joker90 je napisao/la:Messi nema kg za ove lige!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Messi nema kg za ove lige!
krste i stojcev da su 10 stupnjeva ispred sadasnjih igraca,igrali bi bar u cvajti,nebi vrijeme gubili po tunguziji,hong kongu i slPitarBordo je napisao/la:I kakave to veze ima sa logikom da su ovi s Kipra kao Atromitos, pa ćemo ih zbog toga proći? To što "Krste voli više Hajduk nego FKS" ne znači da nije svemirski brod za trenutnu konkurenciju. Ili pak to što je Stojčev peljao loptu ne znači da nije 10 stupnjeva iznad cijelog veznog reda trenutnog.Chlan je napisao/la:Ja mislim da on želi reci " da nam Mesi igra mi bi mu našli manu, te da nam niko ne valja". I slažem s njim, svakom igraču smo našli manu.PitarBordo je napisao/la:
Hoćeš da kažeš da je ova trenutna postava FKS u rangu sa onom koja je ponizila Atromitos? I ja treba da se vratim u realnost. Cccc.
Ma ja. Ja gora budala što se s vama raspravljam.volitepropalit je napisao/la:krste i stojcev da su 10 stupnjeva ispred sadasnjih igraca,igrali bi bar u cvajti,nebi vrijeme gubili po tunguziji,hong kongu i slPitarBordo je napisao/la: I kakave to veze ima sa logikom da su ovi s Kipra kao Atromitos, pa ćemo ih zbog toga proći? To što "Krste voli više Hajduk nego FKS" ne znači da nije svemirski brod za trenutnu konkurenciju. Ili pak to što je Stojčev peljao loptu ne znači da nije 10 stupnjeva iznad cijelog veznog reda trenutnog.
Hodzic i Pavlovic takode.Evolution87 je napisao/la:Jedino bi stoperi iz ove ekipe nasli mjesto u tadasnjoj.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
PitarBordo je napisao/la:I kakave to veze ima sa logikom da su ovi s Kipra kao Atromitos, pa ćemo ih zbog toga proći? To što "Krste voli više Hajduk nego FKS" ne znači da nije svemirski brod za trenutnu konkurenciju. Ili pak to što je Stojčev peljao loptu ne znači da nije 10 stupnjeva iznad cijelog veznog reda trenutnog.Chlan je napisao/la:Ja mislim da on želi reci " da nam Mesi igra mi bi mu našli manu, te da nam niko ne valja". I slažem s njim, svakom igraču smo našli manu.PitarBordo je napisao/la:
Hoćeš da kažeš da je ova trenutna postava FKS u rangu sa onom koja je ponizila Atromitos? I ja treba da se vratim u realnost. Cccc.
Kad skontaš da je ono sranje protiv Borca koštalo duiple tu generaciju... :plakkyy:Mokes je napisao/la:Hodzic i Pavlovic takode.Evolution87 je napisao/la:Jedino bi stoperi iz ove ekipe nasli mjesto u tadasnjoj.
Mada ona ekipa realno nije igrala toliko dobro kakav je kvalitet imala.
Kad skontas da je ona frljoka Milosa Velikog donijela tituluPitarBordo je napisao/la:Kad skontaš da je ono sranje protiv Borca koštalo duiple tu generaciju... :plakkyy:Mokes je napisao/la:Hodzic i Pavlovic takode.Evolution87 je napisao/la:Jedino bi stoperi iz ove ekipe nasli mjesto u tadasnjoj.
Mada ona ekipa realno nije igrala toliko dobro kakav je kvalitet imala.
Da je identična postava, sama činjenica da smo tada imali Cimirota je dovoljna. Besmisleno je uopšte porediti ovu ekipu sa ekipom 13/14.egocentrik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
I kakave to veze ima sa logikom da su ovi s Kipra kao Atromitos, pa ćemo ih zbog toga proći? To što "Krste voli više Hajduk nego FKS" ne znači da nije svemirski brod za trenutnu konkurenciju. Ili pak to što je Stojčev peljao loptu ne znači da nije 10 stupnjeva iznad cijelog veznog reda trenutnog.
Imaš u vezi dva igrača koja se tek prilagođavaju profesionalnoj sredini, govorim profesionalnoj s tim da se nalaze u FK Sarajevo (Ivetić, Sarić). Mislim da obojica mogu u predstojećoj sezoni mnogo pokazati, Radovac toplo hladno, volio bih znat je li došlo do promjene u njegovoj glavi, a imam neki osjećaj da jeste.
Krila su nam odlična, Hebibović će da bude top ove sezone, Kuzmanović veliki talenat, odličan igrač.
Odbrana kompletna, govorim o prvih 11 naravno, Hodžić je odličan bek, samo bih smrada Bekića sklonio iz ekipe ili možda ponekad kao krilo iskoristio kada se standardna krila slome, ili ga možda pustit da se lakta za svoje mjesto na krilu, on za beka nije.
Mislim da je LB veoma problematična pozicija u našoj ekipi, na kraju bih je prepustio Ivetiću, a dolaskom Petraka kompletirao sredinu, sasvim dovoljnu za prolaz prvog, a možda uz dozu sreće i drugog pretkola. Onda ko nosioc u trećem da dokažeš ulogu nosioca.
Mislim da je 13/14 sezona bila za njih, iako smo sezonu nakon uzeli titulu, već tada je to bilo raspad sa cirkusom oko ostavljanja Džene bez licence, pa tjeranja Džene jer nema licence, dovođenje Kodre, pa tjeranje Kodre i ponovno dovođenje Džene bez licence da bi opet nakon ljeta bio otjeran... Mislim da je tada trebao dosta jači sportski segment da utegne ekipu ja je imala i previše kvaliteta za ovu ligu...Mokes je napisao/la:
Kad skontas da je ona frljoka Milosa Velikog donijela titulu
Zato kazem, nije ona ekipa uradila ono sto je mogla
Boli Majkla qrac ba! U njegovom svijetu Ordaga, Petrak, Obradovic i ostali vec potpisali i predstavljeni u bordo dresu. Kad je dobra roba, sve je lako!!SiouxLukavac je napisao/la:Majkl kad bi napisao da neće doći veznjak, došao bi.
Mozemo li dobiti malo tog svijeta?joker90 je napisao/la:Boli Majkla qrac ba! U njegovom svijetu Ordaga, Petrak, Obradovic i ostali vec potpisali i predstavljeni u bordo dresu. Kad je dobra roba, sve je lako!!SiouxLukavac je napisao/la:Majkl kad bi napisao da neće doći veznjak, došao bi.
A šuma su brkovi Nejle Muhić.skoroalen je napisao/la:Da je volja presudna ja bih u Realu igrao. Rustemović će 10 godina doći, udarit glavom o šljivu i vratit se sa čvorugom. Stojčev će donijet sjekiru, posjeć šljivu i proći naprijed. U tom je razlika između truda i znanja.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
High je napisao/la:A šuma su brkovi Nejle Muhić.skoroalen je napisao/la:Da je volja presudna ja bih u Realu igrao. Rustemović će 10 godina doći, udarit glavom o šljivu i vratit se sa čvorugom. Stojčev će donijet sjekiru, posjeć šljivu i proći naprijed. U tom je razlika između truda i znanja.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bvsic, roccosiffredi, VolimoSarajevo i 57 gostiju.