FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zaradili na Dalu i Hamzi 340k i nadam se da će naši bar nesta uložiti na pojačanja da uzmemo titulu i dodjemo do mnogo vise love. Da ne zaboravim, nema vise Duljine, Rustemove, Kovine i aBd Amerove plate.
SaidoveBordoBolesnik je napisao/la:Zaradili na Dalu i Hamzi 340k i nadam se da će naši bar nesta uložiti na pojačanja da uzmemo titulu i dodjemo do mnogo vise love. Da ne zaboravim, nema vise Duljine, Rustemove, Kovine i aBd Amerove plate.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- escobarpablo
- Kontakt:
Petrak ili Mehmedagić, ili obojica? hmmm
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
pa na infu neko rece da su doktori procijenili da od Hamze nema nista i da smo ga zato pustili, ako je stvarno istina onda su nam doktori yebali majku da valja u zadnjih par godina 

Pyro is not a crime !
Mišljenja sam da bi mogli požaliti što ste ga prodali, previše lako ste ga se riješili. Nije 120k € malo ali momak je strašan igrač, to će se i dokazati za par godina.skoroalen je napisao/la:Jest, mislim da je na debiju i zabio gol. Očito naši nisu htjeli da rizikuju nakon povrede, a iskočila fina prilika i za njega, ipak je Trenčin dosta ozbiljan klub. Kao što je bila priča kad je odlazio, ovo je za nas bila win-win situacija. Da nije zadovoljio na posudbi, nama bi ga vratili prilično spremnog, a budući da je zadovoljio, otkupit će ga za tih navodnih 120k €, znači prodali smo povrijeđenog momka za 250 hiljada maraka, koji je za seniore nastupio 4 puta.harden je napisao/la:Je li imao Čatak nastupa za seniore? Čala ga je doveo u Sarajevo, očekivao sam da će kod njega naći svoje mjesto u ekipi, gdje je zapelo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
da nije rafa procjenjivaoTHEC je napisao/la:pa na infu neko rece da su doktori procijenili da od Hamze nema nista i da smo ga zato pustili, ako je stvarno istina onda su nam doktori yebali majku da valja u zadnjih par godina

k'o što mene prozvaše sinoć sad ja selamim tu ljudinu, ako čita

1946
Hahahahaha...sta ima navijac i advokat Nedima Hadzica...hahahahahaPrimorac je napisao/la:Pljuvac se probudiokinosvra je napisao/la:Hoce, na zapadnoj tribini.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šta mislite hoće li Nedim dobiti priliku u evropskim utakmicama?
Zadnja izmjena: kinosvra, dana/u 21 jun 2017, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Da li postoje imena tih doktora sto su procijenili ? I za Alispahica, Saida ?THEC je napisao/la:pa na infu neko rece da su doktori procijenili da od Hamze nema nista i da smo ga zato pustili, ako je stvarno istina onda su nam doktori yebali majku da valja u zadnjih par godina
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
To je tabu tema!Mokes je napisao/la:Da li postoje imena tih doktora sto su procijenili ? I za Alispahica, Saida ?THEC je napisao/la:pa na infu neko rece da su doktori procijenili da od Hamze nema nista i da smo ga zato pustili, ako je stvarno istina onda su nam doktori yebali majku da valja u zadnjih par godina
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prava pitanja!Mokes je napisao/la:Da li postoje imena tih doktora sto su procijenili ? I za Alispahica, Saida ?THEC je napisao/la:pa na infu neko rece da su doktori procijenili da od Hamze nema nista i da smo ga zato pustili, ako je stvarno istina onda su nam doktori yebali majku da valja u zadnjih par godina
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hocemo odgovore, ciji je to potpis bio. Neko je vikendicu zaradio.joker90 je napisao/la:Prava pitanja!Mokes je napisao/la:Da li postoje imena tih doktora sto su procijenili ? I za Alispahica, Saida ?THEC je napisao/la:pa na infu neko rece da su doktori procijenili da od Hamze nema nista i da smo ga zato pustili, ako je stvarno istina onda su nam doktori yebali majku da valja u zadnjih par godina

Nisu za saida krivi doktori jer njemu nije ništa.koljenu
Problem kod saida je uprava tadašnja jer.nije tražila da prodje.fizičko testiranje, trčanje, promjena pravca, duela....
To je.jedan čovjek.tražio iz kluba, radio kao skaut, i više ne radi a mogao nam.spasiti 100 ooo +
Problem kod saida je uprava tadašnja jer.nije tražila da prodje.fizičko testiranje, trčanje, promjena pravca, duela....
To je.jedan čovjek.tražio iz kluba, radio kao skaut, i više ne radi a mogao nam.spasiti 100 ooo +
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ovim je pitanjem možda i zaslužio odlazak s nama u sokerhanu.joker90 je napisao/la:Prava pitanja!Mokes je napisao/la:Da li postoje imena tih doktora sto su procijenili ? I za Alispahica, Saida ?THEC je napisao/la:pa na infu neko rece da su doktori procijenili da od Hamze nema nista i da smo ga zato pustili, ako je stvarno istina onda su nam doktori yebali majku da valja u zadnjih par godina
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hajde sto su krivo procijenili, ali Klub nije nista placao oporavak nakon povrede Cataka.
Cak i kod juniora teze povrede igraci sami placaju...
Cak i kod juniora teze povrede igraci sami placaju...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Karta u Moldaviji za tekmu tri marke i "ceterest" feninga. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja daba ne bih pratio njihovu ligu.miky_hz je napisao/la:Karta u Moldaviji za tekmu tri marke i "ceterest" feninga.

Protiv nas je ta cijena,bit ce da je inace i jeftinija,ipak je ovo EvropaSarajlijica1946 je napisao/la:Ja daba ne bih pratio njihovu ligu.miky_hz je napisao/la:Karta u Moldaviji za tekmu tri marke i "ceterest" feninga.To isto vjerovatno oni kazu za nas. Ali dokazat cemo da smo kvalitetnija ekipa.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
liga im je ko i nasa, losaSarajlijica1946 je napisao/la:Ja daba ne bih pratio njihovu ligu.miky_hz je napisao/la:Karta u Moldaviji za tekmu tri marke i "ceterest" feninga.To isto vjerovatno oni kazu za nas. Ali dokazat cemo da smo kvalitetnija ekipa.

Pyro is not a crime !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Losa do bola.THEC je napisao/la:liga im je ko i nasa, losaSarajlijica1946 je napisao/la:Ja daba ne bih pratio njihovu ligu.miky_hz je napisao/la:Karta u Moldaviji za tekmu tri marke i "ceterest" feninga.To isto vjerovatno oni kazu za nas. Ali dokazat cemo da smo kvalitetnija ekipa.

Ali je volimo svakim danom sve vise i vise.

Mislim da je se klub pored novčane nadoknade za Catakovica ugradilio i procentualno za slijedeći transfer. Ne vjerujem da je samo novčana naknada.
Zadnja izmjena: Chlan, dana/u 21 jun 2017, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa i 45 gostiju.