FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto bi iko od njih sebe udarao u stomak i govorio to sto ti spominjes.Svi se uvalili,uzme se fina para,zivi se lijepo i sto im sad treba to da izjave koliko su para obezbjedili i tako te stvari.Bosnjo voli vise pare nego ista na svijetu.Vjeru prodaju za pare a ne nesto drugo.
Pitanje je samo mozemo li mi proci ovu Moldavsku ekipu.Znamo svi da smo favoriti al znamo svi da nismo mogli dobiti jednu Krupu,Radnika itd.u ovo nasoj ligi i znamo svi kolko smo ocajni al opet raja vjeruje.Ne znam sto al vjeruje.Blagi smo favoriti al da cemo lako proci necemo.Nekad se nadalo prolasku protiv Cluja jer smo imali ekipu da ih prodjemo a sad muku mucimo sa nekim Albancima,Moldavcima itd.Ako i ove prodjemo u drugom nam je kantanje ako cemo iskreno al barem da je doci do drugog pretkola ako nista.Jedini plus je sto igramo prvu na strani i sto sa postignutim golom imamo fine sanse da prodjemo.
Pitanje je samo mozemo li mi proci ovu Moldavsku ekipu.Znamo svi da smo favoriti al znamo svi da nismo mogli dobiti jednu Krupu,Radnika itd.u ovo nasoj ligi i znamo svi kolko smo ocajni al opet raja vjeruje.Ne znam sto al vjeruje.Blagi smo favoriti al da cemo lako proci necemo.Nekad se nadalo prolasku protiv Cluja jer smo imali ekipu da ih prodjemo a sad muku mucimo sa nekim Albancima,Moldavcima itd.Ako i ove prodjemo u drugom nam je kantanje ako cemo iskreno al barem da je doci do drugog pretkola ako nista.Jedini plus je sto igramo prvu na strani i sto sa postignutim golom imamo fine sanse da prodjemo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pomirite se s tim da nikad niko neće izać' u javnost i pričat o finansijama, koliko je Tan uložio itd. Dan kad to urade bit će bivši, što zbog pritiska navijača nakon što zvanično čuju da ne napadamo titulu, što zbog samog Tana kome se to ne bi svidjelo. Oni uzimaju dobre pare i za to će nam mazat oči godinama. Što rek'o Nikola Kojo u 'Lepa sela lepo gore': "Dok je ćopavi Zagorac (utrpani Kinez) trpao u dupe američke dolare, znali ste da kenjate o bratstvu i jedinstvu (kapitalcima), i da se smeškate jedni drugima." To je njihov zadatak za javnost, da Valentin najavi tri velika pojačanja a na kraju ćemo jedva i ove akademce očuvat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma znam, svjestan sam toga. Ali ja od stida ne bi mogao hodati po ovom gradu, bar ja! Haman je obraz danas jeftin.
@manuel @skoroalen
@manuel @skoroalen
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Čujem ga neku noć na čaršiji, kaže "ne daju mi ugovor"joker90 je napisao/la:Daj i Murgu onog, samo nek neko više šarne!

SARAJEVO
Gdje je onaj Alispahić da se vrati na cenera? Ostao nam je dužan detonaciju!fico je napisao/la:Čujem ga neku noć na čaršiji, kaže "ne daju mi ugovor"joker90 je napisao/la:Daj i Murgu onog, samo nek neko više šarne!Makar nećemo dobiti novog Lelića.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane

Hahahahaha tesko al dobro pitanjeSilkoni je napisao/la:Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane![]()

Kad je igrao Stojcev pljuvao ga ko je stigao,te spor,te ne trudi se,prevara od igraca ovo ono.Ode Stojcev dodjose drugi kad sad na forumu plakanje za Stojcevom.Kakva je on klasa bio,sam izbacio Atromitos i tako te stvari

