FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moldavce uzimamo lagano i onda svi u Grčku. SVI, SVI, SVI! 

I onda iz Grčke prema Kipru.haris004 je napisao/la:Moldavce uzimamo lagano i onda svi u Grčku. SVI, SVI, SVI!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledaj iz ove perspektive - iako si dobio nešto jači klub u 2. pretkolu, s njim se da igrati, ali dodatni, veliki plus je što ukoliko nekim slučajem prođeš njih, NOSIOC si u 3. pretkolu, što je ogromna stvar, što ti donosi da možeš izvući Odd Grenland, Inter Baku, Panionios i slične ekipe umjesto Milana i Evertona.High je napisao/la: Pa mi nismo ni u ovom hendeku od lige ništa osvojili. Apollon je dobra ekipa i sigurno nisu neko kog možemo pobijediti samo na agresivnost, jer i oni, između ostalog, znaju tako igrati, a navijači im nisu ništa lošiji od naših - ako ćemo gledati pritisak u gostima i sl.
Poređenja radi, kone su dobile AIK, koji je vjerovatno u 5 deka sa Apollonom, ali nisu nosioci u 3. pretkolu za razliku od ovih Kiprana, mi smo u mnogo boljoj situaciji po tom pitanju, i zbog toga nisam nezadovoljan, ždrijeb mi je sasvim ok, a naravno da je Apollon favorit, čak sam uvjeren da ćemo se napatiti i sa ovim Moldavcima, ali korak po korak, ne treba spuštati gaće.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
povedi nas samire
- Evolution87
- Kontakt:
kipar je turcka!High je napisao/la:I onda iz Grčke prema Kipru.haris004 je napisao/la:Moldavce uzimamo lagano i onda svi u Grčku. SVI, SVI, SVI!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Možemo mi imati potencijalne šanse za otimanjem pozicije nositelja, ali je pitanje može li ova ekipa ostvariti takav uspjeh. A momački smo se pojačali.bodi123 je napisao/la:Gledaj iz ove perspektive - iako si dobio nešto jači klub u 2. pretkolu, s njim se da igrati, ali dodatni, veliki plus je što ukoliko nekim slučajem prođeš njih, NOSIOC si u 3. pretkolu, što je ogromna stvar, što ti donosi da možeš izvući Odd Grenland, Inter Baku, Panionios i slične ekipe umjesto Milana i Evertona.High je napisao/la: Pa mi nismo ni u ovom hendeku od lige ništa osvojili. Apollon je dobra ekipa i sigurno nisu neko kog možemo pobijediti samo na agresivnost, jer i oni, između ostalog, znaju tako igrati, a navijači im nisu ništa lošiji od naših - ako ćemo gledati pritisak u gostima i sl.
Poređenja radi, kone su dobile AIK, koji je vjerovatno u 5 deka sa Apollonom, ali nisu nosioci u 3. pretkolu za razliku od ovih Kiprana, mi smo u mnogo boljoj situaciji po tom pitanju, i zbog toga nisam nezadovoljan, ždrijeb mi je sasvim ok, a naravno da je Apollon favorit, čak sam uvjeren da ćemo se napatiti i sa ovim Moldavcima, ali korak po korak, ne treba spuštati gaće.
Zadnja izmjena: High, dana/u 19 jun 2017, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sa ovakvim veznim redom , u Moldaviji 1-1 , na Kosevu 1-0. Sto se tice Apollona steta sto prva utakmica nije na Kosevu , vece sanse bi imali ali opet i dalje sa ovakvim veznim redom ako bude , samo da ne bude blamaza kakva
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- streamnavijac
- Kontakt:
Realno, meni su velika nepoznanica ovi Moldavci. Nemaju postavu na rezultatima kad igraju, isto kao nasa liga. Sto znaci da ne znas ko je veci odron.
Ove ako ne prodemo treba nas ugasiti, realno. Cemu da se nadamo vise.
Ekipu manje vise svi znamo koja ce izaci na megdan, prednost je sto su momci vec dugo na okupu.

