Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
160.000 € po sezoni je vrlo vjerovatno bruto.
Sloboda i Celik OUT, neka se igra Liga 10.
U Slobodi jesu malo bili previse bahati i to im se sad obilo od glavu, gotovo je izvjesno da ne igraju Premier ligu, a ko zna da li ce ih i u drugoj ligi htjeti, ali sta je tu je.. Mozda im treba neki tranzicijski period, da se konsoliduju u svakom smislu, pa onda krenu od pocetka sa pravim ljudima, misijom i vizijom koja ima smisla. Elem, slicna je situacija i u Celiku, nazalost. To samo pokazuje kakvi su tzv. sportski radnici u ovoj drzavi. Veze s vezom nemaju, cast izuzecima. Mozda i jeste najbolje rjesenje liga 10, pa neka igra onaj ko je najcistiji i najsposobniji! Dugo se nekim klubovima gledalo kroz prste, i tome se jednom mora stati ukraj! Valjda je svima cilj kvalitet fudbala u Premier ligi, igraci moraju biti zasticeno, dobiti svoje, a ne tretirati ih kao robove. Samo tako ce ti neka zvucnija imena doci da igraju u ovoj ligi, kad vide da ona ima smisla..
Žrijebanje parova BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/2018. možete pratiti uživo u programu City televizije od 12:00 sati.
Izvlačenje takmičarskih brojeva našeg elitnog fudbalskog takmičenja također možete pratiti uživo putem medijskih kanala NS/FS BiH (nfsbih.ba, You tube, Facebook, Twitter).
City televizija - četvrtak, Live 12.00 sati.
Nisu to danas neke pare u fudbalu, u Dinamu ima 4-5 igrača sa preko 500.000€ godišnje...ASD je napisao/la:Nema **** sanse da je to oko plate istina, pa ne ide u neku bogatu azijsku zemlju da obere bostan nego ide u Maribor gdje ce biti jedan od, a ne glavna zvijezda.FoSte95 je napisao/la:http://****/zvanicno-jasmin-mesa ... novi-klub/MortemHz je napisao/la:Mešanović u Mariboru?
Kad ga Meša uvali mađarima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imam li ja ovoarelinho je napisao/la:Žrijebanje parova BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/2018. možete pratiti uživo u programu City televizije od 12:00 sati.
Izvlačenje takmičarskih brojeva našeg elitnog fudbalskog takmičenja također možete pratiti uživo putem medijskih kanala NS/FS BiH (nfsbih.ba, You tube, Facebook, Twitter).

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Moraš imati. HahahaMortemHz je napisao/la:Imam li ja ovoarelinho je napisao/la:Žrijebanje parova BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/2018. možete pratiti uživo u programu City televizije od 12:00 sati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eh toarelinho je napisao/la:Moraš imati. Hahahaarelinho je napisao/la:Žrijebanje parova BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/2018. možete pratiti uživo u programu City televizije od 12:00 sati.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Kojom tehnologijom se vrši ždrijeb.
Kompjuterski ili high tech kinder eggs ?
NK Široki Brijeg
I sa jednim i sa drugim.Evolve je napisao/la:Kojom tehnologijom se vrši ždrijeb.

Zadnja izmjena: Duff, dana/u 22 jun 2017, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Odmah jaka utakmica u prvom kolu
Aktuelni šampion vs pretendent na titulu 

Kad počinje prvenstvo?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- Evolve
- Kontakt:
22.07.ALOBOLA je napisao/la:Kad počinje prvenstvo?
NK Široki Brijeg
23.7.ALOBOLA je napisao/la:Kad počinje prvenstvo?
https://youtu.be/LQWg93682Jk
E cuj "Klub X" [emoji38]
Boze sacuvaj...
Boze sacuvaj...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
24. 7.ALOBOLA je napisao/la:Kad počinje prvenstvo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mogli su vama i Širokom staviti gostovanje kakvog jačeg kluba dok im traje ova suspenzija za publiku 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.