FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lik » 21 jun 2017, 11:43

Evander je napisao/la:Ban za svako religijsko ili nacionalno pisanje i pominjanje u bilo kojem obliku.
Amin
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 jun 2017, 11:44

miky_hz je napisao/la:Ev vako Lakoste ,nemoze bolje jbg,na dva lista text nemoze se ufatit fino.slikaslika
:bih: :bih: :bih: :bih:

Cala mangup, a gledam onaj izvjestja komsinica i sampras hladno Boga dere igracima za vrijeme utakmice. :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2017, 11:47

Sto provalise Crnkica za psovku :nedam:
Sabrine mi moje!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2017, 11:54

Lakoste je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ev vako Lakoste ,nemoze bolje jbg,na dva lista text nemoze se ufatit fino.slikaslika

Cala mangup, a gledam onaj izvjestja komsinica i sampras hladno Boga dere igracima za vrijeme utakmice. :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Gdje to
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 jun 2017, 11:57

zlo87 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:

Gdje to
od 4:50 je psovka
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 21 jun 2017, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 jun 2017, 11:58

]
4:48 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2017, 12:27

Lakoste je napisao/la:
Veze nema sa FK Sarajevo ovo sto si postavio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 jun 2017, 12:27

Pitar1946 je napisao/la:http://****.ba/ekskluzivno-turkish-airlines-novi-sponzor-bivseg-prvaka-evrope-bosna-royal-u-drustvu-giganata/

MOCNJAZAAAAAAA
Kad stavljate link onda ili tackama odvajajte stranicu s koje je ili ispod nam napisite.
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2017, 12:28

MortemHz je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Veze nema sa FK Sarajevo ovo sto si postavio
Pitao sam ga ja gdje to, jer je povukao paralelu izmedju Cale i njega i naveo ovak primjer. Fuj!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 jun 2017, 12:34

Mirel455 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Čim ovaj novi voli insajderske od moj imenjaka, bocka PB za nagradne igre, pati se sa zarezima, to može biti samo jedan čovjek - Majkl! :kafa: Dosadilo tamo pisati gdje nikog ne iritira, pa je uslijedio povratak. :kafa:
Samo da ne eksplodira k'o Mirel. :lol:

Valjda administracija reaguje na vrijeme.
Mrš u pichku materinu smrade jedan
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

volontiram da odradim ban umjesto Mirela, samo da ga ne ukidate, jer ovo vise majka ne radja :bow: :bow:

@PB nema ovo veze sa tobom, ali lik je neponovljiv.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 21 jun 2017, 12:39

Ni u jednoj ozbiljnom klubu dijete od 21g ti ne moze biti kapiten ekipe. Ovakve stvari mogu proci samo kod nas...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 21 jun 2017, 13:00

DeeWa je napisao/la:Ni u jednoj ozbiljnom klubu dijete od 21g ti ne moze biti kapiten ekipe. Ovakve stvari mogu proci samo kod nas...
jesi ozbiljan?

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 21 jun 2017, 13:02

:twisted: Cala je gospodin :twisted:

slika

kuknjava :urnebes: kuknjava
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 jun 2017, 13:03

dundee je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Ni u jednoj ozbiljnom klubu dijete od 21g ti ne moze biti kapiten ekipe. Ovakve stvari mogu proci samo kod nas...
jesi ozbiljan?
I ja gledam i ne vjerujem sta frajer napisa :facepalm:
1946~

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 21 jun 2017, 13:03

ocigledno da se ti ne razumijes u fudbal :)))

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 21 jun 2017, 13:06

Navedi mi slobodno pet ozbiljnih klubova koji imaju kapitene u21 igrace. Niko ne spori kvalitet mihojevica ali zna se ko se bira za kapitena. Jedan Ronaldo iako je najbolji na svijetu nikad nije mogao biti kapiten jednog reala. Sad je vec dosao u fazu da bi i mogao. Ali za kapitena ti se gleda prije svega iskustvo, da imas mnogo profesionalnih sezona iza sebe i da ce te sudija shvatiti ozbiljno i da mozes imati autoritet ne samo nad igracima i da odlucis nesto ako treba nego u krajnjoj liniji i prema sudiji
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2017, 13:21