Ove ako ne prodemo treba nas ugasiti, realno. Cemu da se nadamo vise.

Ekipu manje vise svi znamo koja ce izaci na megdan, prednost je sto su momci vec dugo na okupu.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
mi ovakvi trenutno ne mozemo proci Kiprane(valjda Moldavce mozemo
), ali ako se do 7. jula pojacamo kvalitetnije mozda se mozemo nadati cemu, i AIK kad vec spominjete bi nam mnogo vise odgovarao od Kiprana
iako su donedavno bili na listi nosilaca ipak su ispali, ja sam do sinoc mislio da su i oni nosioci u trecem i malo sam bio ljubomoran na kone sto njih izvukose al sad kad vidjeh da nisu nosioci pisaj ih, bolje ovako, pa ako prodjes jacu ekipu od sebe bices adekvatno i nagradjen time sto ces izbjeci onda u trecem pretkolu najjace a ako ispadnes nije sramota, ipak su ljudi kvalitetniji

Pyro is not a crime !
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
a mora doc neko danas da ga yebes
- escobarpablo
- Kontakt:
heheEvolution87 je napisao/la:kipar je turcka!High je napisao/la:I onda iz Grčke prema Kipru.haris004 je napisao/la:Moldavce uzimamo lagano i onda svi u Grčku. SVI, SVI, SVI!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
aha ko i dosadOsmanhodzicBuco je napisao/la:a mora doc neko danas da ga yebes
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Za kiprane mozemo prijaviti samo jednog novog igraca ukoliko ove prodjemo i naravno ako jos danas niko novi ne potpise a sve su veci izgledi da nece.
ide nova lista prije svakog pretkola plus jos jedan igrac 24 sata prije utakmiceBordoBolesnik je napisao/la:Za kiprane mozemo prijaviti samo jednog novog igraca ukoliko ove prodjemo i naravno ako jos danas niko novi ne potpise a sve su veci izgledi da nece.
Pyro is not a crime !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
http://img.startingeleven.co.uk/usr/a/5947d745a93eb.jpg
klupa: Adilovic, Kadusic, Mujakic, Radovac, Andusic,Lelic, Livak

klupa: Adilovic, Kadusic, Mujakic, Radovac, Andusic,Lelic, Livak

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Do 7. jula se prijavljuju ekipe za drugo pretkolo. Do tad imamo vremena da se pojacamo za Apollona.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Hej trenutne nam klupe hahahahahahahahahhaaahh
-
- Kontakt:
Onda je do mene, mislio sam samo jedan noviTHEC je napisao/la:ide nova lista prije svakog pretkola plus jos jedan igrac 24 sata prije utakmiceBordoBolesnik je napisao/la:Za kiprane mozemo prijaviti samo jednog novog igraca ukoliko ove prodjemo i naravno ako jos danas niko novi ne potpise a sve su veci izgledi da nece.

Prosle su godine ispali od Grasshopersa, godinu prije igrali grupe gdje su izgubili od M'Gladbacha, Zuricha i Villareala.
Da su u biti bolji od nas, nisu! Ali kao i Slovenci bolje je klub organizovan i to je ta razlika.
Hebo Apollona hoćemo Zeusa. Naš babuka protiv Apollonovog babuke.FrancescoTotti je napisao/la:Do 7. jula se prijavljuju ekipe za drugo pretkolo. Do tad imamo vremena da se pojacamo za Apollona.
SRETAN BROJ - 1725
- escobarpablo
- Kontakt:
Braćo ako mi dopustite, citirao bih riječi istipkane prstima svetog Majkla od Uhljeba, drevnog forumskog ratnika u kojem nije prestala da gori želja sva, al sva sva svaaaaa: "Večeras dolazi 1 ili 2 sms-a"
over and out
over and out
FK Sarajevo 1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.