FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

melandri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la melandri » 22 avg 2010, 00:33

faba je napisao/la:JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE
I SAMO TEBI TEBI DAJEM SVE
SA SJEVERA CES CUTI NASU PJESMU
SARAJEVO VOLIM TE

8-)
al niste nam ukrali pjesmu, ma jock :oops: :oops:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 avg 2010, 00:35

kralj_je_mrtav je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Pinki tm`87 je napisao/la:Sto je najgore stavili tu sliku na naslovnicu :mrgreen:
Što da ne, besplatna reklama. Ne postoji loš publicitet!
Ma cisto sumnjam da je ovo besplatna reklama, platio im SS garant. Jao cirkusa oni naku parolu, a ovi im istu stave na naslovnicu. 1:0 za SS igra se sudijsko.
Haha, sportsport.ba uvijek korak ispred svih. :) Mozda cu izazvati neke negativne komentare, ali stvarno vam je smijesno ovo "u inat svima". :roll:

Hamzic je davno trebao dobiti sansu, posebno mi se svidjelo to sto odlicno prati igru. Takodjer, cini se kako Varesanovic i nije tako los trener.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 22 avg 2010, 00:35

Zato sto su vecina nasih igraca trenutno djeca FKS , vole ga ko mater rodjenu ;)

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 22 avg 2010, 00:37

melandri je napisao/la:
faba je napisao/la:JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE
I SAMO TEBI TEBI DAJEM SVE
SA SJEVERA CES CUTI NASU PJESMU
SARAJEVO VOLIM TE

8-)
al niste nam ukrali pjesmu, ma jock :oops: :oops:
:D :D :D
Koju?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 avg 2010, 00:38

Live Sarajevo - Čelik si pratio na SS.ba i pisalo da su HZ bacile suzavac? Pogriješio si portal, definitivno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 avg 2010, 00:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Evo i ja nesto da napisem.
Odusevljen sam u svim segmentima.Prvo igra jako dobra sa obzirom da je Zrinjski jako kvalitetan protivnik.Bolji i od Celika i SLobode zajedno.Kojasevic prekucao ligu.On bi bio pravo pojacanje DInamu a ne nama..
Keno odigrao dobro na svojoj pozicji. U kratko zadovoljan sam svim igracima sem Todorovicem,trudio se ali ispada momak. Kad se vrati Lede i brazilac kad dobije papire ...pa gdje ce nam kraj biti..:D
Pogotovo mi se svidjelo drugarstvo izmedju igraca i borba na terenu.Bukvalno glavom na kopacku idu. Trce do posljednjeg atoma snage.Treba poraditi na kontrama i realizacijom,ostalo je za 10 :)
Sto se sjevera tice..nemam rjeci :D Truba draaama! Spica samo takva. Istok navijao sa nama 80% vremena. Znaci prava atmosfera bila.
A u vezi one parole.Vec duze vrjeme San i ovaj portal pisu protiv nas iako nemaju nikakve dokaze. Oni debili iz San novina su lupili kako mi nedamo legendama da udju na stadion,kako moraju kupiti karte..onda samo jedno jutro bane naslov "Raskol u upravi FkS" a to veze sa vezom nema..
Izvini sarajlija 89 morao sam :D
Ajde samo mi daj kakav podatak koji ce pokazati istinitost tvojih tvrdnji da ovaj portal ima nesto protiv vas.
Nek si ti i tvoj portal u pravu a 4000 navijaca Sarajeva nije.

tumadre

Post Postao/la tumadre » 22 avg 2010, 00:39

MinistaR je napisao/la:Live Sarajevo - Čelik si pratio na SS.ba i pisalo da su HZ bacile suzavac? Pogriješio si portal, definitivno.
pratio nisam jer sam bio na utakmici al mnogi kazu da je tako bilo, zato je parola i napravljena.. ali kao sto rekoh to je samo jedan od primjera ;)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 avg 2010, 00:43

Sarajevo odlično, sjever odličan i radi ovakvih utakmica se živi ! A za ovog momka koji kaže da ono "U inat svima" je bezveze samo da kažem. Da je bezveze ne bi se ti hvat'o za to i nešto pričao o tome, jer ako imaš svoj klub i svoju grupu okreni se njoj i problemima u istoj/m, a okani se nas i naših parola ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 22 avg 2010, 00:45

kolika je bila posjeta večeras?hvala ;)

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 22 avg 2010, 00:47

HZSA !

