FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Petrak i Ordagic i po duplu titulu
Ordagić bi dolaskom kod nas zaradio sevapa do kraja života, pa koliko pjenimo već za čovjekom, jel ovo druga godina haman kako se ne gasimo 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Neki su prizeljkivali Stojceva...neki ne...al evo iz prve ruke necemo ga dovesti. Komentar hebo Stojceva mora neko trcati. Od Ordagica isto nema nista...nalazi koljena mu losi kao....a Petrak se jos ceka.
Obradovic je tojaga ko i mersad, cinimi se da ce nedim vise privrjedit od pritke pa i od obradovica. Otjerat bekica 1 ahmetovica sajkacu i bekica 2 dat sve pare od te 4 benku on bi se vratio. On je tip kojem navijaci (HZ) su gorivo snaga motiv. Al cisto sumnjam da bi ove 4 parmaka otisli iz kluba bez isplate bar 75% ugovora. BENKO JE BABO OVE IGRE lendrici kojici obradovici bekici mu nisu ni do kite uzrasli.
E moj sir ferguson koga ti istjera.
Jel faruk skretnicar visoko pape istjeran iz kluba, on i skaut mikel su uljezi spiuni neznalice koji nista nerade a uzimaju finu platu za nista. Plus ovaj je vec izdo klub jednom
E moj sir ferguson koga ti istjera.
Jel faruk skretnicar visoko pape istjeran iz kluba, on i skaut mikel su uljezi spiuni neznalice koji nista nerade a uzimaju finu platu za nista. Plus ovaj je vec izdo klub jednom
- TobeYarabi
- Kontakt:
da podebljam ovo, za sabrinuPitar6785 je napisao/la:

Odmah na sabahu gluposti i negativa 
Polahko ljudi, doci ce jos igraca, i to pravih igraca.
Rade, vjerujte da rade.
Igrom slucaja sam saznao da su kontaktirali jednog extra veznjaka iz HNL-a, dogovorili uslove i rekli mu da saceka i da ce mu se javiti.
Vjerovatno je rezervna opcija za Stojceva i Petraka.
Ne placite odmah kako ne valjaju dresovi, kako je je zavrnuta pipa, i kojekakve gluposti.
Strpite se malo da vidimo sta ce uraditi pa cemo kuditi ili hvaliti...

Rade, vjerujte da rade.
Igrom slucaja sam saznao da su kontaktirali jednog extra veznjaka iz HNL-a, dogovorili uslove i rekli mu da saceka i da ce mu se javiti.
Ne placite odmah kako ne valjaju dresovi, kako je je zavrnuta pipa, i kojekakve gluposti.
Nazalost takva smo liga da najbolji igraci dolaze u zadnjim danima .... jbg tako je kako je ... nadam se samo da ce ispostovat !kinosvra je napisao/la:Odmah na sabahu gluposti i negativa
Rade, vjerujte da rade.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Da li bi Crnkic mogao igrati CF-a ?
imal neko link za ovo izvlacenje lige???
Imaju vremena do predavanja spiska za kipranekinosvra je napisao/la:Odmah na sabahu gluposti i negativa
Rade, vjerujte da rade.
Do tad neka traže najbolje rješenje, trenutno nam se.ne zuri
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pitar1946 je napisao/la:imal neko link za ovo izvlacenje lige???
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Neko je to vec spominjao neki dan .... ja mislim da bi on to mogao .... kad pogledas ucinak Ahmetovica u drugoj polu sezoni mislim da bi svaki igrac imao bolji ucinak ... pogotovo Crnkic ... Po meni strasan igrac samo da je odlucan malo vise ... i da vise suta po golu nego da improvizuje nesto ...mirzatele je napisao/la:Da li bi Crnkic mogao igrati CF-a ?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Vjerujem da i Rahman moze biti lazna devetka.DBR1987 je napisao/la:Neko je to vec spominjao neki dan .... ja mislim da bi on to mogao .... kad pogledas ucinak Ahmetovica u drugoj polu sezoni mislim da bi svaki igrac imao bolji ucinak ... pogotovo Crnkic ... Po meni strasan igrac samo da je odlucan malo vise ... i da vise suta po golu nego da improvizuje nesto ...mirzatele je napisao/la:Da li bi Crnkic mogao igrati CF-a ?
Visociji je od Ahmeta, jak na lopti, ima dobar sut...
Ako dodju Stojcev i Petrak i ta opcija se otvara.
S takvim veznim redom i ovim krilima nazabijat ce se golova ko god bude u spicu.
Koji je klinac sa tim Petrakom, hoce li doci ili nece???
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nece, raspadamo se, nema vise pojacanja, zavrnuta pipa, odose i ovi dosadasnji igraci, ugasismo se19FKS46 je napisao/la:Koji je klinac sa tim Petrakom, hoce li doci ili nece???

1946~
Sa ovim bi imali zadnju liniju i sredinu terena VRH ! Onda se u napadu moze kombinovat sta pozelis !kinosvra je napisao/la:Vjerujem da i Rahman moze biti lazna devetka.DBR1987 je napisao/la:Neko je to vec spominjao neki dan .... ja mislim da bi on to mogao .... kad pogledas ucinak Ahmetovica u drugoj polu sezoni mislim da bi svaki igrac imao bolji ucinak ... pogotovo Crnkic ... Po meni strasan igrac samo da je odlucan malo vise ... i da vise suta po golu nego da improvizuje nesto ...mirzatele je napisao/la:Da li bi Crnkic mogao igrati CF-a ?
Visociji je od Ahmeta, jak na lopti, ima dobar sut...
Ako dodju Stojcev i Petrak i ta opcija se otvara.
S takvim veznim redom i ovim krilima nazabijat ce se golova ko god bude u spicu.
Leon Benko
Leon Benko
A nema ni novih dresova... kuknjavaThrillerHz je napisao/la:Nece, raspadamo se, nema vise pojacanja, zavrnuta pipa, odose i ovi dosadasnji igraci, ugasismo se19FKS46 je napisao/la:Koji je klinac sa tim Petrakom, hoce li doci ili nece???
Jel ovo prvo kolo, Sarajevo-zrinjski
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Prva utakmica protiv Zrinjskog, na Koševu.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !