicnog udruzenja navijaca FK Sarajevo. Kako je ovaj portal prvi (zlo)namjerno iznio tu laznu informaciju bili ste DUZNI da objavite i demant UNFKS. Uostalom, odredice to i mjerodavnije osobe/institucije.
pa bolan ispravljeno je u roku 5 minuta samo bolesnici se prihvate jedne recenice,na svim portalima je pisalo nered na sjevernoj tribini navijaci ulaze na teren i ima problema sa policijom,sta mislis da imaju novinare i na ulazu pa mogu napisat parkirala se kocija registarskih tablica 657-14 m i bacen suzavac marke cz505. boze sacuvaj likova imali iko po tim vatrenim tribinama pleko tinest
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 22 avg 2010, 01:17

miky_hz je napisao/la:Admine,moderatori,urednici,brisite postove u kojima se prica o posjeti,brisite sve postove koji nemaju veze sa igrom,igracima,brisite sve sto je kontra teme,jbt pa jel toliko tesko samo napisati svoje vidjenje utakmice i stanje na terenu ,daj da malo pricamo o normalnim stvarima,nego odma uletis u puf smeta mi sto je napisana tolka posjeta...**** vas posjeta vise

Lijepi banove ko se ne drzi pravila i zdravo,nedaj i nedozvoli da se siri rasprava koja nema veze sa temom,puno je mladje raje kojoj je igra najmanje bitna nego je njima draze raspravljati o nebitnim sitnicama **** to,daj ba da napisemo 10 stranica al 10 al da znas da su stranice u kojima se pise u igri i normalnim zdravim temama

Brisi i moj post **** al dokle cu vise i ja trpiti da udjem na temu a na njoj nista samo vidis onaj se kaci sa onim onaj sa onim,hajde Zagore novi si,drzi stvari pod kontrolom zar mora svaki put isto da zbog pojedinaca tema ode u krivom smjeru i nikad se ne vrati na onaj normalan

I ti Aleksandre naso mjesto se ovdje prepirati,i ubjedjivati i traziti odgovore i pravdu, haj brate moderator si pa h proslijedi na mjesto gdje ce se kritikovati hvala bogu ima dole na dnu pf za to pa tamo vodite brigu o tome

Jedini normalan post. Dakle, tema je FK Sarajevo, a ne Sportsport.ba, San, ko koga mrzi ili gura. Necu brisati postove prije ovog, ali svaki post nakon ovog, koji ne bude bio o temi FK SARAJEVO, cu obrisati, a autora udaljiti sa foruma. Nadam se da sam bio dovoljno jasan!

tumadre

Post Postao/la tumadre » 22 avg 2010, 01:37

na klupi

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 avg 2010, 01:40

Ne treba zaliti za proslim vremenima, momak je mlad i sad je dobio priliku, brzo pokazuje da ce biti jedan od najboljih golmana u ligi, ako ne i najbolji.

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 22 avg 2010, 01:54

Gledao sam malog Kojaševića i uvjeren sam da će postati IGRAČINA. Mali ima sjajan osjećaj za loptu, odlično se kreće, samo mu fali još malo snage i iskustva, ali biće pravi igrač.

dinGospo_SA
Kontakt:

Post Postao/la dinGospo_SA » 22 avg 2010, 01:59

The Prodigy je napisao/la:Gledao sam malog Kojaševića i uvjeren sam da će postati IGRAČINA. Mali ima sjajan osjećaj za loptu, odlično se kreće, samo mu fali još malo snage i iskustva, ali biće pravi igrač.
ako mislis na kojasevica on je vec IGRACINA :mrgreen:
ako mislis na suljica onda si u pravu :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 avg 2010, 08:10

Hajmo pitari castite.Jesam reko nakon 2 kola da ce te nas prestic tj,vi uzet zadnje 3 tekme a mi 2 zijanit.Dakle za dalje sta ce se desit mozete pitat slobodno jedino ako volite neizvjesnost onda necu nista rec.Eto samo jos za kraj da i nakon 5 kola ostajete prvi,sad mozete skontat sami koji ce rezultat bit.Vozdra.

alibi

Post Postao/la alibi » 22 avg 2010, 10:08

Alipasino je napisao/la:Hajmo pitari castite.Jesam reko nakon 2 kola da ce te nas prestic tj,vi uzet zadnje 3 tekme a mi 2 zijanit.Dakle za dalje sta ce se desit mozete pitat slobodno jedino ako volite neizvjesnost onda necu nista rec.Eto samo jos za kraj da i nakon 5 kola ostajete prvi,sad mozete skontat sami koji ce rezultat bit.Vozdra.
Ti mu ga dodjes ko HOBOTNICA PAUL...HHEHEHEHHEHEE

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 22 avg 2010, 12:57

kad je ovaj snimak na vogosci

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 22 avg 2010, 13:04

alibi je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Hajmo pitari castite.Jesam reko nakon 2 kola da ce te nas prestic tj,vi uzet zadnje 3 tekme a mi 2 zijanit.Dakle za dalje sta ce se desit mozete pitat slobodno jedino ako volite neizvjesnost onda necu nista rec.Eto samo jos za kraj da i nakon 5 kola ostajete prvi,sad mozete skontat sami koji ce rezultat bit.Vozdra.
Ti mu ga dodjes ko HOBOTNICA PAUL...HHEHEHEHHEHEE
ne on hoce da kaze da ce Saraj'vo kupovat utakmice sad al eto nek misli ko sta hoce prvo dodjite pogledat kako igra Saraj'vo pa onda pricajte ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 22 avg 2010, 13:22

