FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Colic nam je itekako potreban,momak zna zabiti gol,a mi takvog igraca u Zelji trenutno nemamo... potrebna su nam pojacanja,Popovic,Perak su u padu forme,to je evidentno..steta sto se Osim posvadjao sa Stojanovicem koji je trebao doci u Zelju,i ovaj zavrsi u Leotaru...ne znam,puno se Osim kocka...nama treba biti prioritet Evropa..realno nakon ovih katastrofalnih igara ja nas ne vidim na prvom mjestu!..
Nije tačno da smo u ovo doba prošle godine igrali bolje i tečnije. Mnogi od vas možda nisu ni dolazili tad ali mi smo se patili sve do polusezone. Na kraju iste smo bili i peti i daleko od bile kakve priče o tituli. Samo kući smo u tom periodu kiksali tri puta. Ova ekipa može igrati mnogo bolje i igrat će mnogo bolje, dajte joj malo vremena. Jedini smo uz Travnik imali 3 od 4 u gostima, i uprkos tome smo u gornjoj polovini tabele. Olimpik je prvi, a trebali biste vrlodobro znati kako je taj isti Olimpik igrao protiv nas na Koševu. Jel želite da je Željo onakav?
Mi imamo još nekoliko igrača koji su po riječima onih koji su gledali skroz oke, a koji nisu svoju priliku ni dobili. Polako, ljudi, gdje vam se žuri.
PS Van Gaal je prošle godine zabilježio najlošiji start Bayerna u historiji i bio na korak od otkaza u novembru mjesecu. Pola godine kasnije osvojio je titulu, kup i igrao finale Lige prvaka.
Mi imamo još nekoliko igrača koji su po riječima onih koji su gledali skroz oke, a koji nisu svoju priliku ni dobili. Polako, ljudi, gdje vam se žuri.
PS Van Gaal je prošle godine zabilježio najlošiji start Bayerna u historiji i bio na korak od otkaza u novembru mjesecu. Pola godine kasnije osvojio je titulu, kup i igrao finale Lige prvaka.

Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 22 avg 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
nije Ligu prvaka osvojio
Inter je 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
My bad, igrao finale. Svejedno, ne mijenja ništa na poenti.CLS je napisao/la:nije Ligu prvaka osvojioInter je

slazem seelSaik je napisao/la:My bad, igrao finale. Svejedno, ne mijenja ništa na poenti.CLS je napisao/la:nije Ligu prvaka osvojioInter je

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- KB-TM87
- Kontakt:
------------------------------------------------------------ Šehić ---------------------------------------------------------------
----- Radovanović ------------------ Bogičević ----------------------- Kerla --------------------- E. Čolić ------------------
------------------------------------------------------------- Svraka -------------------------------------------------------------
----- M.Bešlija -------------------------------------------------------------------------------------- Višća ---------------------
------------------------------------------------------------- Zeba ---------------------------------------------------------------
--------------------------------------- Rovčanin ---------------------- Popović -----------------------------------------------
Po meni idealna postavka
----- Radovanović ------------------ Bogičević ----------------------- Kerla --------------------- E. Čolić ------------------
------------------------------------------------------------- Svraka -------------------------------------------------------------
----- M.Bešlija -------------------------------------------------------------------------------------- Višća ---------------------
------------------------------------------------------------- Zeba ---------------------------------------------------------------
--------------------------------------- Rovčanin ---------------------- Popović -----------------------------------------------
Po meni idealna postavka