:twisted: :twisted: :twisted:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 avg 2010, 00:51

Evo, za vašu informaciju, našao sam tekst koji je na portalu (live prenos) bio objavljen za vrijeme incidenata na Koševu u susretu Sarajevo - Čelik, odigranog u srijedu.
Neredi na sjevernoj tribini gdje se nalaze domaći navijači, bačen je i suzavac, a sudija Skakić je nakratko prekinuo utakmicu.
Igrači oba tima, zajedno sa sudijskom trojkom, povlače se u svlačionice!

dinGospo_SA
Kontakt:

Post Postao/la dinGospo_SA » 22 avg 2010, 00:51

junuz23 je napisao/la:Zato sto su vecina nasih igraca trenutno djeca FKS , vole ga ko mater rodjenu ;)
kojasevic, hamzagic, gutic, todorovic, arsenijevic, jahovic, suljic, vucina... tako da ti prica bas i ne stoji ;)

tumadre

Post Postao/la tumadre » 22 avg 2010, 00:51

MinistaR je napisao/la:Evo, za vašu informaciju, našao sam tekst koji je na portalu bio objavljen za vrijeme incidenata na Koševu u susretu Sarajevo - Čelik, odigranog u srijedu.
Neredi na sjevernoj tribini gdje se nalaze domaći navijači, bačen je i suzavac, a sudija Skakić je nakratko prekinuo utakmicu.
Igrači oba tima, zajedno sa sudijskom trojkom, povlače se u svlačionice!
editovano kolko ja znam.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 avg 2010, 00:56

Zagore ispravljaj bolan kako če napisati" probio Kojašević po lijevoj strani centrirao a najbolje se snašao Vučina Ščepanović".Ne znam koju utakmicu je gledao autor texta ali je sigurno bilo ovako :"Jahović izbacio tri igrača Zrinjskog na desnoj strani centrirao a V.Ščepanović sa tri-četiri metra pospremio loptu u gool!"Text napisao H:Ljevo tako da ko nije bio na utakmici odma če svatiti da je Kojašević asistent a ne Jahović .Znam da možeš reči dešava se ali brate dokle više daj nek se malo potrudi sigurno ne radi za orahe ili ako je na nekim drogama nek se liječi pa nismo mi budale pa da se izmišljaju akcije ili igrači ili strane malo kritike nije na odmet!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 22 avg 2010, 01:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 avg 2010, 00:58

Mozel se kakva posebna tema otvoriti za ovu raspravu hz vs sportsport.ba :)
Zao mi poslije svega veceras vidjenog da gledam kako se ova kvari raspravama :)

MOCNO DJELUJEMO NA TERENU, A I TRIBINAMA 8-)

