FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Chlan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Chlan » 19 jun 2017, 19:57

joker90 je napisao/la:Messi nema kg za ove lige!
:lol: :lol: a i visinom se ne može pohvaliti
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

volitepropalit
Kontakt:

Post Postao/la volitepropalit » 19 jun 2017, 20:00

PitarBordo je napisao/la:
Chlan je napisao/la:
Hoćeš da kažeš da je ova trenutna postava FKS u rangu sa onom koja je ponizila Atromitos? I ja treba da se vratim u realnost. Cccc.
Ja mislim da on želi reci " da nam Mesi igra mi bi mu našli manu, te da nam niko ne valja". I slažem s njim, svakom igraču smo našli manu.
I kakave to veze ima sa logikom da su ovi s Kipra kao Atromitos, pa ćemo ih zbog toga proći? To što "Krste voli više Hajduk nego FKS" ne znači da nije svemirski brod za trenutnu konkurenciju. Ili pak to što je Stojčev peljao loptu ne znači da nije 10 stupnjeva iznad cijelog veznog reda trenutnog.
krste i stojcev da su 10 stupnjeva ispred sadasnjih igraca,igrali bi bar u cvajti,nebi vrijeme gubili po tunguziji,hong kongu i sl

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jun 2017, 20:02

volitepropalit je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: I kakave to veze ima sa logikom da su ovi s Kipra kao Atromitos, pa ćemo ih zbog toga proći? To što "Krste voli više Hajduk nego FKS" ne znači da nije svemirski brod za trenutnu konkurenciju. Ili pak to što je Stojčev peljao loptu ne znači da nije 10 stupnjeva iznad cijelog veznog reda trenutnog.
krste i stojcev da su 10 stupnjeva ispred sadasnjih igraca,igrali bi bar u cvajti,nebi vrijeme gubili po tunguziji,hong kongu i sl
Ma ja. Ja gora budala što se s vama raspravljam. :guz:
Samo Saraj'vo.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 jun 2017, 20:03

Evolution87 je napisao/la:Jedino bi stoperi iz ove ekipe nasli mjesto u tadasnjoj.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hodzic i Pavlovic takode.

Mada ona ekipa realno nije igrala toliko dobro kakav je kvalitet imala.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 19 jun 2017, 20:11

Chlan je napisao/la:
Hoćeš da kažeš da je ova trenutna postava FKS u rangu sa onom koja je ponizila Atromitos? I ja treba da se vratim u realnost. Cccc.
Ja mislim da on želi reci " da nam Mesi igra mi bi mu našli manu, te da nam niko ne valja". I slažem s njim, svakom igraču smo našli manu.
I kakave to veze ima sa logikom da su ovi s Kipra kao Atromitos, pa ćemo ih zbog toga proći? To što "Krste voli više Hajduk nego FKS" ne znači da nije svemirski brod za trenutnu konkurenciju. Ili pak to što je Stojčev peljao loptu ne znači da nije 10 stupnjeva iznad cijelog veznog reda trenutnog.

Imaš u vezi dva igrača koja se tek prilagođavaju profesionalnoj sredini, govorim profesionalnoj s tim da se nalaze u FK Sarajevo (Ivetić, Sarić). Mislim da obojica mogu u predstojećoj sezoni mnogo pokazati, Radovac toplo hladno, volio bih znat je li došlo do promjene u njegovoj glavi, a imam neki osjećaj da jeste.
Krila su nam odlična, Hebibović će da bude top ove sezone, Kuzmanović veliki talenat, odličan igrač.
Odbrana kompletna, govorim o prvih 11 naravno, Hodžić je odličan bek, samo bih smrada Bekića sklonio iz ekipe ili možda ponekad kao krilo iskoristio kada se standardna krila slome, ili ga možda pustit da se lakta za svoje mjesto na krilu, on za beka nije.
Mislim da je LB veoma problematična pozicija u našoj ekipi, na kraju bih je prepustio Ivetiću, a dolaskom Petraka kompletirao sredinu, sasvim dovoljnu za prolaz prvog, a možda uz dozu sreće i drugog pretkola. Onda ko nosioc u trećem da dokažeš ulogu nosioca.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jun 2017, 20:14

Mokes je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Jedino bi stoperi iz ove ekipe nasli mjesto u tadasnjoj.

Kad skontaš da je ono sranje protiv Borca koštalo duiple tu generaciju... :plakkyy:
Samo Saraj'vo.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 jun 2017, 20:16

Mokes je napisao/la:

Kad skontaš da je ono sranje protiv Borca koštalo duiple tu generaciju... :plakkyy:
Kad skontas da je ona frljoka Milosa Velikog donijela titulu ;)
Zato kazem, nije ona ekipa uradila ono sto je mogla :(
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jun 2017, 20:16

egocentrik je napisao/la:

