Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Heller vam je brat, jes on loš čojek al štaš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tebi su Fočaci braća.legenda reala je napisao/la:Heller vam je brat, jes on loš čojek al štaš

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma meni niko nije brat hahahhaha najjače mi je kad se ljudi sikiraju fol za one u Siriji, Japanu,Americi i sl hhahahaPenaltiky je napisao/la:Tebi su Fočaci braća.legenda reala je napisao/la:Heller vam je brat, jes on loš čojek al štaš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa kulturom smo bliži Turcima, Grcima, Italijanima i Njemcima nego Rusima. S Arapima svakako nemamo veze.Penaltiky je napisao/la: Pa moj Kavaj porijeklo, jezik kultura, rodnovjerje a ne ove moderne istočnjačke novotarije i izmišljotine

Rodnovjerje je dobra stvar, ali nema veze s tim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja sam plav svijetle puti nisam shitskin. Osmanlije su više očevi silovatelji ko u filmu Grbavica.Derdiyok je napisao/la:Pa više su ti Osmanlije braća nego Autrougarska
Moj legenda mene boli krac za onim poslije Bukinja i Slavinovića

@kavaj
Kakve ba švabe mi smo pogan, ko grci, talijani i turci to su nam oni ostavili a glaj Čeha gospode što ih je švabo handrio a glaj nas
A za ove iz Kukinog cityja, je l' te za njih boli?Penaltiky je napisao/la:Ja sam plav svijetle puti nisam shitskin. Osmanlije su više očevi silovatelji ko u filmu Grbavica.Derdiyok je napisao/la:Pa više su ti Osmanlije braća nego Autrougarska
@kavaj
Kakve ba švabe mi smo pogan, ko grci, talijani i turci to su nam oni ostavili a glaj Čeha gospode što ih je švabo handrio a glaj nas

Selami i pozdravi za legendu goraždanskog asa.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- legenda reala
- Kontakt:
Alejkumuselam Mikro 

Re: RE: Re: Chat
Misliš one nakaradne iz onog likepog gradića?LjumanM95 je napisao/la:A za ove iz Kukinog cityja, je l' te za njih boli?Penaltiky je napisao/la:Ja sam plav svijetle puti nisam shitskin. Osmanlije su više očevi silovatelji ko u filmu Grbavica.Derdiyok je napisao/la:Pa više su ti Osmanlije braća nego Autrougarska
@kavaj
Selami i pozdravi za legendu goraždanskog asa.
Jesi dobar legendo, držiš i dalje pod kontrolom chat i onog malog iz Breze? A vidim i ne hatoriš mi više. 
@Heller
Prelijep gradić, još ljepši ljudi, nemoj da si neozbiljan, da te tražim po Tušnju.

@Heller
Prelijep gradić, još ljepši ljudi, nemoj da si neozbiljan, da te tražim po Tušnju.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Re: RE: Re: Chat
Lijepi nema štaLjumanM95 je napisao/la:Jesi dobar legendo, držiš i dalje pod kontrolom chat i onog malog iz Breze? A vidim i ne hatoriš mi više. [emoji38]
@Heller

Jesu li ono ponovo poskupile cigare?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro je, Chat ne držim, prepustio sam ga mlađim momcimaLjumanM95 je napisao/la:Jesi dobar legendo, držiš i dalje pod kontrolom chat i onog malog iz Breze? A vidim i ne hatoriš mi više.![]()

Veliki dingospo **** mu materina.
U svakom žitu ima kukolja, ostali svi lijepi.
@Vijadukt
Jesu Morrisove, uskoro bi trebale i FDS-ove.
@Legendo
Tako i treba, izvedi ga na pravi put, za Hellera je kasno. Bio sam ti u Goraždu skoro, gotivno pravo, lijepe cure

U svakom žitu ima kukolja, ostali svi lijepi.

@Vijadukt
Jesu Morrisove, uskoro bi trebale i FDS-ove.

@Legendo
Tako i treba, izvedi ga na pravi put, za Hellera je kasno. Bio sam ti u Goraždu skoro, gotivno pravo, lijepe cure

Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 19 jun 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
A lijepo im je govorio gospodin Kemal Causevic da ce ostati bez prihoda ako nastave dizati cijene jer ce raja preci na black market.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ako će uvoditi neke svoje zakone, onda ih treba s noge na noguKawhi je napisao/la:Da li će prihvatiti našu kulturu?jasmin10 je napisao/la: Braća po vjeriMa imam ih i ja par. Egipćani, Sirijci i Jordanci. Svi mrze saudijske i katarske Arape, a nama najviše dolaze katarski.Penaltiky je napisao/la:Pa imam ja dobrog druga polu Jordanca, ni on ne voli arapeSaudijske pogotovo

Ako će ostavljati pare i ako će raja imati koristi, onda neka ih što više.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma izvešćemo abd, ma kakv Heller to nije čovjek nikako hhaha , znam cure su vrh, jesi to dolazio sa strankomLjumanM95 je napisao/la:
@Legendo

U pravu si, ni i od insana Helčo naš nije. Sa strankom strogo poslovno, ovo malo opuštenija varijanta, košarka neki play off bio igrali vaši sa našim pa s jaranima bio.legenda reala je napisao/la:Ma izvešćemo abd, ma kakv Heller to nije čovjek nikako hhaha , znam cure su vrh, jesi to dolazio sa strankomLjumanM95 je napisao/la:
@Legendo

@vijadukt
mašinica tito, motaj puši i ćao

Na kraju ce uvesi porez i na masinicu.
Bice ko rtv taksa, ako imas masinicu u kuci (a moras imati, niko te ne pita) placas taksu, bez obzira pusio ili ne. 

- legenda reala
- Kontakt:
Pa čovjek zaštitni znak teme PL Prepucavanje, a sam kaže da je to odlagalište ljudskog otpada 
Dobar mali kažu
Prestanite pušiti što vam to treba

Dobar mali kažu
Prestanite pušiti što vam to treba