Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2017, 22:20

Heller vam je brat, jes on loš čojek al štaš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 jun 2017, 22:22

legenda reala je napisao/la:Heller vam je brat, jes on loš čojek al štaš
Tebi su Fočaci braća. :hmmmmm:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 19 jun 2017, 22:23

Pa više su ti Osmanlije braća nego Autrougarska :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2017, 22:25

Penaltiky je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Heller vam je brat, jes on loš čojek al štaš
Tebi su Fočaci braća. :hmmmmm:
Ma meni niko nije brat hahahhaha najjače mi je kad se ljudi sikiraju fol za one u Siriji, Japanu,Americi i sl hhahaha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 jun 2017, 22:26

Penaltiky je napisao/la: Pa moj Kavaj porijeklo, jezik kultura, rodnovjerje a ne ove moderne istočnjačke novotarije i izmišljotine :kafa:
Pa kulturom smo bliži Turcima, Grcima, Italijanima i Njemcima nego Rusima. S Arapima svakako nemamo veze. :D Od jezika nikakve koristi. Pričamo isti sa Srbima i Hrvatima pa se ne razumijemo. :D Porijeklo je teško dokazati. Ima kod nas svačega. :kafa:

Rodnovjerje je dobra stvar, ali nema veze s tim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 jun 2017, 22:27

Derdiyok je napisao/la:Pa više su ti Osmanlije braća nego Autrougarska :mrgreen:
Ja sam plav svijetle puti nisam shitskin. Osmanlije su više očevi silovatelji ko u filmu Grbavica.

Moj legenda mene boli krac za onim poslije Bukinja i Slavinovića :rol:

@kavaj
Kakve ba švabe mi smo pogan, ko grci, talijani i turci to su nam oni ostavili a glaj Čeha gospode što ih je švabo handrio a glaj nas

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 jun 2017, 22:32

Penaltiky je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Pa više su ti Osmanlije braća nego Autrougarska :mrgreen:
Ja sam plav svijetle puti nisam shitskin. Osmanlije su više očevi silovatelji ko u filmu Grbavica.

@kavaj
Kakve ba švabe mi smo pogan, ko grci, talijani i turci to su nam oni ostavili a glaj Čeha gospode što ih je švabo handrio a glaj nas
A za ove iz Kukinog cityja, je l' te za njih boli? :crazy:

Selami i pozdravi za legendu goraždanskog asa.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2017, 22:34

Alejkumuselam Mikro :P

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Penaltiky » 19 jun 2017, 22:37

LjumanM95 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:

@kavaj
A za ove iz Kukinog cityja, je l' te za njih boli? :crazy:

Selami i pozdravi za legendu goraždanskog asa.
Misliš one nakaradne iz onog likepog gradića?

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 jun 2017, 22:39

Jesi dobar legendo, držiš i dalje pod kontrolom chat i onog malog iz Breze? A vidim i ne hatoriš mi više. :lol:

@Heller

Prelijep gradić, još ljepši ljudi, nemoj da si neozbiljan, da te tražim po Tušnju.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Penaltiky » 19 jun 2017, 22:41

LjumanM95 je napisao/la:Jesi dobar legendo, držiš i dalje pod kontrolom chat i onog malog iz Breze? A vidim i ne hatoriš mi više. [emoji38]

@Heller

Prelijep gradić, još ljepši ljudi, nemoj da si neozbiljan, da te tražim po Tušnju.
Lijepi nema štaslika

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 19 jun 2017, 22:46

Jesu li ono ponovo poskupile cigare?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2017, 22:47

LjumanM95 je napisao/la:Jesi dobar legendo, držiš i dalje pod kontrolom chat i onog malog iz Breze? A vidim i ne hatoriš mi više. :lol:
Dobro je, Chat ne držim, prepustio sam ga mlađim momcima :P malog iz Breze svakodnevno savjetujem pravim od njeg čojeka :P šta sam bio ljut ne sjećam se :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 jun 2017, 22:48

Veliki dingospo **** mu materina. :lol:

U svakom žitu ima kukolja, ostali svi lijepi. :mrgreen:

@Vijadukt

Jesu Morrisove, uskoro bi trebale i FDS-ove. :damn:

@Legendo

Tako i treba, izvedi ga na pravi put, za Hellera je kasno. Bio sam ti u Goraždu skoro, gotivno pravo, lijepe cure :D
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 19 jun 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 19 jun 2017, 22:50

A lijepo im je govorio gospodin Kemal Causevic da ce ostati bez prihoda ako nastave dizati cijene jer ce raja preci na black market.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jun 2017, 22:51

Kawhi je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: Braća po vjeri :bih:
Da li će prihvatiti našu kulturu?
Penaltiky je napisao/la:Pa imam ja dobrog druga polu Jordanca, ni on ne voli arape :kafa: Saudijske pogotovo
Ma imam ih i ja par. Egipćani, Sirijci i Jordanci. Svi mrze saudijske i katarske Arape, a nama najviše dolaze katarski. :mrgreen:
Ako će uvoditi neke svoje zakone, onda ih treba s noge na nogu :bih:
Ako će ostavljati pare i ako će raja imati koristi, onda neka ih što više.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2017, 22:53

LjumanM95 je napisao/la:
@Legendo

Tako i treba, izvedi ga na pravi put, za Hellera je kasno. Bio sam ti u Goraždu skoro, gotivno pravo, lijepe cure :D
Ma izvešćemo abd, ma kakv Heller to nije čovjek nikako hhaha , znam cure su vrh, jesi to dolazio sa strankom :P

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 jun 2017, 22:55

legenda reala je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
@Legendo

Ma izvešćemo abd, ma kakv Heller to nije čovjek nikako hhaha , znam cure su vrh, jesi to dolazio sa strankom :P
U pravu si, ni i od insana Helčo naš nije. Sa strankom strogo poslovno, ovo malo opuštenija varijanta, košarka neki play off bio igrali vaši sa našim pa s jaranima bio. :lol: Zgazio nas onaj mali Alikadić :mrgreen:

@vijadukt

mašinica tito, motaj puši i ćao :rol:

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 19 jun 2017, 22:59

Na kraju ce uvesi porez i na masinicu. :rol: Bice ko rtv taksa, ako imas masinicu u kuci (a moras imati, niko te ne pita) placas taksu, bez obzira pusio ili ne. :rol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2017, 23:02

Pa čovjek zaštitni znak teme PL Prepucavanje, a sam kaže da je to odlagalište ljudskog otpada :mrgreen:
Dobar mali kažu

Prestanite pušiti što vam to treba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Barcod i 14 gostiju.