FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Manuel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Manuel » 20 jun 2017, 00:22

Zasto bi iko od njih sebe udarao u stomak i govorio to sto ti spominjes.Svi se uvalili,uzme se fina para,zivi se lijepo i sto im sad treba to da izjave koliko su para obezbjedili i tako te stvari.Bosnjo voli vise pare nego ista na svijetu.Vjeru prodaju za pare a ne nesto drugo.

Pitanje je samo mozemo li mi proci ovu Moldavsku ekipu.Znamo svi da smo favoriti al znamo svi da nismo mogli dobiti jednu Krupu,Radnika itd.u ovo nasoj ligi i znamo svi kolko smo ocajni al opet raja vjeruje.Ne znam sto al vjeruje.Blagi smo favoriti al da cemo lako proci necemo.Nekad se nadalo prolasku protiv Cluja jer smo imali ekipu da ih prodjemo a sad muku mucimo sa nekim Albancima,Moldavcima itd.Ako i ove prodjemo u drugom nam je kantanje ako cemo iskreno al barem da je doci do drugog pretkola ako nista.Jedini plus je sto igramo prvu na strani i sto sa postignutim golom imamo fine sanse da prodjemo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jun 2017, 00:23

Pomirite se s tim da nikad niko neće izać' u javnost i pričat o finansijama, koliko je Tan uložio itd. Dan kad to urade bit će bivši, što zbog pritiska navijača nakon što zvanično čuju da ne napadamo titulu, što zbog samog Tana kome se to ne bi svidjelo. Oni uzimaju dobre pare i za to će nam mazat oči godinama. Što rek'o Nikola Kojo u 'Lepa sela lepo gore': "Dok je ćopavi Zagorac (utrpani Kinez) trpao u dupe američke dolare, znali ste da kenjate o bratstvu i jedinstvu (kapitalcima), i da se smeškate jedni drugima." To je njihov zadatak za javnost, da Valentin najavi tri velika pojačanja a na kraju ćemo jedva i ove akademce očuvat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2017, 00:28

Ma znam, svjestan sam toga. Ali ja od stida ne bi mogao hodati po ovom gradu, bar ja! Haman je obraz danas jeftin.
@manuel @skoroalen
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 20 jun 2017, 00:30

joker90 je napisao/la:Daj i Murgu onog, samo nek neko više šarne! :cry:
Čujem ga neku noć na čaršiji, kaže "ne daju mi ugovor" :lol: Makar nećemo dobiti novog Lelića.
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2017, 00:34

fico je napisao/la:
Čujem ga neku noć na čaršiji, kaže "ne daju mi ugovor" :lol: Makar nećemo dobiti novog Lelića.
Gdje je onaj Alispahić da se vrati na cenera? Ostao nam je dužan detonaciju!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 20 jun 2017, 00:35

Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane :thumbup: :opaopa:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 jun 2017, 00:39

Silkoni je napisao/la:Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane :thumbup: :opaopa:
Hahahahaha tesko al dobro pitanje :clap:

Kad je igrao Stojcev pljuvao ga ko je stigao,te spor,te ne trudi se,prevara od igraca ovo ono.Ode Stojcev dodjose drugi kad sad na forumu plakanje za Stojcevom.Kakva je on klasa bio,sam izbacio Atromitos i tako te stvari :rol:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 jun 2017, 00:39

I ovaj Videoton odron bio koliko vidim..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2017, 00:41

Silkoni je napisao/la:Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane :thumbup: :opaopa:
Pa kako da ne, Mato Jajalo, jel mu neko nešto pronašao i zahaturio? Cimirot? Mihojević? Znači da se može sve, samo je pitanje znanje, stručnost i pare.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 jun 2017, 00:43

Manuel je napisao/la:

Kad je igrao Stojcev pljuvao ga ko je stigao,te spor,te ne trudi se,prevara od igraca ovo ono.Ode Stojcev dodjose drugi kad sad na forumu plakanje za Stojcevom.Kakva je on klasa bio,sam izbacio Atromitos i tako te stvari :rol:
Gol Širokom, gol Slaviji za titulu, majstorija na derbiju, golčina Haugesundu, bravure protiv Atromitosa i tako te stvari...

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 20 jun 2017, 00:44

Ako ne prođemo prvo pretkolo, isključivi krivac je uprava, znači svi koji učestvuju u pregovorima i realizaciji transfera. Od Faruka do Valentina.
Samo naprijed Saraj'vo!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 jun 2017, 00:45

ajdohordas je napisao/la:
Manuel je napisao/la:

Gol Širokom, gol Slaviji za titulu, majstorija na derbiju, golčina Haugesundu, bravure protiv Atromitosa i tako te stvari...
U prevodu majstor al ni tad nam nije valjao kao ni mnogi sada.Ne mozes raji ugoditi.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2017, 00:51

Naravno da bi... Leon Benko recimo.

Prestanimo s tim "nama niko ne odgovara," "ne može raji niko ugoditi..." Smiješno zvuči. Toliko igrača u zadnjih 10 godina je zadovoljilo bez problema i nije razočaralo.
Samo Saraj'vo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 jun 2017, 00:53

Tele33 je napisao/la:Ako ne prođemo prvo pretkolo, isključivi krivac je uprava, znači svi koji učestvuju u pregovorima i realizaciji transfera. Od Faruka do Valentina.
Ma kakav Faruk, on zenu svoju ne bi mogo nagovoriti da potpise za nas :puke: :puke:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

High

Post Postao/la High » 20 jun 2017, 00:55

:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 jun 2017, 01:02

joker90 je napisao/la:
fico je napisao/la:
Gdje je onaj Alispahić da se vrati na cenera? Ostao nam je dužan detonaciju!
Samo te posmatram :urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2017, 01:04

High je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš pratim sad ovu Zariju, pa ovo je osrednja ekipa, stvarno ništa posebno, imam neki osjećaj da ćemo ih uništiti prvo u Moldaviji, pa onda kući i da će raja ponovo početi vjerovati u ove momke.
U ligi su izgubili ukupno pet utakmica i kući igraju veoma dobro, prosjek datih golova na domaćem terenu im je skoro dva gola po utakmici, a na strani su treći tim lige. Gledajući ove podatke, djeluju veoma čvrsto, što će kazati da ne trebamo izigravati veličinu, već pametno igrati.
Mi smo divovi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 20 jun 2017, 01:06

MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš pratim sad ovu Zariju, pa ovo je osrednja ekipa, stvarno ništa posebno, imam neki osjećaj da ćemo ih uništiti prvo u Moldaviji, pa onda kući i da će raja ponovo početi vjerovati u ove momke.
U ligi su izgubili ukupno pet utakmica i kući igraju veoma dobro, prosjek datih golova na domaćem terenu im je skoro dva gola po utakmici, a na strani su treći tim lige. Gledajući ove podatke, djeluju veoma čvrsto, što će kazati da ne trebamo izigravati veličinu, već pametno igrati.
Mi smo divovi
Mi smo div, Golijat, a Said je David koji često izmlati tog diva kanisterom urina - tako već evo godina dana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2017, 01:08

E al' zamisli da ponovi ono protiv Levskog na nekoj europskoj utakmici, raja bi se sjebala, ne bi znala sta da misle o njemu vise :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 jun 2017, 01:08

High je napisao/la:

:kafa:
Stvarno smo pogana sorta navijača kad nam on nije valjao.. :(
A još žalije mi bude kad vidim kako smo lepršavo i brzo igrali.... ah ta vremena :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MSOZ101, NazorUso, obagol, propoklopac, ventilateur i 40 gostiju.