Imaš u vezi dva igrača koja se tek prilagođavaju profesionalnoj sredini, govorim profesionalnoj s tim da se nalaze u FK Sarajevo (Ivetić, Sarić). Mislim da obojica mogu u predstojećoj sezoni mnogo pokazati, Radovac toplo hladno, volio bih znat je li došlo do promjene u njegovoj glavi, a imam neki osjećaj da jeste.
Krila su nam odlična, Hebibović će da bude top ove sezone, Kuzmanović veliki talenat, odličan igrač.
Odbrana kompletna, govorim o prvih 11 naravno, Hodžić je odličan bek, samo bih smrada Bekića sklonio iz ekipe ili možda ponekad kao krilo iskoristio kada se standardna krila slome, ili ga možda pustit da se lakta za svoje mjesto na krilu, on za beka nije.
Mislim da je LB veoma problematična pozicija u našoj ekipi, na kraju bih je prepustio Ivetiću, a dolaskom Petraka kompletirao sredinu, sasvim dovoljnu za prolaz prvog, a možda uz dozu sreće i drugog pretkola. Onda ko nosioc u trećem da dokažeš ulogu nosioca.
Da je identična postava, sama činjenica da smo tada imali Cimirota je dovoljna. Besmisleno je uopšte porediti ovu ekipu sa ekipom 13/14.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jun 2017, 20:19

Mokes je napisao/la:
Kad skontas da je ona frljoka Milosa Velikog donijela titulu ;)
Zato kazem, nije ona ekipa uradila ono sto je mogla :(
Mislim da je 13/14 sezona bila za njih, iako smo sezonu nakon uzeli titulu, već tada je to bilo raspad sa cirkusom oko ostavljanja Džene bez licence, pa tjeranja Džene jer nema licence, dovođenje Kodre, pa tjeranje Kodre i ponovno dovođenje Džene bez licence da bi opet nakon ljeta bio otjeran... Mislim da je tada trebao dosta jači sportski segment da utegne ekipu ja je imala i previše kvaliteta za ovu ligu...
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 jun 2017, 20:27

Majkl kad bi napisao da neće doći veznjak, došao bi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jun 2017, 20:29

SiouxLukavac je napisao/la:Majkl kad bi napisao da neće doći veznjak, došao bi.
Boli Majkla qrac ba! U njegovom svijetu Ordaga, Petrak, Obradovic i ostali vec potpisali i predstavljeni u bordo dresu. Kad je dobra roba, sve je lako!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2017, 20:35

Ona ekipa je imala šest majstora i pet prosječnih igrača. Majstori su bol u qrcu nadoknađivali tim što su majstori. Ova sad ekipa ima dva majstora (jedan ode), dva solidna igrača i ostalo prosjek. Neznanje nadoknađuju borbom al ne mogu prić onim igračima. Isto da imaš smotanog zidara koji u 06:00 dođe na posao i do 15:00 deset puta napravi zid i sruši ga, i drugog zidara koji dođe u podne, do 15:00 odradi posao kako treba i ode on.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 jun 2017, 20:38

Jel to samo ja nisam dobio SMS danas ?
:rol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2017, 20:39

joker90 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Majkl kad bi napisao da neće doći veznjak, došao bi.
Boli Majkla qrac ba! U njegovom svijetu Ordaga, Petrak, Obradovic i ostali vec potpisali i predstavljeni u bordo dresu. Kad je dobra roba, sve je lako!!
Mozemo li dobiti malo tog svijeta?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 19 jun 2017, 20:44

Smiješno je kako je većini bolji "raspoloženi" Rustemović, koji se slomi trčeći i radeći, a pojma nema, od Stojčeva i Velkoskog koji su, navodno, dres FKS nosili u apatiji, a omogućavali nam mnoge pobjede i prolaze dalje.

PITARLUK BY FKSINFO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jun 2017, 20:50

Najjača mi je ta floskula "barem ginu, nisu oni krivi što ne znaju..."
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2017, 21:02

Da je volja presudna ja bih u Realu igrao. Rustemović će 10 godina doći, udarit glavom o šljivu i vratit se sa čvorugom. Stojčev će donijet sjekiru, posjeć šljivu i proći naprijed. U tom je razlika između truda i znanja.

High

Post Postao/la High » 19 jun 2017, 21:07

skoroalen je napisao/la:Da je volja presudna ja bih u Realu igrao. Rustemović će 10 godina doći, udarit glavom o šljivu i vratit se sa čvorugom. Stojčev će donijet sjekiru, posjeć šljivu i proći naprijed. U tom je razlika između truda i znanja.

A šuma su brkovi Nejle Muhić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jun 2017, 21:10

Zasto poredit Stojceva i Rustemovica ? To je kao Gatusso i Pirla da poredis . Rustemovic je osrednji igrac nase lige ja tom momku nista ne mogu prigovoriti ,nije bacio dres,nije psovao navijace ,nije se sepurio po terenu . da je neki igrac ,nije. Al sretno momku

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2017, 21:10

High je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Da je volja presudna ja bih u Realu igrao. Rustemović će 10 godina doći, udarit glavom o šljivu i vratit se sa čvorugom. Stojčev će donijet sjekiru, posjeć šljivu i proći naprijed. U tom je razlika između truda i znanja.

A šuma su brkovi Nejle Muhić.
:rol: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, skoJaa i 65 gostiju.