I ja mislim da ce tako biti. Ipak se nadam da ce biti nekih dobrih pojacanja.Seaman je napisao/la:
dosta mi je da vidim ovo da nema ništa od toga,mali ostaje u monacu ili ide u real
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Marsal
- Kontakt:
Mahrez je arapski mačak u vreći.anell je napisao/la:Hoće Mahrez.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Yebiga jarane, nama niko ne valja, reko bi čovjek da smo osvojili LŠ, raskucali ligu i još drugih stvari

- Marsal
- Kontakt:
Tebi opet svako valja, a razlog zasto smo tu gdje jesmo je upravo kupovina ovakvih mačaka u vreći.AA23 je napisao/la:Yebiga jarane, nama niko ne valja, reko bi čovjek da smo osvojili LŠ, raskucali ligu i još drugih stvari
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dao sam glas Karimu 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kako su iskusno nakon potpisa Wengera postali zainteresovani za pola evrope, transfer rekordi se spominju samo da se zamazu oci i sad lagano glabanje potrosice se 50tak miliona za neke levate i reci ce najbitnije je da smo sacuvali Sancheza I Ozila, yebem te Wengere
Daj boze da sacuvamo Sancheza,a kebabdziju manje viseVGS je napisao/la:Kako su iskusno nakon potpisa Wengera postali zainteresovani za pola evrope, transfer rekordi se spominju samo da se zamazu oci i sad lagano glabanje potrosice se 50tak miliona za neke levate i reci ce najbitnije je da smo sacuvali Sancheza I Ozila, yebem te Wengere

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma tebi čak i Ozil valjaAA23 je napisao/la:Yebiga jarane, nama niko ne valja, reko bi čovjek da smo osvojili LŠ, raskucali ligu i još drugih stvari

Nakon pusacine i izostanka iz LS mislio sam da ce se upaliti crveni alarm i da ce se krenuti u zestoko ovo ljeto kad ono mosa?!
Bukvalno nista se ne radi ko i ono proslo ljeto.
Na kraju ce otici pola tima posto ovi nesposobnjakovici ih ocigledno ne znaju nagovoriti da produze ugovor.
Plus ce ih Barca preko svojih ciganskih medija natjerati da im poklone Bellerina!
Na kraju sredinom avgusta kada nam zafali bukvalno sve oni ce brze bolje da dovedu neka panicna pojacanja, tj preplacene polovnjake i otpadke koje ce se glupim navijacima prodati kao vrhunska pojacanja...
? са GT-I9300 уз - &
Bukvalno nista se ne radi ko i ono proslo ljeto.
Na kraju ce otici pola tima posto ovi nesposobnjakovici ih ocigledno ne znaju nagovoriti da produze ugovor.
Plus ce ih Barca preko svojih ciganskih medija natjerati da im poklone Bellerina!
Na kraju sredinom avgusta kada nam zafali bukvalno sve oni ce brze bolje da dovedu neka panicna pojacanja, tj preplacene polovnjake i otpadke koje ce se glupim navijacima prodati kao vrhunska pojacanja...
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kakvu je sezonu odigrao treba on da moli klub da mu zadrzi postojecu platu a ne da trazi astronomske cifre, najbolji dokaz je neinteresovanje drugih klubova za njega. U istoj je situaciji kao Sanchez za kojeg se interesuje pola najjacih klubova a ja ne cuh jedne jedine ekipe da je ozbiljno zainteresovana za njega. Ne kazem da Ozil ne moze doci sebi i odigrati dobru sezonu ali sa ovakvom igrom definitivno ne bi trebao biti u poziciji da ucjenjuje i zavlaci klub njega se moze zamijeniti bez prevelike muke.topnik1 je napisao/la:Daj boze da sacuvamo Sancheza,a kebabdziju manje viseVGS je napisao/la:Kako su iskusno nakon potpisa Wengera postali zainteresovani za pola evrope, transfer rekordi se spominju samo da se zamazu oci i sad lagano glabanje potrosice se 50tak miliona za neke levate i reci ce najbitnije je da smo sacuvali Sancheza I Ozila, yebem te Wengere
Budimo realni , necemo nikoga dovesti ---- vec se lagano pocinju realizovati transferi u evropi , a nas ni na mapi
Oni koji kazu "sta pricas , tek je pocetak transfer roka" ... to nam i Wenger moze reci , mozda je jos pocetak-ali je kraj pocetka i vjerovatno ce za 20-tak dana Dani Alves biti u City , Verrati u Barceloni itd itd --- onda lagano krece druga faza price "svi dobri igraci su vec otisli sa trzista"
Oni koji kazu "sta pricas , tek je pocetak transfer roka" ... to nam i Wenger moze reci , mozda je jos pocetak-ali je kraj pocetka i vjerovatno ce za 20-tak dana Dani Alves biti u City , Verrati u Barceloni itd itd --- onda lagano krece druga faza price "svi dobri igraci su vec otisli sa trzista"
Dobar mačak.Marsal je napisao/la:Mahrez je arapski mačak u vreći.anell je napisao/la:Hoće Mahrez.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Danas je 22.06.2017.godine.Pistol je napisao/la:Budimo realni , necemo nikoga dovesti ---- vec se lagano pocinju realizovati transferi u evropi , a nas ni na mapi
Patrick Vieira je za Arsenal potpisao 14.08, Henry 03.08, Alexis 15.07, Pires u julu, nakon EP 2000, kebabdžija 02.09... Jedini veliki igrač kojeg je Arsene doveo u junu je Čech (29.06.2015).
Znam ja šta je Wenger i njegovo smaranje i zavlačenje, ali alarm palim tek nakon 15.jula.
I Don't Rate Lacazette says Claude! | Live Transfer Talk From Ascot
tako je Claude
potjerati i prevaranta od wc kepeca od stopera i izvaliti lovu na van dijka
a kad ovaj Robbie već spominje da crnog mačkog u vreći želi Atletico i nabraje sve silne napadače koje su razvili,šta ne spomene prevaru na koju su voajeroljupci drkali i koja se pokazalo kao potpuni promašaj u Atleticu,i koja je čak slična mačku u vreći,veliki đekson martinez

