Da je uzeo waaaaaay to much, a dao waaaaaaaaaaaaaaaaay to little. On ako zaigra u Evropi onda je8eš nas sve Čala u dupe više.MortemHz je napisao/la:E al' zamisli da ponovi ono protiv Levskog na nekoj europskoj utakmici, raja bi se sjebala, ne bi znala sta da misle o njemu vise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A u play-off utakmici?PitarBordo je napisao/la:Da je uzeo waaaaaay to much, a dao waaaaaaaaaaaaaaaaay to little. On ako zaigra u Evropi onda je8eš nas sve Čala u dupe više.MortemHz je napisao/la:E al' zamisli da ponovi ono protiv Levskog na nekoj europskoj utakmici, raja bi se sjebala, ne bi znala sta da misle o njemu vise

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Nećemo sad biti i nadobudni on top of everything else.MortemHz je napisao/la:A u play-off utakmici?PitarBordo je napisao/la:Da je uzeo waaaaaay to much, a dao waaaaaaaaaaaaaaaaay to little. On ako zaigra u Evropi onda je8eš nas sve Čala u dupe više.MortemHz je napisao/la:E al' zamisli da ponovi ono protiv Levskog na nekoj europskoj utakmici, raja bi se sjebala, ne bi znala sta da misle o njemu vise
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi li umro od necega? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Said ce fuliti penal u play off-u protiv Milana. Uci ce umjesto Petraka.
Citirajte me za koji mjesec :kaHva:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Adrian bogdan: "sad mi ne možemo reći sa mnogo" (kapacitet 34500). ekipa je završila na nacionalnom prvenstvu u trećem memte.
Predsjednik belʹtskoy "zora" adrian bogdan dijele mišljenje o ishodu evropske lige evrope sa dopisnik Moldfootball.com
- vi ćeš evropsko prvenstvo u sarajevu iz bosne i hercegovine, koja je bila na trećem mjestu na šampionatu u zemlji, kako to od protivničkih?
- smo da je ovo odličan protivnik koji ima nacionalnu reprezentaciju. Nadam se da će og jula će u nas, a smo će da se. Nema mnogo informacija o timu u sarajevu. Svi znamo da su zauzeli treće mjesto. Svirali smo u zimskom kampu u turskoj sa " iz bosne i osvojili, oni su održane šesto mjesto. nadam se da ćemo danal̂njeg do narednog kruga. pozivamo sve navijače na stadion " zimbru ", kao mi takmičenje u takmičenje U ovom stadionu i predstavljaju moldavija. Nada se da će vidjeti mnogo navijače kao moguće, kao što moramo njihovu podršku.
- da li sretan sa rezultatima?
Ne možemo da ili nezadovoljno. Će o tome posle dvije utakmice. Najvažnija stvar je da allah daje pritisak i dobri sreće kroz ovu rivala. I tako ću se reći da sam sa tobom, a sada ne možemo reći.
- prvi meč možete igrati u kuću je?
To je plus, jer smo svi navijači koji podržavaju zore, i trebamo njihovu podršku.
Predsjednik belʹtskoy "zora" adrian bogdan dijele mišljenje o ishodu evropske lige evrope sa dopisnik Moldfootball.com
- vi ćeš evropsko prvenstvo u sarajevu iz bosne i hercegovine, koja je bila na trećem mjestu na šampionatu u zemlji, kako to od protivničkih?
- smo da je ovo odličan protivnik koji ima nacionalnu reprezentaciju. Nadam se da će og jula će u nas, a smo će da se. Nema mnogo informacija o timu u sarajevu. Svi znamo da su zauzeli treće mjesto. Svirali smo u zimskom kampu u turskoj sa " iz bosne i osvojili, oni su održane šesto mjesto. nadam se da ćemo danal̂njeg do narednog kruga. pozivamo sve navijače na stadion " zimbru ", kao mi takmičenje u takmičenje U ovom stadionu i predstavljaju moldavija. Nada se da će vidjeti mnogo navijače kao moguće, kao što moramo njihovu podršku.
Ne možemo da ili nezadovoljno. Će o tome posle dvije utakmice. Najvažnija stvar je da allah daje pritisak i dobri sreće kroz ovu rivala. I tako ću se reći da sam sa tobom, a sada ne možemo reći.
To je plus, jer smo svi navijači koji podržavaju zore, i trebamo njihovu podršku.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam tek sad skontao da je8eni UEFA Super Cup se igra u je8enoj Makedoniji... A nama ne daju na Bordo Areni da ugostimo isti. Pffft.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Adrian bogdan: "sad mi ne možemo reći sa mnogo" (kapacitet 34500). ekipa je završila na nacionalnom prvenstvu u trećem memte.

