FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ahmetović: Naša prednost je revanš na Koševu
FK Sarajevo saznao je ime protivnika u okviru kvalifikacija za Evropa ligu naredne sezone.
Pred Bordo momcima je duel protiv moldavskog predstavnika FC Zaria Balti. Jedan od najiskusnijih u timu sa Koševa, Mersudin Ahmetović smatra da je klub iz Moldavije velika nepoznanica za njega i njegove saigrače. “U ovom trenutku mogu reći da klub iz Moldavije predstavlja određenu nepoznanicu za nas, ali ćemo iskoristiti naredne dane kako bi saznali što više o njima i pripremili se dobro za tu utakmicu.' Ahmetović kaže da sve to ne mijenja namjeru Bordo tima, a to je odigrati što kvalitetnije ovaj dvomeč, a kao prednost vidi činjenicu da je Sarajevo domaćin u revanš susretu. "Želja nam je da odigramo dvije dobre utakmice, da se predstavimo u najboljem svjetlu i sigurno je dobro što smo u prvom susretu gosti.” - Ahmetović
Povedi nas Ahmete.
FK Sarajevo saznao je ime protivnika u okviru kvalifikacija za Evropa ligu naredne sezone.
Pred Bordo momcima je duel protiv moldavskog predstavnika FC Zaria Balti. Jedan od najiskusnijih u timu sa Koševa, Mersudin Ahmetović smatra da je klub iz Moldavije velika nepoznanica za njega i njegove saigrače. “U ovom trenutku mogu reći da klub iz Moldavije predstavlja određenu nepoznanicu za nas, ali ćemo iskoristiti naredne dane kako bi saznali što više o njima i pripremili se dobro za tu utakmicu.' Ahmetović kaže da sve to ne mijenja namjeru Bordo tima, a to je odigrati što kvalitetnije ovaj dvomeč, a kao prednost vidi činjenicu da je Sarajevo domaćin u revanš susretu. "Želja nam je da odigramo dvije dobre utakmice, da se predstavimo u najboljem svjetlu i sigurno je dobro što smo u prvom susretu gosti.” - Ahmetović
Povedi nas Ahmete.

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sram te bilo!joker90 je napisao/la:Opet nema pojačanja! Vratite makar Rustema!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj to ziva ti i zdrava porodica bila jos 100 godina minimalnojoker90 je napisao/la:Opet nema pojačanja! Vratite makar Rustema!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako ne dodje niko, sastav za prijaviti:
Pavlovic, Adilovic, Kovacevic;
Hodzic, Kadusic, Mihojevic, Novakovic, Mujakic, Ivetic, Bekic;
Saric, Radovac, Heric, Hebibovic, Andjusic, Crnkic, Kuzmanovic, Husejinovic, Duljevic, Liivak;
Ahmetovic, Hadzic, Smajlagic;
Kako nam fali taj zadnji vezni, Bogu za plakati!
Pavlovic, Adilovic, Kovacevic;
Hodzic, Kadusic, Mihojevic, Novakovic, Mujakic, Ivetic, Bekic;
Saric, Radovac, Heric, Hebibovic, Andjusic, Crnkic, Kuzmanovic, Husejinovic, Duljevic, Liivak;
Ahmetovic, Hadzic, Smajlagic;
Kako nam fali taj zadnji vezni, Bogu za plakati!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
golman pavlovic kovacevic (adilovic?)
odbrana mihojeic, novakovic, ivetic, bekic, mujaki, kadusic, hodzzic
vezni red radovac, saric
(huseinovic?) liivak?
krila hebibovic, crnkic, kuzmanovicm andjusic,
napad ahmetocic , hadzic
pa vi se pitajte gdje je optimizam
odbrana mihojeic, novakovic, ivetic, bekic, mujaki, kadusic, hodzzic
vezni red radovac, saric

krila hebibovic, crnkic, kuzmanovicm andjusic,
napad ahmetocic , hadzic
pa vi se pitajte gdje je optimizam

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Zadovoljni smo ekipom, ne trebaju nam pojačajanja, pokušali smo dovesti par kvalitetnih igraca sa ugovorom ali kad smo mi u pitanju, cijena je trostruko veca, cilj je evropa ali po mogucnosti uz trofej
cilj mi je da ZiGu JLo, al ako ne uspijem moze i cigankaSiouxLukavac je napisao/la:Zadovoljni smo ekipom, ne trebaju nam pojačajanja, pokušali smo dovesti par kvalitetnih igraca sa ugovorom ali kad smo mi u pitanju, cijena je trostruko veca, cilj je evropa ali po mogucnosti uz trofej

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Vraćajte Hrustemovića!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Trenutno bi volio da se Rustem vrati a kako je krenulo, volio bi i da mu vrate i kapitensku 

-
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Trenutno bi volio da se Rustem vrati a kako je krenulo, volio bi i da mu vrate i kapitensku

Penji se.SiouxLukavac je napisao/la:Trenutno bi volio da se Rustem vrati a kako je krenulo, volio bi i da mu vrate i kapitensku

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
AhahahahahhaHigh je napisao/la:Penji se.SiouxLukavac je napisao/la:Trenutno bi volio da se Rustem vrati a kako je krenulo, volio bi i da mu vrate i kapitensku
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovo repriza transfera protiv Lech. Kad nam je falio golman, i naravno nasi su ga doveli kad se sve zavrsilo, radi se o Delacu. 

Kad bi mogli kako za Evrope iznajmit Krstu i Stojčeva, prošetali bi se do play-offa 

IDEMO PONOVO!
Ovdje se trebaju popeti svi koji spomenu povratak bilo kojeg bivšeg igrača FKS, izuzev Leona Benke. I svi oni koji spomenu pišanje, šetanje i dominaciju u PLBiH.High je napisao/la:Penji se.SiouxLukavac je napisao/la:Trenutno bi volio da se Rustem vrati a kako je krenulo, volio bi i da mu vrate i kapitensku
SARAJEVO
- egocentrik
- Kontakt:
Mogu se oba pretkola proći, Apollon je nešto tipa Atromitosa
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Iako sam nepopravljivi optimista, strah me ovih Moldavaca. Podsjeca me ovo na Kukesi 
Imamo ulogu favorita, a protivnik uopste nije bezazlen. Pitanje je da li smo uopste jaci od ovih, a i ako jesmo to je za neku nijansu.
O Apolonu ne treba uopste razmisljati, jer treba prvo ove proci

Imamo ulogu favorita, a protivnik uopste nije bezazlen. Pitanje je da li smo uopste jaci od ovih, a i ako jesmo to je za neku nijansu.
O Apolonu ne treba uopste razmisljati, jer treba prvo ove proci

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Saida je jednostavnije utopiti. Uže bi puklo.fico je napisao/la:Ovdje se trebaju popeti svi koji spomenu povratak bilo kojeg bivšeg igrača FKS, izuzev Leona Benke. I svi oni koji spomenu pišanje, šetanje i dominaciju u PLBiH.High je napisao/la:Penji se.SiouxLukavac je napisao/la:Trenutno bi volio da se Rustem vrati a kako je krenulo, volio bi i da mu vrate i kapitensku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.