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 22 avg 2010, 01:01

Definitivno napredak u igri...dosta tecnija igra u odnosu na ono protiv Celika...Kojasevic dobar,samo jos da nauci da koristi i desnu nogu..neosporan talenat i kvalitet,ali mora jos da u glavi rijesi par stvari i da ne dozvoli da ga onako "ponese" i da se ne zabija bespotrebno u protivnicke igrace,a i bilo je i nekoliko pogresnih dodavanja s njegove strane...Hamzagic se trudio,ali mi je djelovalo da na momente ostaje bez daha...sve u svemu veza jako dobra, bprbena, sa nekoliko strasnih ubacivanja...samo da se vise krecu u tranziciji bice extra (da se ne desava da Kojasevic povuce loptu,a vecina ih ostane na centru iako vide da Kojasevic ide na 4 igraca Zrinjskog)..Sta reci o odbrani nakon utakmice u kojoj protivnik ne uputi sut na gol...No comment...Jahovic kvalitetom i formom definitivno ispred Avdica,ali i Avdic bi se vjerovatno "stvorio" na lopti kod jedne od onih prilika...:) Kao sto rekoh prvom recenicom,napredak je evidentan uz prostora da sa ovakvim kvalitetom moze jos bolje...
O navijacima je suludo trositi rijeci...Domaci zadatak za one koji sebe nazivaju navijackim skupinama...SAVRSENO!!!!
P.S. Krivo mi sto ne ubaci bar pred kraj malog Suljica,cisto radi podrske zbog promasenih sansi u prosloj tekmi....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 avg 2010, 01:02

drajkula_zlo je napisao/la:

evo iskreno ispod 10 000 nije bilo i jedino je Avazov Sport i Sarajevo X napisali da je bilo 10 000 a vi odma docekali 7 000 ko iz topa ccc... :shock: :shock: :shock:
Žao mi je ako su FKS i UNFKS oštećeni takvom (ne)tačnom informacijom, ali ne vidim kako napisati tačan podatak gledalaca na jednoj utakmici bh. lige. Daleko smo mi od Zapada, nemamo uslove...

Da je napisano 10 hiljada, onda bi vjerovatno bilo 12 ili 14 hiljada... To je, obično, tako. Podrazumijeva se.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 22 avg 2010, 01:03

sekac je napisao/la:Zagore ispravljaj bolan kako če napisati" probio Kojašević po lijevoj strani centrirao a najbolje se snašao Vučina Ščepanović".Ne znam koju utakmicu je gledao autor texta ali je sigurno bilo ovako :"Jahović izbacio tri igrača Zrinjskog na desnoj strani centrirao a V.Ščepanović sa tri-četiri metra pospremio loptu u gool!"
POTPIS!!! Valjda su ostali ocarani Kojasevicem pa im se covjek prividja svuda...:D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 avg 2010, 01:04

aleksandar_veliki je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:ev najsmjesniji i najsvjeziji primjer 7000 na kosevu HAHAHAHAHAHHAHAHHHHAHHAHAHAHA :D :D :D :D
A pa dokle?

zna se vrlo doro ko je bacio necemo se pravitri ludi ;)
Ajmo ovako, mislim da sam tebi pisao na pp, a evo ovdje cu sad. Kada uprava svakog kluba bude radila transparentno, odnosno kada javno izadje s podatkom kao u svim normalnim zemljama o broju prodatih karata, a ne da muljaju, oni znaju zbog čega, onda ce biti i tacan broj gledaoca. Dakle oni javno, prodali smo 10.000 nadodas na to 500 pretplatnickih i eto cifre. E sad drugo, koliko je po tebi bilo na sjeveru, koliko na zapadu i istoku.
3000 sjever 3500/4000 istok i 2000 zapad :)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 avg 2010, 01:08

drajkula_zlo je napisao/la:evo iskreno ispod 10 000 nije bilo i jedino je Avazov Sport i Sarajevo X napisali da je bilo 10 000 a vi odma docekali 7 000 ko iz topa ccc... :shock: :shock: :shock:
Pises lazi. Sa-x je objavio da je bilo 8.000, a jedan od konkurentskih portala sportsport-u je takodjer objavio da je bilo 7.000. Ali ne, ss.ba je protiv vas. U inat svima! :roll:

Hajde malo pisite o igri, ima i nas koje zanima ucinak pojedinih igraca, ne samo ono sto se desavalo na tribini. Dva posta nisam procitao u kojima se pisalo o igri.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 22 avg 2010, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 21 gost.