Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bezveze se frka pravi,ide zalba sad ,ima 8 dana fore i nidze veze,sve ce isto biti kakvo crno izbacivanje,nemaju nasi jos m.uda za to ,ali morat ce jednom presjeci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobice oni licencu, ali ce sljedece godine dugovi i potrazivanja biti jos veca a onda im nema spasa.AlemC85 je napisao/la:Ipak sam siguran da ce Sloboda i dalje igrati PL. Bio bi haos kada bi ostali bez licence. Ionako smo u sosu od drzave, pa nadalje...
Isto kao Celik - samo je pitanje u kojem ce kolu ove sezone Celik da se ugasi.
- Zeljeznicar -
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sloboda i Celik su oboljeli i ako zele ozdraviti moraju ispasti. Pacijene treba lijeciti, a nema boljeg lijeka od druge lige. Velez se konsolidovao upravo zahvaljujuci ispadanju, otrijeznili se.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Izgleda maribor igra takticki vec prije utakmice , dovode Mesanovica iz zrinjskog... 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ne mora biti skracenje lige da bi se igralo s manjim brojem timova od propisanog. Broj timova moze biti manji ako netko ne zadovoljava sve uslove za licencu, ali broj timova ne moze biti veci od propisanog. Ako samo 11 timova zadovoljava uslove onda ce se igrati s 11 timova. Sportski rezultat je jedan od uslova za licencu, a 12. mjesto u PL ne zadovoljava taj uslov.AlemC85 je napisao/la:Da ali je problem sto mora biti 12 timova. Nije bilo skracenja lige.Signore je napisao/la:Mene bi zacudilo, jer bi to bilo protivno svim propisima. To da zadnji mora ispasti zahtjeva UEFA. U ligu nitko ne mora uci, ali zadnji mora ispasti. Moze se igrati s 11, ali nikako s dvanaestim Olimpicom. Oni su ispali 100%.
Ipak sam siguran da ce Sloboda i dalje igrati PL. Bio bi haos kada bi ostali bez licence. Ionako smo u sosu od drzave, pa nadalje...
U svakom slucaju se slazem da ce Sloboda i dalje igrati PL i da se bezveze raspravljamo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mešanović u Mariboru?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
http://****/zvanicno-jasmin-mesa ... novi-klub/MortemHz je napisao/la:Mešanović u Mariboru?
Kad ga Meša uvali mađarima

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napredak svakako, vidjet cemo hoce li i koliko igratiFoSte95 je napisao/la:http://****/zvanicno-jasmin-mesa ... novi-klub/MortemHz je napisao/la:Mešanović u Mariboru?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E da mi je znat koji si ti faktorFoSte95 je napisao/la:http://****/zvanicno-jasmin-mesa ... novi-klub/MortemHz je napisao/la:Mešanović u Mariboru?

-
- Kontakt:
Meni je on sjajan igrac. Kod nas je kampovao sa menadzerom ispred kluba. Ocijenjen kao igrac onako...
Osvoji titule sa svinjskim lagano, a sad maribor.
Svaka cast i sretno momak.
Osvoji titule sa svinjskim lagano, a sad maribor.
Svaka cast i sretno momak.
faktor koji ne bitne množi sa nulom4040deuce je napisao/la:E da mi je znat koji si ti faktorFoSte95 je napisao/la:http://****/zvanicno-jasmin-mesa ... novi-klub/MortemHz je napisao/la:Mešanović u Mariboru?
Kad ga Meša uvali mađarimaNe znas jadan gdje udaras vise..

Ni gramatika ti nije jaca stranaFoSte95 je napisao/la: faktor koji ne bitne množi sa nulom

nema veze, neka je tebi on jača ne bunim se4040deuce je napisao/la:Ni gramatika ti nije jaca stranaFoSte95 je napisao/la: faktor koji ne bitne množi sa nulom

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jucer smo pisali, Mesa u dezelu.
a sto se tice Slobode, svaka trunka razuma govori da im se ne treba placat, po cijenu druge lige. bruka je ovo vise.
kako onda Zec registrovan za Zelju ako vaze sporazumi. Placanje ovog bi bilo pristajanje na reket. Pravila se tumace kako kad kome odgovara.
Ako im ovo prodje, niti jedan klub osim ovih klubova koji cine rukovodstvo saveza, nije siguran.
Sutra mogu bilo koga ucijeniti na bilo koji nacin mimo svih pravila.
platili, ne platili, boli me q, ogadilo mi se sve. Nije ni cudo sto ne mozes ljude puskom natjerat na utakmice premijer lige
a sto se tice Slobode, svaka trunka razuma govori da im se ne treba placat, po cijenu druge lige. bruka je ovo vise.
kako onda Zec registrovan za Zelju ako vaze sporazumi. Placanje ovog bi bilo pristajanje na reket. Pravila se tumace kako kad kome odgovara.
Ako im ovo prodje, niti jedan klub osim ovih klubova koji cine rukovodstvo saveza, nije siguran.
platili, ne platili, boli me q, ogadilo mi se sve. Nije ni cudo sto ne mozes ljude puskom natjerat na utakmice premijer lige
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Isplatiti cete vi igrace, tj kad tad cete to morati uraditi, jer se ta lova duguje igracima(mislim na Kostica i Govedaricu) i jos cete imati velike probleme i sa poreznom zbog ugovora.ultrasstyle_tz je napisao/la:jucer smo pisali, Mesa u dezelu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Jao kakav ugovor Mesanovica

Igraci istekao ugovor, ali Maribor placa odstetu, a uskoro ova dva tima igraju dvomec 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kad pogledas Maribor, Dinamo, Zvezdu, Partizan kako napreduju mi samo nazadujemo, bas nam je liga kao i drzava.
- Zeljeznicar -
Zalosno je ovo sto se dogadja BiH klubovima... Od Celika do Slobode, Velez su doveli u red i teze ka napretku. A jos je zalosnije kad suim svi drugi krivi a ne ljudi koji su ih doveli do toga. Krades, muljas, varas, zakidas i tako godinama tones dublje i kriv neko drugi koji vise nece da trpi to i da skriva pod tepih. Mada ja ocekujem da ce im se opet progledati kroz prste i dati neki rok da plate dugove i potpisu razne reprograme.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bitan je statut, bitno je da igraci koje nisam htio placati mrze moje finansije.propuh je napisao/la:Zalosno je ovo sto se dogadja BiH klubovima... Od Celika do Slobode, Velez su doveli u red i teze ka napretku. A jos je zalosnije kad suim svi drugi krivi a ne ljudi koji su ih doveli do toga. Krades, muljas, varas, zakidas i tako godinama tones dublje i kriv neko drugi koji vise nece da trpi to i da skriva pod tepih. Mada ja ocekujem da ce im se opet progledati kroz prste i dati neki rok da plate dugove i potpisu razne reprograme.
Svi nas mrze, mi nismo krivi sto nismo znali poslovati.......

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.