Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isti 100% i on i uprava doveli isti broj kapitalaca ovo ljeto.joker90 je napisao/la:Živ je brat! U tišini prati i radi, nešto poput naše uprave.
Na kraju prelaznog ćemo suditi i upravi i @BSV-u. Odoh spavati i ja, laku noć svima, osim PB! Kod tebe je negdje oko 18h, ako se ne varam.PitarBordo je napisao/la:Isti 100% i on i uprava doveli isti broj kapitalaca ovo ljeto.joker90 je napisao/la:Živ je brat! U tišini prati i radi, nešto poput naše uprave.
Daj mi bolju ideju od refrešovanja foruma u nadi za postovima “sutra potpisuje XY!”, kad sedmicu prije početka evrope nismo potpisali (haman) nikogPitarBordo je napisao/la: A smo te se fino sjetili, a ti haman ovdje svaki dan inkognito.
Pa dobro, to je varljiva priča. Recimo, kad neko sklepa nekakav imaginarni projekt za rekonstrukciju stadiona koju ni moj unuk neće dočekati onda to šaljemo svim printanim i elektronskim medijima, al` kad 2 prelazna roka niko živ ne prelazi prag kluba onda radimo u tišini!joker90 je napisao/la:Živ je brat! U tišini prati i radi, nešto poput naše uprave.
Eo brate pola 7, pa popistila malo vrućina, danas bilo ugodnih 48°C, splasnulo evo na još ugodnijih 46°C.joker90 je napisao/la:Na kraju prelaznog ćemo suditi i upravi i @BSV-u. Odoh spavati i ja, laku noć svima, osim PB! Kod tebe je negdje oko 18h, ako se ne varam.PitarBordo je napisao/la:Isti 100% i on i uprava doveli isti broj kapitalaca ovo ljeto.joker90 je napisao/la:Živ je brat! U tišini prati i radi, nešto poput naše uprave.![]()
PitarBordo je napisao/la:Nego, raja, vratio vam se Majkl, u njegovom svijetu Ordagić, Obradović, Cvijanović, svi su već tu... Jedini problem je što ih Hurtić još uvijek trenira.![]()
ukocila mu se prangija. spreman je da oplodi golmane u PLjoker90 je napisao/la:Popit će još koju da nakupi urina, a onda dolazi da popiša hejtere i pokaže saidovcima šta je prava desetka!![]()
proklet bio na Božić dvijetisuće deseeteSiouxLukavac je napisao/la:Jutro bordo pićići, ne nadajte se džaba, poruke nema do pocetka lige
koalem je napisao/la:Grob te **** kakve su ovo rasprave, đe sam doš'o
Nadam se!Evander je napisao/la:Ban za svako religijsko ili nacionalno pisanje i pominjanje u bilo kojem obliku.
Moze li bolja slika, nista se ne vidimiky_hz je napisao/la:Mehmed Janjos[emoji122] [emoji123]
aminaleksandar_veliki je napisao/la:Kako si opasan, no mislim da ce doci vise od dva.Pantelija je napisao/la:@aleksandre, dakle, dolaze jos dva![]()
Procitao sam te , sad idi spavaj
Evander je napisao/la:Ban za svako religijsko ili nacionalno pisanje i pominjanje u bilo kojem obliku.
Trenutno korisnika/ca: Djulboni, DzemoSmjecanin, MaroonBjelave, SamoDaKazeem i 57 gostiju.