-
- Kontakt:
I ovaj Videoton odron bio koliko vidim..
Pa kako da ne, Mato Jajalo, jel mu neko nešto pronašao i zahaturio? Cimirot? Mihojević? Znači da se može sve, samo je pitanje znanje, stručnost i pare.Silkoni je napisao/la:Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Gol Širokom, gol Slaviji za titulu, majstorija na derbiju, golčina Haugesundu, bravure protiv Atromitosa i tako te stvari...Manuel je napisao/la:Hahahahaha tesko al dobro pitanjeSilkoni je napisao/la:Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane![]()
![]()
Kad je igrao Stojcev pljuvao ga ko je stigao,te spor,te ne trudi se,prevara od igraca ovo ono.Ode Stojcev dodjose drugi kad sad na forumu plakanje za Stojcevom.Kakva je on klasa bio,sam izbacio Atromitos i tako te stvari
Ako ne prođemo prvo pretkolo, isključivi krivac je uprava, znači svi koji učestvuju u pregovorima i realizaciji transfera. Od Faruka do Valentina.
Samo naprijed Saraj'vo!
U prevodu majstor al ni tad nam nije valjao kao ni mnogi sada.Ne mozes raji ugoditi.ajdohordas je napisao/la:Gol Širokom, gol Slaviji za titulu, majstorija na derbiju, golčina Haugesundu, bravure protiv Atromitosa i tako te stvari...Manuel je napisao/la:Hahahahaha tesko al dobro pitanjeSilkoni je napisao/la:Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane![]()
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Naravno da bi... Leon Benko recimo.Silkoni je napisao/la:Mene zanima da li bi nas i jedan igrac zadovoljio,da kazemo e extra ovaj je bez mane![]()
Prestanimo s tim "nama niko ne odgovara," "ne može raji niko ugoditi..." Smiješno zvuči. Toliko igrača u zadnjih 10 godina je zadovoljilo bez problema i nije razočaralo.
Samo Saraj'vo.
Ma kakav Faruk, on zenu svoju ne bi mogo nagovoriti da potpise za nasTele33 je napisao/la:Ako ne prođemo prvo pretkolo, isključivi krivac je uprava, znači svi koji učestvuju u pregovorima i realizaciji transfera. Od Faruka do Valentina.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Samo te posmatramjoker90 je napisao/la:Gdje je onaj Alispahić da se vrati na cenera? Ostao nam je dužan detonaciju!fico je napisao/la:Čujem ga neku noć na čaršiji, kaže "ne daju mi ugovor"joker90 je napisao/la:Daj i Murgu onog, samo nek neko više šarne!Makar nećemo dobiti novog Lelića.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo divoviHigh je napisao/la:U ligi su izgubili ukupno pet utakmica i kući igraju veoma dobro, prosjek datih golova na domaćem terenu im je skoro dva gola po utakmici, a na strani su treći tim lige. Gledajući ove podatke, djeluju veoma čvrsto, što će kazati da ne trebamo izigravati veličinu, već pametno igrati.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš pratim sad ovu Zariju, pa ovo je osrednja ekipa, stvarno ništa posebno, imam neki osjećaj da ćemo ih uništiti prvo u Moldaviji, pa onda kući i da će raja ponovo početi vjerovati u ove momke.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo div, Golijat, a Said je David koji često izmlati tog diva kanisterom urina - tako već evo godina dana.MortemHz je napisao/la:Mi smo divoviHigh je napisao/la:U ligi su izgubili ukupno pet utakmica i kući igraju veoma dobro, prosjek datih golova na domaćem terenu im je skoro dva gola po utakmici, a na strani su treći tim lige. Gledajući ove podatke, djeluju veoma čvrsto, što će kazati da ne trebamo izigravati veličinu, već pametno igrati.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš pratim sad ovu Zariju, pa ovo je osrednja ekipa, stvarno ništa posebno, imam neki osjećaj da ćemo ih uništiti prvo u Moldaviji, pa onda kući i da će raja ponovo početi vjerovati u ove momke.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E al' zamisli da ponovi ono protiv Levskog na nekoj europskoj utakmici, raja bi se sjebala, ne bi znala sta da misle o njemu vise 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Stvarno smo pogana sorta navijača kad nam on nije valjao..High je napisao/la:

A još žalije mi bude kad vidim kako smo lepršavo i brzo igrali.... ah ta vremena

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MSOZ101, NazorUso, obagol, propoklopac, ventilateur i 40 gostiju.