Ako nista barem jedna jaka tekma sa jakim protivnikom da vidimo gdje smo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dinamo Minskmiky_hz je napisao/la:Ko je jos bio u opticaju sem ovih Kiprana,jel neko ima onih 5 ekipa nosioca.Nije valjda da smo i ovdje najgore prosli
Pif ,moglo se i puno bolje proc.Evolution87 je napisao/la:Dinamo Minskmiky_hz je napisao/la:Ko je jos bio u opticaju sem ovih Kiprana,jel neko ima onih 5 ekipa nosioca.Nije valjda da smo i ovdje najgore prosli
Beitar Jerusalem
Apolon
Slovan
Mlada Boleslav
miky_hz je napisao/la:Ko je jos bio u opticaju sem ovih Kiprana,jel neko ima onih 5 ekipa nosioca.Nije valjda da smo i ovdje najgore prosli
Nešto lošiju sezonu? Osvojili su Kup.bodi123 je napisao/la:Apollon je imao nesto losiju sezonu iza sebe, dobra stvar je ako njih prodjemo nosioci smo u 3. pretkolu.
Igraj Saraj'vo.![]()
Moldavce na guzove, na snagu, kako znamo i umijemo.
Opet najjaci izvucen, kakve smo sreceEvolution87 je napisao/la:Dinamo Minskmiky_hz je napisao/la:Ko je jos bio u opticaju sem ovih Kiprana,jel neko ima onih 5 ekipa nosioca.Nije valjda da smo i ovdje najgore prosli
Beitar Jerusalem
Apolon
Slovan
Mlada Boleslav
Da, ali kup mogu osvojiti i dosta losije ekipe, nije to mjerilo nikakvo.High je napisao/la:Nešto lošiju sezonu? Osvojili su Kup.bodi123 je napisao/la:Apollon je imao nesto losiju sezonu iza sebe, dobra stvar je ako njih prodjemo nosioci smo u 3. pretkolu.
Igraj Saraj'vo.![]()
Onda nemamo ovdje sta da trazimo. Okrenimo se ligi.Evolution87 je napisao/la:ma nek smo ove ci fute izbjegli, a po imenima ovi ostali su svi tu negdje. Uglavnom, misljenja sam da se moze igrati sa njima ukoliko bi doveli par provjerenih pojacanja, medjutim ako nam ''prevage'' budu kuzmanovici i rahmanovici nemamo mi ovdje sta da trazimo.
Pa mi nismo ni u ovom hendeku od lige ništa osvojili. Apollon je dobra ekipa i sigurno nisu neko kog možemo pobijediti samo na agresivnost, jer i oni, između ostalog, znaju tako igrati, a navijači im nisu ništa lošiji od naših - ako ćemo gledati pritisak u gostima i sl.bodi123 je napisao/la:Da, ali kup mogu osvojiti i dosta losije ekipe, nije to mjerilo nikakvo.High je napisao/la:Nešto lošiju sezonu? Osvojili su Kup.bodi123 je napisao/la:Apollon je imao nesto losiju sezonu iza sebe, dobra stvar je ako njih prodjemo nosioci smo u 3. pretkolu.
Igraj Saraj'vo.![]()
Imali su problema, bili su u krizi, nisam siguran kakvi su trenutno sa rosterom, ali su losiji nego prethodnih godina, u laganom padu je i Kiparska liga.
Ma ****, ni meni ne djeluje kao da ce doci tipovi igraca kojima tezimo, ali osaburajmo jos malo. Nepreostaje nam nista drugo nego da se nadamo.FrancescoTotti je napisao/la:Onda nemamo ovdje sta da trazimo. Okrenimo se ligi.Evolution87 je napisao/la:ma nek smo ove ci fute izbjegli, a po imenima ovi ostali su svi tu negdje. Uglavnom, misljenja sam da se moze igrati sa njima ukoliko bi doveli par provjerenih pojacanja, medjutim ako nam ''prevage'' budu kuzmanovici i rahmanovici nemamo mi ovdje sta da trazimo.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Direktorcic, Napapijri, Proximic, RaymondRed i 37 gostiju.