FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2017, 18:06

miky_hz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Karta u Moldaviji za tekmu tri marke i "ceterest" feninga. :tokralju:
Ja daba ne bih pratio njihovu ligu. :mrgreen: To isto vjerovatno oni kazu za nas. Ali dokazat cemo da smo kvalitetnija ekipa. :)
Protiv nas je ta cijena,bit ce da je inace i jeftinija,ipak je ovo Evropa :)
Idemo li braco :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jun 2017, 18:13

Kad se govorilo da se daje dodžaba Ćataković ovdje bila priča "što bi riskirali, od ovakve povrede se rijetko ko vrati, uvalili smo ga levatima..." A kad momak uvali za te levate sad odjednom se traže krivci u Klubu. Krivi ste i vi, raja moja najdraža.

Isto ovako bi bilo za Hadžića da nije potpisao i otišao negdje i uliva gol isti oni koji su govorili da treba na tribine i da mu karijeru treba uništiti bi tada govorili "ko je dopustio da Hadžić ode uopšte?"

Još jači mi je aligator koji kaže da Said neće praviti problem oko primanja jer mu nije do sjedenja da bi samo dobio platu. Eto mi sad svi kolekitvno debili treba da mu se klanjamo, a to isto radio godinu dana. Kako da ne. :kafa:

:lol:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 21 jun 2017, 18:17

Čitam Ibrišimovića, pa dođoh do precizne definicije plave gamadi:

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 21 jun 2017, 18:23

High je napisao/la:Čitam Ibrišimovića, pa dođoh do precizne definicije plave gamadi:

slika
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2017, 18:25

mensur55 je napisao/la:
High je napisao/la:Čitam Ibrišimovića, pa dođoh do precizne definicije plave gamadi:

slika
:rol:

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 21 jun 2017, 18:39

slika
:urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 21 jun 2017, 18:40

Daj nam nastavak recenice...odjednom svatih da je u meni cucala ljubav prema knjizi :ljepota:

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 21 jun 2017, 18:47

nele karajlic "stari zeljovac", u svojoj knjizi - fajront u sarajevu je napisao da su za sarajevo navijali muslimani i fini gradski srbi...
a za selju radnici i hrvati.

High

Post Postao/la High » 21 jun 2017, 18:50

Ovo je Ibrišimovićev roman Bog si ove hefte, u naknadnim izdanjima naziva Car si ove hefte. Evo vam i nastavak:

Da, da, a prije toga kada je >>Željo<< ispao iz Lige, baš na tom istom Koševu, pijanci, koje već odavno niko nije vidio sjedili su između novinskih vatri plačući. Pored njih su stajale prazne pivske flaše koje imaju širok grlić, kao bivše flaše za mlijeko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 21 jun 2017, 18:54

High je napisao/la:Ovo je Ibrišimovićev roman Bog si ove hefte, u naknadnim izdanjima naziva Car si ove hefte. Evo vam i nastavak:

Da, da, a prije toga kada je >>Željo<< ispao iz Lige, baš na tom istom Koševu, pijanci, koje već odavno niko nije vidio sjedili su između novinskih vatri plačući. Pored njih su stajale prazne pivske flaše koje imaju širok grlić, kao bivše flaše za mlijeko.
Care!!!

Ovo je uzas :urnebes:

One flase iz crtanog filma Gustav, kad je jadnik razvozio mlijeko. Flasa mlijeka k'o kaca :mrgreen:

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 21 jun 2017, 18:57

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2017, 18:59

Coromandel je napisao/la:nele karajlic "stari zeljovac", u svojoj knjizi - fajront u sarajevu je napisao da su za sarajevo navijali muslimani i fini gradski srbi...
Nele je retardiran, za Sarajevo nikad nisu navijali takvi ljudi, mi se nikada nismo dijelili po necemu takvom.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 21 jun 2017, 19:00

slika

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2017, 19:00

Coromandel je napisao/la:slika
A za njih?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 21 jun 2017, 19:02

Coromandel je napisao/la:slika
Navodnici na sintagmi gradski Srbi nisu slučajni, ali on je bitan kao postmodernizam Jelene Bačić-Alimpić. Licemjerni glupan. Zamjera Srbima što su navijali za Sarajevo, a istovremeno kritizira što su tzv. muslimani navijali za isti klub.
Zadnja izmjena: High, dana/u 21 jun 2017, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 21 jun 2017, 19:02

MortemHz je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:nele karajlic "stari zeljovac", u svojoj knjizi - fajront u sarajevu je napisao da su za sarajevo navijali muslimani i fini gradski srbi...
Nele je retardiran, za Sarajevo nikad nisu navijali takvi ljudi, mi se nikada nismo dijelili po necemu takvom.
Naravno da je retardiran, kad je odrastao uz stadion kosevo i uz oca pitara, a navijao za selju.

Ne bih ja ulazio u dubinu neletovih spisa, vec samo iznesoh sta on sam kaze o navijacima sarajevskih klubova.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 21 jun 2017, 19:17

High je napisao/la: Navodnici na sintagmi gradski Srbi nisu slučajni, ali on je bitan kao postmodernizam Jelene Bačić-Alimpić. Licemjerni glupan. Zamjera Srbima što su navijali za Sarajevo, a istovremeno kritizira što su tzv. muslimani navijali za isti klub.
Al' pazi...srbi iz sarajeva su navijali za sarajevo, a srbi iz lukavice, pala i sokoca za zvezdu. Zaboravio je da sa sokoca dolazi nas cuveni psihotarapeut :mrgreen:

Klasicna nacionalisticka suplja. Nema veze sa pjanama iz ibrisimovicevog djela, nego postavih onako bezveze...komtam kad je knjizevno vece da i ja dam skroman doprinos.

reci ce ljudi kakav je ovo kreten koji iscekuje mubarek noc uz neleta karajlica :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jun 2017, 19:48

Kako nam tema varira, sinoć vjerske teme, danas književnost. A cijela tema je drama: Semjuel Beket - Čekajući Godoa (SMS/Petraka/Mehmedagića/Napadača).
Što bi rek'o moj prof. Muzaferija, Godo je najmanje bitan, bitno je čekat. :kafa:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 jun 2017, 19:49

kakve veze ima ja sam Srbin pa za Sarajevo navijam :D
btw šta će Nele reći kada vidi ko je kapiten bordo diva :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2017, 19:50

skoroalen je napisao/la:Kako nam tema varira, sinoć vjerske teme, danas književnost. A cijela tema je drama: Semjuel Beket - Čekajući Godoa (SMS/Petraka/Mehmedagića/Napadača).
Što bi rek'o moj prof. Muzaferija, Godo je najmanje bitan, bitno je čekat. :kafa:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Znaci Ordagu smo definitivno zaboravili :D mada samo neka nema Petrak dođe, odlican vezni red cemo imati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 34 gosta.