FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Sarajevo su navijali navijaci Sarajeva, kraj price. Hebale ih podjele i brojanje krvnih zrnaca.
Tako se barem pisalo da smo pristali na posudbu uz procenat od sljedece prodaje i ako zadovolji oni ce dat i ovih 120 miljaChlan je napisao/la:Mislim da je se klub pored novčane nadoknade za Catakovica ugradilio i procentualno za slijedeći transfer. Ne vjerujem da je samo novčana naknada.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
'ta će Ordaga, k'o kakav igrač [FACE WITH TEARS OF JOY]MortemHz je napisao/la:Znaci Ordagu smo definitivno zaboraviliskoroalen je napisao/la:Kako nam tema varira, sinoć vjerske teme, danas književnost. A cijela tema je drama: Semjuel Beket - Čekajući Godoa (SMS/Petraka/Mehmedagića/Napadača).
Što bi rek'o moj prof. Muzaferija, Godo je najmanje bitan, bitno je čekat.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalkmada samo neka nema Petrak dođe, odlican vezni red cemo imati.
Ma kad bi Petrak došao, bilo bi predobro. Petrak, Sarić/Radovac, Rahmanović.
@Evander upravo to!

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko milja smo mi iza ovog Maribora...Mešanović je potpisao ugovor na 3 godine, a za to vrijeme bi u slovenačkom klubu, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, trebao zaraditi 480.000 eura, dakle oko 160.000 eura godišnje.
Samo Saraj'vo.
108.000 eura godišnje ima naš najlošiji igrač, ali je najplaćeniji.PitarBordo je napisao/la:Koliko milja smo mi iza ovog Maribora...Mešanović je potpisao ugovor na 3 godine, a za to vrijeme bi u slovenačkom klubu, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, trebao zaraditi 480.000 eura, dakle oko 160.000 eura godišnje.
Znači da možemo kada hoćemo.

Jest da se Škode ne vozaju, ali dobro je.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Liga im je gora od naše.miky_hz je napisao/la:Karta u Moldaviji za tekmu tri marke i "ceterest" feninga.
Mnogi klubovi su ranga prve federalne.
Moldavija sama po sebi je bijeda, Bosna je za njih pojam dobrog života. Pa i ne čudi ova cijena ulaznice.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- muhamedhulk
- Kontakt:
A jucer husara kaze u austriju ide, liga prvaka hahaha 
Cekaj, sad ce on igrati vs lazni u kvalama za LP?
A plata je vrh..valjda i mi nekad stignemo to.

Cekaj, sad ce on igrati vs lazni u kvalama za LP?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Osim tog kolosalnog promašaja, nemamo mi šta više reći. Još dođe aligator nakon godinu dana i kaže neće Said pravit problem, ne želi da "lelemuda" a dobija pare od kluba.BelminM23 je napisao/la:108.000 eura godišnje ima naš najlošiji igrač, ali je najplaćeniji.PitarBordo je napisao/la:Koliko milja smo mi iza ovog Maribora...Mešanović je potpisao ugovor na 3 godine, a za to vrijeme bi u slovenačkom klubu, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, trebao zaraditi 480.000 eura, dakle oko 160.000 eura godišnje.
Znači da možemo kada hoćemo.
Jest da se Škode ne vozaju, ali dobro je.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Maribor platio 30k Zrinjskom iako je Mešanović bio slobodan igrač. Mi ne bi dali 30k da nam neko nudi vanserijskog igrača sa 5 godišnjim ugovorom. 
A eto, bolje je ovako, cilj evropa, epizodna uloga, zaradi se od evrope da se pokriju rupe u budžetu, bitno je biti na nuli na kraju fiskalne godine i to je to.

A eto, bolje je ovako, cilj evropa, epizodna uloga, zaradi se od evrope da se pokriju rupe u budžetu, bitno je biti na nuli na kraju fiskalne godine i to je to.

Samo Saraj'vo.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Našima je bitno samo da mi izgledamo kao perspektivan klub, redovna primanja, pozitivan bilans, a rezultati - ma to je nebitno.PitarBordo je napisao/la:Maribor platio 30k Zrinjskom iako je Mešanović bio slobodan igrač. Mi ne bi dali 30k da nam neko nudi vanserijskog igrača sa 5 godišnjim ugovorom.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Mesanovic ima mozda prosjecnu platu u Mariboru dokaz koliko su ispred . mene nerevira nasa uprava i navijaci koji pricaju o losim trensferima prije dvije godine . ne mozemo 10 godina ispastat zbog lose procjene ibrakovica .vrtimo se u krug i uvijek dodjemo do vecinskog vlasnika njegove politike ( ne ulaganja ) .
Drug svaki karakter koji mi ukucamo, diskutujici o tom moralnom odronu je izlisanPitarBordo je napisao/la:Kad se govorilo da se daje dodžaba Ćataković ovdje bila priča "što bi riskirali, od ovakve povrede se rijetko ko vrati, uvalili smo ga levatima..." A kad momak uvali za te levate sad odjednom se traže krivci u Klubu. Krivi ste i vi, raja moja najdraža.
Isto ovako bi bilo za Hadžića da nije potpisao i otišao negdje i uliva gol isti oni koji su govorili da treba na tribine i da mu karijeru treba uništiti bi tada govorili "ko je dopustio da Hadžić ode uopšte?"
Još jači mi je aligator koji kaže da Said neće praviti problem oko primanja jer mu nije do sjedenja da bi samo dobio platu. Eto mi sad svi kolekitvno debili treba da mu se klanjamo, a to isto radio godinu dana. Kako da ne.

Maribor je za sve nas Juventus. Ljudi elegantno u LP dobiju Chelseaja, nama iste sezone Gladbach sedam uvali, i to smo te sezone bili ponos države.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Razlika između Maribora i nas otprilika je jednaka razlici Slovenije i naše države. Sistem naspram anarhije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Finansijski uslovi u Mariboru su odlični, pa će dojučerašnji napadač Zrinjskog u svom novom klubu imati i dodatne premije i besplatnu hranu, a od kluba će, navodno, već sutra dobiti i najnoviji automobil marke Nissan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maribor ima iza sebe normalnu državu
Drugo, mi iskasljavamo TRANSFERE OD.PRIJE 11 MJESECI. A ne.od prije 2 godine kako neko napisa
Drugo, mi iskasljavamo TRANSFERE OD.PRIJE 11 MJESECI. A ne.od prije 2 godine kako neko napisa

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Razlika u kvalitetu je jedino u ovome.
Da je teren na koševu bolji uvjeren sam da bi gledali bar za jednu trecinu bolji fudbal i bolju igru nasih.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
A ne bi ti Said smršao 30 kila zbog terena, nit' bi Crnkić sa 5 metara fulao prazan gol zbog modernijeg zdanja, vjeruj mi.FrancescoTotti je napisao/la:Razlika u kvalitetu je jedino u ovome.Da je teren na koševu bolji uvjeren sam da bi gledali bar za jednu trecinu bolji fudbal i bolju igru nasih.
Samo Saraj'vo.
Nasi da su doveli Mesanovica.Ovdje bi bilo j.ebo vam on i Husaric obitelj 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.