Nikada zbog svog neuspjeha ne treba pljuvati po tudjem uspjehu,to sto moj Zeljo trenutno ima lose rezultate nije mi krivo Sarajevo i krivca treba da trazimo u svojoj avliji.Komsije cestitke na trenutnom uspjehu,dali ce te tako nastaviti
vrijeme ce pokazati,j....a ova nasa liga je znate i sami cudna.Pokusajte ove domace pobjede ovjeriti i na strani jer ce tek tada dobiti na vrijednosti.Svim cestitim i pravim pitarima iskrene cestitke.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 avg 2010, 14:32

Sjever je cudo 8-) prvo sam morao ovo da kazem svak cast momcima na svom trudu i izgledu tribine znaci perverzija ;)
O samoj utakmici sta reci kad ti protivnik ima 1 jedan sut koji ni na laksem treningu Dino nema :D totalna dominacija nasih i realno rezultat je trebao biti 3-0 al hajd nek su samo 3 bobe a ostalo moze i bice bolje jer ipak sto ovo govorim je da se ovakve dominacije moraju rezultatski kapitulirat al opet kazem to ce se vremenom uigrat jer upravo tako i izgleda nasa ekipa lagano se uigrava i definitivno bice nesto ,a da kao sto vidim vecina je primijetila to nevjerovatnu pozrtvovanost svih igraca a to odavno nismo vidjeli i kad tako igraci igraju pa kako covjek onda da im zamjerim stvarno respect za ovaj ucinak 3 od 3 jer su stvarno za novu ekipu i ovako u kratkom peroidu fantasticno odradili ,next Banovici 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 avg 2010, 14:49

Sljedeca Buducnost Banovici, bit ce gusto bit ce 0-3
Ne vidim stvarno kako bi nas oni mogli pobjediti, eto uzet cu u obzir da ce i sudije siljit ( siljio je i zrinjskom na kosevu ) pa opet ne vidim kako mozemo izgubiti od ovih poluekipa. Koliko god neki zalili zbog tekme sa Slavijom mogu reci da mi je drago da smo dobili samar vec na samom startu, sad nema vise opustanja !
Sa ovom igrom su ucinili da ja ne mogu docekati taj dan kad cemo igrati utakmicu, babaroge smo !
A Ultrasi su ovako fino izgledali, jest da nije bilo tona ali Boze moj, sta sad, ipak su dosli i bili 40 minuta.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 avg 2010, 14:52

dino lj je napisao/la:Nikada zbog svog neuspjeha ne treba pljuvati po tudjem uspjehu,to sto moj Zeljo trenutno ima lose rezultate nije mi krivo Sarajevo i krivca treba da trazimo u svojoj avliji.Komsije cestitke na trenutnom uspjehu,dali ce te tako nastaviti
vrijeme ce pokazati,j....a ova nasa liga je znate i sami cudna.Pokusajte ove domace pobjede ovjeriti i na strani jer ce tek tada dobiti na vrijednosti.Svim cestitim i pravim pitarima iskrene cestitke.Pozdrav.
Samo da ti ne budeš jarane imao problema ali da su kamo sreče svi navijači i Želje i Sarajeva takvi a ja znam koliko je iskreno to od tebe ali.....Ja sam ti već sinoć zahvalio ali namjerno sad pišem ovde da vide svi da ima normalnih navijača Želje i Sarajeva koji se poštuju i respektuju,još jednom svaka ti čast majstore ti si primjer mnogima kako se voli svoj a poštuju drugi klubovi.Živio Dino!
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 15:06

sekac je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Nikada zbog svog neuspjeha ne treba pljuvati po tudjem uspjehu,to sto moj Zeljo trenutno ima lose rezultate nije mi krivo Sarajevo i krivca treba da trazimo u svojoj avliji.Komsije cestitke na trenutnom uspjehu,dali ce te tako nastaviti
Samo da ti ne budeš jarane imao problema ali da su kamo sreče svi navijači i Želje i Sarajeva takvi a ja znam koliko je iskreno to od tebe ali.....Ja sam ti već sinoć zahvalio ali namjerno sad pišem ovde da vide svi da ima normalnih navijača Želje i Sarajeva koji se poštuju i respektuju,još jednom svaka ti čast majstore ti si primjer mnogima kako se voli svoj a poštuju drugi klubovi.Živio Dino!
A sto bi imao problema ne kontam?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 22 avg 2010, 15:21

ako te neko ne voli,neznaci da vam te treba cestitati.svaka cast na seriji.mislim da uopste ne treba ulaziti u analize,detalje i prognoze.pobjede su zasluzene,kakve god bile i u kojoj minuti,sta ce biti sljedece kolo,niko ne zna.ako na kraju budete najbolji,koliko god mi ne volili sarajevo,najbolji ste i tacka.moram ovom prilikom da kazem hairliji da je bio u pravu za ovog kojasevica,izgleda da je stvarno dobar.nisam ja ni tada tvrdio suprotno,samo da treba sacekati i vidjeti kakav je zaista.haj nek si i ti jednom u pravu.hahaha cestitam jos jednom,mislim da jaki mi i jako vi ,jedino je to spas naseg fudbala.neki dan gledam na you tube stare derbije,pa ono je strahota bilo,praznog mjesta nije bilo.
VOLIM TE ŽELJO

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 22 avg 2010, 15:32

Momak koji je prekucao Premijer ligu BiH
slika
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”