Samo Saraj'vo.
belosevic28 je napisao/la:Said ce fuliti penal u play off-u protiv Milana. Uci ce umjesto Petraka.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
daj da se saberemo mi s foruma da platimo paoku, nek vrati cimirota. vrati se cimi, sve ti je oprošteno
4.10.2009.
@PitarBordo ma reko da se raja malo nasmije hahahaha 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Hahaha kako volim bacit neku bombu i na svoj račun samo da se raja smije. A one što misle da si glup, pustiš da žive u neznanju.Zagor je napisao/la:@PitarBordo ma reko da se raja malo nasmije hahahaha

- PitarBordo
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:@PitarBordo ma reko da se raja malo nasmije hahahaha
Al' prevelo kako bi i dijasporaš sa osnovnom školom preveo hahahaha
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
ova kosovska trepča sa koeficijentom 0 ima pravo dobre šanse da prodje u 3 pretkolo lige prvaka što je nama iz fildzana poprilična nedostižnost,igraju prvo kolo sa nekim iz farskih ostrva a onda idu na neke islandjane,baš da se čovjek dobro zapita za smisao svega
VVVBK
VVVBK
Treba poceti sa otvorenim iskazivanjem nezadovoljstva prema rukovodstvu i vlasniku kluba,putem transparenata i skandiranja na utakmicama,putem zvanicnih saopstenja Hz itd. Klub fakat ide ka nivou prosjecnog ili cak ispodprosjecnog clana stote svjetske lige.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa od toga vidiš da likovi hladnokrvno kažu da je ova ekipa u rangu one sa Stojčevom, Cimijem, Velkoskim itdzagorski je napisao/la:Treba poceti sa otvorenim iskazivanjem nezadovoljstva prema rukovodstvu i vlasniku kluba,putem transparenata i skandiranja na utakmicama,putem zvanicnih saopstenja Hz itd. Klub fakat ide ka nivou prosjecnog ili cak ispodprosjecnog clana stote svjetske lige.

Svaki haman prelazni rok amnezija.

Samo Saraj'vo.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Rekli su iz UEFA-e da moze, ali na onoj prvoj sto smo napravili. Ona druga u obliku broda im se ne svidja zato sto su je selefije crtale[emoji1]PitarBordo je napisao/la:Ja sam tek sad skontao da je8eni UEFA Super Cup se igra u je8enoj Makedoniji... A nama ne daju na Bordo Areni da ugostimo isti. Pffft.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Od sljedece sezone ide novi sistem,pa ce biti lakse za ove klubove iz losijih liganukleusmember je napisao/la:ova kosovska trepča sa koeficijentom 0 ima pravo dobre šanse da prodje u 3 pretkolo lige prvaka što je nama iz fildzana poprilična nedostižnost,igraju prvo kolo sa nekim iz farskih ostrva a onda idu na neke islandjane,baš da se čovjek dobro zapita za smisao svega
VVVBK
Milose vrati se, sve ti je oprosteno ! Kakav doktor s loptom.
Trenutno korisnika/ca: fks74, Tatamata1946 i 35 gostiju.