Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Chat
Eto još veće navale braće Arapa. Bujrum 

Što me nerviraju ovi kafići koji misle da su bolji od drugih pa cijenu stave veću za 0,50 ili 1,00.
Srce me zaboli kad Coca Colu platim 2.50 i 3.00, il ove Exotice, Senzacije 2,00, il obična kafa 1,50, Nes 2,00 i slične stvari.
Nije fazon u parama, nego eto u tome što se mangupišu.
Srce me zaboli kad Coca Colu platim 2.50 i 3.00, il ove Exotice, Senzacije 2,00, il obična kafa 1,50, Nes 2,00 i slične stvari.
Kakve su to cijene u DobojuBelminM23 je napisao/la:Što me nerviraju ovi kafići koji misle da su bolji od drugih pa cijenu stave veću za 0,50 ili 1,00.

Kod nas kafa 1, senzacija 1,5, kola 2/2,5.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
U Doboju kafa 1,5BelminM23 je napisao/la:Što me nerviraju ovi kafići koji misle da su bolji od drugih pa cijenu stave veću za 0,50 ili 1,00.

@jasmin10
Kako su nam arapi braća, mi Slaveni oni Semiti, mi bijelci oni shitskinsi (osim Sirije i Jordana).
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pa hoće da isprovocira tvoj komentar i da ti onda kaže kako si islamofob. Ako zna bar dva brata Arapa bio bih iznenađen.Penaltiky je napisao/la: @jasmin10
Kako su nam arapi braća, mi Slaveni oni Semiti, mi bijelci oni shitskinsi (osim Sirije i Jordana).

Ovaj mi jeste brat.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Braća po vjeriPenaltiky je napisao/la:U Doboju kafa 1,5BelminM23 je napisao/la:Što me nerviraju ovi kafići koji misle da su bolji od drugih pa cijenu stave veću za 0,50 ili 1,00.
Nije fazon u parama, nego eto u tome što se mangupišu.ja zadnji put kad sam bio u Ulsteri veliko točeno 1,5
@jasmin10

Pa imam ja dobrog druga polu Jordanca, ni on ne voli arape
Saudijske pogotovo

Ode mi jedina solo osoba u fakin Maleziju na dva mjeseca. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Doboj caffe se fura na neki šmekerski kafić, jest da su u centru grada, ali pretjeruju. Poslije nove godine gazda tražio od svih da dignu cijenu, na kraju niko nije htio i samo on digao.
A preko puta kafića je Hotel Park (nije 5*, al sekunda fali za 5*), haj tamo u redu cijene što su skuplje, u veče muzika uživo lagana u bašti.
Uglavnom ne volim to kada sa nekim odem na neko drugo mjesto, a cijene skuplje, nekako odmah se iznerviram.
A preko puta kafića je Hotel Park (nije 5*, al sekunda fali za 5*), haj tamo u redu cijene što su skuplje, u veče muzika uživo lagana u bašti.
Uglavnom ne volim to kada sa nekim odem na neko drugo mjesto, a cijene skuplje, nekako odmah se iznerviram.
Sad mi se jede grahAerials je napisao/la:Ode mi jedina solo osoba u fakin Maleziju na dva mjeseca.
Ko ti brani?Penaltiky je napisao/la:Sad mi se jede grahAerials je napisao/la:Ode mi jedina solo osoba u fakin Maleziju na dva mjeseca.

Sve hoću da te pitam i zaboravim, je l' ti pomoglo šta rukama ono sve?
Čuj 1,5 KM kafa pa prije tri četiri godine ja 0,5 il 0,7 plaćo kafu u Doboju kolko sejećamBelminM23 je napisao/la:Doboj caffe se fura na neki šmekerski kafić, jest da su u centru grada, ali pretjeruju. Poslije nove godine gazda tražio od svih da dignu cijenu, na kraju niko nije htio i samo on digao.
@Pjesma od SOAD
Pa ko jest, al sam i sastavio slob. dane pa nisam radio nekih 10 dana, pa moguće da je do posla, jer ono isparenja, kiseline itd....
A đe ću sad grah nać
Ne čudi me da ti znaš otkud username. 
Zeznuta stvar.
Imaš one konzervirane iako ne znam kakvi su.

Zeznuta stvar.

Da li će prihvatiti našu kulturu?jasmin10 je napisao/la: Braća po vjeri
Ma imam ih i ja par. Egipćani, Sirijci i Jordanci. Svi mrze saudijske i katarske Arape, a nama najviše dolaze katarski.Penaltiky je napisao/la:Pa imam ja dobrog druga polu Jordanca, ni on ne voli arapeSaudijske pogotovo

Ma jeo sam danas grah maksuz otišo sat ranije na poso da u Pivnici poderem mali sa mesomAerials je napisao/la:Ne čudi me da ti znaš otkud username.
Zeznuta stvar.

Kaže meni ovaj da su generalno smrdljivi uhljupi.
Meni su braća Hrvati, Srbi, Crnogorci, Slovenci, Makedonci, Slovaci, Poljaci, Česi, Bjelorusi, Rusi, Ukrajinci i polubraća Bugari
Ovi moji ih ne vole jer misle da je svijet njihov samo zbog toga što su bogati. Primijetio sam to kod par. Pišaju po sirotinji, haman bukvalno.Penaltiky je napisao/la: Kaže meni ovaj da su generalno smrdljivi uhljupi.
Meni su braća Hrvati, Srbi, Crnogorci, Slovenci, Makedonci, Slovaci, Poljaci, Česi, Bjelorusi, Rusi, Ukrajinci i polubraća Bugari

Ma nisu nam ni ti braća. I to mi je podjednako glupo ko za Arape i Turke i ostale muslimane. Kakve veze ja imam s nekim Bjelorusom.

Hajduk živi vječno!Derdiyok je napisao/la:Sve bude i prođe.
Pa moj Kavaj porijeklo, jezik kultura, rodnovjerje a ne ove moderne istočnjačke novotarije i izmišljotine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.