DeeWa je napisao/la:Navedi mi slobodno pet ozbiljnih klubova koji imaju kapitene u21 igrace. Niko ne spori kvalitet mihojevica ali zna se ko se bira za kapitena. Jedan Ronaldo iako je najbolji na svijetu nikad nije mogao biti kapiten jednog reala. Sad je vec dosao u fazu da bi i mogao. Ali za kapitena ti se gleda prije svega iskustvo, da imas mnogo profesionalnih sezona iza sebe i da ce te sudija shvatiti ozbiljno i da mozes imati autoritet ne samo nad igracima i da odlucis nesto ako treba nego u krajnjoj liniji i prema sudiji
Partizan je dobio novog najmlađeg kapitena u istoriji. To je Andrija Živković, koji je na utakmici protiv Radničkog iz Niša poneo kapitensku traku sa 17 godina, sedam meseci i 18 dana starosti.

Pre mladog veziste, najmlađi kapiten u istoriji crno-belih je bio Nikola Ninković sa 17 godina, 10 meseci i 12 dana, a upravo je Ninković posle isključenja predao traku Zivkovicu. Treći najmlađi kapiten u istoriji srpskog šampiona je Stevan Jovetić koji je bio devet dana stariji nego Ninković.

U sezoni 2011/12, Kovačić je postao nezamjenjiv u prvom timu. Igrao je uglavnom kao lijevi vezni igrač u formaciji 4-2-3-1. Početkom sezone, pomogao je Dinamu da uđe u grupnu fazu Lige Prvaka nakon 12 godina. Sa samo 17 godina zaigrao je u prvoj postavi Dinama u meču protiv velikog Real Madrida.Prvu Europsku sezonu je završio postigavši gol protiv Olympique Lyon-a, čime je postao drugi najmlađi strijelac u historiji Lige Prvaka.
Također, u ligaškom meču protiv NK Lučko, postao je najmlađi kapiten Dinama ikada, nakon što je zamijenjen Leandro Cufre.

U Dinamu je trener bio Miroslav Blažević, koji mu je dao kapetansku vrpcu kluba, čime je Niko s 18 godina postao najmlađi kapetan u povijesti Dinama.

Hoces jos?

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 21 jun 2017, 13:24

Pa kod nas je Faris Handzic nosio kapitensku sa 18-19 godina ja mislim :D

* Kenan Handzic, ispravka :D
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 21 jun 2017, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2017, 13:24

Evo ti malo i inostranstva i top klubova:

The Fan Park Crew takes a look at some of the players who earned the armband at a surprisingly young age – whether it was the right decision by their respective managers or not.

Fernando Torres – 19 Years Old

Yes, the striker, who fell off the map badly at one point, was captain of boyhood club Atletico Madrid at 19-years-old! Nicknamed ‘El Nino’, he spent six years in Madrid before leaving the captain’s armband and his beloved club for Premier League giants Liverpool.

Aaron Ramsey – 20 Years Old

Arsenal’s Welsh midfielder was signed by the Gunners from Cardiff in 2006 after looking a promising player. Just two years later, the 20-year-old, who was barely a first team regular at the London club, was appointed as permanent captain for his national team! After two years in the job and string of defeats, he was stripped of the armband - but at 24, he could be given the honour again at a later stage.

Francesco Totti – 21 years old

The Italian legend was named captain of AS Roma in 1997, when he was just 21-years-old, and quite remarkably, he still wears the armband today - at 38-years-old. Totti is just seven games away from 700 appearances for his boyhood club, and his leadership and influence is something all aspiring footballers can learn from.

Raphael Varane – 21 Years Old

The Real Madrid centre-back, who was born in France in 1993, became his nation’s youngest ever captain at 21-years-old when he was given the armband after Blaise Matuidi was substituted. He received the honour after just 15 caps for his country, but looked as composed as ever.

Neymar – 22 Years Old

In September 2004, Brazil’s golden boy Neymar was named captain for their friendlies against Ecuador and Colombia. It remains an uncertainty whether Thiago Silva will take back the armband, and Neymar went down in history as one of Brazil’s youngest captains.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kajkutenjoyer, napoleon72 i 27 gostiju.