tako je Claude

Benteke?anell je napisao/la:Nećemo sad spominjati na koga je Seamen drkao.
Ja mislim da bi trebali krenut po Kondogbiu i Snajderlina a usput probat i sa Imbulom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U svemu se slazemo osim datumu alarma , po meni je to vec sada (jer nikad gori nismo bili , vise se i ne mozemo zvati velikim klubom u danasnjem fudbalu) ... svi navedeni igraci su dovedeni u neko drugo doba - danas je sve drugacije i ti datumi nisu mjerodavni.Artetitis je napisao/la:Danas je 22.06.2017.godine.Pistol je napisao/la:Budimo realni , necemo nikoga dovesti ---- vec se lagano pocinju realizovati transferi u evropi , a nas ni na mapi
Patrick Vieira je za Arsenal potpisao 14.08, Henry 03.08, Alexis 15.07, Pires u julu, nakon EP 2000, kebabdžija 02.09... Jedini veliki igrač kojeg je Arsene doveo u junu je Čech (29.06.2015).
Znam ja šta je Wenger i njegovo smaranje i zavlačenje, ali alarm palim tek nakon 15.jula.
A ovo sa Cechom (ako je uopste veliki igrac) samo pokazuje da nikad nismo ni doveli velikog igraca na ljeto - barem ne nekoga za koga su se drugi timovi otimali .... budimo posteni , pokupili smo Sancheza i Ozila onda kada su obojica dobili nogu iz prve postave u svojim timovima
Vieiru smo pokupili iz Milanovih rezervi, Bergkampa spasili od ismijavanja u Italiji, Henryja od propadanja u Juventusu na krilu, Cech je pao iza Courtoisa... Arsenal ne kupuje velike igrace iz velikih klubova ako nisu visak.Pistol je napisao/la:U svemu se slazemo osim datumu alarma , po meni je to vec sada (jer nikad gori nismo bili , vise se i ne mozemo zvati velikim klubom u danasnjem fudbalu) ... svi navedeni igraci su dovedeni u neko drugo doba - danas je sve drugacije i ti datumi nisu mjerodavni.
A ovo sa Cechom (ako je uopste veliki igrac) samo pokazuje da nikad nismo ni doveli velikog igraca na ljeto - barem ne nekoga za koga su se drugi timovi otimali .... budimo posteni , pokupili smo Sancheza i Ozila onda kada su obojica dobili nogu iz prve postave u svojim timovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.