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemojte postavke postavljati nedavno ste to radili.O postavci za utakmice se brine Amar Osim...
Nakon Sirokog i Borca,i Celik kiksao kuci...
Nakon Sirokog i Borca,i Celik kiksao kuci...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
S tim da radovanovic nikad u zivotu nije igrao na toj strani a ni formaciski nije to, mi cemo i ove godine igrati sa jednim napadacem i sa dva zadnja vezna to se definitvno nece mjenjati.KB-TM87 je napisao/la:------------------------------------------------------------ Šehić ---------------------------------------------------------------
Po meni idealna postavka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
ma dobro hajde sve je to nismo iskoristili sanse kaznjeni smo i sta sad.
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
-
- Kontakt:
S kim sljedecu igramo ?
Volim te ŽELJO !
Volim te ŽELJO !
Leotar.amarpustahija je napisao/la:S kim sljedecu igramo ?
Volim te ŽELJO !
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
11/09/2010 Široki Brijeg - ŽeljezničarZeba'93 je napisao/la:Ljudi moji pa nećemo nakon dva gostujuća poraza , početi pljuvati po našem voljenom klubu ... sjetite se onog Želje od prije 2 ili 3 godine ... ova ekipa ima potencijala , zna Amar šta radi .
Može li mi neko nabrojati sljedeća gostovanja do kraja polusezone ? (bio bih mu veoma zahvalan)
ŽELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠIO
25/09/2010 Velež - Željezničar
16/10/2010 Slavija - Željezničar
30/10/2010 Zrinjski - Željezničar
13/11/2010 Borac - Željezničar
Jok bolan, u Dolini. Imali smo dva teška gostovanja zaredom (Travnik, Sloboda), kud ćeš ih više.amarpustahija je napisao/la:
U gostima ?
Ova dosadašnja tri gostovanja (Olimpik manje više ali i to je neko gostovanje) su mila majka za ove što nas cekaju.Hondo je napisao/la:11/09/2010 Široki Brijeg - ŽeljezničarZeba'93 je napisao/la:Ljudi moji pa nećemo nakon dva gostujuća poraza , početi pljuvati po našem voljenom klubu ... sjetite se onog Želje od prije 2 ili 3 godine ... ova ekipa ima potencijala , zna Amar šta radi .
Može li mi neko nabrojati sljedeća gostovanja do kraja polusezone ? (bio bih mu veoma zahvalan)
Ne zna se koji je gori od kojeg, realno.
Npr. Olimpik uredno uzima bodove sa gostovanja, to možemo vidjeti iz kola u kolo.
Došao si da provociraš na tuđu temu? Još jedan ovakav post i ideš na hlađenje. Izvoli...Žbljohar je napisao/la:HA HA gdje ste jaki strumpfovi.
Ne znam sta cekas jos nikad nije nista normalno napisao na forumuMinistaR je napisao/la:Došao si da provociraš na tuđu temu? Još jedan ovakav post i ideš na hlađenje. Izvoli...Žbljohar je napisao/la:HA HA gdje ste jaki strumpfovi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nisam bio nesto optimistican pred ova gostovanja u Travniku i Tuzli ali mislim da ce se igraci sada trznuti i da ce mo bolje odigrati ove utakmice sto nas cekaju a sto se ovih gostovanja tice ja mislim da ce biti lakse igrati protiv npr. Sirokog, tako da se nadam proslogodisnjem uspjehu u mostaru i sirokom gdje smo slavili, isto tako protiv slavije uz veliku podrsku manijka nesto napraviti a sto je najbolje na proljece aBd ceka nas laksi raspored, ali eto ima jos do toga sada protiv leotara treba lagano da se igracima vrati samopouzdanje....idemo dalje..Mandrak je napisao/la:Ova dosadašnja tri gostovanja (Olimpik manje više ali i to je neko gostovanje) su mila majka za ove što nas cekaju.Hondo je napisao/la:11/09/2010 Široki Brijeg - ŽeljezničarZeba'93 je napisao/la:Ljudi moji pa nećemo nakon dva gostujuća poraza , početi pljuvati po našem voljenom klubu ... sjetite se onog Želje od prije 2 ili 3 godine ... ova ekipa ima potencijala , zna Amar šta radi .
Ne zna se koji je gori od kojeg, realno.
Npr. Olimpik uredno uzima bodove sa gostovanja, to možemo vidjeti iz kola u kolo.
centarfor i bekovi nam trebaju pod hitno a prioritet je desni bek ,svaka cast colicu i stanicu koji je klasicno krilo ali mi 2 tekme primamo 2 gola na isti fazon lagan centarsut sa desne strane i lagan gol ,o napadu na pricam ja sam uvijek podrzavao lazu i cijenim to sto se bori sa 2 igraca gradi ali brate napadac si i tvoje je da dajes golove ona igra mi vise lici na rukometnu nego na fudbalsku ,mislim da markovic i colic ce biti ti koji ce donijeti potrebni kvalitet bas na tim pozicijama ,i dalje sam siguran da je ovaj tim zelje kvalitetniji za nijansu od prethodnog a to ce vrijeme pokazati
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 22 avg 2010, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nije sramota izubiti, ali jeste za tri sata igre ne dati gola. Amare nabavi centarfora (igrać koji daje golove i iz nemogućih situacija, a o zicerima da ne govorim) pa tamam opet gubili, ali barem sa 2:4, a ne 'vako ko zadnji levati. Ne mogu vjerujem da na dunjaluku za nas nema centarfora i da se za ovih godinu dana nije mog'o dovesti pa na godinu, na godinu. Volio bi da griješim, ali mi sa ovakvom ekipom i bez pravog napadača samo na sreću u gostima možemo go dati. Na preostalih 5 gostovanja je velika premija ako uzemo 2-3 boda. Sa formacijom 5-5-0 ili 4-6-0 fakat teško da može bolje. Bojim se i da kući ne bude kikseva jer meni ova igra i ekipa nimalo ne uljeva povjerenje. Nisam gled'o sve tekme, ali i ne treba se tu nešto puno gledati da se vidi ko može i ko zna, ako ne može i ne zna niti će ikad moći i znati.
Nisam ni protiv koga od igraća, Amara pogotovo (mada se bojim njegove tvrdoglavosti), ali ako hoćemo nešto ove sezone pod hitno pojačanja u ovih 10-ak dana koliko je ostalo da se nabave. Osam ekipa će se boriti za Evropu, a mi sa trenutnim kadrom možemo samo ludom srećom do iste. Prošla sezona nije mjerilo jer ono je bilo za sedam braće na Bistriku i pitanje da li se to može više ponoviti. Ko misli da imamo fudbalere nek' se samo sjeti Hapoela. Ovog Želju na krkanluk svako može dobiti, a da ne govorim ako zagusti i da se svira nepostojeći penal i golovi iz offside-a. Treba se nadati boljem, ali ako se nešto u ovih 10-ak dana dramatično promjeni. U protivnom, nek' nam je Bog na pomoći.
Nisam ni protiv koga od igraća, Amara pogotovo (mada se bojim njegove tvrdoglavosti), ali ako hoćemo nešto ove sezone pod hitno pojačanja u ovih 10-ak dana koliko je ostalo da se nabave. Osam ekipa će se boriti za Evropu, a mi sa trenutnim kadrom možemo samo ludom srećom do iste. Prošla sezona nije mjerilo jer ono je bilo za sedam braće na Bistriku i pitanje da li se to može više ponoviti. Ko misli da imamo fudbalere nek' se samo sjeti Hapoela. Ovog Želju na krkanluk svako može dobiti, a da ne govorim ako zagusti i da se svira nepostojeći penal i golovi iz offside-a. Treba se nadati boljem, ali ako se nešto u ovih 10-ak dana dramatično promjeni. U protivnom, nek' nam je Bog na pomoći.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!