FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ubit rumune lažne nogama usta
Mozemo li ikako ove iz Hong Konga zeznut pa da im uvalimo Husejinovica il Ahmetovica, moze obojicu u paketu, a oni nama Komazeca. Jos je blizu lik, hajde Faruče prvim avionom za Crnu Goru, pa nagovori ga..

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Aha i onda ce takvi biti najzesci u ye8avanju svega po redu i priklinjanjuPitarBordo je napisao/la:Ništa od toga vidiš da likovi hladnokrvno kažu da je ova ekipa u rangu one sa Stojčevom, Cimijem, Velkoskim itdzagorski je napisao/la:Treba poceti sa otvorenim iskazivanjem nezadovoljstva prema rukovodstvu i vlasniku kluba,putem transparenata i skandiranja na utakmicama,putem zvanicnih saopstenja Hz itd. Klub fakat ide ka nivou prosjecnog ili cak ispodprosjecnog clana stote svjetske lige.
Svaki haman prelazni rok amnezija.

pa i nece bas, cak ce da bude i teze uci i u ligu prvaka i u evropa ligu,jedino sto ce za nas biti dobro je sto ce prvak igrati malo vise utakmica, bez obzira i ako ispadnu odmah u prvom pretkolu igrat ce onda posebne kvalifikacije za evropa ligu, pa ce to biti malo vise utakmica nego dosad sto je, ali ostalim nasim timovima ce biti tezezagor1987 je napisao/la:Od sljedece sezone ide novi sistem,pa ce biti lakse za ove klubove iz losijih liganukleusmember je napisao/la:ova kosovska trepča sa koeficijentom 0 ima pravo dobre šanse da prodje u 3 pretkolo lige prvaka što je nama iz fildzana poprilična nedostižnost,igraju prvo kolo sa nekim iz farskih ostrva a onda idu na neke islandjane,baš da se čovjek dobro zapita za smisao svega
VVVBK
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja...zagorski je napisao/la:Aha i onda ce takvi biti najzesci u ye8avanju svega po redu i priklinjanjuPitarBordo je napisao/la:Ništa od toga vidiš da likovi hladnokrvno kažu da je ova ekipa u rangu one sa Stojčevom, Cimijem, Velkoskim itdzagorski je napisao/la:Treba poceti sa otvorenim iskazivanjem nezadovoljstva prema rukovodstvu i vlasniku kluba,putem transparenata i skandiranja na utakmicama,putem zvanicnih saopstenja Hz itd. Klub fakat ide ka nivou prosjecnog ili cak ispodprosjecnog clana stote svjetske lige.
Svaki haman prelazni rok amnezija.

Samo Saraj'vo.
Kad se nudio Komazec, svi su mu se sjetili najmilijih jer je otisao iz Sarajeva na nacin kakav je otisao...
A gle sad mole Boga da dodje
Dobili smo Hadzica, neka momak igra godinu dana...
Ako se vidi da moze, njega gurati maksimalno... Kakvi Komazeci, Bekici i pizdde materine...
Giuraj talentovanu djecu u vatru,cim prije tim bolje i za nas i za samu " djecu".
A gle sad mole Boga da dodje

Dobili smo Hadzica, neka momak igra godinu dana...
Ako se vidi da moze, njega gurati maksimalno... Kakvi Komazeci, Bekici i pizdde materine...
Giuraj talentovanu djecu u vatru,cim prije tim bolje i za nas i za samu " djecu".
Mi kao nacija živimo u prošlosti, pa me tako i ne čudi većina postova napisanih ovde...
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Da ja sračunam nešto... Nama, ako hoćemo biti ozbiljan klub, trebaju dobar stadion, dobar trening centar, centar za mlađe kategorije i dobro osoblje oko toga. U najjeftinijoj varijanti koja se do sada spominjala stadion bi koštao 20 miliona eura, ono zdanje što se pravi na Butmiru košta 9 miliona eura, zanemarimo sve druge troškove.
U najjeftinijoj varijanti da bi bili ozbiljan klub treba zaokruži 30 miliona eura. Znam da je godišnji budžet Sarajeva jedno vrijeme bio oko 2 milione eura. Kako?
U najjeftinijoj varijanti da bi bili ozbiljan klub treba zaokruži 30 miliona eura. Znam da je godišnji budžet Sarajeva jedno vrijeme bio oko 2 milione eura. Kako?
- TobeYarabi
- Kontakt:
dace nam amidzaArnelv52 je napisao/la:Da ja sračunam nešto... Nama, ako hoćemo biti ozbiljan klub, trebaju dobar stadion, dobar trening centar, centar za mlađe kategorije i dobro osoblje oko toga. U najjeftinijoj varijanti koja se do sada spominjala stadion bi koštao 20 miliona eura, ono zdanje što se pravi na Butmiru košta 9 miliona eura, zanemarimo sve druge troškove.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Svaka cast za upravu, jedna poruka a 2 igraca. Bit ce ovo top ekipa. Dajte te Moldavce.

Ma salim se, malo da razdrmam i sebe i vas u ovom iscekivanju tih poruka hebenih.
- TobeYarabi
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:Ma salim se, malo da razdrmam i sebe i vas u ovom iscekivanju tih poruka hebenih.

-
- Kontakt:
Zasto nema neki izvjestaja s priprema ? toliko portala ,tv kuca ,novinara nigdje ne naleti na neku reportazu s priprema FKS a za 10 dana igramo europsku utakmicu . ima li neko da napravi taj interviju s upravom da kazu ciljeve i strategiju za iducu sezonu s trenerom isto sta on ocekuje itd . ne znam zasto se boje izaci u javnost i reci kako stvari stoje ovako su se skrivali isto u januaru ,reci nema pojacanja okrecemo se mladjim niko nece radi tog prestati navijati za FKS .
Strasna posjeta ce biti na ovoj Euro tekmi 

Možda na bjelasnici trenira 5-6 pojačanja pa ih skrivaju od kamera i javnosti da Sokiramo kiprane 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nasi se bave viberom na zvanicnoj. Sta ce nam pojacanja. Samo udri po marketingu. Mada sam misljenja da su pobjede, trofeji pune tribine najbolji marketing sponzori ce tad sami dolaziti. Ali sta zna mali covjek.Pantelija je napisao/la:Možda na bjelasnici trenira 5-6 pojačanja pa ih skrivaju od kamera i javnosti da Sokiramo kiprane

Možemo komotno samo jednu tribinu otvoriti za ovu tekmu! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ovo me podsjeti na jednu seriju M(j)ešoviti brak, kada se dvojica likova udružili da prodaju igrače i doveli jednog momka iz nekog sela i ovaj drugi lik ga prvom uvalio u kuću da ne plaća stanarinu, a taj prvi lik se ženi pravda to je zato da ga strani menadžeri ne uhvate nama ispred nosa, momak zlata vrijediPantelija je napisao/la:Možda na bjelasnici trenira 5-6 pojačanja pa ih skrivaju od kamera i javnosti da Sokiramo kiprane

Ma ako bude nula gore ili pobjeda biće raje. Jedno 7 - 8 milja bi mjera bilo. Dobro bi bilo da otvore recimo samo sjever i istok kao onda protiv Orebra.joker90 je napisao/la:Možemo komotno samo jednu tribinu otvoriti za ovu tekmu!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.